Anna Westergren -

Dagens planer - inställda

2009-01-31 18:56:05
Hej! En sak som är lite tråkigt med secondhand/loppis liknande företag är att dom stänger oftast sina butiker väldigt tidigt, så inget fynd handlandes idag.. Jag som var så taggad! Ah, inte så mycket att göra åt saken nu, bara åka dit lite tidigare nästa gång helt enkelt. Så min dag har varit ganska tråkig, suttit här och skrivit en del på min roman inte mycket annat. Dessutom min kvällsplan, den jag mest såg fram emot var biobesöket med flickorna. Det var menningen att vi skulle se I taket lysser stjärnorna , men biljetterna tog slut snabbt så det får bli en annan gång. Det var ett tag sen vi var alla 4 sist, så jag hade verkligen sett framemot denna kväll. Fast inga sura miner för det, eftersom vi har pratat lite om att träffas på något annat sätt i alla fall! Får se hur det blir med den saken.

Har nyss ätit, och hade tänkt att ta lite kort nu snart på tröjan jag köpte igår!
Vi hörs i alla fall senare!

090131

2009-01-31 12:07:44
Hejhej! Jag ska alldeles snart hoppa in i duschen, sedan blir det secondhand handling med mamma.
Länge sen jag var på riktig sådan, om man räknar bort Beyond Retro när jag var i stockholm i december.
Några kompisar har tipsat mig om en jätte bra och att sortimentet ska vara stor så jag hoppas jag fyndar något idag!
En av dessa tjejern hade hittat en skit snygg väska där för endast 50 kr. Vart lite avis!

Jag upptäckte för några dagar sen i duschen ett lite udda shampoo. Head&Shoulders Menthol. Efter att ha använt den luktar hela badrummet nå mint liknande doft, ganska fräsht! Egentligen brukar jag inte bry mig om vad för slags shampoo jag använder, jag tar det som finns helt enkelt. Så detta menthol shampoo är inget som jag tipsar om precis utan ville bara upplysa om att det finns ett med menthol/mint doft. Haha, trodde aldrig att det skulle komma nåt sånt!
Jag vet inte om den är speicellt ny i serien, men jag upptäckte den nu så jag kanske är bara lite efter helt enkelt!


Head&Shoulders Menthol - för en uppfriskande känsla!


Författare

2009-01-30 22:49:48
Just nu sitter jag och skriver på min roman jag hållt på ett bra tag. Har alltid gillar att skriva, speicellt då romaner av olika slag! Just nu är det fantasy, en ganska udda men det är väl det som är menningen med det övernaturliga !
Annars skriver jag oftast drama, om kärleksproblem t.ex. Men fantasy har alltid varit min grej, ända sen jag var liten har jag haft livliga fantasier och varit hemskt påhittig.

Insperation till min nuvarande roman har jag fått från en bild jag hittade för länge sen, efter det flött det bara på. Musik var också ett hjälpmedel! Jag har hela handlingen i huvudet, problemet är bara att jag har så svårt att få ner det på papperet, i alla fall början. Men om jag väl kommit in i det kan inget stoppa mig!

Har ni också en liten författare inom er? Berätta gärna hur ni gjort!

P.S Bilder på plagget jag köpte tidigare idag kommer upp i morgon.


090130

2009-01-30 18:36:18
Hejhej! Har nyss ätit middag med mor och far. Innan det var jag på stan med Tessan och Bella. Vi fikade på Wayne's och shoppade lite. Hittade en ny tröja som jag tänker visa er lite senare, jag bara älskar stilen hur den sitter på kroppen!
Yes, nu är det äntligen helg, igen!
Som jag sa igår, veckorna bara rinner i väg. Så här var det verkligen inte för nåt år sedan, allt gick för sakta då.
Men vad är det som egentligen gör att det känns så, att det känns som om tiden går fortare när man har roligt och blir äldre?

Har inga speciella planer för kvällen, fast jag har en på sidan om men är inte helt säker om det blir något av.
Vill nog hellre sitta hemma idag, kolla på tv och gå ut i morgon när man har fått sovit ordentligt! Ska nog till affären snart för att köpa snacks m.m. Men innan det måste jag städa rummet. Ja, det verkar som om det är det ända jag gör här hemma, städar rummet. Men ni som känner mig väl vet att jag har svårt att hålla allt rent, men det tror jag att jag inte är ensam om?
Egentligen hatar jag när det är för perfekt, det måste få vara lite saker på golvet, på bordet och på sängen annars känns det inte som hemma. Jag trivs faktist ganska bra i den stökiga miljön!

Bye

Ommöblerar i rummet

2009-01-29 20:13:34

Just nu är jag i full gång med en liten renovering i mitt rum. Lite hyllor som ska ner och klädställningar som sak upp. Yes, garderoben är överpackad så nu får jag ställa upp en extra hängare. Ska bli så skönt när den riktiga renoveringen början, med lite nya tapet och möbler. Får nästan ont i ögonen av att se mitt rum nu, nä jag trivs verkligen inte med det!
Det var menningen först at jag skulle ha en klädhängare från IKEA men som verkat ha tagit helt slut, tråkigt nog. Men mamma hittade tidigare idag en billig på konsum, princip likadan.
På tala om renovering så är köket snart klar med lite nya vitvaror som vi tidigare har haft problem med.
Ah, allt verkar vända till det posetiva just nu, så jag får hoppas att detta år håller det ända ut! Behöver allt som är posetivt just nu, speciellt nu när det är så tråkigt och grått ute.

Ska snart börja med läsorna jag har tills i morgon, men först ska jag bara skriva klart valet för gymnasiet!
Nu har jag äntligen bestämt mig, trodde aldrig jag skulle klara av det med en sådan beslutsångest jag annars har.


Hemma

2009-01-29 16:01:49
Hej på er! Stan får vänta yttligare en dag till, eftersom jag ändå ska ner sista timmen och lyssna på någon som ska prata om konsumentråd m.m. Halv klassen har redan varit där och varnade mig om uttråkan vi kommer få stå ut med. Det är bara att sätta sig så långt bak som möjligt så kanske dom inte lägger märke till om jag nickar till.

Märker ni inte hur snabbt veckorna går nu mera? Helt otroligt, kändes som helg nyss! Visst kanske det bara är bra, att skynda sig igenom skoldagarna. Men om det nu kommer gå så här fort framöver hinner man ju knappt med något. Det skrämmer mig, jag måste lära mig att ta vara på tiden! Lev dagen som om det vore den sista!

Usch att jag äns skrev ner det, låter hemskt men ren sanning!
Nu ska jag ta en bit kladdkaka, tack mor, och kolla lite mer på O.C.

090129

2009-01-29 07:25:01
Godmorgon! Usch vad det är kallt i mitt rum, det kan vara förklaringen till att jag går upp så pass sent. Ligger och värmer mig i sängen, till slut somnar jag om igen. Men idag hade jag lovat mig själv att sätta mig upp direkt när jag vaknat. Då hinner man liksom inte tänka, men man är vaken i alla fall. Sen är man inte så trött längre, ska nog fortsätta med det knepet.
Idag är det sista dagen att skriva på gymnasievalen innan man ska lämna in det. Måste verkligen komma ihåg det!
Annars ser min framtid inte så lovande ut. Nu är i alla fall valen klara, så den saken är säker!
Ni som går sista året i grundskolan, har ni bestämt er inför valet? 

Idag slutar jag vid 15.00 så det kommer nog gå rättså snabbt, dessutom är det ganska chill-ämnen vi har.
Nu måste jag skynda mig! Vi hörs senare! Puss

Onsdag

2009-01-28 19:44:55
Hej igen! Så, nu har jag hunnit ätit och satt mig till ro efter ridingen som faktist gick sådär. Såret svider, men det är sånt men får leva med. Nu är alla mina sport aktiviteter klara för den här veckan, så just nu ser det bara ut som slappa eftermiddagar för mig. Nej kanske inte. Blir nog en hel del stan nu på min lediga tid!
Men ändå, skönt att bara vara hemma och halvsova framför datorn. Speciellt när man har sån traningsvärk så att man knappt kan stå. Det riktigt ömar i hela kroppen. Måste bli bättre på det där med stretching så slippar jag allt detta lidnade.

