Anna Westergren -

Tandläkaren

2009-03-31 10:24:56
Hej igen! Har nyss kommit hem från tandläkaren, passar på att vara här hemma medans vi har sån lång rast innan textil - lektionen. Allt gick bra denna gång med, och som sakt skulle jag spänna bågen igen. Så just nu är hela övre käken öm, men inte bara utav spänningar!
Hade en tandsköterska som jag ibland brukar ha, och hon är verkligen inte trevlig i mun. Nu menar jag inte talesättet utan att hon drog och slängde ståltrådarna hur som helst, en väldigt hårdhänt kvinna! Bättre det i alla fall än att hon inte drar alls så att det knappt händer något med tänderna!

Har en riktigt skön dag framför mig idag! Har endast 2 lektioner!
 - Textilslöjd
 - Matte

Underbart!
Njut utav vårsolen, det ska jag! Vi ses senare ♥

Fika kväll

2009-03-31 07:31:00

Sara var helt enkelt inte på kort humör den kvällen ! Tessan & Bella.

Sötisar! Tessan & Bella.

Tessan,
alltid på sitt bästa humör!

En riktigt helkväll med kaffe som jag sedan fick skit ont i magen av! Tacktack!
Annars var kvällen fin! ♥

090331

2009-03-31 07:21:59
Hey snyggon! Kan ni förklara erat humör idag? Det kan då verkligen inte jag! Jag är lite grinig eftersom jag har fortfarande jätte ont i magen, men ändå så vet jag att jag lider bara av lycklighet och nervösitet (när det pirrar så där i magen). Förstår bara inte varför man ska få ont när man är lycklig? Vad är det för konstig blanding?

En del av nervösiteten är inför tandläkarbesöket, ska spänna tandställningen ännu mer, ajaj! Sen har jag som sakt en klipp tid lite senare idag. Så himla kul att få fixa lite nytt när man är på sånt toppen humör, och när man vill bli lite vårfin!
Jag kan ju berätta att igår kväll vid 23.00 så bara sprutade det ner regn, har aldrig sett något liknande! Och det är väl ändå ett tecken på vår?! Att det för en gångs skull kommer regn i stället för snö!

Men idag skinner solen och himlen är helt klar blå! Hoppas bara att det sitter i under dagen, då skulle det verkligen vara helt omöjligt att förklara mitt humör! Haha!
Var och fikade igår med flickorna, och jag tog med mig kameran faktist så jag har några bilder i arkivet (som jag tyvärr inte hann lägga upp igårkväll) , men som alldeles snart kommer upp! ♥

090330

2009-03-30 19:02:43
Hej hej ! Mår ni bra? Själv har man huvudvärk, men som snart kommer att försvinna tack vara Ibumetin. (Jag lovar, bästa värktabletten )
Dagen har förövrigt varit ganska seg, mest för att jag själv känner mig det. Men vädret gör det inte bättre eftersom det blåser jätte kallt, dessutom hann bara solen titta fram nån timme idag. Räcker inte långt för att ladda upp batterierna..
Men oavsett förskyldning och kalla vindpustar drar jag mig ändå ner på stan om ett lite tag för fika med flickorna. Blir nog bara en kaffe eller nåt, eftersom jag måste spara pengarna till frisören i morgon!
Oj vad jag har längtat till att få klippa av detta risboll till hår! Var ett väldigt bra tag sen nu. Skam på mig som inte sköter mitt eget hår, dessutom när det är så här pass långt! Usch!

Ska börja fixa mig nu. Men jag bloggar mer senare, vi hörs då! ♥

Jeansväst

2009-03-29 22:01:23

Igår åkte jag och mor min till stan för secondhand shopping, och det går inte att undkomma ett köp eller två.
Som sakt så kunde jag inte bestämma mig för en av jeansvästarna utan jag tog båda helt enkelt. Dom kostade 30 kr vardera.
Egentligen letar jag efter en hel jeansjacka, men själv tycker jag att jeansväst är lika snyggt!
I stället för att knäppa kort på dom enskilt drog jag med en hel outfit så ni förstår på ett ungefär hur jag tänkt mig.
Längtar till värmen nu så jag kan börja använda allt jag köpt!
Vad tycker ni om jeansvästar, är det flipp eller flopp?

090329

2009-03-29 17:47:43
Hej bloggen! Ursäkta att jag inte gör som jag säger och att jag är sån dålig bloggerska. Skam på mig!
Jag hade ju lovat att lägga in bilder på de nya köpen jag hade gjort under dagen som tyvärr blev uppskjutet, eftersom jag blev bjuden hem till en kompis för en trevlig kväll med gott umgänge. Därför ska jag ta igen det idag och ta lite kort på västarna!

