Anna Westergren -

Härlig start på February, haha shit!

2011-01-31 11:13:26

Sleepover at ginger's!

2011-01-31 01:36:50
Har varit borta hela helgen, vilket förklarar den snåla uppdateringen.
Det blev sleepover med ISE gänget hos Ginger i natt, och jag kan säga att det var längesen jag hade så här roligt! Mycket mat, men ännu mer dans, ja det var galet. Fram till klockan 01.00 så var det mest bara chill med film och annat, men efter det sattes musik på, allt från club musik till salsa. Har man två från sydamerika i gänget så är det väl såklart att man passar på. Jag tror vi höll igång med salsan i 4 timmar! Svettigt och mycket mycket vatten., haha så det blev 3 1/2 timmes sömn, efter det körde vi football. Hah jag är ganska slut just nu! + till det fina vädret idag! + 15 vindstilla och sol ! puss

GO NORTHERN! & fina farmor

2011-01-29 03:27:33
Fick nyss ett jätte gulligt brev av farmor, känns så jobbigt nu när mitt brev till henne har legat länge och väntat på att få skickas iväg, men det är lite problem med att komma iväg till postoffice här ute på landet. Men det ska iväg!
Haha jag hittade ingen bild på farmor min, så det fick bli på hennes bil! Haha, SKO-bilen = farmor hundra gånger om. Älskar dig!

Kom nyss hem från Northern Basketball game. Grym match mot Riverside (rivalerna). Det var SJUKT mycket folk just eftersom det är sån big deal när det kommer till dessa två skolor! och cheerleaderna hatar varandra, som ett + på kanten. Men vi tog hem seger stort, vilket Riverside kommer att få lida av ett tag nu!

Svar på frågor del 2

2011-01-28 00:46:29
&lJa.. då fortsätter vi!

Är det tydligt grupperat i din skola som i tex. highschool filmer, populära osv?
- Nja, det tycker jag väl inte. Visst kan man ibland se vilka som hör till vilka "grupper", men nej det är inte så pass tydligt så som i filmerna. Inte på min skola i alla fall. Fast har lagt märke till nu när jag fått lunchen ändrad att det finns ett "homework-bord", fast det är inte nå speciella "töntar" som sitter där, utan man kan joina där om man har något att jobba med.

Är skolan lättare?
- Det beror helt klart på vilka klasser du väljer, för mig är skolan skit enkel nu, nu när jag ändrat klasser.
Men som tex min kompis Kelsey, som har en Honors och tre AP klasser (AP= college nivå = äckligt svårt, Honors är snäppet under) Så ja hon har det väldigt svårt. Mycket mycket homework, inte i mina klasser haha men i hn och ap. (Tur nog fick jag en ganska chill lärare i Honors US History som inte ger homework = Hjärta!)

Är det striktare med dater osv. där? Har du varit på en date?
- Ah det ganska strikt här, föräldrar vill gärna träffa killen först innan man åker iväg typsikt Am. Kan inte riktigt säga att det var en date, men innan homecoming dance så gick jag ut och åt med en kille (som jag såg som en vän, men han var apnervös och såg det hela som en date.. )

Är du nöjd med vars du hamna och skola?
- Både nej och ja. Jag trivs jätte bra i skolan, när det kommer till min värdfamilj är det lite hit och dit om vad jag tycker. Men jag vet att jag kunde ha kommit till något ännu värre, så ja jag är nöjd till största del.

Vilket är det godaste godiset?
- Känns lite tragiskt, fast ändå inte, men jag har inte testat på så många olika godis sorter här. Men Reese's gillar jag, så som många andra gör. Men det här halvåret ska jag testa på flera, promise!

Har ni bestämda bord i matsalen (typ populära på ett ställe osv.)?
- Precis som jag svarade innan, det är inte så tydligt när det gäller grupper. Men man kan säga att vi har bestämda bord, man liksom sätter sig vid samma bord varje dag, ibland kommer det över nytt folk och tvärtom.

