Anna Westergren -

Blogg.se, inte på min sida idag

2012-07-31 01:47:46
Jag vet att det är sent och jag känner själv att jag egentligen borde sova, så trött som jag är och har varit hela dagen...

Jag vet inte hur det är för er andra men blogg.se vill bara krångla för mig idag?
Höll på att fixa designen men allt ville inte fungera som det skulle, så upplever ni något konstigt här på bloggen kan det vara därför.

Vet inte hur många gånger under alla min år med bloggen jag har gjort om designen, och ändå tycks jag aldrig bli riktigt nöjd. Mycket av det här trigar mig att börja en helt ny blogg, med cero arkiv utan bara blicka framåt med en fräsch start. Men jag vågar heller inte lämna AnnaKW. Bloggen har fått tagit åt sig av mitt liv mer eller mindre, det är min dagbok för ca 4 års tid. Men en ny start är vad jag kanske som mest behöver just nu!

Snake

2012-07-19 17:08:07
Jag tog mig en ny chans på jakten efter dom vita jeansen, och idag minsann bara för att jag skrev det tidigare så hittade jag ett par på BikBok. Så nu kan jag äntligen prioritera något annat istället eftersom jeansen låg högts upp på listan!
Fick dessutom hem denna fina kjol från Gina Tricos rea. 49kr. Skitcool tillsammans med ett basplagg, vit, svart eller mitt linne i samma turkos/gröna färg. Speciellt snyggt nu på sommaren och bruna ben!

Gårdagens outfit + ny väska

2012-07-19 13:06:26
Fick tyvärr bli en sån där hemsk ta-kort-i-spegel-med-mobilen bild. Ska bättre på mig med riktiga bilder med riktig kamera!

Det här var alltså gårdagens klädval när jag var nere på stan, på jakt efter ett par fina vita jeans. Dom fanns ÖVERALLT för någon månad sen, men nu finns som inte på någon affär överhuvudtaget. Om ni vet nog som säljer vita jeans för ett bra pris, hit me med dom förslagen!

Väskan är mitt senaste köp, secondhand för 145 kr. Lika så är min top som gick på 30 kr.
Båda mina vänner och min familj vet att jag är liten av en secondhandaholic, så länge man är open minded kan man hitta riktiga fynd! Så ni lär säkert se mycket seconhand här i bloggen bla.

Closet

2012-07-18 01:40:41
Två dagars projekt här hemma, en ny garderob!
Så himla skönt att äntligen få ordning på kläderna som tidigare har hängt tillsammans på samma hängare, legat i kassar eller i min fotölj. Min tidigare såkallade "garderob" var hemsk så det är en underbara lättnad att få allt organiserat, även om det är några små detaljer kvar. Det känns så fräscht och hela rummet känns som nytt, det luktar till och med nymålat bara för ett par nya möbler. Som jag sa till min mamma, att nu kommer det faktiskt bli roligt att städa rummet haha, för äntligen kan resultatet bli rent och fint istället för att det fortfarande ser precis ut som innan.
Fått något rus att börja en helt ny blogg? Men jag vet inte om jag vågar lämna denna. Men skulle det inte vara skönt med något helt nytt, en helt ny början?

Two songs

2012-07-14 21:54:03
Vart har jag tagit vägen? Inte kan jag skylla på tid för det har jag i överdrivna mängder av...

Dagens kap

2012-07-04 22:01:59
Skor som jag hittade på Myrorna idag. 76 kr som dessutom var på halva priset, alltså 38 kr för att par läckra klackar. Vart lite överraskad att jag faktiskt hittade ett par som hade en skaplig klack ändå, annars brukar secondhand skor vara lite "snåla" när de gäller höga klackar. Hittade även en solgul, skön kofta för lite kallare kvällar. Nya underkläder och en ny kalender fick också komma med hem.

Shoppingen i Italien var förvånansvärt dålig om man nu inte ska spendera flera tusen på dyra märken, så shoppingen fick vänta tills nu när jag kommit hem. Även om jag faktiskt hittade två tröjor på H&M i Trieste (dock tråkigt att handla på "hemmaplan") och en fin, röd ryggsäck i en secondhandbutik i Venedig.

Apropå Italien så fick jag en fråga om jag kunde skriva ner om hur jag haft + bilder. Tyvärr så tog jag knappt några bilder utan filmade mest till mitt årsprojekt. Men jag hade en tjej i mitt umgänge som har tagit en drös med bilder så jag ska be henne skicka över lite så kan jag så småning om lägga upp dem här.

Jag har dessutom, ganska säkert, bestämt mig för hur min andra tatuering ska bli. Så nu ska det sparas pengar och vänta på rätt tillfälle!

Goodbye my friend

2012-07-03 20:42:22
Mina 3 veckor i Italien var lika härliga och varma som jag hade tänkt mig. Men efter halva tiden av praktiken fick jag beskedet att min finaste Allie blivit akut sjuk och var tyvärr tvungen att lämna oss den 21/6. Det har varit en tuff senaste vecka för mig och min familj, att förlora någon så otroligt betydelsefull gör väldigt ont, speciellt i detta korta varsel och att jag dessutom var utomlands, hjälplös och helt förstörd över att inte få pussa och krama min underbara vän farväl. Även om jag vet att hon har det bra nu och slipper lida så är det jobbigt, och det veta alla som förlorat någon nära. För mig är hon fortfarande kvar här i huset men har gömt sig någonstans, det jobbiga den här gången är att jag aldrig kommer hitta henne. Det är tomt här utan dig Allie, och saknaden är obeskrivlig. Men nu du är frisk och har det bra i katthimlen! Fast jag vet att vi kommer att träffas igen, någon gång, jag måste bara hitta dig och ditt gömställe. Som mina sista ord till dig precis innan jag åkte till Italien, någon som jag alltid kommer hålla mig vid, "Hejdå Allie! Jag kommer att sakna dig, men vi ses snart igen!" Puss min älskling ♥

RSS 2.0