Jag tänkte gå ner och göra en milkshake snart, men köket är under renovering så jag får se om jag kommer fram till allt.
Tänkte dessutom ha den till att smutta på medans jag kollar på O.C. Säsong 2. Yes, första är genom skådad så nu äntligen kan jag fortsätta med andra! Det sista avsnittet var för spännande för att bara låta det vara. Ni vet hur svårt det är?

Ah, nu måste jag skynda mig, så att jag kanske hinner titta på Topmodel en stund innan.

Mot stallet

2009-01-28 15:38:48
Mår ni bra?
Jag har nyss kommit hem från skolan. En ganska lung dag jämfört med gårdagens kaos!
Men jag ska snart iväg igen, till stallet. Ridning idag igen med träningsvärk och allt, hur ska detta sluta?
Ville helst ta en buss till stan idag, men det får väntas tills i morgon.
Har tagit mig lite fika nu som jag ska äta upp innan jag hoppar i mina ridskor.
Synd nog har jag ett konstigt sår mellan fingrarna, så det kommer inte bli sån behaglig lektion.

Skriver mer när jag kommit hem. Pusspuss

Trött, tröttare, tröttast

2009-01-27 22:06:32
Äntligen funkar mitt internet! Har väntat hela dan på att få logga in på bloggen och skriva, det riktigt sprätte i fingrarna för att jag inte kunde skriva av mig. Men nu funkar det och jag hoppas det inte krånglar i morgon, då får jag ta igen alla inlägg.

Hur mår ni annars? Jag mår helt OK, men så himla trött!
Glad över att proven är över nu (på ett tag i alla fall) och att jag äntligen kan andas ut. Värsta dagen jag varit med om tror jag, energi mässigt! Först och främst Tisdag, en av dom längsta dagarna jag går ,sen två prov lektionerna efter varandra. Ganska dåligt planerat! När jag väl kommit hem tänkte jag blogga som vanligt, men internet vill inte, så jag drog till stallet direkt och vänta tills min lektion skulle börja där. Ridning är jobbigt det också!
Så det får nog bli en tidig kväll för mig idag.

Kommer förmodligen inte hinna med eller orka skriva något mer inlägg efter detta, så jag säger god natt nu så hörs vi i morgon, med lite bättre uppdateringar! Pusspuss

Dagens outfit

2009-01-26 17:52:35


Päls väst - Gina Tricot
Vit tröja - H&M
Jeans  - Gina Tricot

Tar en liten paus från pluggandet och går ut på en promenad med Tessan till affären.
Vi ses senare! KRAM

Måndag

2009-01-26 17:27:17
Hej på er! Jag trodde att jag skulle bli sjuk nu i helgen eftersom jag kände mig hängig och så, men jag slapp! Vilket jag tyckte var skönt, orkar inte med all värk man har i kroppen m.m.
Skoldagen har varit ganska chill idag. Vi var på en teater som tog en stor del av dan, även om den sög och man fattade typ inget så slapp vi ju skolarbete! Det var menningen att teatern var för ungdomar i ja, min ålder. Men jag undrar om det var många där inne som fattade något av vad dom sa?! Allt var så dramatiskt och poetiskt, för vuxet för att förstå.

Var så himla trött nu när jag kom hem och vill helst bara ramla ihop i soffan, men istället satte jag igång med musikplugget. Inte så farligt egentligen, men det finns roligare saker att gör, som att sitta här och skriva! Efter ett tag kom min snälla mamma upp med en hembakad semla och ett glas mjölk, så så illa var det inte!

Nu börjar jag blir hungrig igen, och om jag inte har fel så ska maten vara klar nu.
Tänkte lägga in dagens outfit där efter.
Pusspuss

Musikläxa med en bit smulpaj

2009-01-25 22:11:08
Hejhej! Är det bra med er? Helt ok med mig förutom att jag har så himla tråkigt! Men det förvånar mig inte, Söndagar är sådana, helt värdelösa och tråkiga. Åh inte blir det roligare heller när man kommer på att man har en hel del läxa att ta hand om också. Uscha, nej idag är minnsan Anna på riktigt dåligt humör!
Eftersom jag är läxor så hinner jag inte heller kolla på x-man på tv4, där gubbsnygga Hugh Jackman medverkar. FY, tummen ner för denna dag.

Men jag kan ändå trösta mig över en bit av smulpajen jag gjorde i eftermiddags.
Riktigt god, äpple och blåbärs paj med hemmagjord vaniljsås!
  
  
  

Nu ska jag fortsätta plugga. Sitter här nu och diggar till Mozart, så kanske det inte var så dummt ändå. Haha!
Precis i min musiksmak också, yesyes! - ironisk
Vi hörs nog senare! Pusspuss

Söndag

2009-01-25 14:39:43
Hejhej! Har legat och läst hela morgon. Nu har man kommit in i boken så det är svårt att bara lägga ifrån den, men jag lovade mig själv att inte bara ligga och slappa hela dagen ut. Nej,nej idag blir det läxläsning igen, men först ska jag baka en super god frukt och bär smulpaj! Vi gjorde nämligen det på Hemkunskapen i fredags, så jag vart lite sugen igen på det.

Snön fortsätter att vräcka ner här i Gävle, usch. Vi som nästan hade vår här ett tag, vem kunde ana då att det skulle komma ännu mer snö. Får bara ont i huvudet när jag kollar ut genom fönstret. Detta är väl en dröm för att skid - och snowboard åkare, men jag är inte sånt stort fan av det. Även om jag själv åker skidor, så föredrar jag det varma. Skulle inte sitta dumt med en utlandsresa nu, sist jag var på sån semester var för 5 år sedan så det är påtiden!

Nu ska jag sätta igång med pajen, sedan blir det dusch.
Vi hörs senare! Puss

Snöar konstant

2009-01-25 00:21:43
Godkväll min vänner! Blev inte heller så mycket bloggande idag heller, ber om usäkt för det men det händer inte så mycket just nu eftersom det snöar konstant här utanför, man kommer knappt ut. Egentligen vad skulle man ut och göra nu i sånt här rysligt väder? Nä, då stannar jag hellre inne i värmen och läser en god bok!
Det här vädret påminner mig faktist om den hemska snökaosen vi hade här i Gävle 1998. Jag var bara 5 år men jag kommer ihåg det så väl! Sökte om just detta väder på internet och läste att man mätt ut att det var på sina stället 150 cm djup snö! Helt otroligt! Då, kan man verkligen inte klaga på lite snö.
Vi gjorde rutchkanor från hustak kom jag ihåg. Haha. Kul var det i alla fall!  MEN vi får hoppas att det inte blir så igen, snö är liksom inte min grej så att säga.


Bilder från Gävle, 4-11 december 1998

Godnatt!

Lördag

2009-01-24 16:13:25
Hej på er! Precis som jag sa igår började alltså min lördag med ett snöoväder, vaknade i morse av att det ven till utanför mitt fönster. Just nu snöar det inget, men usch så kallt det är ute, och blåser gör det också. 
Lördagen framöver ser ut att bli en slappdag, förmodligen i morgon också eftersom vädret kommer kanske fortsätta vara så dåligt! Tråkigt, tråkig, men då har jag mer tid till serietittande och läsning. 

Ja, jag håller fortfarande på att läsa När jag hör din röst, går lite segt just nu eftersom jag har läxor att tänka på. Egentligen har jag inte änns tid nu på helgen för att koppla av..
Nu när vi ändå är inne på Twilight ämnet så kan jag meddela att barnskådespelerskan Dakota Fanning kommer att senare att få en roll i New Moon. Eftersom nyheten är ganska ny så vet vi ännu inte vilken karaktär hon kommer att spela. Jag är väldigt avis på denna unga tjej, eftersom hon kommer att få stå vid sidan av självaste Edward Cullen aka Robert Pattinsson. Hon behövde inte äns göra någon auditions utan fick rollen direkt! 

                  

NU: Milkshake med kladdkaka!