Är det många killar som hänger efter dig?
- Om ni frågar min värdsyster Jo så kommer hon svara ja, själv vet jag inte direkt. I så fall många creepers haha, men jag antar att det beror mycket på att det är väldigt många mörkhyade på min skola, och när man kommer in som vit med blont långt hår så sticker man ut väldigt lätt.

t;div>Var det svårt att hitta till alla klassrum första dagen? Var det någon som hjälpte dig?
- Jag visste på ett ungefär vart alla mina klassrum var tack vare att jag hade varit där på öppet hus och gått till alla ställen för att prata lite med mina lärare. Under första dagen träffade jag en kille i Nstep (ungefär som klasstid ifall det är något viktig info som ska ut till alla studenter, varje måndag 10 min.) Han visade mig runt lite vilket var snällt såklart.

Går du på många matcher? (typ basket, football?)
- Under football season så gick jag nästan varje gång det var match, eftersom allt var nytt och vädret var awesome! Nu under vintern när basket season är igång så går jag lite då och då (ska kolla imorgon, säga att det ska vara en riktigt bra match) på grund av att det är så himla kallt, även om vi nu är inne haha men man tappar lusten sen är det inte lika stämning som på football.

I vissa organisationer får man byta värdfamilj efter halva tiden, kan man välja om man vill göra det i din org. eller?
- Explorius har tyvärr inte det alternativet, men jag vet att Rotary gör något likande.

Några tips till en som ska åka iväg i augusti?
- Ha inte för stora förväntningar, det kommer förmodligen alltid vara något som inte blir som du tänkt dig.
- Bjud på dig själv, stå inte i bakgrunden och håll mun bara för att du är rädd att du ska uttala något fel eller något liknande. Dom vet att du kommer från ett annat land och förväntar sig inte perfekt eng. Jag har en killkompis som jämt påpekar and make fun of me på grund av mitt uttal ibland. Vi har blivit så nära kompisar så det finns alltid något att påpeka tillbaka om honom. Lite som syskonkärlek.

Är du nöjd med ditt delstatval?
Än så länge gillar jag NC, har sett mycket av den västra delen och önskar att få åka mot öst till havet snart! Men staten är väldigt fin, vädret är alldeles lagomt och det ligger nära till många andra intressanta stater.

Är det svårt att skaffa vänner, särskilt i början?
- Jag trodde verkligen att det skulle bli en utmaning men jag har haft det väldigt lätt, till och med i början. Under lunchen första dagen var det två tjejer Molly och Kelsey som bjöd över oss till deras bord direkt. Molly och Kelsey är två av mina närmsta vänner här, så det känns kul att det fortfarande har hållt i sig. Men som jag sa tidigare, det är viktigt att bjuda på sig själv, tänk inte så mycket utan det är bara att prata på. Fråga gärna om du får fälja med på saker, det är inte alltid dom frågor men om du visar att du är intresserad så kommer dom att börja fråga dig så småning om.

Träffar du många efter skolan och på helgerna eller är man mest hemma då?
- Det beror nog mycket på vart du bor. Tex som jag bor mitt ute på landet långt bort från allt så blir det svårt att vara social ibland. På helgerna så jobbar dom flesta så då blir man oftast hemma om dagarna och kvällarna ibland. men jag har allt mer börjat umgåtts efter skolan, och det lär nog förhoppningsvis bli lite mer nu när jag ska börja med soccer och träffar nya människor.

Har du träffat någon snygg kille som du skulle kunna tänka dig att dejta?
- Nä, snålt med ögongodis på Northern. Men helt ärligt så nej, jag har en hel del killkompisar but thats all.

Raggar killarna mycket?
- Vissa gör det mer en andra, vissa har sina repliker och sitt eget race. Många creepers som påstår att "neej nej jag är absolut inte en stalker" vet inte det ja..

Förstår du när dina kompisar i klasserna pratar, slang osv? (kan väl vara rätt svårt att förstå?)
- Hah ja i börjar var det verkligen inte det lättaste, men dom enda jag har problem att förstå ibland är dom mörkhyades slang, dom har liksom som sitt eget språk. Mummel språk som jag ser det som. Man liksom säger inte ordet utan mumlar det på ett slags sätt. Men nu mera är det inte lika svårt eftersom jag själv har lärt mig slanget här.

