Anna Westergren -

Ingen vanlig dag trots allt!

2011-09-28 17:36:44
En vanlig dag tog sig en liten vändning trots allt!
Nu är det bestämt! My little latina, Cecilia, kommer och ska bo hos mig på höstlovet. Är så otroligt glad över att få se henne igen! En av dom tjejerna som stod mig närmast i USA, har saknat henne så mycket! Det blir bla stockholms trip för shopping och turista lite. Barrundor, spa och annat trevligt!

Red lips

2011-09-28 15:09:14
Ganska vanlig dag. Skolan med en onödigt lång håltimme, plugg alldeles strax, mat, mer plugg. Sen om det blir som planerat så ska vi ut och ta en lite drink för att fira Tessan som fyllde år igår. Inge galenskap i kväll eftersom jag ska upp vanlig tid. Istället för kvällsfika vi vanligtvis gör så blir det en kvällsdrink.

Ja må hon leva, Ja må hon leva...

2011-09-27 22:30:15
Hurra hurra hurra! Therese Glad 18 år idag! Firas både i morgon med drink och rejäla tag på fredag!

Grattis Mamma och Faster!

2011-09-25 23:38:57
Grattis till både mamma som fyller idag och faster som fyllde igår. Firades med hela familjen med god mat på Tennstopet och sedan efterrätt på hemma plan. Nu är jag redo för sängen, ledig imorgon. Härligt!

The big bang theory season five

2011-09-23 18:00:57
Bazzinga! Det är nästan lite läskigt hur många serier jag följer nu för tiden. Håller knappt räkningen, men vissa blir man bara helt beroende av. Sheldon Cooper, my man.

Morning glory

2011-09-23 09:22:22
Lång, behövlig sovmorgon. Börjar dagen med frukost och katten i sängen. Verkar bli toppen väder idag, att det dessutom är fredag, vilken lycka!

White

2011-09-22 16:17:05
Rummet är nu färdig målat, och det känns så otroligt fräscht! Har planerat ut lite nu jag ska inreda, men hittills och några dagar framöver så kommer det bara var en säng och en fåtölj. Nytt golv kommer antingen i morgon eller måndag. Härligt med något helt nytt!

Blivande AuPair!

2011-09-20 18:26:45
Jamen visst är det så! Redan i julas när jag var i USA så bestämde jag mig för att åka som AuPair. Har egentligen tänkt tanken längen, och att mitt första val var USA, igen. Men nu är det bestämt, lika bestämt som när jag skulle åka som utbytesstudent, att jag ska åka direkt efter studenten som AuPair till Australien! Det är väl inget bestämt så, men det är mitt mål och jag har redan börjat söka efter AuPair sidor.

Har gjort klart för mig att jag inte ska åka med en organisation, med en massor av regler som bara blir till missförstånd. Utan jag har hittat en toppen sida där jag själv kan välja ut en familj, hur många barn, vart dom bor och sysslor m.m. Jag känner för att jag inte har så stor lust att bli vald igen och hamna i en familj jag absolut inte trivs med. Mitt mål är att finna en familj med högst två barn ( i vilken ålder vet jag ej än), att dom bor i eller när en storstad så jag kan antingen jobba eller plugga, och att jag helt enkelt hittar en familj med liknande intressen.

Vi kan ju egentligen lägga utbytesstudent grejen åt sidan och fokusera mer på AuPair förberedelserna, även om det nu är drygt två år tills dess. Men nu är det ju så att jag har varit utbytesstudent och kommer alltid att förbli en så självklart svarar jag på allt ni har att fråga om mitt år. Villa bara dela med mig om mitt kommande, stora äventyr!

Här har ni hemsidan: AuPairWorld

Rensar ut skiten!

2011-09-19 18:54:41
Har varit upptagen hela dagen med att rensa rummet på allt, verkligen allt. Just nu står endast sängen och några lådor kvar. I morgon kommer målaren och rummet ska ÄNTLIGEN få sig en riktigt makeover! Det ska bli vit, vit ,vit. Bort med den hemska, blommiga, barndoms tapeten.. Golvet ska dessutom fixas till sen är det bara nytt som ska in. Har väntat länge på det här!

Lördag förmiddag

2011-09-17 12:10:52
Förmiddags läsning. Dags för lunch och förberedelser inför ikväll.

