Anna Westergren -

Beautiful Monday

2010-05-31 15:15:22
Ellen tipsar om Marabou Kokos! ' Buy it or die! '

Toppen väder här i Gävle idag. Ska nog tvätta av allt klet, ta en glass och gå ut i solen!

Sunday night

2010-05-30 20:43:25
pic 1 - bror Johan i farmors koloni tidigare idag, morsdag firande. pic 2 - jag just nu

Ligger i sängen med onyttigheter, denna fina söndag får sluta såhär med cola och film.
Värmen lär komma nu i veckan, perfekt till helgen. Glad!

Morsdag

2010-05-30 14:47:45
Morsdag idag, vilket betyder släktträff med fika och blommor.
Åker nu till farmor med familjen för lite firande!

Gårdagens look.

2010-05-30 12:17:38
En fråga jag fick igår.
Vet inte om du menar sminket jag har på mig just i den bilden i det inlägget, eller vad jag vanligtvis brukar ha?
Aja, kan berätta om just den looken i alla fall så får ni väl säga till om ni vill veta något mer!
Bilden hittar ni bara något inlägg nedanför eller HÄR för dem som är lat och inte orkar skrolla ner.
Inte direkt världens mest högkvalitets bild, men ni kanske ser någorlunda.
Ansiktet:Detta är väl den vanligaste basen jag bär, inte lika mycket nu när det börjar bli varmt, men under vinter och början av våren var detta en normal vardags bas.
Detta bar jag igår:
Nivea Visage Day Care - Smörjer alltid in ansiktet innan jag sätter på andra produkter. Foundationen blir allt mer jämnare och ansiktet blir återfuktad under dagen.
Matt Foundation från Make Up Store - Jätte bra för dem som har oljig eller bland hy, vilket jag ha vid t-zonen (panna,näsa,haka)
IsaDora Velvet Touch Compact Powder.

Lite bronzer från H&M, den stora orange/bruna ni vet säkert.
Ögonen:

Coastal Scents 88 Warm Palette.

Maybelline Colossal Mascara.


Mer än så var det inte, fast för sig, det kan tyckas vara mycket för en del.
Aja, detta bar jag igår kväll i alla fall.

Bilder från gårdagen.

2010-05-30 11:38:30
Riktigt fin mat, med ett riktigt fint sällskap!
Tackar för en toppen kväll igår med tjejerna hemma hos Klara. Blev definitivt mycket med skratt och även en spontan kick för en match brännboll. Till helgen väntas det ännu mer grillning och lite där till, haha.

Mysmiddag!

2010-05-29 16:44:12
Vandrar till ICA för att sedan traska vidare till Klara's place för lite mysmiddag!
Ha en toppen kväll. Tjarå!

...

2010-05-28 07:34:29
En fortsättning på det förra inlägget..

Jag var ganska upprörd då när jag skrev det och ville mer en gärna skylla allt på pappa, men den största orsaken till varför dem tackade nej var säkerhet. Båda mina föräldrar vill inte ta risken att jag skulle bli utsatt i skolan just för att jag bor med ett homosexuellt par, och det kan jag förstå för det har även jag tänkt på.
Sen dessutom så är området väldigt hög religiöst och föräldrarna till eleverna på skolan skulle nog inte se det som en så bra ide att låta deras barn umgås med mig.

Detta är dem frågor som cirkulerar i båda min föräldrars huvuden och mitt. Jag kan förstå hur dem skulle känna sig, att behöva vara orolig, om jag har det bra där. Dem ville bara inte ta risken.

Såklart är jag fortfarande upprörd eftersom jag tyckte det var en toppen placering, något helt annorlunda. Men mina föräldrar ville inte ta risken helt enkelt, och inte för att jag inte skulle kunna bli utsatt om jag bor hos ett heterosexuell par för det kan jag lika gärna bli, men risken är nog större när man på i ett så hög religiöst område... tyvärr. Det är hemskt att det ska behöva vara så.
Jag hoppas bara nu att jag får en nya lika bra placering, fast fortfarande tveksam över det...