Kan inte du berätta lite om allt High School drama? Vore jätte roligt! Har du någon gång blivit inblandad och vad hände i så fall?
Jadu, dramat här är så otroligt töntigt till mesta dels. Mycket skitsnack bakom ryggen på varandra, och då menar jag riktig skitsnack! Ena sek så är man best friends (awww I love u giiirl) men sen så vart du helt plötsligen världens största bitch (oh hell no , u F Bitch!). Sen är du bästis igen! Ganska enkelt .. eller vah?!
Fler svar kommer upp så snart som möjligt! Puss


Update

2011-01-27 02:48:09
Hade skrivit ett långt inlägg tidigare idag, men något hände och det sparades inte...
Blir inget mer en såhär på min blogg idag. Det är en viss person här som tar en enormt mycket energi från mig, blir så otroligt trött. Men jag försöker igen i morgon! Soccer meeting tomorrow!

School, Cook Out and Beauty World

2011-01-26 01:22:41
Tyvärr har jag inte haft tid att svara på era frågor idag. Har nämligen varit borta hela eftermiddagen med Kelsey, Jessika and Jo. Tog med oss mat från Cook Out, deras milkshakes är insane!
Efter det blev det en runda till Beauty World again, haha finns så otrolig mycket man kan hitta där. Idag blev det att testa på perukerna, sjukt roligt! Haha men tyvärr hade jag lite problem med att få in min lejonman in i hårnätet, så ja det såg väl helt åt helvete ut ibland.
Men men det är ett perfekt stället att åka till om man tänkt färga eller klippa sig på något vis. Dock tror jag att jag kommer stanna med mitt blonda. Så fort jag får en lugg framför mig så förvandlas jag mig till min mamma, haha. haha crazy eye större en det andra hah

Svar på frågor del 1

2011-01-24 23:48:42
Vill först tacka för alla fina kommentarer om bloggen! Tack!
Okej så det vart en hel del frågor, hinner inte med alla idag så jag delar in det i två eller fler delar.

Tänker du på engelska?
- Jag ibland, inte direkt så att jag lägger märke till det. Men det händer, speciellt när jag väl är i skolan och har engelskan runt mig hela tiden.

Kan inte du berätta om din mac dator? Vad är det för typ och vad tycker du om den?
- Jovisst, den är en MacBook Pro 13' och jag verkligen avgudar den! Väldigt dyr men det bästa köp jag gjort! Trodde först att det skulle bli ett himla jobb att gå från windows till apple, att lära sig något helt nytt från början. Men det var mycket lättare än vad jag förväntat mig.

Har du varit i Wilmington NC någon gång? Min dröm är att åka dit. (One Tree Hill nörd som man är)
- Nej tyvärr har jag inte varit dit än. Dock så ligger det bara 2 timmar från där jag bor så det blir nog en liten trip dit innan jag åker hem. Det var faktiskt en anledning till att la till NC som önskemål, jag följer inte OTH men har sett några avsnitt och tyckte det såg så fint ut.

Vilken organisation åker du med? Är du nöjd med den? Varför?
- Jag åker med Explorius och än så länge är jag mycket nöjd med dom. Explorius har kontakter med amerikanska org som sedan blir din org under ditt år i usa, min heter ISE.
Jag trivs med Explorius eftersom det är en lite org med 50 studenter (som åker till usa), det känns trygt att dom vet vem man är om man skriver till dom. NYC camp var helt perfekt som en mjukstart på året, ingick även i priset. Vet inte riktigt vad mer jag ska säga om dom, utan än så länge trivs jag.

