Anna Westergren -

New years eve

2008-12-31 20:54:09

Hejhej!
Jag hinner inte med någon resumé utan skriver allt i morgon.
Tessan är nu här och vi ska iväg på fest för att möta andra trevliga människor!
Det blir ett väldigt kort inlägg, men jag vill bara säga att resumé inte kommer upp förän i morgon som sagt.

Jag önska er ett gott nytt år, så hörs vi nästa år ;D ! Puss & Kram !


Nyårslöfte

2008-12-31 15:17:32
Nästan varje år har jag något nyårslöfte, fast jag brukar sällan följa dom..
Men för något år sedan hade jag ett godisförbud, eftersom jag äter alldeles för mycket onyttiga saker så hänged i mina tänder med, och jag hade ofta hål i mina tänder när jag var mindre. Det var tänkt att jag skulle hålla ut ett år utan godis, men det blev ett halv år i stället. Jag själv känner mig stolt över det, tänk dig själv hela 6 månader! Dessutom, det var inte så svårt att sluta heller, när man väl la av så slutade man känna suget.
Så i år har jag faktist flera nyårslöften.
1. Såklart äta mindre onyttiga saker
2. Ta skolan mer på allvar, måste tänka på betyget nu den sista terminen
3. Gå upp några kilo, på ett bra sätt
4. Se till att göra något av mitt liv i stället för att ligga hemma och löka.

Det sista vet jag väl inte om det är mycket till löfte, vill bara få ut något av livet!
Har ni något löfte? Berätta gärna, jag kanske själv ställer om tänkarna och tar något av erat också!

KRAM

Sista dagen

2008-12-31 14:08:10

Hej!
Rubriken låter ganska brutal, men det är ju ändå sista dagen i 2008. Det är mycket som ska fixas för att fira både för att det gamla året är över och det nya inkommande året. Jag tycker det är skönt att få en ny start igen. Mitt 2008 har inte varit det bästa, förutom att jag lärt känna mina flickor mer än någonstin och många fler, men det får ni veta lite mer om i årsreumén!

Mitt firande ikväll ser lite blandat ut. Jag har tänkt fira med mina vänner, annars blir det med familjen här hemma, men det tror jag knappast. Självklart ska jag stanna här till en början då det serveras mycket god mat!
Förra året kom Tessan över till mig och höll mig sällskap, det ser faktist ut som att det blir vi två igen. Börjar året och slutar året! Låter fint!

Ni vet ju hur jag har tjatat om mitt stökiga rum och att jag ska städa det hela tiden, tyvärr så blir det aldrig av. Haha. Men nu är det verre än vanligt, och det är ju verkligen inte trevligt att börja 2009 med ett ostädat rum.
Jag har i alla fall tänkt stor städa det idag, göra det rikigt rent och fint!

Nu kallar magen efter något att äta, så jag får väl kasta mig ner i köket och koka ihop något ätbart. Lite senare lägger jag upp min resumé, vi hörs då! Kram


Stockholm

2008-12-30 23:02:46
Hejhej!
Jag tänkte bedöma denna dag med både plus och minus. Vi börjar med det negativa så kan vi glädja oss åt det posetiva alldeles snart.

Minus: Hela jävla dagen har jag fått stått ut med en pinande mensvärk! Vilket förstörde dagen rejält, men jag gav ändå inte upp (även om det kändes så i början). Trodde verkligen inte att jag skulle hitta något, för man är ju knappast på shopping humör med en sån värk i kroppen. Men jag hade ju trots allt åkt ändå ner till Stockholm, betalt bussen och allt, och sen bara inte köpa något? Nej aldrig i livet!

Plus: Trots den värk jag hade hittade jag en hel del plagg efter några timmar. Jag tror till och med att värken försvan där ett tag, kanske var det för att jag tröstat mig med några plagg!
Jag hittade 3 olika jackor; en tjockare varinant av en parkasjacka, en fuskpäls jacka och en vår/sommar jacka med korta ärmar. Väl behövligt, nu har jag lite mer att välja mellan! Sedan hittade jag även en grå kofta och ett par lättsamma sommar skor. Mycket fina köp hittade jag!
Sen en till sak som givetvis var ett stor plus i kanten, var att åka med mina underbara flickor! Utan er hade inte jag först misslyckat att hitta Cafe de la Rose och sedan äntligen hittat det. Haha!  Mina fina flickor!

       
                Dessa plagg kommer ifrån Topshop, båda på rea.
     Vår/sommar jackan 
(lite ljusare i verkligheten) och en grå kofta. 
       
                 Plaggen kommer ifrån H&M, bara skorna var på rea.
                              Svart fuskpäls och mörkblåa skor
       
                    Även denna parkasliknande jacka kom från H&M.

Bedömningen över dan blev kort, jo jag vet. Men jag gick upp 05.40 idag och gått runt en hel dag och shoppat, så det är ganska förståeligt att jag är trött. Håller på att slockna här vilken sekund som helst, men jag ska hinna läsa lite ur Om jag kunde drömma. Ja, i morgon är det ett ny år. Då tänkte jag göra ett litet kort årsresumé om mitt 2008, även om jag inte haft bloggen längre sen Oktober så kunde det vara lite kul för er vad som hänt mig!

Vi hörs i morgon! Puss och sov gott!

Svartvita tavlor

2008-12-29 23:59:47

Hey you all!
Det blev inte mycket till att spela tv-spel och sånt, men jag fick ett härligt besök av Moa på eftermiddan och ett ryck att fixa till lite på rummet. Så jag letade reda på lite roliga saker i vår skrubb och hittade coola svartvita tavlor. Det är byggnader och lite annat sånt på bildern, kanske lite tråkigt, men man får liksom insperation! Rummet fick lite mer kontrast dessutom!
In mot kvällen kom även Bella och Tessan. Det blev tyvärr inte så länge vi umgicks eftersom vi ska upp tidigt i morgon, men jag han i alla fall ta några bilder!

Jag skulle jätte gärna vilja starta igång ett frågor&svar. Men jag tycker ändå att det skulle vara värdelöst eftersom jag inte har så många läsare...
Jag vill verkligen komma igång.. och ni ska inte tro att jag inte gör det. Här gers det inte upp i första taget!

Aja, i morgon bär det av till Stockholm som sagt! Jag kommer inte att ta med mig kameran, tyvärr. Ganska logiskt, eftersom det finns nog en drös ficktjuvar i storstan som gärna skulle vilja ha en systemkamera. Så, nej den får stanna hemma. Men detta blir ju givetvis inte sista gången jag besöker huvudstaden. Så när vi väl är där, och stannar där i några dar blir det mycket bilder kan jag lova!


Jag har lovat Bella att jag ska ha det röda nagellacket i morgon, som jag fick av henne i julkapp. Så just nu håller det på att torka! Yesyes. Kommer såklart lägga upp bilder vad mitt köp blev i stockholm, jag hoppas det blir några påsar hem! Haha. Vi hörs kanske i morgon innan jag drar, annars blir det väl sent i morgonkväll!
Sköt om er! Puss&Kram


          
          
         


Måndag

2008-12-29 14:08:45

Hejhej!
Så här mycket har jag nog inte sovit på länge. Det vart ganska sent igår kväll, eftersom jag skulle bland annant hjälpa Moa med sin blogg. Jag vaknade idag klockan 12.30, vilket just nu är rekordstiden. Annars, ni som känner mig väl vet att jag går upp vid nio. Så i "morse" kände jag mig riktigt stressad eftersom jag sovit bort halva dan typ. Egentligen har jag inget att stressa över, men ändå..
Så jag har nyss borstat tänderna och fått mat i magen. Dagen ser ganska tom ut på aktiviteter men jag ska nog hitta på något. Upptäckte för att tag sen att vi har ganska mycket tv-spel hemma, vilket roar mig mycket faktist, speicellt om man verkligen inte har något att göra. Samma är det med data-spel.
Men, jag kanske slår till med nån bakning också. Är lite sugen!
KRAM 

          


I feel myself get tired

2008-12-29 02:08:37

Det är nog dags för sängen snart, känner mig lite halv drogad av trötthet.
Apropå drog så lyssnar jag just nu på The Killer (rubriken kommer i från The world we live in  - The Killers) & Coldplay. Det är äkta, mina dammer och herrar , äkta Anna musik! YesYes! Jag tröttar alldrig på dessa låtar, speciellt Coldplays. Mmmh. Det är helt enkelt för bra för att vara sant.