Det blir inget Tennessee..

2010-05-27 16:55:51
... ibland kan det hända att denna 1 % chansen är starkare än 99%. Det blir inget Tennessee..
Tydligen så är det mina föräldrar som bestämmer hela den här grejen, jag har fan ingen röst alls i det här.
Pappa är nästan fly förbannad över detta förslag, tack vare hans fördomar för homosexuella. Han skulle knappt prata eller höra av sig till mig om jag tagit den placeringen...
Fan att jag ska behöva vänta en evighet till innan den nya placeringen kommer... FAN!

Placerings fakta.

2010-05-27 14:32:41
Först och främst, det är fortfarande 99% att jag åker. Men jag tycker det är sådan stor procentskara så jag kan lika berätta det nu hittills vet!

Jag kommer alltså (förmodligen) åka till Tennessee denna höst, till ett område en bit utanför Nashville. Alltså området ligger mellan en stor sjö vid namn Pracy Priest Lake och självaste countrystaden Nashville.
Det jag hittills vet är jag kommer att bo hos Tommy och Phillip, som varit tillsammans i 3 år och ska nu gifta sig i Juni. Den är en väldigt speciell placering, så det är just därför jag har ett val att tacka nej om det inte skulle passa mig. Men jag tycker det bara är roligt att få komma till något helt nytt, att få bo hos ett homosexuellt par. Kommer bli ett mycket spännande och lärorikt år!

Phillip har ett häst intresse, precis som mig, och är uppvuxen med hästar. Vet dock inte ännu vad han jobbar som eller ålder.
Men Tommy vet jag jobbar med cognitive development coaching, typ som psykolog. Vilket står mig nära eftersom jag själv har intresset att jobba som det i framtiden.
Paret har även två katter vid namn Ziggy och Simon.

Dem tycker om att resa och har redan några planer för året som dem vill att jag ska följa med på. Först få träffa båda deras familjer i Alabama och Pennsylvania. Därifrån kan man lätt ta sig till Washington DC och New York, om jag så vill. Sen planerar dem att åka till England under året och vill gärna ha med mig dit också. jag själv älskar att resa så det passar mig utmärkt!

Det var väl det mesta som jag fått reda på, alltså bara lite intressant fakta till mig innan jag tar mitt beslut. Efter det kommer all grundlig fakta om skolan och Tommy och Phillip.

PLACERING!!!!

2010-05-26 23:16:47
Jag har äntligen, ÄNTLIGEN (!) fått en placering!
Trodde seriöst att jag skulle bli en av dem som kan få sin placering en vecka innan avfärd. Men herregud, vad skönt det känns nu. Ännu är för sig inte allt klart men vi säger 99%.
Jag är placerad i Tennessee, Nashville. Häststaten och countrymusik staden, Howdy!
Jag berättar mer i morgon. Lite om min kommande värdfamilj som kan bli något alldeles extra!
Godnatt party people!

Jazzettornas avslutningskonsert

2010-05-24 23:10:17
Jazzettorna bjöd på en riktigt festlig konsert på Spegeln denna kväll, en härligt start på veckan!

"Tjurfäktning måste stoppas"

2010-05-23 20:11:49
Varnar känsliga tittare.

Man håller nu på att diskuterar kring tjurfäktningen, att den ska total förbjudas efter att fått fram dessa skräckbilder. Själv är jag förr det förslaget. Självklart är dumt och onödigt att döda ett djur på det sättet, men hela alltet är så barbariskt. Finns det inget tänkande i denna situation, hur det faktiskt kan gå, i detta fall om man snubblar precis framför tjuren? Men jag antar det är adrenalinet man är ute efter, stolthet, manlighet, vara lite gammaldags och leka hjälte. Hjälte att döda tjuren? Snälla, vi lever på 2000 - talet.