Hur kändes det när du väl satt på planet mot usa? Något tips på något man ska ha med sig på planet?
- Haha ja det där en är lustig historia. Jag hade förväntat mig att jag skulle vara jätte nervös eller gråta floder för att lämna allt bakom mig. Ja, jag var nervös och ja jag började nästan att gråta på grund av att det hade blivit en dubbel bokning på den platsen jag fått. En tjej med exakt samma namn Anna Westergren hade fått min plats. Att sånt här bara händer, haha. Så jag vart såklart jätte orolig, eftersom flygvärdinnorna hade problem att hitta en plats till mig och jag bara väntade på att bli avkastad från flyget. Haha. Men nejdå, jag fick till och med en bättre plats i business class stället för ekonomi. Bättre mat + efterrätt, nyare filmer att kolla på. Ah det var en massa haha. Men det enda tips jag har är att ta med sin öronproppar om du nu inte vill ha lock i öronen under 8 timmars resa.

Har du mycket hemlängtan? Vad ska man göra om man desperat längtar hem?
- Nä, det skulle jag nog inte säga. Men visst, som i inlägget nedanför så har jag mina dagar. Men som sagt det är bara nån dag hit och dit, har inte haft några längre perioder med hemlängtan. Hittills.
Tyvärr har jag inte riktigt att bra svar på andra frågan, eftersom det är från person till person. Som min explorius och säkert många andra org. rekommenderade att man inte skulle prata så mycket och ofta under sitt år med familj och vänner där hemma, för att det kan öka hemlängtan. Men jag är helt tvärtom. Jag pratar med min mamma minst 2 ggr i veckan, ibland mer. Ibland sätter vi bara på skype, utan att ha något att säga, bara ha det på så att jag kan höra vad dom gör i bakgrunden. Om mamma lagar mat och min bror sitter och kollar på tv. För mig fungerar det här jätte bra, eftersom det känns som om jag aldrig har åkt utan att jag bara är runt hörnet.

Fick du välja egna ämnen?
- Min org vill att jag ska läsa English och US History, och det är ganska förståeligt eftersom man är ju där för att lära sig om landet. Men resten fick jag välja fullt ut, och eftersom jag har valt lite svårare, det vill säga Honors class i både Eng och US History så valde jag för resten mycket lättare och roligare klasser.

Hur var din allra första skoldag?
- Jag vet att jag har svarat ett långt inlägg på den här frågan, ska försöka leta reda på det och länka det här så småning om.

Hade du det svårt med språket i början?
- Nä jag klarade mig jätte bra. Fick många kommentarer om vi pratade engelska i sverige, på grund av att mitt uttal var så bra. Det var även någon som frågade om jag kom från Minnesota. Så vi svenskar behöver inte alls vara oroliga när det kommer till språket. Haha Mark, min värdpappa sa att jag hade till och med bättre uttal än många av studenterna på min skola.

Gick du själv till skolan första dagen eller följde någon från din värdfamilj med?
- Första gången jag besökte skolan var samma dag som jag kom dit. Mary tog mig dit för att skriva in mig, men den riktiga skoldagen tog jag bussen och det var det.

Hur mycket pengar har du spenderat där borta?
- Du, det vågar jag inte svara på. Men räkna med att det kommer bli en del pengar, men det beror också på vad för slags värdfamilj man kommer till. Vissa betalar allt för dig vilket är väldigt generöst, men i min familj så betalar jag maten om vi äter ute. Om vi åker på någon resa, hotel och saker vi besöker. Även städerskan om vi vill att hon ska städa vårat rum. Så jag har det ganska dyrt, men det är inget vi kan välja. I papperna så står det att värdfamiljen ska endast se till att studenten har tak över huvudet och får i sig mat.

Ser folk dig som rik med tanke på att det är ganska dyrt att vara utbytesstudent?
- Haha jag har faktiskt fått en frågan några gånger, och jag svara jämt " Nej, utan jag har allt för generösa föräldrar"

Har du några "fiender"?
- Haha nej och tackar gud för det haha. Om man har "fiender" här så kan det gå riktigt illa. Fight fight fight!

Blev du kär där borta?
- Nej, och det är inget jag planerar att bli heller. Att hitta någon när det drygt är 5 månader kvar tills jag åker hem och sedan försöka på långdistansförhållande, jag vet inte om jag skulle klara det. Kärlek är inget jag fokuserar på här borta, utan att bli starkare som person och ha ett jävla bra år!