Usch nu sluddrar jag i väg, helt onödig fakta. Inte så konstigt egentligen, klockan är ju faktist 02.00 typ.
Ah , i alla fall har jag inte alls bestämt mig för vad komma skall i morgon. Blir väl att ta det lungt som idag. Laddar batterierna för shoppingresan till stockholm på tisdag. Weeeiihoo!

          


Julklappsbyte

2008-12-28 19:49:12

Hejhej!
Nu ska jag äntligen uppdatera bilderna från i fredagskväll.
Vi hade det jätte trevligt, och fick så mycket fina saker för sånt lågt pris. Vi hade nämnligen bestämt att vi skulle handla julkappar för 40:- per person, och i fredags kunde man verkligen se vad mycket man kan få för sån summa.
             
Julkappsbytet ägde rum hemma hos Bella, och detta är granen vi använde oss av. Ett stor plus är att den blinkar, mycket kitchigt!


                        Moa                                         Bella                                                   Tessan

Jag tror nog Tessan vart mest lycklig den kvällen. Hon fick det största paketet, men det är väl ändå innehållet som räknas. Där i låg ett marsvins gosedjur. Nu tänker väl ni " men hallå, hur gamla är ni egentligen? " Haha. Julkappen var mest till ett skämt som vi brukar ta upp lite då och då, en lång historia! Men glad vart hon! 

    
         

Och glad vart även jag som fick allt detta som syns på de 3 bilderna ovan. 
 - En beige halsduk
 - Svart armband
 - Halsband med svartkula
 - Rött nagelack
* Tummen upp *
 - Parfym ( tro vad ni vill , men den runda lilla burken som ser ut som läppbalsam är parfym! )
 - Några dusintal hårnålar ( vilket moa kanske överdrev med när jag sa att jag verkligen behövde det , haha)
Tack flickor! Allt är verkliegen behövligt och tack för en trevlig kväll!

Yes, nu vet ni hur våran julkappsbyte såg ut. Men detta är bara kort fakta av hela kvällen, men resten vill ni nog inte vet!
Klockan nio idag är det långfilm på 3.an : Sagan om de två tornen. Blir väl att kolla med far som verkar helt inne i denna filmserie efter att ha sett 1.an.
Hej så länge! KRAM


SPA - dag med film

2008-12-28 15:56:56
Hej!
Det blev ingen vistelse till stugan idag för mig. Vi skulle ändå åka nästa vecka också, så jag passade på att stanna hemma och sköta om mig lite.
Upptäckte att jag hade lite ansiktsmasker i badrumsskåpet så jag tänkte " ja, varför inte"
Så nu sitter jag här med honungs/mandel mask i ansiktet som har stelnat rejält. Kan knappt röra mig. Haha!
Ska om några minuter ta bort den.

       
Denna underbara mask köpte jag på en hälso-livs butik för ett tag sen, och den varker hittills fungera bra. Får väl se vad resultatet ger! Inte dyr var den heller, 18 kr har jag för mig. Finns även i andra sorter för olika hudtyper.

Nu, piper alarmet på min mobil, får väl se till att skynda mig att ta bort det så inte ansiktet ramlar av!
Vi hörs lite senare, då jag lägger upp bilderna från i fredags. Puss

Jag lovar att skärpa mig

2008-12-28 11:30:34

God morgon!
Jag känner mig så dum nu som inte uppdaterar oftare. Jag säger saker som jag inte lovar, speciellt om att jag ska lägga in bilderna från julkappsbytet. Usch, det blir till att ändra på.
Men jag har nämnligen sovit över hos Bella igen med flickorna, vilket jag själv inte riktigt bestämt mig när jag skrev det senaste inlägget. Men ikväll ska jag stanna hemma, så då kan jag och lovar att lägga in bilderna. Haha, jag vi får väl se hur mycket lovat det blir med det! Nää, skärpning nu!

Idag blir det till att besöka min lilla stuga i Ockelbo. VÄLDIGT längesen man var där, ska bli kul att få komma tillbaka och kolla till lite. Jag ska passa på att ta några fina natur bilder som jag kanske lägger upp i kväll. Men innan de måste jag duscha och äta.

Jag har någon dåliga förmåga att alltid ha ont någonstans. Speciellt på morgorna och kvällarna. Halsen, magen eller huvudet. Förskyldningen hoppar fram och tillbaka, och den håller på göra mig tokig snart! Vill verkligen inte ha feber och snuva när vi åker till stockholm på Tisdag. 2 dagar kvar!


Nu hoppar jag in duschen. Vi hörs senare! Puss


Lördag

2008-12-27 13:09:07
Hejhej!
Jag har typ nyss kommit hem från Bella. Sov där i natt, i fall ni undrade varför det inte vart nå senare inlägg igår.
Ja, vi bestämde oss för att ha vårat julkappsbyte! Smart som jag så tog jag med mig min canon så jag har en hel del bilder från igår! Men jag ska alldeles snart åka till stan med Linnéa , så jag lägger upp bilderna efter att jag kommit hem.

Alla har väl säkert fått en hel del pengar i julkapp? Ah, det fick jag i alla fall, men eftersom jag åker till stockholm med flickorna nästa vecka så ska jag inte slösa bort allt för mycket idag. Men det är ju trots allt mellandagsrea, hur skulle man egentligen klara av att inte köpa något. Får se om jag sätter en gräns.
Ska i alla fall bli jätte kul att få träffa Linnéa igen, var ett tag sen.

       
       

Så fort jag har varit borta ( endast en natt) blir Allie på jätte gos humör.

Vi hörs senare! Ha det så bra tills dess!
Puss

Canon EOS 1000D

2008-12-26 14:35:54
           

Hej på er!
Ibland är det väl tur att man har en snäll pappa!
Han tycker också om att fota så vi bestämde att han skulle köpa till till sitt företag så han kan ta lite kort till sina arbeten, men att jag får ända ha den som min egen. Mycket glad!
Just nu håller den på att laddas så jag får vänta lite tills jag får inviga kameran med lite bilder. Allie , känn dig träffad, hon får nämnligen bli mitt första offer. Haha.
Ja, eftersom jag fått en mycket kamera och fota med och har mer tillgångar till snyggare bilder så blir det såklart mer bilduppdatering i min blogg framöver. Ska bli riktigt kul!

Det blir tyvärr ingen dagens outfit idag, lovar att skicka in ett inlägg om morgondagens kläder. För då blir det stan med snygg Linnéa, fik dessutom. Toppen!
Nä nu ska jag fortsätta att läsa igenom instruktionsböckera. Vi hörs senare! KRAM

Skvallerblaskor

2008-12-26 00:38:03
          

Min snälla faster tar jämt med sig stora buntar med skvallertidingar så fort vi träffas. Så i onsdags, julafton, hade hon med sig ett helt lager. Stor hög alla fall. Älskar att bläddra igenom allt skvaller och skandaler. Även om tidingarna är nån vecka gamma eller några dagar gör det inget! Nån mer än ja som dyrkar dessa?
Ah ska snart gå och lägga mig, men innan det ska jag krypa ner i sängen och bläddra igenom ett fler tal tidningar!
I morgon är det mellandags rea, glöm inte det! Blir ut och shoppa då, men inte allt för mycket så jag har kvar pengar tills nästa vecka. Stockholm baby!!
Det är verkligen sov stämning i huset nu, men kan höra från mina föräldrars rum hur det snarkas. Det är väl tur att jag inte ärft det.
Vi hörs i morgon, lägger nog upp en dagens outfit då.
Sov gott mina vänner! KRAM

Studera utomlands

2008-12-25 22:43:54
Hej!
Det blev ingen julklappsbyte med tjejerna idag, men vi har gått om dagar!