90210 season 4

2011-09-14 15:52:51
Äntligen! Som jag har längtat!

Comeback

2011-09-12 22:13:02
Ljudet är ganska dåligt, speciellt i början. Det jag säger precis i börjar är i alla fall att det var längesen nu sen jag jag gjorde ett videoinlägg sist. Det var väl i maj någon gång? När jag fortfarande var i USA. Fått lite inspiration att börjar videoblogga igen. Så passade på att svara på en fråga i detta.

Amber Sandalwood

2011-09-11 20:34:38
Doftljus. Mysfaktor på högsta nivå! Har hittat en ny älskling till hösten/vintern. Just den här doften har jag letat efter hur länge som helst, luktar exakt som rökelser från såna där afrikanska stånd som man kan hitta på marknader. Vet inte om ni har snappat upp den någon gång, men jag kan säga att det är en av dom mest avslappnade och underbaraste dofter i världen. Enligt mig själv. Mums!

Till minne av 9/11

2011-09-11 19:27:24

10 år sen idag. Kom ihåg att jag var 8 år och hade precis kommit hem från skolan. Har suttit framför CNN under dagen idag och tittat på minnesstunden vid Ground Zero. Minns även när jag själv var där förra året med Explorius och såg när uppbyggnaden av the memorial var full igång. Svårt att förstå att det verkligen hade hänt där när man väl var på plats.

Håltimme och lunch

2011-09-09 10:55:12
Slutade lite tidigare från första lektionen, skönt eftersom jag ändå har en lång håltimme efter som nu blev lite längre! Tog bussen hem, som vanligt på fredagar för att fixa lite lunch. Ska tillbaka sen igen för idrott, vilket inte uppskattas i detta gråa, kalla väder.. Dagen slutar med matte, sen börjar helgen! Ikväll blir det nog en lugn hemmakväll med film osv.

Send a wish upon a star

2011-09-08 23:49:08
Lunchade med Louise och Stina idag. Veckorna går förbi obeskrivligt fört enligt mig själv. Fredag i morgon, redan? Skönt med helg i alla fall. Har suttit med en text ett tag nu, till Att tala och Framträda klassen. Har även slagit ihop några stödord till ett kort tal tills i morgon också. Varför jag pluggar så här sent vet jag ej, dålig vana. Men det håller sig inte, dags för en ändring kanske? men jag är väl inte ensam med att skjuta upp läxor? God natt!

Mint

2011-09-06 17:29:58
Dagen gick förvånansvärt fort idag, med tanke på att Tisdagar inte ha det bästa schemat. Tog en promenad till Erikshjälpen direkt efter skolan, och hittade ett spontant fynd. Visste inte helt säkert om jag skulle köpa den, men den fick följa med ändå. Ja menar, 35 kr är inte så mycket att gråta över om jag nu inte vill ha den. Tyckte den var rätt fräsch ändå. Påminner lite i designen, om min orange/röda klänning från Lindex. Denna är dock lite för kort för att användas till klänning, men det kan användas till mycket annat ändå!

So your looking for a miracle to make something happen

2011-09-05 22:19:37
Måndag, skön start på veckan. Känner att jag framöver inte kommer ha så stora problem med måndagar ändå. Kvällen bjöds på Idol och hollywood fruar. Nu ska jag sätta mig ner med Naturkunskapen en stund till innan jag går till sängs.

Det är höst, och det är ganska kallt. Men det är solsken där jag går

2011-09-04 23:34:09
Denna helg har bestått av massor av 18-års firande, det vill säga en mycket trevlig helg!
Idag blev det en dag hemma, där jag bla. han med att sola lite. Svårt att tro att det faktiskt är höst. På kvällskvisten så blev det Idol med mamma. Älskar att alla serier/program börjar igen, bla så har jag en kärlek till "Bonde söker fru", typiskt svenskt och mysigt!

As you move on, remember me

2011-09-01 17:14:55
Slutade runt 16:20. Lång dag och är helt slut i hela kroppen. Men tur nog fick jag reda på att jag har sovmorgon till halv ett imorgon, vilket gör mig lite, lite piggare. Pigg nog att åka in med tjejerna för en kvällsfika. Så otroligt underskattat efter ett år i USA. Blir en liten bit mat först.

RSS 2.0