Jag hoppas verkligen att förlaget genomförs. För om inte, ja, det enda jag kan säga då är att dem får skylla sig själv!

Rainy Sunday

2010-05-23 17:13:41
Har legat i min säng praktiskt taget hela dagen, nu har jag äntligen kommit ner i fåtöljen, inte mycket bättre det. Men det är trots allt Söndag, lätt hänt att det blir så här då. Dessutom har det regnat hela dagen, så det blev sängen helt enkelt.
Har i alla fall roat mig att beställa hem lite nytt från IaMia's hemsida, utnyttjar den rea som slutar idag. Lika bra det!
Det lär väl komma någon gång i veckan, visar väl det då antar jag.
Jag har faktiskt inget roligt att berätta idag, förutom att går kvällen var toppen med teater. Men annars står världen helt stilla för mig idag. Har inte planerat att just nu göra något åt det heller..
Puss

Biosugen!

2010-05-22 10:43:19
Prince of Persia - Sex and the city 2 - Eclipse, några biofilmer jag känner suget för!

Dricker te

2010-05-22 10:19:05
Jag tror banne mig att jag fortfarande är mätt sen gårdagen. Blev en super trevlig middag hos Ellen med lite folk, kyckling gott till varmrätt och jordgubbs/grädde/sommar/marängtårta till dessert! Blev en rätt så tidig kväll, vilket var skönt. Vädret ute var skönt! Vädret ute NU är skönt!
Så jag ska nog ta mig min kopp te och sätta mig ute på gården i solen. Ikväll blir det teater, fantastiskt!

Freetime

2010-05-17 19:15:16

Äntligen (!!) är jag klar med allt vad som har med spaning att göra! Känner mig friare än någonsin, för fy fan vad det är tyngt sig på axlarna nu ett bra tag. Men nu är uppsatsen färdig och klar, att dessutom slippa sitta med den nu på kvällen känns bara ännu bättre!

Sitter nu med mys tröjan och har verkligen tid över nu till att göra ingenting. Kanske film, kanske kladdkaka? Men vadå, jag har ju tiden på min sida. Vi kör med båda två!
Jag har till och med så pass mycket tid över att jag kan ta dessa glasögon, som man inte ser ett skit i, läsa en bok och sedan upptäcka att "Nämen oj, det gick ju inte att läsa", så läser man om den igen!  ah..

Grattis Ellen! 17 år

2010-05-17 07:47:52
Vi börjar dagen med att fira Källisen! Hurra, hurra, hurra!
17 fantastiska år. Hoppas du får en toppen dag bruden! Puss
Now, shut the fuck up and dance!

Millenium

2010-05-16 21:57:52
Som ni kanske alla redan vet kommer även Hollywood göra en egen version av "Män som hatar kvinnor", och man är i full gång med att bestämma vilka som ska spela vad.

Just nu spekuleras det om att Brad Pitt ska spela rollen som Mikael Blomkvist. Källan är från Posh24.se, där man även tycker att det vore helt fantastiskt om det skulle ske. Dock är min åsikt ganska splittrad.
Visst Brad är en utmärkt skådespelare, finns inget fel i det, men han är alldeles för sexig för att spela Mikael. Tycker ni inte? Det kommer liksom bli en sexigare version av "Män som hatar kvinnor".
Men jag är knappast överraskad, det är trots allt Hollywood!

Den kvinnliga huvudrollen, som Lisbeth Salander, kommer förmodligen spelas av antingen Kristen Stewart, Natalie Portman och Keira Knightley. Dock är filmteamet ute efter någon okänd tjej som Salander.
Jag själv tycker att Natalie skulle spela den rollen fantastiska bra! Otrolig skådespelerska. Annars som andra plats, Keira. Tyvärr Kristen, men ni kan ju bara förställa er Brad och henne i sexscenerna. Funkar inte!