För övrigt, hur har eran helg varit?
Min började och slutade lugnt, där i mellan hade jag allmänt trevligt! Men i morgon igen börjar skolan och jag måste förbereda mig på nationella sv - muntliga provet antingen i morgon,tis eller ons. Lite nervös är man såklart, men det är bara att slå till med ett leende och prata käften av sig!
Men veckan ser i alla fall väldigt lovande ut eftersom solen besöker oss igen med hööööga plusgrader. +10 tis,ons och tors! *Happy face*

Nu ska jag i alla fall fixa lite kort, där i mellan blir det nog mat! ♥

090328

2009-03-28 17:12:25
Hallo,hallo! Gahh vad tiden går fort snart April fan, och snön ligger kvar, suck! Men jag fyller år i April månad så då blir det ändå happyface till slut! Men vem saknar inte värmen!? Känns som om det kommer att komma såna här bakslag ändå fram till sommaren, buhu! Skulle inte detta bli det bästa året någonsin? Hittills har det väl börjat såådäär.. med tanke på vädret.

Var tidigare idag och shoppade lite på secondhand med mor min. Hittade två saker, en jeansväst och en jeansväst! Ja, om du känner mig väl så vet du nog hur svår beslutsångest jag har! Så jag kunde inte bestämma mig idag så det blev båda helt enkelt, haha! Men tur nog så var dom billiga så det gick på 60 kr totalt!
Tänkte lägga upp lite bilder på dom senare, för innan det måste jag städa rummet mitt.
See ya ♥

Kunde ha mått bättre

2009-03-26 13:31:13
Kom hem för drygt 40 minuter sedan från skolan där jag mådde hemskt dåligt, och inte är det bättre nu heller. Känner mig varmt och trött, dessutom att magen värken. Vill bara inte bli sjuk nu när helgen snart är här..
Så jag ska nog bara kolla på nån film och bara ta det lungt helt enkelt.

Solen är framme i alla fall, och det ska den visst vara hela helgen också. Den kommer att bjuda på några plusgrader, så en del snö kanske försvinner, hoppas,hoppas! Vill så gärna ta fram moppen och ta en tur i det fina vädret!
Det är så härligt att kunna åka vart man vill, jag och tessan m.f ska ta mopparna upp till min stuga i sommar som ligger dryga 5 mil från Gävle och bo där i några nätter. Så himla mysigt, längtar redan! Visst kommer det bli dyrt med bensin, men nog är det värt det!

Åh älskar min stuga, allt man behöver finns inom området. Dessutom är det så fint där när allt de gröna träder fram!


090326

2009-03-26 07:06:28
Godmorgon, godmorgon!


deviantart - wake up

Vi börjar dagen med en mysig,varm,härlig ja underbar låt! Klicka på bilden för att lyssna.

Ingen bloggdag precis

2009-03-25 20:58:54
Hej på er! Såna här dagar kommer (tyvärr lite ofta i mitt fall) att man inte är har orken till att blogga, man är helt tom på idéer. Men idag kan jag faktist skylla på nationella provet som förövrigt gick hyffsat, sedan ridningen som tog all min energi. Så har nyss kommit ut ur duschen och känner mig plötsligt lite pömsig, blir nog en tidig kväll.
Glad är jag också eftersom vi knappt har nå läxor, bara långvariga som jag kan vänta lite med, hah! Skönt att få såna här uppehålls veckor med typ inga läxor alls, behövs då vi annars vanligtvis har omkring 3-4 läxor. 9.an, 9.an 9.an, tar kol på mig!

Jag säger förmodligen godnatt här och nu, men vem vet, orken och idéerna kanske kommer precis innan läggdags! Ciao!

090325

2009-03-25 07:07:32
Hej alla söta! Vaknar upp pigg idag eftersom solen lysser! Men tyvärr är det fortfarande iskallt ute och det kommer knappast smälta bort nå snö idag i alla fall. Jag vaknade upp ett konstigt sätt idag. I stället för att vakna av väckarklockan så precis innan larmet gick så lät det som om nån knäppte med fingrarna precis intill örat. Och tydligen så funkade det, för jag flög ur sängen. Men å andra sidan ska jag inte klaga eftersom om jag vaknar snabbt så är jag pigg resten av dagen typ. Härligt!

Speciellt bra att vara pigg nu när jag har eng - nationella idag, direkt på morgonen.
Jag hoppas att det går bra, eftersom eng är tyvärr är ett av de svaga ämnerna, i alla fall i den skiftliga och hörliga vägen. Men när det gäller muntlig så bara sprutar det ut ord från mig! Men ändå att sitta där och prata och veta att allt det man säger betygsätter hon. Såklart att man blir nervös då och får inte ut det man vill ha sakt..

Klockan 14.00 är det doktorbesök för att ta lite prover, sedan därefter har jag träning men jag skulle tro att jag hinner lägga in ett inlägg där i mellan!
Ha bra dag! ♥

Dagens outfit

2009-03-24 15:40:15

Tröja - H&M

♥ Jeans - Cheap Monday



Bilden skapar inte rättvisa, tröjan är alldeles för ljus i allafall på första bilden.
Nu blir det varmchoklad och eng - plugg!