Kan du inte länka din Spotify-lista?
- Jovisst här har ni två. Länk och Länk

Varför heter du annakw.blogg.se när du heter Westergren i efternamn?
- Jo, Anna står såklart för mitt förnamn, K står för mitt mellannamn Kristina och till sist W för Westergren.

Att gå igenom kontrollen och se din familj försvinna och sen sätta sig på ett plan, va det en av de svåraste sakerna?
Jag ska själv åka nu till sommaren, och det var en som sa. klarar du sätta dig på planet klarar du dig typ. om du förstår?

- Det var inte så svårt som jag hade förväntat mig. Jag var så otroligt redo för det här året, och jag kände att inget kunde stoppa mig inte ens det jag lämnade bakom mig. Detta var det jag alltid velat göra!

 

Och vad är det bästa tipset du kan ge till oss nyblivna utbytesstudenter? gärna något annat än att vara öppen och gå på aktiviteter efter skolan för det är tips som man hört överallt. har du något mer unikt tips till oss som kan hjälpa?

- Skulle nog var att inte ha allt för stora förhoppningar. Jag måste erkänna att jag hade det, och det är mycket som inte blivit som jag tänkt mig och vissa saker som blivit bättre. Hade inte alls trott jag skulle boka en resa till L.A mitt i allt. Men att ha för stora förhoppningar kan förstöra hela dit år, utan ta det som det kommer och gör det bästa av det hela.

 

Vad är det bästa du tog med dig från Sverige till USA?

- Min dator helt klart, haha ja den har hjälpt mig med mycket, och jag tycker det är viktigt att någon slags snabb kontakt med alla där hemma, i fall något händer.

 

Ångrar du något som du inte tog med dig?

- Det måste i så fall vara kläder. Vissa kläder jag tog med hit är vanligt vis något som jag annars hemma inte brukar ha, men som är anpassat för skolan och dresscode.. tänkte jag. Men tydligen så det ingen som följer dredscoden här. Så ja jag saknar en hel del av mina kläder.

 

 

Detta vart allt för idag, det var mer frågor än jag väntat mig haha typ en fjärde del igenom. Så mer svar kommer upp imorgon!

 

 


Inga mer frågor

2011-01-24 15:56:32
Frågestunden är avslutad, svaren väntas komma upp lite senare idag. Det är möjligt att det kan bli någon gång sent ikväll för er där hemma. Men jag lovar att dom kommer upp idag!

Antar att det kallas hemlängtan..

2011-01-23 06:23:17
..dagar som denna vill jag bara hem. Allt går så långsamt, tyst och tomt, minsta lilla som påminner om hemma får mig på tankarna om allt som hör till. Jag vet att det kommer förmodligen vara bättre i morgon, men idag/kväll/inatt ska jag tänker på allt där hemma, familj, vänner. Allt.

Urban Outfitters

2011-01-22 20:32:42
Finns mycket fint från Urban. Nästa gång det bär sig av mot Southpoint kommer jag ägna timmar i denna butik.
Btw. Kommer förmodligen svara på frågorna i morgon eller på måndag, så passa på att fråga! Länk till frågestund.

Långtråkig dag = Cool whip time

2011-01-22 01:54:33
Den här dagen har varit lång och tråkig, därför så fortsätter jag kvällen med att bara lata framför TV. Varm choklad with cool whip & lite "What happens in Vegas". puss

Snart Snart Snart!

2011-01-21 21:12:37
En månad och några dagar kvar! och vädret blir bara bättre och bättre, eftersom det låg på +12 för två veckor sedan. Fan vad härligt det kommer att bli! Taggad!

Ny design - igen. Kör på lite mer clean look.

2011-01-21 07:17:00
Ja, det blev lite mer ändring. Kände att den förra design inte riktigt var klar, tråkig osv. Kommer nog stanna med denna, lite mer enkel. Hoppas att ni fortfarande kommer att trivas. Om du har problem med att se designen tryck F5 för att uppdatera sidan.

Apropå alla frågor...

