Anna Westergren -

Music Mondays

2012-09-17 17:19:13

Årsprojekt: Fail

2012-09-16 17:43:00
Tänkte bara uppdatera lite kring det planerade årsprojektet jag hade tänkt utföra. Vet inte om ni kommer ihåg att jag började filma i våras, första Maj rättare sagt, ett projekt att jag skulle få med en sekund av min dag under att helt år. I alla fall så var jag "tvungen" att avbryta det när tanken slog mig att det skulle bli så mycket roligare att filma från ett nyår till ett annat, alltså dokumentera hela mitt 2013. 
 
Det är lite synd med tanke på att jag ändå fick med mig 1 1/2 månad Maj och Juni. Hade redan börjat klippa ihop videon så givetvis ska jag spara den med alla fina minnen under den perioden. 
 
2013 ligger inte allt för långt borta så får hålla igång motivationen och intresset tills dess så får vi se om det kommer upp en video någon gång i början av 2014. 
Jag ser det här mest som en utmanning för mig själv, att ha ett resultat att se fram emot! Sen är det ju kul att ha det med sig i framtiden! 

Gratis är gott!

2012-09-13 21:35:09
Bjuder på en orättvis mobilbild, ska försöka få in skorna i en outfit bild någon gång. 
Detta är nog ett inlägg som förmodligen har/kommer att skrivas av många tjejer som varit på något av Nelly Highheels eventen. Ett inlägg där man visar upp sina fina, nya skor man fått. Eller så visar det sig att det bara är jag som försöker vara märkvärdig, skriva om mina skor och tro att jag är ensam i världen med att ha dom... Absolut inte, jag vet att efter idag så kommer det säkert vimla av just dom skor jag valde. Men vad jag egentligen vill få ut av detta är att jag vart riktigt överraskad över hur fina dom var väl i handen och på foten. Hade det som mitt andra val och är överlycklig att det blev dom tillslut. Modellen är superfint, och visst jag måste erkänna att först var jag lite tveksam över att det endast var spikes/nitar vid tån, men det visade sig vara super fint! Jag är bara så överraskad över hur nöjd jag. Kommer garanterat använda dessa så mycket som möjligt innan snön kommer! 

RSS 2.0