Anna Westergren -

Night out

2012-08-31 17:02:52
Outfit från dagen, allt secondhand. Fick äntligen använda mina nya, riktigt bekväma byxor. 
Nu har jag tagit mig en varm dusch, kännt mig lite frusen hela dagen pågrund av det regniga vädret. 
Ska alldeles strax börja göra mig i ordning för att sedan åka iväg till Josefine och fira henne som i söndags fyllde 18. Det blir middag hos henne sedan går vi ut och dansar! Ha en fin kväll! 
 
Ska försöka hålla bloggen en aning uppdaterad nu när rutinerna har kommit igång, och förhoppningsvis fler outfit bilder. 

Magic Mike

2012-08-27 19:17:32
Några halvdanna cam bilder får det bli ikväll medan minneskortet är borta 
Ikväll ska jag vara riktigt tjejig av mig med några andra tjejer och kolla på Magic Mike. Mysig med bio en måndag! Lika bra att ta vara på dessa lugna dagar i början av terminen, för sen kommer allt plugg igen... 

Music Mondays

2012-08-20 19:02:19

Grillväder

2012-08-17 21:24:53
Ett minst sagt konstigt väder vi har haft det i gävle idag, lite som det brukar vara. Men det sprack upp nu på kvällen till fint väder med klarblå himmel och kvällssol. Perfekt grillväder! Så middagen idag blev lite härlig plockmat med sallader, kyckling, kött och klyfftpotatis! Nu har matkoman dragit förbi och ska nog mysa till det i soffan med te och tilltugg!

One week left

2012-08-16 20:41:28
Nya shorts jag klippte till här om dagen. Älskar den matta jeans färgen och slitningen ner till som kan enkelt tuffa upp en sofistikerad outfit. (Får se om jag piffar till dom lite mer)
Dagen har inte varit mycket annorlunda från gårdagen. Solen kom fram efter lunch och jag passade på idag också att få lite mer färg. Runt 5 åkte jag ner till stan för att äta middag med Moa. En lung är fin dag, helt lagom!

Idag är det exakt en vecka kvar till skolan börjar igen. En stor del av mig tycker att det ska bli skönt att få komma in i rutinerna igen. Men ändå så vet jag att snart, inom några veckor kommer jag att be om ledighet igen. Men tanken att det faktiskt är sista året och studenten är bara runt hörnet, med tanke på hur galet fort tiden går!

Klockan börjar närma sig 9 och vad jag ska hitta på nu innan sängen kallar en har jag ingen aning om. Men att göra igenting ibland är rätt skönt det också!

Sun Sun Sun

2012-08-15 16:36:48
Idag passade jag på att ta åt mig, vilket som kan vara sommarens sista soltimmar. Veckan verkar bjuda på en hel del fin väder så ska verkligen försöka hålla mig ute så mycket som möjligt! Vart lite deprimerad när jag visste att mina tjejkompisar skulle iväg till Magaluf den här veckan och bli bruna. Men nu visade det sig att sverige (gävle) hade tur med vädret ändå!

Just another lazy day

2012-08-14 17:34:46
Ny, härlig, kreativt stickad tröja även den secondhand.
Spökande väder som antingen bjuder på sol och värme ena sekunden eller moln och kalla vindar. Detta väder får mig att hellre stanna inne och kolla vidare på mina fina serier. Illa hur beroende jag är av dom!
Jag antar att kvällen inte kommar att se så mycket annorlunda ut, om inget spontant trär fram!

Fick en fråga tidigare om vad jag tänkt göra efter gymnasiet. Hittills har jag velat fram och tillbaka mellan flera olika alternativ, men det verkar vara klart nu att jag ska söka jobb hos Ving som reseledare. Planen var att få resa direkt efter skolan, men utan pengar kommer man ingen vart. Så tog två flugor i en smäll. Att få resa och jobba samtidigt! Men det återstår ett helt år kvar så vi får se om jag håller vid det besultet!

Väskmani

2012-08-13 21:58:19
En hundralapp och den var min, från myrorna.
Min väskmani börjar gå lite till en överdrift nu. Egentligen behöver jag ingen ny, men fick inspiration från H&Ms "påsväska" som fanns i butiken för ett tag sedan. Perfekt i storlek, läder och kommer förmodligen användas mycket! Kan tipsa om att ge secondhand en chans, fyndar allt för ofta där! Hade dessutom ett litet projekt här hemma idag med ett par gamla Lee jeans som jag klippte till shorts. Förmodligen kommer någon slags outfit bild med shortsen. Har blivit med stativ så kan lättare ta helkropps bilder framöver!