Blev lite förvånad

2009-03-24 15:08:07
I morse påväg till skolan var det en riktigt snöstorm. Fyfan rent ut sakt! Vilket jävla väder va?! Tur i alla fall så fick jag skjuts av pappa dit, haha han hotade till och med om att vi borde flytta bort, långt bort för att slippa detta snöväder hela tiden. Han var riktigt förbanad, blev lite rädd där ett tag i bilen.
Det som förvånade mig var att när jag hade gått drygt en timmes lektion så bröt molntecket upp och oj vad solen sken. Har nästan huvudvärk av allt ljus, man går ju liksom runt och kisar sönder ögonen.
Tyvärr hjälper det inte att solen skinner eftersom det blåser nå ohyggligt kallt! Hoppas bara att detta var den sista snön för i år, får psyk snart, orkar inge mer!

Såg att jag fick några kommentarer här nedanför om den nya desigen! Tack alla, kul att ni gillade den! Det är väl bara jag som har lite svårt att ställa om mig, gillade min gamla färg jätte mycket också. Men jag vänjer mig väl så småning om!

Senare update blir dagens outfit som jag håller på att fixar nu! ♥

090324

2009-03-24 06:50:11
Vilken morgon va?
Här vaknar man upp till snöfall utanför sitt fönster. Jag blir så himla deprimerande! Sen dessutom så har jag legat och tryckt armen på något konstigt sätt i natt så den är praktist taget död för tillfället. Kul!
Nä denna dag ser inte lovande ut, kan åtminstånde glädja mig att den är kort.

Har inte så mycket att skriva om just nu, eftersom lusten har just nu försvunnit. Bort blåst!
Men jag ska i alla fall ner och fixa mig en frukost och om jag hinner klickar jag in en dagens outfit. Annars kommer den upp i eftermiddag! See ya! ♥

Ny design

2009-03-23 22:59:30


Lite förnying med både färger och bilder. Är fortfarande lite osäker på färgen, eller vad tycker ni?
Vill ha en ganska ljus färg nu när det blir ljusare ute också.
Har ni några åsikter så skriv. Det är ju menningen att ni ska känner er varmt välkomna.

Dagens outfit

2009-03-23 22:08:16

Halsduken - Indiska

♥ Tunika - BIKBOK

♥ Leggings - JC

♥ Converse

Över:

Jacka - H&M

♥ Väska - Secondhand


Ny design på gång

2009-03-23 10:39:23
Jag har upptäckt att min header är alldeles för lite jämfört resten av min design, så det är dags att jag fixar en helt ny. Ska försöka hinna med att göra klar den idag. Det kommer förmodligen vara lite nya bilder, kanske nån annan färg men jag kommer nog fortsätta med själva formen. Ska bli skönt att förnya lite också!


090323

2009-03-23 10:25:26
Godmorgon, godmorgon! Måndag idag och man är ledig, känns fint. Studiedag, den som kom på det ska ha en puss!
Men lika fint är inte vädret tyvärr. Solen skiner, men för det mesta bakom molnen, så ja en grå, trist och kall dag. Och vet ni vad, snön kom på besök igår igen. Skandalöst! Tar det aldrig slut, jag menar hur mycket har dom köpt in på snölagret där upp i himlen?
Men jag ska i alla fall ut med Bella på stan idag. Ska fixa lite saker, och sedan om hon orkar ska jag visa henne 2 skinjackor som jag hittade på h&m igår. Kan verkligen inte bestäma mig för vilken? Och nån måste jag ha, kommer garanterat att inte hitta nån bättre en dom här. Kan nog ta något kort på dom idag så att ni får se sen!

Nu ska jag njuta av min lediga måndag, så först blir det en godfrukost. Sedan väntar en varm skön dusch! ♥

Rosett

2009-03-22 19:28:54
Sitter nu hemma hos Moa som nyss blivit klar med en frisyr hon hållt på med ett bra tag nu. Men ojoj, vilket resultat!
Skit söt rosett - frisyr som ni säkert känner igen från Lady Gaga.
Hon hade hittat en tutorial på youtube om hur man satte upp denna frisyr, så är ni sugna så är det bara att söka. Tyvärr har jag inte den här och nu, men det lär nog inte vara så svår att hitta. ♥

090322

2009-03-22 11:51:38

Hej på er! Allt bra med er? Toppen i mitt fall. Vädret är härligt varmt, lite monligt men det sätter inte stopp för mig och Moa att dra ner på stan en stund. Tyvär kommer det nog inte bli så himla mycket shopping, eftersom jag måste spara pengar till frisören. Men saker som jag verkligen måste ha är busskort, kontantkort och en ny maskara. Hoppas bara jag hittar den jag vill ha!
Annars ska jag bara kolla efter en klänning på h&m som jag velat ha länge. Sedan en jeans och skinnjacka.
Kanske lägger in en dagens outfit senare efter stan, har verkligen inte tid nu.
Ska spinga ner till köket och göra lite lunch nu. Vi hörs senare! ♥