Istället har jag varit inne hela kväll på dessa sidan: www.ef.com & http://www.explorica.se/ .
Har står det hur man har möjligheterna att få studera ett år eller en termin utomlands m.m.
Jag som älskar att resa och upptäcka saker ( gör det allt för sällan), ser detta som ett toppen erbjudande.
Det finns ett fler tal länder man kan studera i, men jag skulle nog mest se fram emot USA.
Har alltid velat åka ditt, och gå i high school. Bara genom att kolla på filmer och läsa igenom alla texer som finns på sidorna förstår man att skolorna tas mer på allvar där än här, och de ser verkligen till att man kan stanna kvar och göra aktiviteter. Kan vi inte ha det så lite mer här i Sverige också? Då skulle knappast folk skolka..

Dessutom så utväcklas engelskan ( eller det språk man nu talar i landet man är i ) så hemskt mycket. Stora fördelar i framtiden. Och inte nog med det, man får nya vänner. Ah jag är verkligen taggad på detta!
Det kostar ju en hel del , men det är klart värt varenda slant! Eller jag har ju inte varit där, men om man kolla på klipp och läser texter från personer som varit där så låter det övertygande och helt underbart!

Ska fortsätta läsa lite mer nu!
Vi hörs nog om ett litet tag. KRAM

Juldagen

2008-12-25 13:52:36

Hejhej!
Jag har nyss ätit. Det blev rester från igår, så det var bara att hugga in sig det andra julbordet! Mätt är jag nu i alla fall!

Moa ringde inte för så länge sen, och berättade att hon skulle boka platser på en shoppingbuss till Stockholm tills nästa veckan. Yes, då kan jag slösa bort min julkapps pengar på lite nya plagg. Mycket behövligt! Jag hoppas att det blir mycket fika, jag vart helt plötsligt väldigt sugen på kaffe. Ah jag får väl ta en kopp med mor och far lite senare.
Juldagen, det är väl idag alla affärer är stängda? Typsikt, jag som skulle köpa klart en julklapp till Tessan, men jag har en reserv plan!
Ja i morgon blir det i alla fall lite mellandags rea, jag vet redan nu ett par skor jag ska köpa. Mycket billiga redan nu dessutom. Ni som läste min önskelista förr vet att jag önskade mig en system kamera, men tyvärr inte fick någon.. Men då kom pappa på en idée. Han behöver en bra kamera till sitt företag i bland, så han köpa en, och jag får använde den som min egen! Yes,yes. Sen om det behövs så får jag väl köpa mig en alldeles egen. Men tills vidare så är detta erbjudande kanon!

Just nu håller jag på att leta efter några fina färger jag ska måla mitt rum i. Håller även på att kolla lite på design förslag, älskar sånt och det är verkligen dags att göra något åt med mitt rum! Har ni några förslag? Jag kan förvarna er att jag har ett reält snetak. Så det går inte att göra precis hur man vill, vilket är MYCKET tråkigt!

Ah, nu ska jag leta vidare, plus städa klart mitt rum. Vi hörs lite senare! KRAM


God Jul

2008-12-24 21:45:56
           

Jag hade helt glömmt bort att jag lovat er att lägga en min första julkapp tidigare idag, på morgon.
Ja, mamma var snäll och köpte den efterlängtade boken! Tack, tack!
Inte kunde jag heller stå emot, så jag satte mig direkt och började läsa. Redan i det första kapitlet får man en helt annan blick än man fick från filmen. Mer tankar.

Min jul har varit jätte trevlig! Har eran varit det?
Även fast vi bröt traditionen och var hos farmor i stället för hemma hos oss så gjorde det ingenting. Det är ju ändå samma personer,  vilket blir samma stämning. Jag skrev upp min önskelista för ett tag sen, och jag fick en drös av det som stod drä! Bland annat: Parfym - Christina Aguilera Inspire , tredje boken i Twilight serien ( hah mamma råkade ta fel, men det är bara att åka till bokhandlarn och köpa) svartkavaj.. Ja en hel del andra saker!
Fick i också något finnt?

Just nu är jag mätt och glad, och håller på att packa upp alla julklappar!
Jag har börjat insett hur hemskt mitt rum ser ut. Måste verkligen göra något åt det, först och främst städa!
Ah, ett av mina nyårslöften får bli att fixa rummet, tål inte se det längre, nää usch!
Jag ska nog börja städa med det samma!

Vi hörs i morgon, då ska jag träffa flickorna, Tessan, Bella och Moa och fira en liten julafton med julklappsbyte!
Tar givetvis med kameran så får ni se hur trevligt va kommer att ha!
Ha en fortsatt God Jul! PUSS

Kalle Anka

2008-12-24 14:54:30
   

Då var det alldeles snart dags för Kalle Anka och hand vänner att förmedla sin jul till oss alla.
Jag själv har varit ganska dålig att följa igenom hela programet, tittar såklart i början precis när vi får följa med in i tomtens verkstad. Men i år har jag lovat mig själv att kolla på alla film snuttar. Lite spännande med dom nya klippen!
God Jul!

Granen

2008-12-23 23:31:38
    

Jappjapp, nu är granen pyntad!
Alltid varit en tradition att klä den kväll innan och givetvis med hela familjen, men tyvärr i år var det mest jag som gjorde jobbet..
Den ser lite tom ut men det är en del saker som kappt syns. Som jag tidigare sa. ' Pappa hittade verkligen en toppen gran'
Fast helt ensam var jag inte när jag klädde den. Allie satt vid sidan om och höll mig sällskap, hon ställer alltid upp lill fisen! Och bara för att hon är så snäll så gav jag henne en dag förtidig julkapp, ett litet hus som hon kan sova i. Som hon älskade det! Nästan så att man såg hur hon log. Älskar henne.

Om dryga 30 min är det Julafton, och jag ska som vantligt försöka gå och lägga mig lite tidigare så att det blir 24.de snabbare. För jag och min bror få faktist en morgon present som ligger klar under granen när vi vaknar. Vet inte hur det började så, det måste ha varit nåt med att jag och Johan varit så ivriga att vi tillslut får ett litet paket på morgonen.
Ah, nu har jag förmedlat mig utav några av de traditioner vi har här i familjen. Nu vet ni lite mer om oss!

Nu ska jag sova. Jag bloggar i morgon bitti så att ni får se vad jag fick i mitt första paket! Kul kul!
Sov gott och God Jul! Puss

Sista rushen

2008-12-23 15:56:06
Sista ruschen är nog ändå värst. Man måste sitta och fundera på " Har jag glömmt något?" och hela tiden kommer man på något nytt man ska ha (egentligen vissar det sig tillslut att det bara var onödiga saker om köpte i sista minuten).
Hela dan idag har jag varit med pappa fram och tillbaka i affärerna för att köpa julklappar och julmat, därför har jag inte hunnit skriva något inlägg tidigare idag.

Sen när man väl kommer hem och tror att man kan sätta sig ner i soffan och bara slappa, måste man jobba ännu mer. Det ska städas, slå in julklappar, fixa granen (fast det är väl egentligen bara kul ? ) och laga skinkan till morgondan.
Sedan jag kom hem har jag slagit in en del av mina paket.

       

Just nu ser det alltså ut så här i mitt kök. Det är väl den ända, stora platsen man har nära till allting.
Stökigt,stökigt men det är så det ska va!
Jag upptäckte nyss att alla snörren är slut, och det går ju knappast att slå in riktigt fint då. Nä, det blir att dra iväg till affären och hoffa åt sig så många man kan bära.
Jo just det, jag har också upptäckt en rolig sak man kan göra för att "piffa upp" paketerna. Ja hittade sån där rött, stelnat vax som man sedan värmer på. Den syns längst nere på bilden på tallriken. Sedan trycker man med en stämpel där står tex God Jul , som det gör på min. Man använde sånt här förr i tiden. Traditionsellt och fint!