Fredag

2009-01-24 01:16:30
Hejhej! Är alldeles för trött för att blogga om bågot speciellt, men jag vill ändå lägga in ett sista inlägg om vad jag gjort under dagen.
Skola först då och sedan ner till stan. Blev inget köp idag, vilket ändå är ganska skönt eftersom jag annars handlar upp mina pengar för snabbt, men jag vill ändå ha jeansen. Får nog åka ner på staden nu i helgen ändå! 
Men det blir troligen inte i morgon eftersom det kanske kommer bli snöstorm här, mindre kul, eftersom jag vill ha sommar.
Om ni märker några stavningsfel nu i inlägget kan det bero på att jag har nå konstiga ryckningar i armen, skit irriterande!
Som nu kanske har förstått har jag inte varit hemma på hela dagen, förutom en kort vända mellan skolan och stan. Annars har jag varit med flickorna och hjälpt Bella med färgning till håret. Vi var ganska nervösa eftersom vi skulle bleka det lite till, eller det var väl mest Bella som vart orolig på slutet att håret skulle falla av. Men resultatet var kanon!

Nu ska jag fixa mig och sova gott, så skriver jag mer i morgon!
Puss&Kram!

Nyvaken

2009-01-23 07:26:55
Godmorgon, godmorgon! Har precis vaknat, och har klivit motvilligt ur min gosiga varma säng. Fy, att det ska vara så kallt på morgonen. Ska börja fixa mig inför skolan nu, ska nog dra på mig något köp från igår. Alltid lika kul att få komma med något nytt, känns fräscht. Tråkigt nog är fredagen i skolan en utav de längst dagarna, och jag slutar ungefär 15.30, men det är bara leva igenom!
Sen efter jag kommit hem vilket blir vid 16.00 så vet jag inte om jag hinner blogga, eftersom jag åker ner till stan idag igen. Mer shopping, hoppas bara nu att storlekarna på jeansen jag ska ha finns kvar!

Ah, nu måste jag skynda mig! Vi hörs senare! Puss

        
                                Sommar och värme, vi saknar dig!

Shopping på en Torsdag

2009-01-22 21:17:41
    
                                          Kjol - Indiska 
                                    Halsduk
(rea) - Indiska
       
                                      Hårband
(brunt) - Glitter 
                                     Örhängen - Glitter
                       
                                          Väst - H&M
                                         Kjol
(rea) - H&M 

Mycket happy över hårbandet! Letat som en galning efter ett sådant, kommer att användas väl! 
Som sakt i morgon blir det mer shopping, ska nog köpa mig hem ett par nya jeans. Det återstår och ser i morgon! 
Har prov och läxförhör i morgon, så nu är det plugg dags för mig! 


                                   

Hej hej

2009-01-22 19:54:47

Har nyss varit på stan med Bella och Tessan för fika och lite shopping. Eller lite och lite vet jag inte.
Hittade 6 köp som jag snart ska vissa er!
I morgon blir det mer shopping, och jag tror det blir ett par nya jeans då! Behövligt!

Ses snart! Puss


Godnatt

2009-01-21 22:45:06
Godkväll! Nu har jag fått gitarren stämd och jag har knappt kvar nå känsel i fingertopparna. Att man ska behöva trycka så hårt, det lär nog bli bättre i fortsättningen i alla fall.
Idag vart det en usel uppdatering, ber om ursäkt för det, men jag har läxor upp till hakan plus annat att göra. Lovar att komma med lite mer i morgon, till exempel lite inlägg om jag hittar något roligt på stan!
Ja, det får bli ett kort inlägg, måste fortsätta med matten nu.
Åh jag är så trött, vill sova, men jag måste dock vänta tills håret har torkat. En negativ sak med att ha långt hår!
Det tar så fruktansvärt lång tid innan man kan lägga huvudet på kudden, vill inte vakna upp med håret vilt och galet!
Orden följer; ska man vara fin, får man lida pin!

Och med det säger jag godnatt!
Vi ses i morgon! Puss

Onsdag

2009-01-21 16:49:22
Hej på er! Jag hade tidigare idag bestämt att åka till stan för att köpa upp lite av mitt barnbidrag, men ändrade mig när jag kom på att det blir allt för lite tid om jag ska om nån timme åka till stallet. Ville så gärna ha lite nytt, och visa upp framförallt här i bloggen. Men det är en ny dag i morgon och jag har inga speciellt planer förutom att fika med flickorna, perfekt för en shoppingrunda innan.
Vill bara fråga er med musikkunskaper, om ni vet hur en stämapparat fungerar?
När jag kom hem idag efter skolan överraskade mamma mig med en sådan till min ostämda gitarr! Tack!
Har länge velat spela men hur lätt är det när det ända ljud som kommer ifrån den är oväsen. Så jag har försökt fattat denna apparat här nu ett tag, men det leder ingen vart..

Så efter jag givit upp, började jag kolla på gamla The Hills avsnitt på mtv.com. Hade inget bättre för mig, plus att jag hört av många andra att det ska vara rättså bra. MTV.com är mycket bra vid såna här tillfällen som visar hela avsnitt man kanske har missat eller nåt liknande.

ÅH, nu kom jag ju på att jag inte har kollat klart på alla O.C. avsnitt än!
Har ju hälften kvar typ. Haha, hade helt glömt bort dom.
Ah, det är ett tag kvar tills maten är klar så jag har nog tid att kolla på ett avsnitt eller två!

See ya!

Tisdag

2009-01-20 23:43:04
Hej alla! Du var en av de två längsta dagarna över. Tisdagar och fredagar sent till klockan 15.30 (fattar inte hur dom tänker när det är på en fredag, tortyr) FAST vi hade en schysst vikarie, då menar jag riktigt snäll, som släppte iväg oss kl 15.00 i stället. Kärlek till han!
Efter skolan så drog jag mig hemåt direkt, fick ingen lust att åka eller göra något i det vädret som vi hade på eftermiddan. Herregud! Rena ramma duschen man fick av all snö som bara spruttade ner. Haha!

Ska snart gå och lägga mig, en sista träning på franskan bara.
Jag ska bara berätta först vilken respekt min bror har för mig:
Jag och min bror har rum mitt i mot varandra och han är liksom beroende av musik med mycket bas. Så varje kväll måste jag gå in till honom och be om att han ska sänka, visst han sänker lite men basen går på fortfarande och dunkar mot min väg hela tiden. (Helst vill jag ha helt knäppttyst när jag ska sova.) Detta gör mig så jävla förbannad, (det är därför jag vill flytta och få honom ut ur huset! ) att inte ens få sova ut i sitt eget rum, i sin egen säng...
Så jag bestämde mig kl 01.00 för att ta med mig hela sov paketet och drog det med mig ner till vardagsrummet. Så där sov jag tills mor väckte mig 04.00 (hon känner liksom av när något är fel). Halv drogad tog jag mig upp till sovrummet för att vila ut i nån timme till.
Min bror är snäll eller hur ? -.-
Nu har han fått en utsällning i alla fall, hoppas han lydder, tror jag knappast. Och han ska vara 18 va?

Franska läxförhör i morgon, hoppas det går väl. Det är upp till mig såklart, så det är väl bara att återvända till pluggandet!
Vi hörs i morgon, pusspuss!

Idag skrivs historia

2009-01-20 17:00:54
              
                          Barack Obama, USA nya president, med familj.
Idag skrivs det historia i historieböckerna om Barack Obama, USA's förste afroamerikanska president.
Aldrig tidigare kunde man ana att framtiden skulle bjuda med sig en svart president. Men allt är möjligt, och alla afroamerikaner har fått sin revanch idag. Efter denna dag kan princip allt hända, finns inga omöjligheter!

Nu är det inte långt kvar tills Obama ska hålla sitt tal i Washington, jag kollade nyss på CNN live där ifrån och jag har nog aldrig sett så många människor samlade på en och samma plats. Detta är verkligen historiskt!
Jag tror att presidentposten kommer passa Barack Obama perfekt, framtiden ser ljus ut!
Jag hoppas bara att det håller ända fram, vi vet att det finns sjuka männsikor här i världen som gör saker som inte borde göras, så jag hoppas verkligen att dom har tagit sitt förnuft till fånga idag!


Skridskor

2009-01-20 10:12:46
Hej på er! Jag har nyss kommit hem från isbanan, har varit och åkt skridskor med skolan.
Min fötter värker, ja princip hela kroppen också. Det är inte så speciellt kallt ute, men mitt upp i allt åkande började de snöa och det var ju inge vidare kul. Så i stället gick jag hem, och väntar nu tills våran nästa lektion börjar. Skönt att vi hade sån lång rast (håltimme med andra ord), så jag kunde gå hem och värma upp mig lite.