 


Sheer Cover

2009-03-21 17:20:54

Om lite mindre än en månad så fyller jag 16 år, och då tänkte jag försöka få mamma att beställa hem detta mineral smink, Sheer Cover. Det skulle vara en perfekt present eftersom jag är i behov av lite nya smink produkter, speciellt borstarna som man får med! Detta är alltså ett startpaket kallar dom det men det finns enskilda produkter att köpa på deras hemsida, men om man är smart så köper man startpaketet som blir så mycket billigare tillsammans!

I detta startpaket innehåller det :
· 2 Mineral Foundations SPF (1,5 gr)
· 1 Duo Concealer (1,5 gr)
· 1 Conditioning Cleanser (60 ml)
· 1 Nourishing Moisturizer SPF 15 (30 ml)
· Mascara (4 ml)

Detta ingår som bonus:
· 1 Powder Brush
· 1 All-In-One Brush
· 1 Concealer Brush
· 1 Contouring Brush
· 1 Color Compack
· Tips och Tricks DVD (engelsk)
· 6 days 6 ways Lip to Lid Bronze Sampler Card
· Användarmanual (svenska, danska/ norska och finska)
· Välkomstbrev (svenska, danska/norska och finska)

Det finns olika startpaket med olika mycket smink-innehåll. Detta är då det billigaste och går på 399 kr (plus frakt 99). Så sammanlagt blir alla dessa produkter 500 kr. Vilket genligt mig är helt otroligt!

090321

2009-03-21 14:43:31
Hej bloggen! Allt bra med er?
Själv mår jag lite sådär, huvudvärk, magvärk m.m. Hoppas bara att det går över snart!
Kan i alla fall glädja mig med att vädret återstår vara underbart med värme och sol. Detta har vi väntat på så länge!
Kanske går ut en sväng för att röra lite på kroppen, kanske första cykelturen för i år?!

Jag har lagt märke till att jag nästan inte har några vår/sommar jackor. Och det jag mest söker nu i den kategorin är en skinnjacka, men jag har så himla svårt att hitta en snygg, billig, svart sådan.
Om ni har några tips på affärer eller liknande, kan ni väl vara gulliga och skriva ner det!?
Desperat!

Förövrigt: Det efterlängtade barnbidraget har kommit!! Weeeii ! Pengar,pengar!

090319

2009-03-19 19:53:19
Hej bloggen! Allt bra?
Toppen med mig i alla fall, förutom att jag är lite kraslig i halsen men jag tänkte snart ta en kopp te, så då blir det nog bättre! Sitter just nu i alla fall och målar naglarna. Rött blir det denna gång. Försökte få till en snygg "fransk manekyr" men resultatet var väl sådär så jag kör på med någor enklare!

Skolan idag, ganska okej inget speciellt. Efter det stack jag och Bella ner på stan för att boka tid för klippning! Ja äntligen! Vet inte hur längesen sist jag var hos frisören, nä usch vill inte äns tänka på det.
Men det blir som sakt klippning (fräsha till det runt topparna m.m) sen dessutom lägga till lite nya slingor, ljusare slingor. Alltså om ungefär 1 ½ vecka har jag tid! Längtar att få bort allt slitet hår.             

Har lite läxor (franska) som jag snart ska sätta igång med. Är väldigt lättad över att ett prov som jag trodde skulle vara i morgon är nästa vecka! Tack,tack, tack. Behöver verkligen mer tid att plugga till det!

Nu ska jag måla klart naglarna, sedan mysa ner mig i soffan med en kopp te. ♥

Vårdag

2009-03-18 15:47:53
Hej igen! Min dag har varit underbart skön! Vårvädret har hållit i sig hela dagen med bara några ynka moln vid lunch tid.
Jag hade som sakt friluftsdag idag, gjorde inte så mycket mer annat än att sitta och steka sig i solen. Var ju en evighet sen man solade, otroligt skönt!
När vi väl skulle hem hade vi vägarna förbi MAX där vi åt, och jag kan säga att tanten i kassan var inte snål med pommes fritesen *tummen upp*. Alla borde vara lite som henne!


Gänget i vårsolen. Härligt!

090318

2009-03-18 08:08:33

För varje morgon blir jag bara på bättre och bättre humör! Idag skiner solen nå otroligt och det finns inte ett enda moln på himlen. Dessutom har jag friluftsdag idag, och kunde man önska sig ett bättre väder?!

