Anna Westergren -

Nytt år, Nytt projekt!

2013-01-01 18:11:00
Första dagen på 2013. Gott nytt år är något jag verkligen hoppas på, även om 2012 var ett år fylld med minnen så kan jag se framför mig redan nu allt vad 2013 har att erbjuda. Men det är så mycket mer jag vill göra med året, och det är här nyårslöften och annat kommer fram. 
 
En ny blogg ser jag väl inte som ett löfte, utan typ som ett projekt, löftet i det skulle i såfall vara att jag slutar lata och engagerar mig i något! Visst jag skulle lika gärna kunna fortsätta på den här bloggen, som har varit med mig sedan 2008. Mycket som finns skrivet här, kan just vara därför jag vill lämna det bakom, börja på något nytt utan något bagage. Här finns som blandning mellan tiderna från högstadiet, mitt USA år och den jag faktiskt är idag. Jag har vuxit som person och kanske inte håller med Anna Westergren 2008 helt och hållet.
 
Jag kommer fortsätta vara lika vardaglig, då jag i nuläget inte skulle kunna fokusera mig på ett eller några specifika ämnen. 
Bara för att poängtera, det är väldigt många som fortfarande ställer frågor kring USA och mitt år, bara för att jag byter blogg betyder inte det att jag lämnar den händelsen bakom mig. USA och mina erferenheter jag fått kommer alltid att finns med mig och jag ställer mer än gärna upp att svara på frågor, även på min nya blogg. 

Jag kommer givetvis har kvar den här bloggen, att radera den är otänkbart. Det har varit min "dagbok" mer eller mindre de närmsta åren. Vem vet, jag kanske får för mig att komma tillbaka hit någon gång!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0