Syslöjd snart, och vi har frittval denna termin. Så jag funderar på att sticka en sån där halsduk utan ände, en grå.
Ganska roande att sticka, man slipper att pilla på symaskinen hela tiden som krånglar fram och tillbaka.
Ah, syslöjd är inte mitt bästa ämne precis, även om jag önskade att det var så, så att man kan sy sina egna kläder. Ja, det skulle vara något! Ni som kan sy kan skatta er lyckliga!

Nu ska jag ta en värmande kopp te.
Har en lång dag idag, så vi lär höras av ungefär vid 16.00 tiden!
Ciao!

Chicy.se

2009-01-19 21:11:49

           
          
Jag har alltid gillat modet på Chicy.se! Stil som passar mig perfekt! Tyvärr har jag inte beställt hem något, men nu mera känns det som att jag är på godväg att göra det! Gillar egentligen inte att beställa från internet eller katalog, eftersom det blir så krångligt ifall stoleken inte alls passar m.m. Men Chicy gör mig så fixerad av deras plagg, så det känns nästan tvunget att köpa hem något.

Just nu har ett stort storiment av nya plagg kommit in, och jag hittade bland annat den vita tröjan på bilden längst upp. Jag tycker den var ur ball (förövrigt så var hela outfiten snygg). Försöker leta efter lite tröjor med enkla tryck på, och detta var snyggt och .. ja enkelt!
Skorna har funnits på sidan ett tag och jag blir lika kär varje gång jag kollar in bilden!
Mycket, mycket snygga med en liten plattå!

Nu ska jag ta lite kvällsfika och fortsätta med franskan!


Ett vakande öga

2009-01-19 18:15:28
Via Bloglovin kan du hålla ett vakande öga på mig om du vill veta vad som är aktuellt i mitt liv.
Prenumerera vetja! Tack!
Kisses

Måndag

2009-01-19 16:12:33
En ny vecka har börjat och det är bara leva ut den och längta lite extra till helgen så går det nog snabbare än vad man tänkt sig. Leva förbi alla de prov och läxförhör vi har i veckan, bara sätta sig ner och börja plugga!
Fast jag tänker vänta lite ändå, klara mig bäst i press, så jag väntar nog nån dag till.
Är ni såna som jobbar bra i press eller planerar ni långt i förreväg (som jag egentligen borde göra) ?
Känner mig så oansvarig i vissa saker, speciellt med skolan. Det lär bli en ändring fort nu om jag ska flytta någon gång.

Har ni haft en bra start på veckan? Min har varit helt OK.
Sista långa lektionen på måndagar är som elevens eget val, så den gick åt till att planera en skolresa till stockholm med en elevgrupp jag är med i just nu. Vi kallar den för Res och Lär.
Vi har alltså bestämt oss för att åka till tekninska museet i Stockholm och även gå en stund i gamla stan över en dag. Lär bli intressant plus att skolan bjuder på allt (inte mat), så jag ska passa på att ta med kameran. Gamla stan har nog mycket vackert att bjuda på!

NU: Fika, fika och fika !

Dusch och plugg

2009-01-18 21:47:13

Hej på er! Yes, jag fortsätter med mitt pluggande. Orkar inte med matten så det får bli en franskdag idag!
Ska ta en kort paus nu så jag kan hoppa in duschen. Kan låta skönt när man säger det, men inte så speciellt när man är tvungen att göra det i kallt vatten. Respektlösa broder har väl duschat upp all varmvatten. Suck, längtar verkligen till den dan jag flyttar hemifrån, och just nu känns det som om det inte är långt kvar.
Jag kan i alla fall glädja mig åt att bror min flyttar ut till det lilla huset på gården (pappas föredetta kontor), men vi bor princip fortfarande i samma hus..
Ah, jag vill i alla fall flytta till något eget så fort som möjligt. Därför är jag så taggad på att åka till USA i ett år, få komma till ett helt nytt ställe där ingen känner dig, där man kan få börja från början! Härlig tanke!

Eftersom det tycks bara bli plugg nu tills bedtime, så blir detta nog det sista inlägget för idag.
Snart får jag mitt barnbidrag, då ska det åkas till stan och investera lite nya plagg!
Bye!

         


Söndagens outfit

2009-01-18 17:09:35

Linnet - Gina Tricot
Slitna jeans  - Gamla från H&M

Hey all! Som ni alla vet så är det söndag, slappdag/ en väldigt tråkig dag genligt mig. Eller har ni kanske har gjort nå kul idag eller under helgen i så fall, berätta gärna! Själv har man pluggat franska och arbetat lite på bostadsarbetet, senare blir det nog lite matte. Men jag vart sugen på lite mer god milkshake, så jag får njuta det lilla med den!
Tyvärr vart det lite lite uppdatering idag, men det är inte så mycket att berätta när man bara sitter och pluggar. Men jag försöker skriva så ofta jag kan ändå, ni får stå ut med några helt onödiga och tråkiga inlägg ibland!

Det vart ganska många piroger igår, så det passade mig bra att frysa in resten så jag kan värma på lite då och då. Ibland får jag såna stunder att jag bara känner för att äta, kan inte sluta. Haha. Men det kan bero på att jag är en dålg frukostmänniska, tar oftast bara något att dricka sen väntar jag till lunch. Så jag tar väl helt enkelt igen alla mackor på kvällen, jag egentligen borde ha ätit på morgon. Konstigt att det kan komma så där efteråt...
Men för att jag ska kunna gå upp måsta jag äta oftare och mer.

På talan om mat, jag är hungrig.
See ya!

Banan/Choklad Milkshake

2009-01-17 21:58:19
                  
                      Innehåll: 
                      En mosad banan
                      3 dl mjölk
                      2 tsk kakao
                      1 msk socker
                      Glass
(både i och som topping tillsammans med lite kakao) 
                      Mixa allt!

Njuter här med min krämiga milkshake och ska snart sätta på lite nya avsnitt av The O.C.
Min kväll blev lika lugn som igår. Slappkväll med filmer och musik!
Dålig på det här med plugga, så jag tynger över allt sånt tills i morgon. Det är ju ändå Söndag, vilket ändå inte är nån höjdar dag precis. Har ni det lika tufft som mig med läxor och skolskit? Framför mig väntar prov och projektarbeten..

Eftersom jag förmodligen kommer att sitta fast klistrad framför O.C. så blir nog detta dagens och kvällens sista inlägg.
Men det kan ju hända att jag sliter mig, om inte..
Godnatt så hörs vi i morgon! pusspuss

Ändrade planer

2009-01-17 14:46:56
           
Milkshaken får vänta. Nu blir det pirog - bakning med mamma! Älskar köttfärsfyllda!
En ganska lyckat kvällsmiddag idag alltså, kan dagen bli bättre?!

Lördag

2009-01-17 14:32:14
Hej alla! Vädret här i Gävle är mer en underbart! Även om det är snö och kallt ute skiner solen, det får mig på sånt toppen humör! Det är speciellt fint nu ute när solen är påväg ner, det blir liksom ett varmare ljus. Jag tänker bara på sommaren nu. Längtar!
Dagen har börjat bra. Vaknade tidigt kl: 09.00, precis vad jag gillar, att få slippa sova bort havla dan. Det kan ju vara skönt i bland, men som sakt i bland. Medans min bror i rummet brevid som fortfarande ligger i sängen, jag skulle få panik. Skulle må dåligt hela dan, få dåligt samvete för att jag sover över så mycket. Vet inte varför, men sån är jag!

Nu på morgonen har jag kollat och läst lite på internet om gymnasievalet.
Det är så hiiiimla svårt att välja. Jag har hittat typ 3 saker med olika inriktingar, fast ändå samma bas , faaast ändå inte. Det är jätte svårt, plus att jag har beslutsångest. Ah jag fattar inte hur jag kommer klara av det här..
Ni som går sista året i grundskolan, har ni hunnit bestämt er? För mig är det ynka 2 veckor kvar att välja. Hjälp!

Vart sugen på något mättande och mumsigt, kanske en milkshake?!
Pusspuss

Fredagskväll

2009-01-17 00:37:19

Hej! Kvällen håller på att lida mot sitt slut, eller så har den antagligen för många andra precis börjat.
Men min säger snart godnatt för idag.