Haha, ni minns igår när jag berättade att jag drömt om vädret, och att det skulle bli jätte varmt. Tyvärr så blev det ju inte så, haha. Men det lustiga var att jag drömde exakt samma sak idag igen! Det kanske är ett gott tecken för något, värmen kanske är på väg nu.

Har tyvärr inte tid att skriva så mycket nu, måste göra mig klar!
Jag kommer att ta med mig kameran så förhoppningsvis kommer en och annan bild upp här senare idag.
Ha en underbar dag! ♥


090317

2009-03-17 07:05:00
Godmorgon, godmorgon!
Kan dagen börja bättre? En helt underbar morgon med solsken utanför fönstret! Har inte sett solen riktigt på gud vet hur länge, den har hela tiden gömt sig bakom molnen. Så, så fort jag vaknade i morse satte jag mig glatt upp i sängen, tänk att utav lite solsken kan man bli så otroligt lycklig och pigg. Vår kom på riktigt nu!

Jag drömde faktist i natt om att jag kollade på vädret på tv.n, och dom påstod att under hela veckan skulle det blir otroligt fint väder med höga grader! Frågan är bara om jag drömde det eller inte? Känner mig så säker på att jag såg det igår eller nåt. Så jag måste kolla nu om det verkligen stämmer, haha! Skulle vara toppen om det verkligen var så !

Nu måste jag börja fixa mig. Vi hörs senare! ♥


Morgonbild, med soluppgång.
Visst det är liiite molning, men solen har i alla fall kommit fram!

090316

2009-03-16 07:18:06
Godmorgon!

Vaknade för ungefär 20 min sedan, och tränade mitt sista infär No - redovsiningen som jag har idag. Egentligen sitter det mest i huvudet redan, men utifall. Nu har jag i alla fall fått det gjort, och nu sitter jag här med en kopp rooibos te (behöver något varmt som piggar upp mig). Även om jag la mig i skaplig, normal tid är jag sjukt trött! Men idag har jag inga läxor att sitta upp med hela natten, så då kan jag sova ut på riktigt! Härligt!

En ny vecka, vilket leder till nya läxor och nya prov.
Jag har nog aldrig haft en enda ledig vecka utan ett prov. Lärarna lägger upp det så tokigt så att proverna kommer veckorna efter varandra. Men det är bara att stå ut.

Innan jag går måste jag bara påpeka det underbara vädret som var igår och kommer fortsätta idag!
Vår,vår,vår! Man blir ju så lycklig att man nästan får lust att springa barfota nu!
Vi hörs senare! Ha en riktigt skön dag! ♥

Melodifestivals - party

2009-03-14 18:41:56
Hej! Håller just nu på att fixar mig för kvällen. Ska som sakt på en rolig tjej-kväll med melodifestivalen som höjdpunkt, och vi har dessutom ett tema, Glitter och Glamor. Liksom det är ju trots allt schlager!
Ska ni också ha lite partparty, nu när det är finalen ikväll? Vi ska i alla fall köra med party-hatar och tutor! Stämning!

Vem hejjar ni på då? Har ni någon favorit i tävlingen?
Själv hoppas man på EMD, fast det är väl mest för att dom är såå snygga. Men erskänn, låten var faktist grym! Annars liggar alla huller om buller i listan. Har ingen top 5 lista liksom.

Nu ska jag fixa mig klar. Det blir en svart klänning med en glittrig smyckning längts upp, blingbling. Men tyvärr slår jag inte Bellas och Tessans outfits som kör på silvriga paljettklänningar!
Sexigt och glittrigt med tjejerna, en värd kväll!
Hoppas ni kommer ha en lika bäst lördag! ♥


090314

2009-03-14 10:25:04
Godmorgon bloggen! Hur mår ni? Dum fråga egentligen, det är ju helg och lördag, inga sura minner då vah?! Nejnej! Fast jag har lite klaga på och det är min mensvärk som jag fick igår natt.. Hoppas bara inte att den förstör för mig i kväll.
Ni vet att jag skulle åka till tandläkaren nu på morgonen, men det blev inget eftersom jag behövde sova ut. Så nu har jag ringt tillbaka för en ny tid, och dom frågade faktist först om jag kunde komma den 14/4 (min födelsedag) så NEJ, det vart inget heller. Men vi kom överens att den 15/4 går helt okej bra!

Bara en månad kvar till min 16-årsdag!
Konstigt nog känns det som om jag inte fyllt år på flera år, haha! I alla fall måste jag snart börja tänka ut vad jag önskar mig..
Egentligen inte så mycket, eftersom jag vill bara ha pengar att sätta in på sparkontot till USA- resan. Smart att göra det i tid, så att man slipper stressa ihop alla pengar i sista sekunden! Nä, men ett nytt minne till mobilen skulle sitta fint, då jag nästan inte får plats med något alls. Värdelöst!