2011-01-20 02:32:16
Tycker vi kör igång med en frågestund igen, var ett tag sen och det är många som ställer frågor hit och dit. Lättare för mig att svara på allt samtidigt. Och eftersom jag är ledig nu i 5 dagar så passar det sig utmärkt! AVSLUTAD!
AVSLUTAD!

Fullkomligt normalt här i sydstaterna!

2011-01-19 20:17:49
HAHAH! Men det roligaste är nog att detta är bara normalt, och händer lite då och då här. haha Har sett ett annat poliser som bara står vid sidan om vägen och väntar på att något ska åka förbi. Och personer som mannen på gräsklipparen finns det gott om här. Många som inte här bil, på grund av att dom kanske har varit fulla och blivit av med körkortet. Då tar dom något annat körbart! haha Saken är den att om jag hade sett det här klippet innan jag kommit hit till USA så hade det liksom varit What ever, men det här händer faktiskt haha !

UGGLA

2011-01-17 23:29:42
Besökte ett Science Museum idag, ungefär som Tomtit om ni vet vad det är. Testa på olika saker, experiment etc. Sen var det dessutom såna saker som ovan, djur och grejs. Hittade ugglor, fint! Var sedan på Kina buffe, ÄLSKAR ! Finns verkligen allt, äta så mycket du vill för 8 dollar. Tjock.
I morgon är det skola igen, 3.de testen som inte kommer bli som ett test. Aja. Så ikväll blir det bara mysa. Kanske färga håret igen, viii fååår seeee! ska svara på alla frågor så fort jag hinner. Puss

5 Månader - Halva tiden!

2011-01-16 19:07:35
psst. om ni inte har sett den nya designen så är det bara att uppdatera sidan, f5, vet dock inte om denna kommer att återstå vi får seeee.
Så ja, egentligen är det i morgon jag har varit här i exakt 5 mån, men det var igår som det var exakt 5 månader kvar av mitt år. eftersom jag åker den 15 juni. Krååångel, men jag tror ni förstår, hah.
Fort har det gått!!!
Lite bilder från händelser i början av året.
1. The first Baseball game, go bulls! 2. Washington DC 3. College football at Duke!

Friday Night Music

2011-01-15 03:35:14
Gorillaz - On Melancholy Hill
Modest Mouse - Float On
Moto Boy - If Only Your Bed Could Cry

Jadu, vilken vecka vah!

2011-01-15 02:11:46
Varit en hel del konstiga dagar nu med skolan, därför är även jag konstig vilket i sin tur förklarar varför bloggen har varit konstig. Med andra ord tom. Det var menat att hela den här veckan skulle vara fullt med finals bara, men på grund av två snowdays så blev allt uppskjutet, och nu måste vi ta igen dessa dagar, bland annat nästa lördag. MEN VA?! Lördag.. Håller tummarna att Mary och Mark har några planer för oss den dagen, bla. kyrka så slipper nog det haha. Anyway. Det är fredag vi har 3 dagars helg vilket är fint! Ikväll blir jag bara hemma. Basket game tonight, men jag har känt mig konstig hela dagen (haha ja du ser, konstigheterna fortsätter) så varför inte stanna hemma en kväll och bli normal igen!

Lack på bilder nu, men har jag inget roligt att lägga upp så är det så, men det kommer väl med sin tur!
Funderar på att fixa min design, I mean, nytt år, snart har halva tiden gått här. Känner för något nytt!
Puss

Helt seriöst- DPS vilket jävla påhitt.

2011-01-11 12:53:36
Haha, ja, jag blir så himla trött på skolstyrelsen här (eller vad jag nu ska kalla det). Dps- Durham public schools.
Tex igår, vi alla visste att det skulle komma snö under kvällen, runt 8 tiden, men då bestämmer dom sig för att stänga skolan 12, när vi egentligen går till 3. Haha liksom snön hade inte ens kommit då, men antar för att vara på den säkra sida. Töntar, 1-2 cm snö..

Jag var helt säker på att skolan skulle bli inställd idag också eftersom det skulle snöa under hela natten och även halv den här dagen. Men dom bestämmer sig för 2 hours delay, alltså att vi skulle börja 2 timmar senare.. Så jag satte klockan för att gå upp i tid, men sen när man har vaknat och gått upp runt 06.00 så får man reda på att skolan är stängd. HUUUR KUUUL!? och inte kan jag somna om heller....