Ah det ska bli intressant att se i alla fall!

Om gårdagen

2010-05-16 11:52:00
Explorius mötet var långt, intressant, men fortfarande väldigt långt!
Vid 11.00 tiden gjorde jag ett SLEP - test , hör- och läsförståelse. Till mesta dels var provet nästan lite för lätt, man satt där spänd över att någon "liv eller död" uppgift skulle komma. Men det var inga problem.
En timmes lunch sedan tillbaka till Östra Real för att ha det riktigt mötet, som varade mellan 13.20 - 17.30. Mycket information som skulle tas in samtidigt, och även om vi (i alla fall jag) visste det mesta sedan för och att alla skulle få nya papper (ovan) om det vi pratat om, så kändes det ändå viktigt att koncentrera sig genom hela mötet. Vilket gav mig huvudvärk, som inte försvann för än sent på kvällen.
Att det även var 20+ ute och vi satt inne hela dagen gjorde en lite irriterad.

Men såklart fanns det mycket positivt under dagen. Träffade på en jätte trevlig tjej som jag hade sällskap under hela dagen, även hon skulle till USA så jag hoppas att kontakten finns kvar under året!
Det var även intressant att få höra från före detta explorius studenter, hur deras år varit.
Nu är det bara visumet och en placering, så är jag klar att åka !Stockholm, STHLM.

2010-05-14 23:12:17
Dags att ta dra sig mot sängen kanske. Upp tidigt i morgon bitti och bila ner till Stockholm för att gå på informationsmötet med Explorius. Är en aning nervös inför provet som ska göras allra först, men det ska förhoppningsvis inte vara så svårt.
Kameran är med hela dagen!
+17 och SOL bjuds det på också.

Godnatt!

Twilight Eclipse cast on Oprah

2010-05-14 21:47:21
Nya och fräscha klipp från Oprah Winfrey Show där bland annat Kristen Stewart, Robert Pattinson och Taylor Lautner gästar. Här visas det verkligen tydligt hur pass blyg Kristen och hur otroligt charmig Rob är.
Ett underbart gäng skådespelare som visar sig själv, och ingen divig hollywood sidan. Gillas stort!

Two Door Cinema Club

2010-05-14 19:47:45
Lite depressed blir man när TDCC kommer till Hultsfred och inte Peace.. Skulle vara ganska awesome!
Men vem vet, dem kanske överraskar oss.

Min fredag.

2010-05-14 17:54:15
Lite snabbt om min dag:
Fick sällskap av mor ner på stan för att kolla på resväska, blev ett köp också efter en stunds diskuterande.
Den fin fina gröna väskan som jag planerat innan att köpa står nu här i rummet. Blev även ett nytt minneskort och ett impulsköp, ministativ, till kameran. Annars.. Sprang in till Flanör och köpte mig hem lite kycklingsallad och nu väntas det på pizza här hemma.

Kvällen blir nog lugn. Ska försöka mig på uppsatsen idag igen, något jag uppskattar på en fredag..
Men men, tidig i säng i alla fall då jag ska till Stockholm i morgon. Det är något som verkligen uppskattas!

Dear John.

2010-05-13 22:02:54
Dear John. Vilken underbart vacker film!
...fast slutet var väl inget att hurra över.

Torris.

2010-05-13 19:01:01
Jag har suttit alldeles för länge med samhällsuppsatsen nu känner jag, och inte har jag kommit någon vart heller.
Är så torr som man kan vara nu, ingen inspiration och ingen fantasi överhuvudtaget.
Dags att göra ett avbrott.
Får bli någon mysig film i detta tråk väder istället. ♥

Dagens impulsköp.

2010-05-12 20:10:56
Lite friska och neutrala färger till naglarna. Har varit sugen på den mörkblåa ett tag nu så, impulsköp passar nog inte in så bra. Men i stället för att stå och vänta i alla tråkighet på bussen under 10 min, så gick jag in och köpte lite nytt!