Kvällen har varit lugn och mysig här hemma. Har för det mesta kollat på O.C, trycker på det för fullt! Haha. Jadu Tessan det var visst berondeframkallande så fort man kommit in.
Men innan jag kryper ner ska jag nog titta på några fler avsnitt bland alla doftljusen jag köpte på IKEA. Dom har verkligen gått åt, mycket mysigare än vanliga tråkiga värmeljus.

I morgon blir det nog att plugga lite. Men jag ska även försöka slappna av, kanske ta lite kort att lägga in här. Eller kanske tar en frisk promenad på morgonen. Åh vad jag längtar till sommaren då man kan gå ut och springa. Jag ska verkligen sätta fart på mig själv, inte sitta här och slöa hela dagarna. Då kommer jag definitivt inte gå upp i vikt, måste lägga på mer muskler och äta mer! Som sakt det är mitt nyårslöfte att gå upp i vikt, och det ska jag banne mig klara av!

Vi hörs såklart i morgon. Sov gott! PUSS


En räv?

2009-01-16 20:26:12

Området där jag bor i ligger liksom mellan landet och staden, ett familje område helt enkelt.
Men det som har överraskat mig nu mera är att vi även har små vilddjur smyggandes här.
Jag tycker fortfarande att vi ligger mer åt stan hållet en landet så jag förstår inte riktigt vad dom gör här.

För omkring 2 timmar sedan, när jag och familjen satt och åt reste sig plötsligt pappa upp och börjar peka ut genom fönstret på vår gård. "Kolla, kolla räven!" Vi blir alldeles till oss och glor som ugglor när den lille stackarn försöker leta efter något att äta.
Mamma berättade sedan att den hade varit på besök här igårkväll också med något i munnen. Så antagligen har han hittat ett käkställe nu. Problemet att i detta område finns många katter (tur nog så är Allie inne katt), så de får nog passa sig.
Ett tag hade vi också mycket besök av grävlingar, som kan bli riktigt farliga.
Det var nog något år sedan, en sommar. Men problemet var att dom byggde bon under terasser m.m. Så till slut fick vi ta hit proffs som fick fånga dom helt och hållet.

Om räven besöker oss i morgon igen, ska jag försöka vara bered med kameran.
Stackarn, kall och hungrig. Men kanske skulle lägga ut nån mumsbit. Haha, nej, då lär han bli en stamkund!

Nu, tillbaka till soffan och Let's Dance!


Fredag

2009-01-16 16:49:50

Hej, har alla haft en bra dag? Min har varit helt okej, lång men ok. Nu är det äääntligen fredag och helg, gud vad skönt. Även om jag vet att massor av läxor väntar ska jag försöka slappna av lite i alla fall.
Mina tänder har kliats heeeela dan, vilket är jätte irriterande och obehagligt eftersom om man försöker klia så hjälper det inte alls. Drygt som fan! Alltid så här när man har spänt...

Jo, jag lovade att berätta om gårkvällen.
Toppen, great, underbar, rolig!
Yes, så kan man göra det kortfattat, men jag ska lägga till med lite mer detaljer!
Det var ofattbart mycket folk där, hela 13 - 14 skolor (bara 9.or) fanns samlade där, välkända och nya ansikten. Varmt och svettigt vart det på dansgolvet, men det är det sista man tänker på i den party miljön. Danserna som fanns att välja på var bugg, vals och foztrot (bugg dominerade typ hela kvällen). Men i mitten av allt la dom till lite linedance, vilket var skitkul när så många var med, mäktigt!
Sist ägde en buggtävling rum, och jag av med och dansade några låtar. Shit, jag har nog inte rört på mig så mycket tidigare, många snurrar som fick mig nära att spy, och en rejäl sticka i foten (tog av mig skorna som flög av hela tiden), men det var de värt. För kvällen var riktigt rolig!
Sånt här borde dom anordna oftare, ha lite balen och skoldanser lite då och då! Awesome!
Ville så gärna ta med kameran, men ville ändå inte ta risken och låta den bli stulen. Å andra sidan så skulle jag nog ändå inte ha hunnit med att ta kort.
Ja just de, outfiten som jag bar var min ny köpta klänning jag köpt på rean på Gina Tricot, svarta strumpbyxor från H&M, och ett par gamla silvriga skor jag köpte på Wedins för ett bra tag sen.

Hoppas ni fick en lite inblick på hur min Torsdags kväll var!
Nu ska jag nog kolla lite på O.C, krypa ner i fotöljen här och njuta av ledigheten!
Vi hörs senare! KRAM


Sliten och trött i kroppen

2009-01-15 23:01:37
Hej läsare!
Förlåt om jag blivit en dålig bloggare, och uppdaterar allt mer sällan.
Men idag har jag en förklaring och jag hoppas att ni förstår.
Skoldansen var toppen, mer en toppen! Det är så mycket att berätta, både dåligt och bra! Men eftersom jag dansat  och hoppat runt som en galning så är jag helt enkelt för trött för att blogga mer ikväll.
Jag lovar att uppdatera så fort jag kommit hem från skolan.
Jag skäms också för att jag lovat att visa upp outfiten jag bar på ikväll, men jag ska försöka förklara den så gott det går i morgon, kanske lägger upp en bild dessutom!

Hoppas att ni haft en lika roligt kväll som jag haft!
Godnatt, puss!

Torsdag

2009-01-15 16:14:54
Hejsan!
Jag är så himla seg på mornarna, sätter på mig allt i sista minuten vilket jag hatar att göra! Gillar inte stress!
Kan inte bågon bara komma in på morgonen och slå til mig så att jag vaknar. Kan bero på också att jag lägger mig så sent, senare än vanligt. Dessa Twilight - böcker va? Det är som knark.

Nu är det inte långt kvar tills jag ska till skoldansen!
Men innan det ska jag först till Tessan och äta pizza, bli lite tjock med tjejerna!
Skulle egentligen redan vara där, men jag har så mycket att göra så det får vänta lite.
Paniken har slagit mig att jag inte har bestämt vad jag ska ha på mig! En klänning vet jag att det blir, men vad för en?
Ah, det är nog bäst att jag börjar leta fram en nu!

Lägger nog in ett kort på kvällens outfit, annars gör jag det när jag kommit hem!
Puss & Kram!

Sängen och The O.C

2009-01-14 23:02:37
Dagen har väl mest varit ganska smärtsam för min del, pågrund av all värk i kroppen.
Men om jag sover så kommer nog det mesta försvinna under natten. 
Shejka loss på dansgolvet!

The O.C började för länge, längesen , men jag har aldrig liksom fastnat för den serien eftersom jag kommit in i mitten (oftast då fattar man nada!) Dessutom tjatar alla runt omkring mig om hur jävla bra den är, så jag tog insiativet att ladda hem åtminstånde första säsongen. Jag har bara hunnit sett det första avsnittet och redan nu inser jag att detta kommer att bli svårt att skiljas ifrån!
Någon annan som mig upptäckt O.C nu i efterhand?

Ah, innan jag släcker ner ska jag kolla på ett avsnitt till!
Sovgott! Ses i morgon, Puss!

Top model

2009-01-14 22:25:32
            
Ni som föjer Top model vet vem denna underbara tjej är! Marjorie Conrad!
Hon är klart den som ligger högst upp på listan. Älskar hennes unika, gullig personliget.
Hennes " Åh bonjour . Merci" fraser.

Men jag håller även på några av de andra deltagarna, som Isis (med sin otroliga historia) och Elina (enormt vacker).
Vilken är din nr 1 på listan?

Onsdag

2009-01-14 17:01:19
Hej på er!
Mer ont i kroppen går nog inte att ha! Jag kan inte hitta någon punkt där det inte ömar.
Gympapasset igår i skolan tog tag i mig rejält, och träningen idag inför dansen i morgon stog all min energi, så jag fattar egentligen inte att jag ska orkar med ridingen om nån timme. Haha, har sån träningsvärk i rumpan så jag kan knappast sitta på något. Hur ska det gå när jag sitter på hästen och guppar upp och ner. Känner redan smärtan!
Sen har vi ju tänderna! En mindre bekväm dag helt enkelt.

