Anna Westergren -

Peace and Love 2010

2010-06-28 08:30:02
Då var det dags att dra sig till Borlänge och ha det gött. Tid för lite Fred och Kärlek!
Packade hela kvällen igår och går igenom alltet idag. Säkerligen kommer jag glömma något, men det hör väl till. Taggad nu till tusen och jag kommer få det toppen i det fina vädret som bjuds, tillsammans med bra musik och ett gott umgänge!
Förhoppnings blir det mycket bilder och något klipp från veckan!
Ses vi där?

Annars ha det bäst!

2 veckor och den är veck!

2010-06-23 17:46:50
... och därmed dem hemska "natt-gummisnoddarna" !

"Snart kommer placeringen"

2010-06-23 17:38:38
Fick ett mejl av Pierre idag och som bara ville påminna om att placeringen är på väg, att vi som inte fått något ännu inte behöver oroa oss. Varför det går så segt nu är för att skolorna i USA är stängda under Juni och början av Juli, och problemet kan ligga i att skolan måste kontrollera om det går bra att ha utbytesstudent där. Både familjen och skolan måste vara klara för att man sedan ska få reda på om sin placering. Det kan också bero på att familjen har semester och kanske vill bestämma hur dem ska göra efter sina planer.

Men även om skolorna är stängda så ramlar det in lite placeringar då och då, men jag kommer alltså möjligvist få min placering in på Juli.
En trygg tanke är i alla fall att jag vet att dem verkligen jobbar efter en placering och inte glömt bort mig.
Fick ju ett förslag i slutet av Maj, så oro över det är inget jag tänker på.
Jag känner inte äns av att jag snart ska åka.. Men det kommer väl.

En tråkig tjej och som är oaktiv

2010-06-18 13:40:16
Förlåt för min torrhet här på bloggen, men det är trots allt sommarlov. Har i alla fall hänt en massa denna vecka, eller ja jag har i alla fall varit upptagen med en hel del roliga, trevliga saker. Jag berättar lite kortfattat med några bilder.

I måndags var jag till huvudstaden med flickorna för en rolig dag på Grönan. Det uppskattades verkligen!
Lunchade och åt jordgubbar med girlsen på Onsdagen.
Igår kväll bestämde vi oss för att åka till Engeltofta för att ta årets först dopp i havet!
Grillade korv och njöt av det sköna vädret!

Intervju på ambassaden: Check!

2010-06-13 17:48:32
ÄNTLIGEN är visumansökningen klar!
Fan vilket jobb, nästan värre än kompletteringarna jag gjorde i höstas. Men nu är det i alla fall klart, ska bara skriva ut och skriva under så är det bara att vänta. Jag bokade intervjun på ambassaden också vilket blev vääääldigt sent. 29 Juli. OMG, jag vet! Vissa har redan varit där och fått sitt visum, men jag var tvungen att göra såhär eftersom den 17 Juli åker jag till Frankrike i tio dagar där jag måste ha med mitt pass. Visst det fanns gott om tider på ambassaden 13,14,15 Juli, men eftersom det tar drygt 5-7 dagar tills jag sedan för hem passet och mitt visum skulle jag inte hinna. Så det blev ännu mer krångel, men det här är det enda möjliga så vad gör man.

Nu är det bara visumkortet, en massa betalningar och annat grejs som ska göras denna vecka.

why can't you see me

2010-06-12 23:21:10
Tråkigt väder, tråkig Anna. Något som är bra är musiken.

Från där jag ropar

2010-06-10 23:18:14
Bjuder på lite svenskt nu såhär på kvällen. Avslutning i morgon, sommarlov och ett antal datum att se fram emot!

Soligt möte med flickorna.

2010-06-10 19:20:38
pic 1 - mc donalds käk i solen pic 2 - "glitter" ben tillsammans med en mc flurry pic 3 - lycklig ellen med snart-sommarlov känsla

Today

2010-06-10 11:41:09
Vilken tur studenterna har idag, solen och värmen bjuder verkligen på sig!
Ska alldeles snart åka ner till stan för att kolla på utsparken av Vasaskolans 3.or, efter det blir det ärenden med flickorna. Jag ska dessutom ta mitt visum kort idag. Håller tummarna för att inte blir som mitt passkort!
Men först blir det en bit mat!

Trevlig start på dagen!

2010-06-08 14:11:29

Just nu

2010-06-07 17:43:36
jag har tjockat i mig alldeles för mycket kladdkaka och mår inte allt för bra i magen nu. Men det var ju trevligt och gott för stunden i alla fall!
Det märks verkligen hur nära sommarlovet är nu. Det ända jag har kvar nu är två lektioner i morgon, idrott och lämna böcker på matten. Sen är det slut, klockan 11.00. Ledig onsdag, torsdag och slutar fredag, konstigt upplägg. Men varför klaga!