Alldeles snart ska jag fika med familjen. Ikväll blir det till att pynta granen, jag kommer givetvis lägga in bilder på resultatet! Tills dess, ha de så bra! Kram

Julstressen

2008-12-22 20:22:29
            

Ni måste väl ändå hålla med mig om att den är skräckinjagande?
Varje år, denna tid i december slår den till och det blir en negativ, bitter miljö ute på stan. Alla ska hinna fram genom att nästan slå ner folk, eller ja knuffar om kull en. Det är snart jul, ska man inte vara glad då?
Det svenska folket är VÄLDIGT dålig på att planera i förväg. Varför inte börja julhandla några veckor innan så slipper det bli allt detta stress? Jag är dålig på det också, men därför tar jag upp detta, för att jag själv har lagt märke till det både på mig själv och folket runt omkring mig. STOPPA JULSTRESSEN!
När väl julafton kommit så är vi helt slutkörda och utpumpade på energi. Inte vill vi att julafton ska bli tråkig?
Nej, detta måste få en ändring.
Usch får huvudvärk bara jag tänker på det ..

Mer snö

2008-12-22 11:48:15
Snön har kommit tillbaka nu i min lilla stad! Vi får verkligen hoppas att det lilla som kommit håller sig till julafton.
Nu när jag kollar ut genom fönstret ser jag långt bort att det kommer mörka tunga moln, kanske kommer det lite mer snöflingor?

Duschade för ett lite tag sen och håret börjar tårka nu, så jag ska snart gå ner till köket och göra i årdning lite mat.
De senaste dagarna har min mat varit allt annat än rolig. Visst har det varit gott, men man tröttnar snabbt på nudlar och annat fruset mat man värmer på så där i 2 min. Har ni några tips på mat som går snabbt att laga, förutom det jag nämnde precis? Skulle vara lite kul att veriera!
Ja, efter maten drar jag ner till stan igen, 3.de dagen i rad. Men nu är det inte mycket kvar, plus att det är värt att åka ner när man kan ta en varm uppiggande kaffe!

Inget mer att berätta just nu, ska ner och kolla igenom kyl/frys och skafferiet för att se om det finns något ätbart.
Vi hörs senare! PUSS

Ont i magen

2008-12-22 00:26:42
Ah , så sant som det står. Magen värkar som fan! Men utav ett gott skäll skulle jag tro.
Jag har nyss varit på film kväll hos Sandra. Där var bland annat Olivia, Cissi och Linnéa.
Vi hade godis och chips i massor, och även fast jag vet att man blir dålig i magen av att äta för mycket av de goda, så äter jag typ upp allt som fanns. Jag liksom visste redan i för väg att jag skulle må så här jävla dålig efteråt, men nej, inte lyssnar jag eller..  Tack i alla fall för en trevligt kväll!
De dagar som nu återstår tills julafton ska nog bli lite mer lugna. Inte för at jag varit ute och härjat, mer att jag bör stanna hemma helt och hållet nån kväll.

Granen. *Andas in djuuupt*  Doften räcker ändå upp till övervåningen in genom min stängda dörr. Aldrig har en gran luktat så mycket , i alla fall inte i vår hem. Japp, julkänslan slår till lite extra, och Allie verkar trivas extremt med ett litet träd i huset. Äntligen får hon naturen in, som hon längtar till sommaren. Hon liksom bara sitter där, under granen.
Ja, pappa hittade verkligen en toppengran!

Typ 2 julklappar kvar nu, sen är det över. Jag hittade allt som jag skulle köpa idag, väldigt snabbt. Kanske tack vare min inköpningslista som jag skrev i morse. Nje, tror inte det, för den råkade stanna hemma. Men bara att få skriva ner det kanske fick mitt minne att arbeta lite mer.

Men jag tror mitt huvud har arbetat klart för idag. Ska fixa mig för sängen nu.
Sov gott! Kram.

Söndag

2008-12-21 12:54:02
4.de Advent.
Hejhej!
Det vart lite sent igår kväll med flickorna, så det blev sängen direkt efter att de åkt. Vi hade i alla fall jätte trevligt!
Nu har det kommit lite mer julkänsla här i huset. Pappa är iväg och köper en gran, jag sitter och skriver klart mig önskelista och i bakrunden lyssnar jag på vår julskiva. Hittills ser min önskelista ut såhär:
 - CANON EOS 450D , Jag vet att den är mycket dyr, men det är ju trots allt en önskelista!
 - Twilight Böckerna!
 - Ansikts produkter, som fuktkräm, perfekt nu när det är vinter och huden blir ofta torr och tråkig.
 - Nagel produkter = nageltång, nagellack m.m
 - Busskort
 - Pengar , en klassiker va ? Men det är ju behövligt.
 - Prisentkort
 - Stämapparat, till min MYCKET ostämmda gitarr.

Mer än så har jag inte kommit på. Men jag tycker jag gjort bra i från mig, för annars brukar det bara typ stå  - pengar, prisentkort.. Ja typ inga saker. Lite tråkigt att bara få kuverter i juklapp.

Idag blir det mer julshopping, så jag ska snart åka ner.
Problemet är jämt att så fort jag kommer in till stan glömmer jag bort vad jag ska köpa, men idag ska jag se till att skriva ner en inköpningslista! Jag hoppas verkligen att mina pengar räcker.

Nu ska jag fixa lite mat innan jag åker. Vi hörs senare! Kram

En ny klänning

2008-12-20 19:34:30
Hejsan!
Nu när vistelsen på stan över, men bara för idag. I morgon blir det att åka tillbaka till stan och försöka bli klar med julshoppingen. Lyckligt nog hittade jag en julklapp till pappa, och ett fint plagg till mig, som jag förmodligen kommer att bära på någon av dessa högtider som kommer.

 
Denna skönhet köpte jag på Cubus för ändast 100 kr! De har jätte fina, billiga klänningar där nu, hittade en annan lika fin klänning, svart med spets 199 kr. Men jag måste snåla nu när det viktigast är att handla julklappar.
Men vilket kapp va?! 100kr! Vilken tur att jag hittade den, det var bara en slump att jag gick in på cubus.

Som sakt är jag ensam hemma ikväll, så därför bjuder jag över flickorna för te-kalas och film. Det blir nog Sunes jul, del 1 och 2. Sån sjuk humor! Ah , jag älskar dom!
Så just nu sitter jag och väntar på att de ska komma. Jag har nyss ätit lite nudlar med cashewnötter. Gottgott!
Tur så vart det en drös nötter över så att vi har något att knapra på ikväll. Vi hörs nog senare! Kram

Lördag

2008-12-20 14:59:56
Hejhej!
Nu har jag kommit hem från B, men ska snart åka iväg igen.
Japp, barnbidraget har kommit , vilket menas: Julshopping!
Ah nu har jag bestämt mig för att bli en anning klar i alla fall, orkar inte med stressen precis innan.
Blir nog så att jag kommer åka ner till stan fram och tillbaka de sista dagarna i alla fall.

Ikväll är men ensam hemma. Otroligt skönt, fast helt ensam vet jag inte. Men jag får hoppas store bror dra ut med kompisar, brukar bli så.
Så då blir det nog en massa gosaker , film eller något annat. Har inte bestämt mig eftersom jag precis fick redan på det.

Nu ska jag fixa mig lite, byta om och sånt. T,B och M skulle också ner på stan, jag får se om jag träffar dom där. I så fall blir det väl nån fika. Jag kanske mobilbloggar lite senare så ni får se vad för något gott vi äter, annars hörs vi lite senare!
Puss&Kram

Hemmakväll hos Bella

2008-12-19 19:57:40
Hej på er!
Det blev inte så mycket bloggande idag.
Dagen började med julavslutning i skolan, sedan vidare iväg till T och kollade på film, färgade håret på henne med M och B.
Nu är jag hemma hos B,så jag har knappt hunnit suttit framför datorn förän nu. Så jag passar på att lägga in ett kort inlägg.
Vi har nyss ätit tacos, satte fint i magen, då jag inte ätit nån lunch.