Känner på mig att dansen i morgon kväll kommer bli toppen! Taggad till 100% , det går ändå inget roligt på tv eller så. Perfekt! Hade jätte gärnat velat ta med mig kameran och ta kort på alla underbara människor uppklädda, men risken är mycket stor att den blir stulen när hela 13 (14?) andra skolor med andra 9.or som ska springa runt där. Det är synd att det verkligen finns så omogna personer som tar ens saker. Men är väl där för att ha kul, men andra ser det som värsta kalaset för att själa.
Hittills har jag inte bestämt mig än för vad jag ska bära i morgon, men jag skulle tippa på någon klänning. En lättsam och inte för piffig. Jag lägger upp en bild när jag väl kommit på något!

Nu ska jag äta, sen drar jag iväg till stallet.
Hörs! Kram

Sover redan

2009-01-13 22:19:41
Hej!
Även om jag fick en timmes sömn tidigare idag när jag kommit hem, så är jag ändå så himla trött!
Det får bli en tidig kväll, vilket känns bra eftersom jag annars har lagt mig vid 01.00 varje kväll.
Ska ändå upp tidigt och ta fram lite skridskor prylar om jag hitta dom. Yes du läste rätt, skridskor! Första gången för i år.
Problemet är just bara att om jag inte hittar mina saker måste man låna, och dom är väl inte de bästa direkt. Antingen för stora (och ni vet ju hur fötter åker om skorna inte sitter som slimade, typ bryter vristerna) eller för små, och då gör det bara ont. Får vara där i tid i morgon så jag får åtminstånde några hyfsade!

Men det är inte bara de ända som händer under min onsdag.
På eftermiddan ska alla 9.or på skolan träna till en skoladans som är på torsdag kväll.
Nej, det är inte som du tänker nu med långa, fin klänningar och kostymer, utan mer " kom hit och ha kul, vi skiter i vad du har på dig, kom i kallingar om det skulle vara så" Mja, kanske inte så men ingen schoolprom direkt.
Jag är inte helt säker på vad för slags dans det blir, men skulle gissa på någon "foxtrot" liknade.
Jag ser verkligen fram emot det !

Godnatt, så hörs vi morgon! Puss&Kram

Kvällens outfit

2009-01-13 19:42:56

Leopardmönstrad t-shirt (Avklippt klänning) - Gina Tricot
Grått linné - H&M
Jeans - Gina tricot
(haha! skärpan ställdes in bakom mig, förklara varför jag är lite suddig)

Det var väl mest det här jag tänkte på när jag skrev tridigare att jag ville "exprimentera" lite med leo - t-shirten.
Testa över andra tröjor. Skulle nog inte gå runt magen bar liksom mitt på stan i sommar!
Efter jag sovit en timme tidigare, så planerade jag testa lite ny plagg som jag köpt, och sedan matscha dom tillsammans. Älskar sånt! Men har ett plagg som man kanske aldrig använder, men sen när man lägger till andra roliga detaljer som accessoarer kan det bli ens favo tillslut!

Tiden flyger iväg, och jag måste nog sätta i gång med allt plugg.
Tokigt nog glömde jag en hel del i skolan, men det får bli ändå lite bostadsarbete och Musikplugg inför provet.
Man blir hungrig när man sover, ska nog ta ett litet kvällsmål nu!
Ciao så länge !

Tisdag

2009-01-13 16:16:18
Tjo, läsare!
Tandläkarbesöket idag gick som jag hade trott, bra! Men jag var såklart bered på värkarna efteråt som jag lider med just nu. Jag har tagit en värktablett, så jag hoppas det lindrar lite i alla fall.
Men dag har hittills vara seg och mycket tröttsam. Somnade ganska sent igår kväll och tvingades upp tidigt i morse, ingen bra kombination! Så jag har planerat att gå och sova nu i en timme.

Äntligen har jag på börjat andra boken i Twilight serien. "När jag hör din röst"
Lite tråkigt ändå, eftersom jag hört att i andra boken är inte Edward så mycket med i och kommer mest handla om Jacob. Men jag vet inte, kanske är han en intressant figur han med.
Jag njuter ovasett! Är binden till dessa böcker. Marry me!

Nu ska jag bara dricka upp mitt te innan jag lägger mig till sängs.
Jag lägger nog upp en "kvällens outfit" (något roligt ombyte att visa upp) lite senare!

Dagens outfit

2009-01-12 22:39:06

Vit blus - Åhléns
Vitt linné under - H&M
Jeans - Gina Tricot

Min måndag har varit ganska lung så därför passar outfiten, lättsam och enkel!
Men i morgon blir det mindre kul, eftersom jag ska tandläkaren igen för att spänna tandställning!
Usch, ryser av tanken! Jag kommer att ha huvudvärk hela dan så jag får se om jag orkar dra mig till skolan.
Dessutom, ska jag dit 7.30, värre kan det inte bli va? Hur tänker dom?
Tro nog tänderna är bereda , för det börjas dras redan nu, och det är inte behagligt kan jag berätta!

Nu ska jag hoppa i säng, läsa lite och sova sött! Puss

Kate Perry - Thinking of You

2009-01-12 19:54:02
        
Kate Perry's nya låt Thinking of You.
Jag tycker den är jätte fin, lite lugnare och lite mer speicell än de tidigare låtarna.
Och även i videon får hon med sin unika pinup stil! Snygg!
Lägg märke till dom läckra skorna på slutet! Puss

Golden Globe

2009-01-12 18:51:54


I natt ägde Golden Globe - galan, och många kända ansikten fanns där!
Det var inte bara glamiga klänningar som visades upp, utan ett gäng nya frisiyrer dessutom!
En av vinnarna var Kate Winslet som tycks genom bilderna ha blivit överklycklig för sitt pris!


Efter succe filmen Twilight, så har männsikor insett mer nu att vara blek är hett.
I filmen avgudar vi Edward Cullen's aka Robert Pattisson's ljusa, bländande hy.

Alla ni som sett Anne Hathaway i filmer och på bilder vet att hon är känd också för sin bleka, vackra hy.
Kanske även hon håller sig efter Twilight trenden, MEN..

... ni måste väl ändå hålla med om att detta är lite väl mycket?!
Visst, det finns en skönhet i det, men det skrämmer mig också!

Golden Globe är känd för att vara årets kändisfest och alla såg ut att ha riktigt kul!

Måndag

2009-01-12 17:07:25
Hej!
Jag kan började med att säga att vädret här i Gävle fortsätter att vara blåsigt, men tur nog så är det varma vindar och all snö är snart borta! Gör mig inget med en för tidigt sommar! Vill ha värme, så jag kan börja använda min kavaj på riktigt! Längtar! Har så många nya plagg som ska invigas när värmen väl kommer.

Just nu håller jag på att kolla igenom blocket efter billiga möbler till mig bostadsarbete.
Vi har väldigt mycket tid att jobba med detta, tror det var 10 - 11 veckor, men det är lika bra att börja. Det är alltså ganska mycket att göra!
Nu när jag letar här bland kategorierna ser man även vad sjuka saker folk lägger in. Såg för ett bra tag sen, kommer så väl ihåg det, att någon skulle sälja en halvplåt med potaitsklyftor för 15 kr. Det måste ju vara ett skämt, men det finns säkert folk som faktist är så desperata!
För er som vill ha ett gott skratt kan ni läsa mer här.

NU: Kopp te och macka.

Trollkarlens hemligheter

2009-01-11 23:20:23
God kväll!
Kollad tidigare ikväll på Trollkarlens hemligheter. Ganska intressant att få reda på allt sen efteråt, men vad är det då för vits att vara trollkarln framöver när typ en drös männsikor kommer att kolla på dessa 13 avsnitt? Alla kommer ju veta hemligheterna. Men i mellan alla dessa omöjliga trolleritrick som man inte klara av att göra hemma , så vissa dom upp lite mer lättsamma, vardagliga trick. Ska nog prova på ett sånt nån gång!

Vädret här är fortfarande hemskt, och det känns nästan som om lilla Gävle snart kommer att blåsa bort. Det är riktigt läskigt hur det viner utanför! Hoppas bara det lugnar ner sig tills i morgon, vill inte blåsa iväg påväg till skolan.

Som sakt, skolan i morgon med säkert fler läxor, måste sätta upp en planering.
Så nu är det sängdags, men med lite läsning innan ögonen slocknar.
Puss och godnatt, så hörs vi i morgon!

