Anna Westergren -

Q&A - Video

2011-12-29 21:11:01

Ombre Hair

2011-12-28 18:57:30
En väldigt orättvis bild, tack vare iphones bildkvalité. Inte alls lika "guldigt".
Föll för trenden Ombre och tog mig tidigare idag till frisören för att fixa en färgning. Satt där i 4 timmar eftersom första färgningen blev helt fel, men nu är jag helt okej nöjd med resultatet. Har ju varit blond nu sen 8.an då jag sist hade brunt hår, så det känns ite mysko nu att kolla sig själv i spegeln. Men jag vänjer väl mig! Ikväll ska jag kolla genom ett skolprojekt som ska börjas med i morgon. Inte ens på lovet får jag någon ro... Annars, jobba med boken! I morgon är det dessutom svar på frågestunden!

På Torsdag På Torsdag På Torsdag!

2011-12-27 16:48:24
Wohoo! Lov och ledig, denna gång lovar jag att svara på frågestunden. På Torsdag kommer video-inlägget upp! Jag har till och med satt alarm på det, nu finns det inte om och men! tiden är What ever, men någon gång på torsdag! och btw "BLOGGPAUSEN" är över

Pause

2011-12-19 16:47:33
Detta är vad jag borde ha förklarat från första början, jag har liksom tagit en liten paus från bloggen, det kanske ni har märkt. Denna tid på året är inte den roligaste, mycket i skolan = mycket stress. Och till alla er som påminner mig hit och dit om svaren till frågestunden, jag har förklarat mig i de tidigare inläggen just varför jag inte kan svara och jag har lovat att svaren kommer upp i sinom tid när jag känner mig pigg nog att sätta mig framför kameran, för det är ju videoinlägg ni vill ha eller hur? Skolan är ett jävla as just nu som ger mig överdriver mycket att göra, lid med mig istället för jag vet att vi alla studenter har det jobbigt innan loven. Och apropå lov, som börjar om några dagar kommer det se mycket annorlunda ut här. Jag kommer ha mer tid och ha lämnat alla uppgifter bakom mig. Tålamod mina vänner, tålamod!
pics from weheartit

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt ...

2011-12-10 17:05:22
Veckor har gått nu sen jag sist skrev i bloggen, någon har till och med blivit upset och tyckt att jag ska lägg ner bloggen eftersom jag inte har tid. Den här personen har rätt, på sätt och vis. Jag har inte tid just nu med bloggen, men det betyder inte att jag tänker ta bort den?! Det är dom sista veckorna i innan Jul, dessa veckor är värst under skolans hösttermin, det är sjukt mycket att göra nu. Dessutom har jag varit sjuk väldigt ofta vilket har gjort att jag ligger efter i mycket...
Jag har många svar till era frågor, och som lovat ska jag göra det via videoinlägg men jag vill inte precis sätta mig framför kameran när jag inte känner mig pigg nog. Jullovet är om två veckor, massor av vila och jag har mer tid och mindre stress över skolan att tänka på. Ville bara uppdatera er att jag är kvar, bloggen försvinner inte bara för att jag inte ha uppdaterat dom senaste veckorna.

RSS 2.0