Underbart!

2010-05-12 19:34:12
Det är onsdag som har en fredags-känsla, vi drar till med en lång helg mitt i allt plugghelvete. Inte mycket kvar nu, men dem här dagarna behövs verkligen!
Jag hamnade ganska snabbt i säng efter att jag kommit hem och lär nog stanna här ett bra tag till. Har varit så sjukt stressig dem senaste dagarna/kvällarna, så lite ledighet är vad som behövs.
Sommarlov, vilket ögonblick som helst.

Lite mer sol, lite mer brun, lite mer stugan, lite mer blåbär. Lite mer!


And I'm obsolete

2010-05-11 18:48:49
Bahhhaaaa, älskar det! P&L - TAGGA!

Jag är inaktiv och tråkig, detsamma är skolan, tråkig, men tyvärr viktigare..
Så, tjarå!

Sleep tight

2010-05-09 23:55:13

En ny vecka.

2010-05-09 23:14:05
Nu förtiden vill jag att helgerna ska gå fort, så att en ny vecka börjar. Låter helt fel att säga men just nu är jag mer än desperat efter en placering!
Tråkigt nog hör bara Explorius av sig på vardagar om något är på gång, vilket gör en så otroligt otålig och rastlös hela helgen. Så fort jag fått min placering kan jag kanske för en gång skull slappna av.
Måndag i morgon, ny vecka, håller tummarna på att en hel bunt med bara ny fräsch information om vart jag kommer att hamna. Skulle vara perfekt denna vecka eftersom jag ska nu på Lördag till Stockholm för att gå på Informationsmötet där Explorius berättar allt om året. I så fall om jag har någon förbered fråga eller något..

Aja, placeringen kommer så småningom, men väntan gör mig ändå så sjukt psykiskt störd.

Tassels

2010-05-09 16:50:57

Söndag

2010-05-09 15:58:52
Färdig! Eller snart i alla fall.
Har i princip städat hela huset nu sen klockan 10.00 i morse. Att vara en aning bakis med en yr skalle, mensvärk i hela korsryggen och rejält trött efter att inte fått sån behövlig sömn, gjorde inte städningen så mycket roligare precis. Men jag har fightats här med dammsugaren och fått upp alla popcorn från golvet.
Kvällen igår var bäst i alla fall! Hade ett riktigt trevligt sällskap mellan 19.00-04.00, och fin fina presenter fick man också. Tacktack! Har tyvärr inga bilder att bjuda på efter som mitt minneskort är borta, lika bra att köp sig ett nytt!
Min söndag kommer att fortsättas i ännu mer städning och historia plugg. Inte långt kvar nu till sommarlovet! Skönt men samtidigt tråkigt att behöva lämna alla underbara personer jag träffat under detta år! Hoppas ni fortfarande vill vara mina vänner när jag kommer tillbaka med palmer, tassels och en ring på mitt finger.
Puss puss

Kvällens look

2010-05-08 16:43:03
Klänning från BIKBOK. tro inte att jag är brun, för haha hoho det är jag verkligen inte..


Hoppas ni får en toppen Lördagkväll!
Kyss.

Lördag, en sysselsatt dag.

2010-05-08 09:37:36
Mycket att göra idag! Mycket, mycket, mycket!
- Först och främst ska jag hoppa in i duschen om ett lite tag och få bort allt skunk.
- Efter det ska jag grovstäda hela huset, plocka undan en massa skit och förbereda blala.
- Håller tummarna för tjejerna i Stockholm som är på IDOL.
- Ska till affären och köpa en massa saker, iisch blev dyrt det här!
- Städa mer på eftermiddagen..
- Fixa ljud!
- Hinna plugga om den tiden finns..
- Få ihop någon vettig middag till mig själv.
- SKÅÅL !