NU: Frukost

090313

2009-03-13 17:21:27
Hej på er! Allt bra med er?
Själv är jag lite besviken på min prestation på nationella provet idag, i engelska. Det gick lite sådär, men jag överlever! Ska försöka ta igen på uppsattsen eller det muntliga provet.
Tänka sig att fredag den 13.de skulle komma så tätt inpå igen. Det var väl bara nån månad sen!? Ah, men då kan jag skylla min dåliga prestation på detta datum, right ! *blink*

Blev inget bloggande igår, men det ändå märkvärdiga som hände under dagen var att jag var på en hemskt tråkig föreläsning! Jag lyssnade i alla fall till en början, men resten utav tiden är som en stor minnesluck! Jag tror de flesta sov vid det tillfället. Föreläsningen var dessutom i 2 timmar, och vilken tonåring i världen orkar sitta och lyssna så länge?! Eller ja, vilken person överhuvudtaget orkar? Speciellt när ämnet är booring!

Inga planer inför kvällen. Lugn hemma kväll och jag måste dessutom lägga mig tidigt.. Tandläkarbesök i morgon bitti!
Och inte blir det sovmorgon, nejnej utan jag får siga upp med tuppen eftersom jag har tid klockan 08.10...
Hur tänker dom egentligen? På en lördag också! Suck!
Jag kan i alla fall se emot kvällen då det blir tjejkväl hemma hos Bella med melodifestivals-party! ♥

090311

2009-03-11 18:13:29
Hej! Hade en riktigt skön dag i skolan idag med inte så mycket jobb, inget jobb alls faktist! Bara bre mackor och sätta på diskmaskinen i caféerian där jag befan mig hela dagen. Lite tråk vart det när alla klasser hade lektion, och det ända man gjorde var att sitta stilla på en stol. Men jag hade Bella där som sällskap!

Snön har konstant sprutat ner här i gävle i 2 dagar, inget uppehåll. Men nu äntligen börjar det lugna ner dig, får hoppas på bättre väder i morgon! Fy så tråkigt med snö (vet att jag tjatar om det ganska mycket nu, men det gör mig verkligen tokig). Jag kom ihåg för ungefär 3-4 år sedan då det redan var 25-30 grader i mitten av April.
Som det ser ut nu så kommer väl snön ligga kvar till juni.

I alla fall kom jag nyss hem från ridingen, vill inte kalla det så idag eftersom vi hade teori-lektion istället. Fyfan vad kallt det var, frös fötterna av mig.
Att se någon annan göra det roliga jobbet och en själv bara kollar på och fryser är inte kul! Jag som var så taggad på riktig lektion efter att jag missat förra veckans pågrund av skadan i handen.
Så nu har jag letat fram mitt fotbad och fotsalt, så snart ska jag plumsa i mina frusna fötter i kokhett vatten! Underbart!


090310

2009-03-10 15:37:03

Det har snart gått halva mars och snön sprutar ner här utan för mitt fönster. Igår så var våren nästan här, men den var bara här och vände tyvärr..
Så just nu sitter jag här, deppar med en kopp rooibos te och ljuv musik från Lars Winnerbäck.
Kan lika gärna gå i ide, för solen och värmen verkar ju knappast komma. Tråkigt att snön som man ville ha i december kommer NU! Ganska dåligt planerat, eller hur ? Detta är ju fan en vårmånad!

Som ni vet så vart min söndag i förregår en plugg-dag med hel 12 - timmars pluggande! Här har vi ett redigt bevis på att skolan tar upp ens fritid med läxor, och vet ni vad, jag är fortfarande inte klar.
Även idag blir det plugg, men inte hemkunskap som i söndags, utan förberedelse för No - redovsingen som jag har i morgon!
Nä nu ska jag slappa lite med The Hills innan jag börjar med läxorna.

Lars Winnerbäck - Stackars
Lite dålig kavlite, men fortfarande en underbar låt!


090308

2009-03-08 15:37:50

Hej på er! Idag är det blir det bara plugg, plugg och blugg. Den här gången gäller det hemskunskap & matte.
Sitter i alla fall just nu med mitt hk - bostadsarbete, lite sent inne men det skulle ändå inte skada något sa min lärare.
Är helt förvirrad mit bland alla dessa papper om försäkringar, bostadsbidrag m.m. Jag har all info jag behöver, problemet är att jag vet inte hur jag ska lägga upp det! Tveksam över om jag hinner allt idag, annars får jag sitta hela dagen i morgon efter skolan. Tråååk, men om man satsar högt så får man räckna med att det kräver en hel del av en.
Matte prov i morgon också, men det sägs bli lätt så jag lägger inte så mycket energi på det.

Ah, som sakt har jag ganska, jätte mycket tråkigt just nu, så om ni har några vettiga tips som kan göra pluggandet roligare så kan ni gärna skriva ner dom! För jag har trots alt suttit här i 5 timmar och 40 min, det börjar bli lite långtråkigt nu!