Avklippt klänning

2009-01-11 22:51:54
     
                         

Fick insperation från FEBB.
Hittade en klänning från Gina Tricot som jag knappt använda, så jag gjorde det till något användbart!
Jag tror ni vet vilken slags klänning det är om jag säger att det var som en midjekjol med en insytt t-shirt på.
Ja i alla fall, jag började sprätta upp ett litet hål där kjolen och t-shirten skiljer sig åt, sedan var det bara att klippa av längst sömen.
Nu har jag två användbara plagg av ett oanvänbart. Ganska smart, och tack för insperation FEBB!
Jag kommer så småning om att vissa upp kjolen.

Det ska bli jätte kul att få experimentera t-shirten med andra plagg!
Ni får ursäkta mig för mitt mindre roliga rum i bakrunden.

Söndag

2009-01-11 15:46:08

Hej på er!
Det är så tråkigt att helgerna ska ta slut så snabb, jag har inte fått något gjort. Har en drös med läxor som i musik tex, där vi ska plugga till ett prov om den klassiska musiken. Morzart, Bach .. you know it!
Men inget pluggande hittills. Istället vart det bara en vanlig slapp söndag!  Ganska förståligt om man kollar ut genom mitt fönster, grått, blåsigt och jätte kallt. Såklart att man blir bitter.
Hittills har alltså min dag gått åt för läsning och tv tittande, lika bra att få boken utläst så jag kan fortsätta framåt i serien!

Inget mer lär nog hända idag, sitter här i mysklädsel fortfarande och har inga planer för att gå ut eller något. Men klockan är bara runt 16.00 nu så jag kan komma på andra tankar.
Eftersom jag troligtvis stannar hemma kan ni väl berätta om det kommer sändas något kul på tv i kväll?
Jag börjar i alla fall bli lite hungrig nu, så jag drar mig nog ner i köket och fixar ett stadigt mellanmål.
Vi hörs senare. Puss



Christina Aguilera

2009-01-11 13:04:35



Vi vet ju vid det här laget att Christina Aguliera nu mera har blivit till en rikigt färgklick.
På dom senaste galorna har hon överaskad oss med sina retromönstrade, färgglada kläder.
Men ledde hennes stil förändring till de posetiva?
Själv tycker jag att det är starkt vågat att dra på sig såna extrema färger, men å andra sidan är allt bara en flopp! Kom ihåg min åsikt.
Jag tyckte bättre om en den föredetta eleganta, Marilyn Monroe stilen.
Vad är din åsikt?


Chips från IKEA

2009-01-10 21:00:16
Ni har väl inte missat dessa utsökta chips från IKEA? Kan nog vara de godaste jag ätit, knapriga, äkta lantchips!
Och inte är de dyra heller, priset har jag glömt men billiga är dom, det är en sak som är säker!
Så nu har jag laddat skafferiet med två påsar, behövligt eftersom dom är inte lika stora som vanliga chipspåsar brukar vanligtvis vara!
Nu ska jag krypa ner i soffan, gå på tv'n och frossa i mig dessa tunna potatisskivor! 

         

Lördag

2009-01-10 16:48:16
Hej!
Ursäkta för en dålig uppdatering idag igen, men bloggen segade och det gick inte att skriva nå inlägg för än nu.

Jag vaknade i alla fall hemma hos Bella med flickorna vid halv 11, gick hem för att sedan åka iväg till IKEA med mor.
Det vi sökte mest efter, kläddställningen, var tyvärr slut på lagret..
Suck! Jag som verkligen hade sätt fram emot att fixa och pyssla om i mitt rum. Men det blir att åka tillbaka nån gång nästa vecka. Fick i alla fall hem lite nya mörkbruna galgar, lite fräschare än plast.
Vi kom hem för nån timme sen, och nyss klev jag ur duschen.

Kvällen blir nog som igår, överaskande. Vi för helt enkelt se vad som händer!
NU: Coldplay, Bloggläsning och Cola!
Vi ses! Puss

             
            
                                         Ny duschad, Härligt!

Ingen hemma kväll trots allt

2009-01-09 23:01:33
Hej igen!
Nej det blir inget, "sova hemma" ikväll, eftersom Bella ringde nyss och bjöd mig över och det lär väl bli att jag stannar där över natten.
Men tills dess har jag suttit och kollat på "Let's Dance". Ni missade väl inte det?
Årets deltagare är mycket duktiga även om juryn var väldigt hård idag. Det är ju speicellt kul att Blondinbella är med och hon var duktig MEN som sakt det var även ganska mycket skutt fram och tillbaka!
Det som överraskade mig mest var Världens starkaste man aka Magnus Samuelsson! Det var omöjligt för mig att inse hur mjuk och duktig han var. Helt otroligt!

I morgon blir det i alla fall IKEA med mamma, för att kolla på lite saker till rummet. Fanns en billig klädställning som intresserade mig!
Nä, nu måste jag kila, det väntar säkert på mig!
Sov gott, så hörs vi i morgon! Puss

Fredag

2009-01-09 18:44:44
Hej läsare!
Jag har verkligen inte hunnit ställt in mig på skolarbete, så jag har knappt kvar nån ork när jag väl kommer hem. Jag syfter på att jag uppdaterar mer sällan nu, och det beror nog på att jag är väldigt trött. Får se till att vila mig nu i helgen!
Skoldan var lång idag, 15.30, slutade med hemkunskap som gick sådär faktist. Gillar hk men idag var det inte speciellt kul.. Fick också reda på ett projekt som vi ska arbeta med i 11 veckor. Vi ska nänmligen inreda och "låtsas" köpa möbler till en etta som vi fått på en mall. Vi ska även hålla på med försäkringar till lägenheten och budgeter m.m. Ah , det är en hel del..

Sen jag kom hem har jag legat i sängen och slappnat av, samt läst lite ur  "Om jag kunde drömma" .
Egentligen behöver jag gå och lägga mig nu, trött överallt, men då kommer jag knappt kunna somna senare ikväll.
Kvällen ser fortfarande oklar ut, men jag har pratat lite med flickorna, så jag får helt enkelt så om det blir något OCH om jag orkar göra något!
Vi hörs såklart lite senare i vilket fall! Kramkram

          
          

Sleep tight

2009-01-08 23:06:43

Jag har nog aldrig känt mig så här slapp tidigare! Nästan lite läskigt hur trött jag är, och ändå sitter jag här en timme innan midnatt. Nä, jag ska lägga mig efter detta inlägg, kanske hinner jag läsa lite ur min underbara bok innan jag slocknar helt.
Första dagen tog verkligen död på mig, sög energin ur mig som en tvättsvamp!
Hur fan hade dom tänkt att jag ska leva mig ur denna termin?
Sov gott! 

           


Lily Allen

2009-01-08 18:42:00
Jag kanske är lite efter, (som vanligt) men för mig är den här låten ny, och det var ju dessutom ett tag sen vi hörde något från Lily Allen. Senaste tophiten var väl "Smile" om jag inte har helt fel, och jag kan säga nu att detta blir nog hennes andra tophit! Riktig härlig (den tydliga engelska dialekten är verkligen underbar)  och väldigt gullig låt. När jag menar gullig syftar jag mest på videon, miljön,  bakelser lite hit och dit och såklart självaste Lily Allen. Hennes klänning kan man ju knappast missa!
Vad tycker ni? 

  
                                            Lily Allen - The Fear

Torsdag

2009-01-08 17:44:43
Hej läsare!
Kom hem från skolan för några timmar sen, och tills nu har jag bara suttit och slappat.
Men hänger verkligen inte med direkt i början, precis första skoldan.
Vi började med rivstart och köre precis som vanligt. Hade till och med prov andra timmen. Tur så var det bara bild, men ändå!
Jag är i alla fall helt slut. Fredag i morgon och tur är väl det, skönt med helg och lite mer ledighet!

Eftersom jag är så trött blir det nog inte så mycket bloggande i dag. Kanske om jag kommer på något viktigt och roligt att skriva om. Kanske har ni någon fråga till mig?
I så fall fråga på, har nämnligen väldigt tråkigt här framför datorn!