Ja, vad vi ska hitta på vet jag inte. Det blir väl bara myskväll med film och gosaker, precis som en fredagkväll ska va!
Imorgon får jag mitt barnbidrag, pengar! Yes, så du blir det ännu mer julshoppning. Ska försöka handla klart allt nu, så slipper jag stressa i sista sekunden.

Inlägget vart kort, men jag lovar blogga mer i morgon. Nu ska jag gå tillbaka till flickorna.
Ha sån trevlig fredagkväll, så ses vi i morgon! Kram

Nattinatti

2008-12-18 23:47:53
Nu är jag äntligen klar med håret. Mycket hår, mycket tid!
Fast jag har kollat på tv en hel del också. Ja just ja. Vi har julklappsbyte i skolan i morgon, inget seriöst precis eftersom alla kommer dit med helt galna saker i sina paket. Nu var det så att vi bestämde att vi skulle ta våran första bokstav i vårat namn, och köpa något som började på den. Jag tänker inte säga vad jag köpt eftersom en hel del av mina klasskamrater läster min blogg, det skulle vara mindre kul för dom då. Men jag berättar allt i morgon.

I morgon är det bara att hämta betygerna, lyssna på lite musik och kyrkan sen, sen är det äntligen lov!
Ah , nu ska jag sova. Vi hörs i morgon! Godnatt. Puss.

Hejhej

2008-12-18 19:07:31
Jag har varit hemma nu ett tag sen jag kom från stan.
Vistelsen vart inte lång, dryga 2 timmar tror jag, men jag han köpa två presenter till bror och mamma. Men jag har en drös kvar att köpa..
Snart ska jag hoppa in i duschen, efter de ska jag bara pyssla om mig själv. Eftersom det är avsluning i morgon ska jag också hinna lägga in några lockar i håret ikväll.

Ibland har jag såna dagar då jag känner mig obekväm. Kan inte förklara riktigt, men idag är det en sån dag. Så då brukar jag jämt hoppa in i duschen och skölja av mig allt dåligt. Väldigt skönt efteråt! Brukar även göra det när jag känner mig stressig eller har lagt på mig onödiga problem.
Men att jag gör detta idag kan bero på att min röda vecka håller på att komma, och jag känner mig lite hängig.

Senare ikväll blir det nog en film. Jag har nämligen sovmorgon i morgon och då hinner jag sova ut lite.
Jag får se om jag bloggar innan jag lägger mig. Skulle tro att det blir nåt kort godnatt inlägg.
Ha så bra tills dess! Kram

Torsdag

2008-12-18 15:12:05
Hej!
Tyvärr vart det inget senare inlägg igår kväll. Sorry for that!
Nu snart ska jag åka till stan med B. Japp, nu är det äntligen dags för min julshoppning, i alla fall en början av den. Kommer nog inte hinna köpa alla idag, men jag har ju hela helgen på mig sen!
Jag hoppas B är fika sugen, för det är då jag. Hungrig med andra ord, kanske bättre med mat då..
Nu vet jag i alla fall vad min mamma ska få. Åh jag tycker det är så svårt att handla julklappar, jag vill jämt att det ska vara något alldeles extra, men det är ju tanken som räknas.
Nu måste jag byta om. Det blir mina slitna jeans ( jag gillar verkligen dom! ) och nån tröja. Om inte mobilen segar ut sig kanske ett inlägg från stan med mig och B kommer upp.
Vi hörs senare! Kram

Priset

2008-12-17 20:04:17
Hejhej!
Nu har jag kommit tillbaka från ridningen, det vart ganska tufft med en sån seg och rädd häst som jag hade. Ni skulle ha sett, blev riktigt förbanad på stackarn. Ja, jag kom sist , men jag är inte bitter för det!
När tävlingen var avgjord ställde vi upp oss för prisutdelning, och jag hade spanat in ett paket från början. Med en sån tur som jag sällan har så fick jag det!
Det första jag gör med paket är att skaka på dom, och det som jag fått var ganska tungt, jag kunde till och med se framför mig vad som skulle finns i. Lotion. Alltså jag kanske borde ha tävlat på lotto idag, för min tur var på top. Där i fanns ett litet sätt med tre olika skönhetsprodukter. Precis vad jag behöver! Så det känns ändå som om jag vunnit! 

            

Oj nu måste jag skynda mig. Jag följer nämligen Bonde söker fru. Vet inte varför jag kommit in i den realityserien? Men idag är det avgörande valet! Vi ses senare! Kram

Dagens outfit

2008-12-17 16:39:21


Detta är dagens outfit. Jag kunde inte hålla mig från jeans jag fixade till igår, var bara tvungen att använda dom. Outfiten från kortet som var taget igår kväll, är typ detsamma. Den vita tröjan och jeansen. Men eftersom det är vinter la jag till strumpbyxor under, och det funkade ju också! 

Jeans: (Gamla) H&M
T-shirt: Oversize från Gina Tricot
Strumpbyxor: H&M

Uppdaterar lite senare. Hej så länge! Kram

Onsdag

2008-12-17 16:15:30
God eftermiddag!
Jag har hunnit varit hemma i ca en timme sen jag kom från skolan, ätit lite m.m.
Dom här sista dagarna i skolan är så himla sköna! Lektionerna tas inte på lika mycket allvar eftersom betygerna är redan satta. Blev till mesta dels att kolla på film.

I natt kunde jag i alla fall sova gott. Somnade bums, han bara lägga ner huvudet och blunda. Och jag gjorde klart för mig att inge kaffe 4 timmar innan man ska lägga sig. Även idag kommer jag säkert sova bra. Jag har ridning ikväll, sista för terminen. Tråkigt, fast vi ska skojja till det och ha julklappshoppning. Ungefär som julklappsbyte fast man tävlar om vem som ska få välja först. Så snart ska jag iväg till affären för att köpa ihop något roligt och gott att ge bort.
Mina efterlängtade pengar kommer idag också, lycklig flicka!

Jag ska alldeles snart lägga in Dagens Outfit.
Kram

Godnatt

2008-12-16 22:15:31
Detta blir dagens sista inlägg. Har tänkt att lägga mig tidigt idag, eftersom det vart så sent igår.
I morgon är det den sista "vanliga" skoldagen , sedan på Torsdag blir det bara skoj, Fredag: AVSLUTNING!

Innan jag avslutar vill jag bara fråga er om ni vet vart det finns att köpa billiga fuskpälsar. Skulle jätte gärna vilja ha en sån, väst eller kappa, vilket som. Gillar de båda! Om ni nu vet kan ni väl lägga till en kommantar! Tack i förhand.
Ja, nu kommer jag nog sova skönt skulle jag nog tro, somnar på direkten.
Vi ses i morgon! Godnatt! Kramar

Trasiga Jeans

2008-12-16 20:35:36
Snart börjar DHW, och jag ska fixa lite kvällsfika strax.
Japp, nu har i alla fall jag fått lite mat i magen (eller ja , det var ett tag sen nu) , jag har tagit mig en skönt, behövlig dusch, och jag har även hunnit med att styla till ett par gamla jeans jag hittade. Pimp My Jeans!
Det ända som behövdes var en sprättare. Tänka sig att något så gammalt kunde bli till något så nytt och modernt! Jag är i alla fall mycket nöjd med resultatet, även om det kanske inte visar så bra på bilderna, är de ursnygga i verkligenheten!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ibland är väl jag helt virrig i skallen..
Det var ju sista avsnittet förra veckan av DHW. Suck..
Jag sa det till och med själv att det var Bodyguard på 5.an klockan 21.00, men jag tänkte väl inte så långt att DHW i så fall skulle vara på samma kanal. Haha, vilken idiot man är!