Ah, det är väl min dag ganska snabbt upplagt.
Kul ska jag ha i alla fall! Vi hörs kanske senare under dagen.

Bilder från dagen.

2010-05-07 19:20:36
'Welcome to ma crib!'

Fin dag med mycket lediga timmar och rolig aktivitet på eftermiddagen. Har stor respekt för klättrare hädanefter, hade aldrig trott det skulle vara så sjuk jobbigt ! Bortsett från att armarna/händerna nästan dog så var det riktigt roligt!

Pokémon?

2010-05-07 09:50:20
Innan den utvecklas? hah
Det här är väl det närmsta man kan komma, till liknelse av någon slags Pokémon varelse. Jeroba mus.

Klätterväggsäventyr i morgon.

2010-05-06 23:16:37
Först och främst har jag sovmorgon till 14.00 imorgon, Galet!
För det andra så är den enda lektionen idrott, där vi får äventyra oss på klätterväggar! Galetkul!
Galet nu, men sova bra kommer jag göra. Mycket bra!

New new new!

2010-05-06 18:10:28
HÄR är hemsidan där varor finns!

Gómorning

2010-05-06 08:48:53
Att ha sovmorgon dem här sista dagarna på veckar är bättre än bäst! Även om det bara en dryg timmes längre sovmorgon så slipper man i alla fall stressa sig upp och första kanske en super bra dag. I morgon väntas en sovmorgon till antingen 12.50 eller 14.15, det beror helt på. Men ändå, hur bättre kan en fredag bli!
Sitter just nu i min säng med datorn i knät och ska snart upp för att ta tag i dagen.
Skolan blir nog som enligt det vanliga schema, inte allt för jobbig dag. Direkt efter ska jag hämta ut mitt nya bankkort, och även gå iväg och köpa lite frukt, min dagliga smoothie har blivit lite tråkig nu med bara jordgubbar. Får se vad jag hittar på!
Ha en toppen dag!
Vill bli brun nu! Ber bara om lite värme, det är allt!

Hej

2010-05-05 11:08:13
men vafan, haha

Beställt hem!

2010-05-04 12:39:39
Äntligen hittat en svensk hemsida som tar hem Coastal Scents varor, så jag klickade hem lite varor som kommer på posten om några dagar. Billigt och bra ( mini-vår-rea dessutom!)
Har haft nationella eng hör och läsförståelse nu på morgonen. Sitter hemma nu på håltimmen, har nyss ätit och ska snart ta bussen in till stan igen.
Ha det bäst! Ciao!

Det ska stå Round Crease Brush. Vetefan vad S.et har att göra där, fixas senare!

Lika som bär. Eller?

2010-05-02 11:55:54
Kristen Bell

Candice Accola (Caroline från The Vampire Diaries.)

7 Juli, då ska den bort!

2010-05-02 11:44:25
Har fått ett preliminärt datum då tandställning ska av. 7 Juli, om drygt två månader. Gött!
Hoppas allt är någorlunda klart då, bara lite gluggar som ska igen. Gött i alla fall!

Lördags shopping

2010-05-01 17:27:32
Denna bikinimodell fast i svart.
Börjar den nya månaden med lite shopping, inte så mycket, men nödvändigt!
Hoppas ni hade en toppen sista april igår. Egentligen tycker jag bara att det hela är överskattat. Sista april har aldrig riktigt varit någon "högtid" för mig, men givetvis tycker vi svenskar att det bara är roligt, eftersom man har en förklaring till att supa..
Jaja, jag hade i alla fall riktigt trevligt med mat och umgänge!

Idag är jag farligt trött, och förväntar mig en kväll inne (med tanke på detta grå väder).
PizzaPizzaPizza - kväll dessutom! Dock är jag lite grinig över att jag inte köpte mig en biljett till Hoffmaestro & Chraa som spelar här i Gävle ikväll...

Men nu ska jag vara glad! Hejdå.

RSS 2.0