Bara för att jag inte har några läxor nu betyder det inte att jag får andas ut. Ska sätta mig med visumhandlingarna nu som inte är det roligaste, lång tid tar det också..
Måste bli klar så jag kan boka tid för en intervju på ambassaden. Fort, fort, sätt igång!

Vlogg från förmiddagen.

2010-06-07 14:31:55
Graciöst?! Glamoröst! Aja, sak samma. Fast egentligen inte..
Pratar lite om tandställningen. Ursäkta mitt drugface, men jag är fortfarande helt slut efter helgen..

Saturday night

2010-06-06 14:31:15
Ni underbara vänner, kommer saknar er!

Gårdagen var toppen! En riktigt lyckad klassfest men med några nedgångar. Allt var annars riktigt trevligt med grillmys och partyparty därefter.
Vaknade imorse av mig själv runt åtta, tänkte att det lika gärna var bra att stiga upp och börja städa. NU är jag äntligen klar med dammsugning, torkning och rensning av skräp.
Jag är praktiskt taget död. Mina ben orkar inte hålla mig uppe längre och varje lite del i kroppen värker, men det är väl sånt man får ta.

Nu sitter jag och äter glass, planer på att göra något mer idag finns inte. Resten av dagen ska jag vara en tråkig soffpotatis för det är precis det jag förtjänar just nu!

Update

2010-06-05 00:58:58
Jag är tråkig nu för tiden, det är bara för att det enda jag lever för just nu är en placering till USA. När jag väl fått den kommer jag tillbaka till verkligheten.

Har suttit med visumhandlingarna idag på eftermiddagen, fick mitt DS2019 (kortfattat, ett viktigt papper) idag så då är det bara att börja att fylla i DS160 (visumhandlingarna online bla bla bla). Kan väl säga att jag kommit halvvägs, vilket tog någon/några timmar. Det är i alla fall riktigt tråkigt!
+ fick reda på lite mer om man organisation i USA. Att dem erbjuder några trips runt om i USA som man kan delta i. Kostar även det lite pengar för några dagar, men om man kommer bo på östkusten är det väl roligt att få utforska andra kusten med Hollywood m.m.

Nu har jag träningsvärk efter brännbollen idag, och kommer nog somna av smärtan. Har varit på bio med mys tessan, en självklarhet att gå och se Sex and The City 2. Riktigt bra film!

Eclipse Soundtrack

2010-06-03 17:40:53
Musiken i en film är mycket viktigt enligt mig själv, det gör en mer intresserad och mer insatt i filmen. Bara några toner vid ett speciellt tillfälle kan betyda så otroligt mycket. Som vanligt lyckas dem denna gång också med soundtracket till den 3.de filmen i Twilight serien, Eclipse. Musiken är surrealistisk, känslostark och intressant precis som filmen. (eller vad vet jag, kan bli katastrof denna gång.. men utifrån dem två senaste filmerna)

Jag har funnit mig några riktiga favoriter bland dessa och ser mig vart dessa låtar kan ta plats.
Något som verkligen uppskattas av mig är artisterna som fått deltagit i detta soundtrack:
Metric, Florence + the Machine, Sia, Vampire Weekend, Band of Horses.

HÄR hittar du soundtracket om du redan som jag är lite nyfiken över hur filmen kommer se ut, i musikväg.
OBS! Tyvärr har soundtracket tagits bort nu från sidan, fungerade utmärkt igår. Men vad jag tror så kommer det upp igen den 8 JUNI!

Nattmusik

2010-06-02 23:49:15
Pink Floyd cover.

Blev inte så mycket sagt idag, och inte har jag någonting nu att säga heller. Avslutar denna 2 juni med lite fin musik istället!

Maxi Dress

2010-06-02 10:27:41
Detta är väl det som bland annat står på min inköpslista. En Max Dress, långklänning jadajada..
Dock har jag inte hitta några riktigt snygga förrän jag var inne och kikade på Asos.com. Dem hade verkligen ett stor och snyggt sortiment på just dessa klänningar. Här är fyra som jag mycket gärna skulle kunna beställa hem. Får se om det blir nå köp, men en liknande klänning SKA jag ha!
Vad tycker ni om detta trend plagg? Är det något ni kommer att bära under sommaren?

Nu skiner solen ute, dags att fixa sig en bränna kanske. Kyss

Kanske, kanske inte.

2010-06-01 21:36:24
Av lite information jag fått så kommer jag förmodligen, med största chans bli placerad i North Carolina. Min representant där har något på gång, så vi får se!
North Carolina är den andra staten som jag önskade mig i julas, så jag är knappast besviken.
Men vem vet, även det här kan ju gå åt helvete, fast vem orkar lägga energi på negativa tankar.

Jag hör av mig så fort jag fått reda på lite mer!
Stay tuned!

Fiori

2010-06-01 00:12:31
Har tagit min plats i sängen nu och ska snart släcka ner.
Upp som vanligt i morgon, tar nog cykeln till första lektionen som även är den sista. Idrott. Efter det under dagen blir det stan med mamma. Idag är jag stolt.

RSS 2.0