Filmer ikväll

2008-12-16 17:36:18
Hej igen.
Det ända sevärda program just nu är American's funniest home videos på 5.an eller Extreme home makeover på 3.an. Men ändå orkar jag inte bara ligga där i soffan.
Jag läste genom tv-tablån och upptäckte några filmer. Det ända problemet är att de sänder dessa filmer om och om igen. De gör lika misstag som vissa radiokanaler. Spelar sönder låtar, i detta fall filmer.
5.an och 3.an sänder klockan nio idag Titanic och The Bodyguard. Jag vet inte om ni har upptäckt det, men jag stör mig på att de inte laddar upp med lite nya fräsha filmer.
Egentligen gör det inte mig något just nu eftersom DHW sänds samtidigt, men ändå.
Jag tror det är fler som håller med mig...

Mums, det luktar mat i hela huset. Passar mig perfekt eftersom jag är jätte hungrig!
Vi hörs senare! Kram

Tisdag

2008-12-16 16:52:02
Hejhej!
Jag kan meddela er att jag somnade i alla fall tillslut, även om klockan han slå ungefär 03.00 så fick jag sova i några timmar. Konstigt nog klev jag upp ur sängen pigg som en lärka i morse. Tröttheten har slagit till nu på eftermiddan. Märklig natt detta var...
Jag och Allie låg nyss ute på vår veranda i soffan och slappa, så skönt att få andas ut. Inga läxor idag heller. Tråkigt nog har vi musikläxa (frivilligt) över lovet att träna på, som jag berättade förut, tråkig klassisk musik..
Fick redan på lite mer om betygen idag också. Egentligen , jag hade förväntat mig mycket värre. Jag har känt mig så lat denna termin, så jag trodde jag skulle ha sänkt i flera ämnen.


                                En mycket trött Anna


                                   Allie som sällskap

Tänke gå tillbaka ner och kolla om något kul sänds på tv nu. Ikväll blir det i alla fall DHW, sista för säsongen!
Pusspuss, vi se senare!

Koffeinkick

2008-12-16 00:31:13
Just nu när ni läser detta tänker ni väl. " HALLÅ, skulle inte hon sova? "
Men nej, det vart inget sova av riktigt än, tack vara den extrema koffeinkicken jag precis fick.. Så himla typiskt!
Jag som kände mig så sömnig för en timme sen, men så fort jag la mig kunde jag knappt blunda. Kändes som jag sovigt i flera år redan. Kommer koffeinkicken så här långt efter? Jag drack latten mellan 18.00 - 19.00 och nu sitter jag här 6 timmar senare med super sprallig ben och ögon uppspärrade om en uggla. Jaha.. och vad ska man hitta på nu då? Kommer typ dö i skolan i morgon. Ingen att prata med heller, eftersom ALLA sover..
Så jag tänkte till lite, och kom på att när jag sitter framför datorn brukar jag bli trött. Så vad har jag för val.
Haha, sitter och skrattar åt hela situationen, hur dumt låter det inte då? Helt knasigt!

Ja, jag kan passa på att tipsa om en jätte fin låt. Free Falling - John Mayer. Underbar!  


                           
                           Jag vet att ni kommer älska den!

God natt

2008-12-15 23:01:32
Ja, det blir ett snabbt, kort inlägg nu.
Ska alldeles snart gå och lägga mig. Lång dag i morgon slutar 15.20 ( jo, jag tycker det är långt ) , fast det är musik som sista timme, och det är ju helt OK faktist. Lite tråkigt det som vi håller på med nu, Musikhistoria - Morzart m.m. Ganska tråkigt, liksom inte min stil.
Just nu sitter jag och kladdar ner mig hand med kryss och annat för att komma ihåg USB - minne att ta med mig i morgon för att föra över alla låtar vi ska lära oss under lovet, suck läxa under lovet va.. jaja.
Usch, jag har så ont i magen just nu, det är tråkigt faktist, jag brukar ofta ha det! Men det brukar alltid gå över under natten, och tur är väl de! Kan vara kaffet? Kanske..
Klockan är mycket och jag ska upp tidigt, så nu blir det sleeptime.
Good Night my friends! Ses i morgon. Puss

Hemma igen

2008-12-15 20:23:49
Hej!
Nu är jag hemma igen. Tack flickor för en trevligkväll! Latten satte bra i magen, även en bit hallonpaj med vaniljsås!
Hade kameran med mig och tänkte ta nåt kort som jag sen skulle lägga in här, så att ni skulle få se hur mysigt vi hade. Men dumt nog hade jag glömt laddat batterierna...
Inga julklappar vart det idag, eller ja jag fick lite tips från tjejerna vad det önsade sig. Vi har även gjort upp hur mycket vi ska handla för, så att ingen köper för en överdrivet hög summa.
På Onsdag får jag mina pengar som jag väntat från mamma, hon lånade 500 kr, och galet nog får jag ändå 600 tillbaka. Snäll du mor, du ska nog minsan få något alldeles extra i julklapp!

I fall ni inte har märkt det så har jag lagt till lite mer info om mig i Menyn --->
Bara lite kort fakta.

Min kväll ser ut att bli lugn. Inga läxor bara slappa, kolla på tv och grejsa vid datorn.
Ja just ja, idag sattes betygen i alla ämnen, fick reda på några. Jorå, de såg helt OK ut, vet att jag kan göra bättre ifrån mig. Ska plugga upp mig sista treminen.
Sista terminen, shiit vad tiden går fort va? Otroligt!

Får se om jag slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig. Annars får ni ha det så bra!
hugs

Måndag

2008-12-15 16:52:22
Hejhej.
Jag ska snart ner och fika med T, M och B. Ska bli jätte mysigt eftersom det var ett tag sen vi träffades alla 4. En del av oss har varit sjuka fram och tillbaka, känner mig skyldig, så det har inte blivit nån fika av. Ska bli gott med latte!
Men innan ska jag och T ( vet inte om M följer med ner nu på en gång, alla kanske gör det, men just nu vet jag bara att det var jag och T, aja ) , Vi ska i alla fall shoppa lite. Blir nog ingen kläddshopping av för mig idag, men kanske nån julklapp.

Idag slutade jag i alla fall tidigt, och jag åkte raka vägen hem , bara för att vila. Hela helgen har jag varit sjukt trött, lagt mig innan 00.00 vilket jag annars inte brukar göra. Skolstressens trötthet kom nog nu i efterhand.

 
                    Detta är min kvällsoutfit idag. (Ursäkta röran i bakrunden)
                                                    Jacka: H&M
                                                Jeans: Gina Tricot
                                                     Halsduk: H&M
                                       Tunika (syns knappt) : Åhléns
                                            Väska: Mammas gamla
             Och till de blir det platta skor, det är så fruktansvärt halt ute nu! 
              Nä nu måste jag skynda mig, vi hörs nog senare. Pusspuss

Mjölk och Pepparkakor

2008-12-14 16:35:45
Mjölken är iskall, alldeles perfekt. Pepparkakorna är knappriga och utsökta. Detta måste nog vara det godaste man kan äta nu till julen. Om du inte har provat så gör det! Mums, mums! 
  
         

Hallå!
Som ni kanske la märke till igår så fick jag inget mer att prata om på kväll. Men jag hittade en bra Harry Potter film på 5.an som jag glodde på hela kvällen. Tråkigt nog är jag fortfarande förskyld. Den bryter ut lite då och då, vilket är otroligt jobbigt, man vet liksom inte när det värsta kommer. Så jag stannar hemma hela tiden.
Mamma hade till och med vaknat i natt av att jag fått en hostattack, utan att jag själv visste om det..
Min söndag har inte innehållt så mycket spännande saker.
Lite kort om min dag: Ränsat min datorn från gamla bilder och onödigt skit, Fortsatte med julpyntet, spelade nyss lite GH med storebror.
Mer än så har jag inte att berätta.

I morgon börjar en ny skolvecka igen, en lugn en. Betygen blir satte i morgon ,skönt. Så det blir nog mest lite film m.m på lektionerna. SEN ÄR DET JULLOV!!
En vecka och 3 dagar tills julafton, och jag har inte köpt en ända julklapp. Gaahh!!
Känns som om det blir en till stressig vecka, men inte läxor denna gång, utan att julshoppa, och det är så mycket roligare. Så stressigt på ett bra sätt!