Some crazy news!

2011-01-10 04:29:37
Fick nyss reda på att min och Ericas bild kom med på en bild utställningen på ett av North Carolinas college. Detta av en av dom få bilderna som dom tog med, tagna av studenter från Northern HS. Erica som tagit kortet, jag som model och framkallat det hela. Det förklarar ju varför min fotograf lärare frågade om kopior på några av korten jag hade framkallat. Haha kul kul!

M-mm-mmmh!

2011-01-09 04:46:23
En fin sak från Hollister, Malaia. Kläderna ..mjaaaa.. men parfym, då jävlar du! Billig och underbar! Inte köpt än men måste måste måste! Btw, tack för era kommenterar, vad roligt att ni gillade videon! Det är Coldplay - Lovers in Japan som spelas i bakgrunden.

Chit Chat with me and Erica

2011-01-08 03:25:18
Blev inte så jätte mycket svenska, från Ericas sida men lite i alla fall. Hoppas ni gillart!

Video är på gång!

2011-01-07 21:54:31
Förlåt för att det har varit som det har varit den här veckan, mycket läxor och förberedelser inför proven nästa vecka.. Har varit helt slut om dagarna, sitter med läxor från då jag kommit hem till sent på kvällen. Sen ska man också upp 5 på morgonen, inte det lättaste. Men det är bara just nu som det är galet stressat, kommer bli bra igen när nästa semester börjar.

I alla fall, har en video på gång, ganska lång en så det tar lite tid att ladda upp. Men snart så! Ganska efterfrågat så jag tror ni kommer gilla det!

Everlasting Moments

2011-01-04 03:57:13
Vi har börjat med ett nytt projekt i Photography class, och när min lärare sa att vi skulle kolla på film så antar jag att jag bara reagerade med "Jamen det låter väl kul.. eller nåt" Inget mer med det. Men så fort filmen började rulla och en berättar röst, svensk berättar röst börjar prata och reagerade jag haha, blev lite glad på sånt där töntigt sätt. Det roliga var väl när det var en från klassen som frågade vilket språk det var, och innan jag hann säga något så säger min lärare att det var på franska.. oookej

Sweet! 5 dollar! Well.. better luck next time.

2011-01-04 03:20:50
Som sagt, en liten hälsning, eller update om ni ville kalla det.
Vet att ni tycker om videoinlägg, ska bli lite bättre på det med lite roligare och trevligare klipp än att jag bara sitter och babblar. Eller, kanske är det så ni vill ha? Om inte, vad för slags video vill ni att jag ska lägga upp?
Tell me!

Natt natt natt

2011-01-02 06:58:30
Trött tjej som blivit ännu tröttare tack vare allt plugg...
Blir att sitta med det i morgon också, suck suck. 2 Veckor kvar nu av 1st semester, mm-mmm vad jag ser fram emot nästa semester! Sitter just nu och lyssnar på lite fin musik, drar mig mot sängen snart! Natt

Kosher Krew Coooking !!

2011-01-02 04:12:47
Haha, detta är vad vi höll på med hos Kelsey klockan 2 på natten. Brist på party så blev det lite Kosher cooking istället. Hoppas ni kommer in på den här länken. Men det var i alla fall hysteriskt roligt på plats!
Bilden: Alla från "gänget" är inte med. haha gänget...


And I'm off!

2011-01-01 01:53:53
Fixad och klar! Drar mig mot Kelsey's. Happy New Year!

Gott Nytt År Sverige!

2011-01-01 00:00:57
Hoppas ni får en toppen start på 2011! Själv har jag fortfarande ungefär 6 timmar innan mitt nya år är här. Knaaas! Haha. Det blir lite festligheter hos Kelsey, kommer dock bli ganska tidigt eftersom det är kyrka imorgon... wohoo för det. Njee..
Saknar er! Önskar er igen ett GOTT NYTT ÅR! Puss & kram

RSS 2.0