Min dag framöver.


H&M - Cardigan

2009-03-06 17:50:55

Var nyss inne på H&M och tittade på lite nyheter av vårmodet som kommer in nu. Då hittade jag denna cardigan som jag fastnade för, speciellt den ljusbeiga! Skulle vara ur snyggt till en brun väska, kanske min nya secondhand väska!
Synd att man är pank..

090306

2009-03-06 17:30:02
Helg, äntligen helg! Gud vad man har längtat, har haft en sån lång och jobbig dag så nu äntligen fick jag min belöning. Helt slut, kan tuppa av när som helst! Satt nämligen uppe hela natten för att plugga in allt till franska provet som jag hade idag, och det gick väl hyffast!
Har varit lite frånvarande, bloggar inte lika mycket. Ursäkta, ursäkta men skolan tar alla min tid. Men jag ska försöka lägga ner åtminstånde lite mer tid.
Handen är för övrigt på bättrings vägen. Det blev ingen röngtning eftersom jag tycker efter ett tags tänkande att kroppen kan få en chans att reparera skadan. Men under tiden bär jag ett badage omvirrat runt handen som stöd.

Nu ska jag nog kolla lite på The Hills, eller nåt avsnitt av O.C (?).
Om jag har energi kvar tills senare så kanske en dagens outfit flyger in. Men det återstår och ser.
Hej så länge! ♥

Australia

2009-03-04 22:52:27
Inget sjukhus besök idag, men i morgon ringer far min dit för en tid till röngtningen. Tyvärr har inget blivit bättre utan jag lider fortfarande med den molande smärtan. Usch, hoppas bara att det inte är nå allvarligt och att det går snabbt över!

Kvällen blev lugn för mig med lite film tittande. Det blev Australia med Nicole Kidman & Hugh Jackman!
Underbar film, kanske lite lång men väl detaljerad! Man fick reda på både om Andra världskrigen och Australiens backrund och historia. Dessutom var filmen mycket romantiskt och kärleksfull, kan till och med lägga till lite sexig. Haha!
Nä men jag måste medje att Hugh Jackman verkligen kan stråla (jaja, jag vet att han inte är ungkarl längre, men man kan väl ändå vara gammal och snygg? Nej, jag vill inte kalla det gammal, en man i sina bästa år passar mycket bättre in! ), och inte bara i denna film!
Men jag kan starkt rekomendera denna film!



Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite inför franska provet på fredag.
Sov gott! ♥

090304

2009-03-04 15:56:38
Hejhej! Handen har blivit sämre under dagen. Har jaft ont och så, men det var tills näst sista lektionen som allt sket sig. Satt på golvet och skulle ta stöd från ett bord när jag skulle ställa mig upp sen. Hur dum får man va? Men jag glömde helt enkelt bort att jag hade ont och tog det som en självklarhet att stödja sig. Men icke!
Helst vill jag bara åka till sjukhuset för att se vad som kan vara problemet, för något konstigt är det. Pappa tycker bara att det är onödigt, och att jag i stället ska bara vila handen, att det bara är en stuckning. Visst det kan det vara, men som sakt det är det jag vill veta om det är värre eller inte.
Men snart kommer mamma hem så jag får väl höra med henne om hon är villig att ta med mig för en röntgning.

Attans att oturen skulle slå till nu då, var så himla sugen på ridningen som är om drygt en halvtimme.
Men det är inte hela världen, viktigare att jag är fullt frisk än att jag sliter ut mer på skadan.
Meddelar mer senare vad som blir bestämt. ♥

Desperate housewives

2009-03-03 19:57:29


Ikväll är det säsongstart för Desperate housewives, och vi fortsatter all drama på den 5:de säsongen avsnitt 8!
För er som glömt bort händelserna i avsnitt 7 får det kortfattat här:


Lynette och Tom uppdagar Porters hemlighet. Gabrielle misstänker att Carlos bästa klient Virginia har en annan agenda än vad hon visar. Brees tillfälliga svaghet kan komma att skada henne. Katherines stora hemlighet avslöjas. Susan lär sig mer om Jacksons stora passion. Mrs. McCluskeys syster tar Daves hemligheter upp till ytan.

Om jag har tid att kolla på detta avsnitt återstår och ser eftersom jag har mycket att plugga till. ♥


Har tyvärr inte tid

2009-03-03 19:39:59
Hej på er! Dålig update nu, men jag har verkligen inte tid! Sitter just nu med NO papperna och läser som en tok, försöker verkligen få in allt i skallen. Dessutom har jag inte skrivit så mycket idag pågrund av min skada i handen, som faktist håller på att bli bättre! Hoppas bara att det mesta av smärtan är borta i morgon, annars får jag hoppa över ridingen.
I alla fall är jag glad att det inte var verre!