Gossip Girl ikväll, men tills dess ska jag nog ränsa bort lite mer onödiga filer.
Vi ses! hugs

Lördag

2008-12-13 17:24:40
Hejhej!
Jag har precis varit ute och gått med mor och far i det kalla vädret. Det känns otroligt skönt att få komma in igen, jag frös så mycket att det gör sådär ont i fingrarna. Usch.
Ja, vi har i alla fall börjat satt igång med pyntet, men mer ska upp. Just nu är det bara lite tomtar här och där, men snart ska även krubban och vårat lilla tomteland upp.
Kvällen ser ut att bli lika lung som igår. Om ni har några bra filmtips som är värda att kolla på kan ni väl vara snäll och skriva ner dom. Jag är helt tom på ideer.
Faktist så är jag allmänt tom i huvudet idag, inget speciellt att berätta. Kanske kommer det lite mer att skriva om senare.
Ah, vi får se.

                                            Vi hörs sen! Puss
                    
                   

Dagens outfit

2008-12-13 14:19:06

Dagens outfit är lättsam och enkel. Eftersom jag kommer vara hemma hela dagen och pynta fram julsaker, vill jag inte ha något mer avancerat.
T-shirt från JC-Herr
Jeans från Gina Tricot

Godmorgon

2008-12-13 10:55:22
Godmorgon min vänner!
Jag har varit vaken nu i ungefär en timme, och då har jag hunnit med att äta frukost, tvättat mig, jag lite små saker. 
Snart ska jag hoppa in i duschen, efter de ska jag börja med mina planer för dagen. Tyvärr blir det inge julshopping idag. Pengarna som jag trodde skulle komma idag kommer istället i början av nästa vecka. Så det är bara att vänta.
Men istället har jag andra planer för dagen. 
Jag känner att jag inte ännu fått nå julkänsla, så därför ska jag pynta till huset lite extra idag, och om jag hinner baka något gott.   

Jag kan berätta att vädret utanför mig är inte att klaga på. Solen skiner och ett tjockt lager av snö ligger på backen, även hängandes i träden. Snön ser nästan ut att vara varm nu när solen lysser på den. Jag hoppas verkligen att den ligger kvar tills jul.

Vaden känns mycket bättre. Det kan göra lite ont ibland när jag lägger för mycket vikt på benet, men det är nog snart över.
Nä, nu ska jag skynda mig in i duschen, sen kommer det nog upp en "dagens outfit". 
Puss


                   
                   Jag myser i min underbara tjocktröja, från H&M. 

Idol 2008

2008-12-12 23:15:02

        

Grattis Kevin!
Idol resan är nu över, och äntligen har vi en som kommit i mål. Grattis, grattis Kevin Borg!
Egentligen har jag inga speciella åsiker om kvällens final. Jag tycker både Alice och Kevin är super duktiga på att sjunga, och jag vet att oavsett vilken placering de kom på kommer det bli något stort utav dom ändå!
Jag förstår dig Alice att det måste kännas jobbigt just nu, eftersom du var ju faktist med i Idol för att vinna , men snubblade precis framför mållinjen. Men gråt inte för de, snart kommer det flokas av skivbolag som vill göra plattor med dig, vänta bara!

Min kväll har varit lung, och jag funderar på att lägga mig tidigare än vanligt idag. Är helt slut. Vill få tillbaka energi tills julen nu, för i morgon bär det av till stan för julshopping! Jag har även fått en sträckning i min vänstra vad, i muskeln. Det gör hiskeligt ont kan jag berätta. Hoppas det är bättre i morgon så jag slipper gå runt och halta på stan.

I morgon ska jag försöka få upp en "dagens outfit" eller till och med en videoblogg. Vi får väl se vad jag hittar på!
God natt mina vänner. Puss&Kram


Fredag

2008-12-12 15:15:23
Hej Alla.
Ja, nu funkar internet igen. Det var väl bara något tillfälligt, och då är det ju så himla händigt att man har internet i mobilen! 
Jag vill först bara sätta mig till rätta och njuta .. . så. Det är så himla skönt med helg nu efter en sån stressig veckan. Men nu, inga mer läxor för i år! Jag är helt slut, och eftersom jag varit så duktig och gjort alla dessa läxor firar jag med en lite godare och lyxigare fika. Ett tecken på att jag är trött visar sig i köket just nu. Det var nämnligen så att jag glömde mjölken på spisen när jag fixade varm choklad. Så nu är det bränd mjölk runt plattorna. Klantigt! Haha! 

Idag var det lucia på skolan och jag var såklart med som tärna. Det gick bättre än vad jag väntat mig. Mycket mysigare!
Tyvärr hade vi inga stjärngossar i tåget , men det gjorde inget. Jag kan faktist berätta att jag hade beslutsångest över vad jag skulle vara. Antingen tärna, stjärngosse(flicka) eller Rudolf med röda mullen. Jag vart lite sur på var musiklärare som plockade ur den låten från listan, annars hade jag såklart varit Rudolf! 
 
Inga planer för kvällen, förutom att kolla på Idol-finalen. Fråga mig inte vilken jag tycker ska vinna, för jag gillar dom båda! Beslutsångest. Men lite roligt skulle det vara om Alice van, hon kommer nämnligen från Gävle, precis som jag.
Blir nog också lite Twilight ikväll.
Uppdaterar senare. Hej så länge! Puss

Hejhej! - mobilbloggar

2008-12-12 13:36:21
Internet krånglar. Men så fort det kommit tillbaka ska jag uppdatera bloggen! Puss

Torsdag

2008-12-11 18:35:37
Hejhej!
Jag ska först och främst be om ursäkt att jag inte uppdaterat blogg de senaste två dagarna, men ni som läst de senaste inlägget vet varför. Nu är jag i alla fall snart klar med alla läxor jag haft under veckan. Bara bilduppgiften kvar som jag snart ska måla klart. Hur jag mår just nu vill jag helst ine ta upp. Det är lite saker som har krånglat till sig, och jag vet inte varför. Detta gör mig bara tröttare, och egentligen har jag absolut ingen lust att måla vilket jag vanligt viss älskar att göra. För mycket i skallen.
Just nu skulle jag bara vilja gå och lägga mig. Skulle a skönt att få sova ut eftersom jag ska upp en timme tidigare i morgon. Luciatåget är i morgon och vi har en hel del att göra innan vi lussar. Mamma är snäll som fixar nattlinnet m.m (vilket jag inte skulle ha hunnit fixat). Tack!
Nu ska jag gå tillbaka till pänslarna och akvarellfärgerna och få allt klart! Vi hörs senare, annars ses vi i morgon!

Pusspuss

Anna - dagen

2008-12-09 16:13:18
Hejhej!
Japp idag är det Anna - dagen, med andra ord min namnsdag! Hurra!
Egentligen är det inte så speciellt tycker jag, men ett och annat grattis fick jag idag ändå. Tack tack!
Mina föräldrar påstår att de ska ge mig något nu på kvällen, vilket jag bara tycker är onödigt eftersom de kan lägga dom pengarna på julklappar tex.
Tog nyss en kopp med varmchoklad, till och med så varm att jag brände mig på tungan. Attans. Men jag vill ha något gott att fira med!
Egentligen hinner jag inte alls med att ha kul eller sitta här, fortfaranse massor av läxor. No - prov och so - redovisning i morgon! Ah, nu får det vara slut med njutning (får ett litet upphåll på kvällen med presenter) , nu måste jag verkligen börja att läsa på. Jag uppdaterar senar så ni får se var mor och far hade att komma med!