Blev en promenad med mamma kvällssolen. Nu avslutar jag dagen med lite soffmys och serietittande. Hoppas ni haft en härligt måndag och fått en fin start på nya veckan!

Music Mondays

2012-08-13 10:59:36
En favorit just nu!
Har precis tagit en lång skön dusch och ska börja fixa mig för att sedan ha lunchträff med tjejerna. Det är Joannas sista dag i Sverige så det blir nog många långa kramar.

Saturday night

2012-08-12 13:55:03
Gårdagen gick mest åt till att städa, tills kvällen kom då Stina och Joanna tittade förbi för att sedan gå ut och ha Joannas sista krogkväll innan hon åker till USA på Tisdag. Är otroligt avundsjuk på henne. Hade kunnat gjort vad som helst för att få åka igen! Kanske inte få uppleva samma visa med samma familj, skola, stat osv, utan med mina erfarheter veta vart jag egentligen borde åka och vad jag borde göra och ta vara på! Men men...
Får komma på något nytt äventyr att sträva efter. Men först ska skolan bli klar, som dessutom börjar om ca 1 1/2 vecka. Sista året, härligt!

Movie night with me, myself and I

2012-08-11 00:23:50
Blev en dag/kväll för mig själv med filmer och onyttigheter. Ni vet såna dagar då man gärna håller sig gömd hemma och gör absolut ingenting. Tyvärr valde jag en sån dag på en solig och varm dag, då jag hellre kunde ha vistas i solen på någon strand och bli lite brunare kanske.
Vilket påminner mig om att mina brudar åker till Magaluf inom de närmsta dagarna, medan jag ligger här hemma i regning sverige och bleknar bort!

Att resa bort... vilket också påminner mig om att Joanna åker till Las Vegas på tisdag och stannar där i 10 månader. Jag tänker mig själv för 2 år(!!!) sedan (HJÄLP vad tiden går fort) hur jag kände dom sista dagarna i svergie innan äventyret i USA började. Jag önskar och hoppas att hon kommer få ett mer minnesvärt år en vad jag fick!

Ett väldigt flummigt inlägg utan någon som helst mening egentligen. Men jag känner för att komma igång med uppdateringen och för att jag lättare ska komma igång på riktigt, med fler "vardagsinlägg" och inte bara mode och musik så får detta inlägg vara en hjälp på traven. Har väl innan hindrats av tanken att "vem vill egentligen läsa om min vardag?" och det tänker jag nog fortfarande. Men nu skiter jag i det och skriver för att jag vill!

Jag ska försöka göra mitt bästa att fylla bloggen med bilder och sällan posta liknande inlägg. Puss

Morgonstund har guld i mun

2012-08-08 11:43:32
Kan inte riktigt bestämma mig över om min dag börjat bra eller inte. Vaknade 4 i morse av en otäck dröm och kunde inte somna om, då hade jag fått ihop två timmars sömn... Men trots det drog jag på mig träningsskorna vid 07.30 och sprang en runda. Otroligt skönt! Frukost, dusch och power nap när jag kom hem, så nu är jag en aning piggare. Nu blir det Pretty Little Liars och gottar mig en persika/rödavinbär smoothie. Söt och surt, en överraskande god blandning!

Limön

2012-08-04 14:37:30
Från torsdag till fredag blev det en mysig övernattning på Limön med fina vänner. Igår var det en liten återträff med vänner jag inte träffat på någon månad(?) och samma blir det ikväll med picknick och mys på Gävlestrand. Vädret verkar vara på vår sida idag så kvällen kan inte bli annat än perfekt!
Imorgon tänkte jag experimentera lite med håret som ska bli någon nyans mörkare. Ha en fin fortsatt lördag!

Go your own way

2012-08-01 22:13:49
Underbar cover, en gammal dänga som blivit en helt ny, fantastisk låt!

New Shoes

2012-08-01 11:44:38
Två par nya skor att sätta på hyllan. Var i nöd över några lite enklare, vardagsklackar. Smala, fina med lite spetsig tå och sitter som gjorda för mig. Otroligt bekväma och lätta att gå i, precis som "vardagsklackar" ska vara!
Blev två i samma model, matt svarta och lack äggskalsvita. Gick att hitta på DinSkos rea!
Mer rättvisa bilder kommer förmodligen senare med outfit.

RSS 2.0