Btw, så har jag hittat en jätte bra blogg där en tjej skriver om sitt år i USA som utbyttestudent. Jätte intressant eftersom jag själv tänkt åka. Så jag får jätte många svar på frågor jag funderat över!

Ursäkta om bilderna från sthlm inte kommit upp än, men så fort jag har tid lägger jag in dom!

Nu ska jag gå tillbaka till NO papperna tillsammans med en kopp varm rooibos te! Den gör saken allt bättre!

090303

2009-03-03 12:36:30
Hejhej! Vart en mycket kort skoldag idag för min del, eftersom att jag så klumpigt gjorde illa min hand handled rejält. Sitter här nu och skriver med en hand, vilket gick förvånansvärt bra men långsamt går det..
Det som hände var att vi skulle springa en stafett på gympan och liksom nudda vägen på andra sidan innan man sprang tillbaka. I alla fall sprang jag in för fort utan att riktigt sakta ner så jag tog mot mig med händerna och olyckligt vis vart det sånt tryck när handen tog emot så ja, just nu gör det väldigt, väldigt ont!

Så jag tänkte vila lite och se om det blir nån förbättring, annars får jag åka till doktorn och kolla till den. Jag skulle tippa på att det är en stuckning eller nåt sånt, mer får jag väl inte hoppas på!

Idag blir det mycket plugg för mig. No prov i morgon om DNA, så det är en hel del att läsa till!
Men innan jag börjar tänkte jag luta mig tillbaka och kolla på några avsnitt utav The Hills.

090302

2009-03-02 23:04:52
Godkväll på er! Min sthlm's dag blev super, förutom att jag hittade ett par skor jag vill jätte,jätte gärna ha. Men det bidde inget av eftersom jag är pank! Det suger, men jag har ävdå haft en mycket trevligt dag.
Utmattad-dag kan man också kalla den för. Orkar snart inte hålla ögonen öppna, så därför ska jag lägga mig på direkten. Tyvärr kommer då bilderna från dagen upp i morgon i stället. Hoppas ni har tålamodet! Hah, som om ni skulle vara exalterad över det.

Lång dag i morgon, tråkigt då jag dessutom måste plugga sten hårt så fort jag kommit hem. Suck..
Hoppas jag bara inte blir smittad av Bella stackarn som gick runt och hostade hela dan. Jobbit nu med halsen. Det blir nog bättre!

Nu ska jag lägga mig och läsa ur min trevliga bok. Puss ♥


Allie

Dagens köp

2009-03-01 20:28:56

Gladiatorsandaler - Din Sko - 299 kr

Shorts - Gina Tricot - 349 kr

Är så himla glad att jag tillslut hittade ett par gladiatorsandaler, billiga dessutom! Kommer att använda dom flitigt i sommar!
Shortsen ser lite tråkiga ut på bilden, men dom är supersköna och mycket snygga på. Ska visa er senare nån gång i en dagens outfit hur balla dom är!

Mycket nöjd

2009-03-01 16:10:57
Hej igen! Kom nyss hem från stan, fast jag han fika lite hos farmor innan jag begav mig hemåt.
Ni vet att jag pratade om impulsköp tidigare idag och så vart det också. Haha! Fast egentligen inte.
Jag hittade nämligen ett par shorts på Gina Tricot som jag faktist har tittat på innan, urläckra!
Sedan köpte jag med mig hem ett par skit snygga gladiatorsandaler från Din Sko, som jag verkligen har letat efter ja jag vet inte hur länge. Dessutom var dom jätte billiga! Så jag är jätte nöjd med mina köp, även om jag knappt har nå pengar kvar nu tills i morgon. Men jag letar ändå inte efter något speciellt, så det skadar inte så mycket!
Jag hade tänkte lägga ut lite bilder på köpen om ett tag.
Men nu: Städning! ♥

090301

2009-03-01 11:47:58
Hej på er! Nu är vi äntligen inne i på den första vårmånaden, Mars. Men tyvärr syns det inte riktigt än, snön ligger kvar i tjocka lager. Men den är påväg, till och med påbörjat sig lite eftersom solen skinner idag!
Solen har dessutom legat och steckt mot mitt rum så jag tror snart att jag svimmar av värme. Men, men jag ska inte klaga.

Min dag blir lugn med lite plugg och The Hills, men jag tänkte även försöka få ner mig på stan en stund. Det blir nog inget köp eftersom jag åker till sthlm i morgon. Men man vet aldrig, ett impulsköp är ett impulsköp!

Jag kan meddela er redan nu att morgondagen blir förmodligen helt bloggfri, eftersom jag åker redan 07.00 hemifrån och kommer tillbaka runt 22.00 tiden. Men om jag har ork och energi kvar från dagen så kanske ett inlägg dyker upp!

Nu ska jag försöka få i mig lite mat innan jag sticker ner på staden. ♥

RSS 2.0