Följ min blogg med Bloglovin, här ser du när jag uppdaterar, genom att börja prenumerera. Länk finns här !
Hejdå så länge! hugs

Lokal Tv

2008-12-08 15:32:07
Japp, regionala tv var på skolan idag. Jag och en till vart intervjuad, och de ställde frågor om skolan som har en hel del problem just nu... Allt är bara överdriver det som händer just nu, mycket att ta upp så jag låter bli. Annars ni som bor i gävleborg och verkar lite nyfikna kan kolla på 1.an klockan 19.15. Jag tror de lokala börjar då.
Jag kan varna er i förre väg att hela denna vecka kommer vara fullproppad med läxor för mig, så jag vet inte om jag hinner uppdatera så ofta. Men åtminstånde ett inlägg per dag! Jag har en hel del redoviningar: franska, so, no-prov, bilduppgift som ska vara inlämnad på fredag (har inte äns påbörjat den) , matte-prov (kanske) Ja, ärligt talat är jag inte helt säker på vad vi har..
Lucia träningen gick bra, fast en drös tjatar och misstycker hela tiden. Ganska drygt eftersom vi har så lite tid på oss. Luciatåget kommer att hållas på fredag för skolan, ska bli kul!
Jag har helt glömmt bort att handla julklappar. Det är så svårt att veta vad alla önskar.. Men snart får jag pengar igen, så då blir de till att julhandla!
Nä nu måste jag börja me läxorna. Ska även ta något varmt och gott för min hostiga hals.
Sköt om er! puss

Måndag

2008-12-08 07:17:45
Godmorgon mina vänner!
Dagen började väl inte så där jätte bra när jag skulle kliva ur sängen. Klumpigt nog fastnade foten i täcket så jag drog till och slog istället stortån i sängkanten. Så nu är den omplåstrad, och jag sitter här och ber för att inte hela dagen ska bli katastrof! Idag är det luciaträning på skolan. Jag har inte tränat så värst mycket, men egentligen är det bara lätta låtar. Såna som man sjunger varje år!
Ooh aj, min tå svider. Ah vi får väl se hur dagen slutar. Klockan 15.00 är skolan över för idag, så då kommer jag hem och uppdaterar mig lite. Tills dess, sköt om er! hugs

Söndagkväll

2008-12-07 22:22:15
Godkväll.
Dagen blev inte som jag precis hade tänkt mig. Mest tagit lungt och väntar fortfarande på att hostan i halsen ska ta slut. Ganska drygt nu när jag varit sjuk ett bra tag.
Målningen som jag tjatat om så mycket i de tidigare inläggen är nu som klar! Puh, kanske nån finslippning sådär, men inget mer! Tyvärr har jag yttligare en uppgift kvar..
Förlåt om jag verkar tjatig men jag känner hela tiden efter ett behov av att se Twilight! Vill se den nu!
Jag kan fortfarande inte sluta tänka på den.
I morgon börjar en ny skolvecka, och jag måste börja jobba hårt för att de betyg jag vill ha. Så, det är väl bäst att jag går och fixar mig för sängen. Gå upp tidigt måste jag också göra, tungt!

Sovgott! puss

Inget Luciatåg

2008-12-07 15:21:06
Det var ju ganska typiskt att vi skulle få oväntat besök precis när vi skulle iväg och kolla på luciatåget. Eller ja, oväntat var det väl inte, det är ju andra advent och goaste farmor skulle komma och fika, men vi hade inte väntat oss att hon skulle komma nu. Lite tråkigt egentligen, jag som verkligen ville se gullungarna när de sjöng.

Som ni kanske har lagt märke till så har designen ändrats sig lite. Header är nu klar, men jag är fortfarande inte nöjd..
Egentligen skulle jag kunna påbörja en ny nu när jag har tid, men att sitta framför photoshop i några timmar blir ganska tråkigt i längden. Nej, jag får göra det nån annan dag.

Som sakt , jag har tid över nu och inget att göra. Skulle kunna måla klart bilduppgiften? Åh nej , No - läxa har jag också.
Ja, egentligen har jag mycket att göra. Men vill jag ? Det är ju en helt annan sak..
Nä nu blir det fik med familjen. Vi ses!

Söndag

2008-12-07 10:35:27
Godmorgon!
Jag har nyss vacknat och nu sitter jag här med en mycket varm kopp choklad och musik från Twilight filmen spelas i mina hörlurar. Jag älskar de låtarna! Tex: Blue Foundation - Eyes on Fire, The black Ghosts - Full Moon!
Min dag är ganska mycket planerad, nu på morgonen ska jag försöka fixa till en ny header, och det lär väl ta ett tag. Klockan 15.00 bär det av till stallet för att kolla på luciatåget. Jag ska även hinna med att måla där i mellan.
Sen givetvis klockan 19.00 börjar Gossip Girl.

Jag har redan tänkt ut hur min nya header ska se ut. Problemet är att jag måste leta reda på en drös ny funktioner i photoshop. Eller ja, åtminstånde en. Den kommer nog inte bli med nå jultema, utan en som kan finnas med helatiden. Med andra ord, en allroundheader!

Ända sen förigår kväll då jag var på bio, på Twilight, har min tankenergi bara gått åt till just den filmen. Ni kan ju fårstå hur mycket jag är den på fall, om jag laddat hem soundtracket, tagit fram några bilder från olika sidor, typ kollade genom hela youtube med bara klipp om Twilight. Var även på stan igår och var tvungen att gå in i de bokbutiker jag visste för att vara helt säker på de fanns där! Haha. Ja, det är ju såklart att jag önskar mig en i julklapp.

Nä nu ska jag se till att börja med header, sköt om er! hugs


                           Blue Foundation - Eyes On Fire


                           The Black Ghosts - Full Moon

Så underbart vacker

2008-12-06 00:30:36
Twilight. Finns det några ord som räcker att beskriva en sådan film? Känslomässig? Kalla mig känslig men jag grätt. Så underbart vacker! Även efteråt. ALDRIG har en film påverkat mig som denna gjort. Blicken, svår att glömma. Ömheten, svårt att glömma. Allt var så försiktigt, vackert, ömt. Jag låter löjlig, jag vet. Jag vill bara skriva av mig...
Jag kan gått och väl säga att detta blir verkligen inte den sista gången jag ser filmen. En glädjande nyhet var också att Twilight kommer komma ut i fler filmer! Gissa hur lycklig jag är! Tack, tack för att ni gjort en sån rörande och underbar film.

Okej , nu ska jag skärpa mig, kanske..
godnatt.

Fredagskväll

2008-12-05 19:21:31
Hej Alla.
Förskyldningen håller äntligen på att lägga sig, just nu hostar jag mycket men huvudet är fritt från värkningar och snurrande. Så ikväll ska jag ha trevligt med vänner och gå på bio. Dagen är kommen och nu är det äntligen min tur att få kolla på Twilight. Ja!Ja!Ja! Filmen har fått fin kritik, vad jag hört, så jag litar på er!
I morgon är det exakt 2 veckor sen jag fick min tandställning, och jag kan säga er redan nu att den gett resultat. Inte kunde jag ana att det skulle gå så här fort. Jag ska försöka så fort som möjligt att lägga upp nån bild.
Det fick bli ett kort inlägg ikväll, får se om jag hinner skriva senare. Nu måste jag skynda mig till Tessan. Hoppas ni får en lika trevlig kväll som mig! Puss&Kram

Sjuk igen

2008-12-02 10:56:13
Det är tråkigt att det ska behöva bli så här hela tiden, förskyldningen hoppar fram och tillbaka. Man chockeras på morgonen; nej inte nu igen. Halsen kliar, man hostar som en galning, och huvudet värker så att man nästan hör hur det dunkar. Så jag såg till att stanna hemma igen och bli frisk nu innan jul.
Jag har läst innan på olika sidor och hört folk berättat på youtube, de som har tandställning, att de första dagarna kan leda till att man blir sjuk, förkyld, för att tänderna flyttar sig och spänner. Konstig, men jag får väl lida med det ett tag till.
Nu ska jag nog ta något varmt att dricka , ta mp3 och digga Remonn, Coldplay och The Killers på högsta volym.
 - Are we human? or are we dancer? My sign is vital, my hands are cold. And i'm on my knees , looking for the answer - 

RSS 2.0