Men jag lär nog skriva något inlägg in på kvällen ändå.
Vi hörs senare friends!  Puss

Kväll

2009-01-07 23:16:31
Hej!
Skola i morgon dårå, så jag ska se till att gå och lägga mig i tid i alla fall. Men egentligen är det helt okej att vara lite trött första skola dagen. Det tar ju också ett tag att fixa sig innan sängdax, plus att jag tänkte läsa lite ur "Om jag kunde drömma". Klockan lär väl bli över 00.00 i alla fall.
Nu är smaken från fyllningen borta även den lilla smärta jag hade, så jag kan sova lungt i natt!
Fy för kalops, kommer nog aldrig äta det nå mer. Inte för att jag gillade det innan, men detta gjorde bara saken värre!

Mig hör ni nog av från i morgon bitti, annars blir det när jag kommit hem.
Nu går jag i alla fall bara två dagar, sen helg !
Godnatt! Kram

I väntan

2009-01-07 16:06:16
         
         
Medans jag väntar på att flickorna ska komma förbi och hämta upp mig, sittar jag med min Ben&Jerry's och läser bloggar. Finns det något bättre? Jag är tveksam (:

Kalops smak

2009-01-07 14:35:21
Hej igen!
Nu är jag tillbaka från tandläkaren, och jag har nog aldrig haft nån sån konstig smak i munnen tidigare.
Fyllningen som nu är i smakar kalops. Kan du tänka dig!?
Dessutom så är jag inte så förtjust i det heller.. Usch, hoppas att det försviner snart i alla fall!

Allt gick jätte bra som vanligt och jag kände inget, inte ens bedövningen med sprutor och allt. Börjar bli van med andra ord. Ska inte detaljera allt som de gjorde men det var en hel del filar och andra vassa saker de skruva fast i tanden. Såg inte så mycket. Men nu ska jag låta det här vara i en månad, sen ska den riktigt fyllningen i.
Har lite ont nu, eller ja det känns mest som att det kliar så det är mest irriterande.
Vad tråkigt det här snacket vart nu.. 

Ville bara berätta att tandläkarn har kalops fyllning till tänderna. Man hallå lite bättre fantasi kunde de väl ha, finns väl godare smak än kalops. Haha!

Vi hörs senare! Take care, hugs!

Onsdag

2009-01-07 11:11:38
Hejhej!
Sista dagen på lovet kommer jag tillbringa först hos tandläkaren, vara med flickorna och sedan till stallet.
2 aktiviteter av dessa gör mig visserkligen glad (ni kan nog själva räkna ut vilken som är mindre kul) , men jag är fortfarande lite depp för Coldplay..
Men jag har några källor att skaffa mig en biljett, så så illa är det nog inte. Hoppas bara att det inte tar slut för snabbt, jag måste ju också få med mig någon, helt värdelöst att åka själv! 

       
Jag upptäckte hur hemska mina naglar är just nu. Hur fräscht är det här egentligen?
Nej usch, blir till att ta fram borttagningsmedel på stört!
Någon mer som stör sig på att nagellacket går bort ALLDELES för tidigt?

Ah, som sakt så bär det snart av till tandläkaren, men först ska jag nog ta något brunch liknade mål. Är lite osäker på att jag kan äta riktigt efteråt, men behandlingen kanske inte är så farligt ändå?
Jag ska nämnligen rotfylla en tand i underkäken som jag i ungaåldern slog till, och nu är den praktiskt taget död. Närverna i tanden är döda. Att dom inte har märk det förän nu? Knäppt!
Men det ska i alla fall lagas innan jag får min nedre tandställning!

Vi hörs om ett litet tag! Hej så länge. Kram

Blir riktigt deprimerad

2009-01-07 00:36:58
           
FAN! Fick nyss reda på (så efter som jag är ) att alla biljetter är uppbokade till Coldplay i sommar. Det här suger verkligen!
Jag hade verkligen sett fram emot att få åka och lyssna på ett av mina favorit band, och det sägs att detta ska bli Coldplays sista konsert eller har jag fel?
Hur kunde jag vara så dum och tro att jag kunde vänta ett tag med att boka!? Blir riktigt förbannad på mig själv.
Inte så mycket att göra åt saken nu, men fan vad jag kommer må piss efter det här.
Lyssnar faktist på dom ny, och ni får kalla mig tönt men jag har gråten i halsen. Det betyder så mycket!

Nä, nu ska jag tröst äta mig med Ben&Jerry's, men som om det skulle hjälpa..

Inte allt för tråkigt

2009-01-06 17:21:38
Hej igen!
Dagen blev inte så himla tråkig i alla fall!
Jag och far min bestämde lite spontant att köpa en ny byrå till hallen, så vid 2-3 tiden bärde det av till IKEA.
Det var meningen att jag även skulle kolla på saker jag senare skulle köpa till mitt ny rustade rum framöver, men det bidde inget..

                     
Denna byrå blev det och kommer nu få sin plats i hallen. Egentligen tänkte vi ta en lite mer modernare, men vi har ett stugliknade hus, så det skulle sticka ut för mycket. Så vi valde denna, inte allt för piffig, men ändå fräsch och snygg !

Pappa hittade även en hylla fullt med doftljus, han vart så fascinerad av att det luktade verkligen som det stod på ettiketterna, så han var tvungen att köpa upp några.
Det verkar som om han tänt några nu, luktar rödabär och äpplen i hela huset. Tummen upp för doftljus helt enkelt!

Nu ska jag snart äta, senare blir det nog flickorna.
Vi hörs senare! Kram

Te och macka

2009-01-06 12:59:41
Hej på er!
Jag vaknade för ungefär 2 timmar sen, så det blir en sen frukost för mig. Lite dumt egentligen, eftersom jag snart ska äta lunch..
Dagen framöver ser lugn ut, inga speciella planer. Vilket jag tycker är lite tråkigt! Eftersom om 2 dagar börjar skolan, och då vill jag inte ligga hemma och dega. Dessutom är det nog endast idag jag kan göra precis vad jag känner för, för i morgon ska jag till tandläkaren igen..
Inget med tandställningen att göra, men jag ska fixa till lite i underkäken. Är en anning nervös faktist!

På talan om tandställning så har jag haft den nu i drygt 1 ½ månad, och tänderna är nästan helt raka. Otroligt att det kan gå så fort! Nästa vecka blir det yttligare ett besök hos tanddoktorn för att spänna den lite mer. Fyfan för det!
Jag har nyss blivit av med värken från första gången de spände, och nu kommer det ta lika lång tid igen...
Men nej, jag orkar inte deppa över sånt. Glada minner!

Eftersom jag har tråkigt här hemma kan ni väl berätta något kul för mig!
Vad som helst!
Puss

Mer och mindre behövligt

2009-01-06 00:06:39

Godkväll!
Hur skulle jag kunna klara mig att inte köpa något om jag ändå är nere på stan?
Såklart vart det 2 köp idag också! , och rubriken säger allt. 

                 
Detta var det mer välbehövligt! Eller väldigt behövligt faktist, en ny necessär från H&M, 25 kr på rean.
Min förklaring är att min förra lilla sminkväska var så liten att jag inte kunde stänga den när allt smink låg i. Hur lätt är det då att ta med den någonstans? Allt ramlar ju ut. Så det var verkligen på tiden att köpa sig en ny!

Sedan har vi den lite mindre behövliga.
                
En svart tröja från H&M, även den på rean. Det var ju verkligen inte ett måste att köpa denna, men den var ju trots allt på rean och dessutom snygg och skön!

Ni kanske lägger märke till att jag i ett och samma rum varje gång jag tar helbilds kort, och det kan bero på att mina föräldrar är dom ända som har en kroppsspegel, som förövrigt är min bästa vän vid såna här tillfällen!
Så det är inte mitt rum ni ser bakom mig! och tur är väl det!

På tala om bästa vän, så är Coldplay min vän i nöden. Alla deras låtar betyder!
En sak som även gör mig lyckig är att dessa killar kommer till vårat härliga land i sommar!
Så jag får väl helt enkelt boka mig en biljett. Skulle väl vara konstigt om jag INTE gjorde det, jag som tjatar om dom hela tiden här i bloggen. Har ni tänkt åka och lyssna? I så fall syns vi nog där (:

Nu; Kvällsfika och bloggläsning!
Godkväll!


Måndag

2009-01-05 14:05:22
Hej blogg!
Jag vaknade ganska sent idag, vilket jag annars inte brukar gör och vilket jag verkligen hatar att göra!
Att sova bort halva dagen är så himla onödigt. Lär nog gå och lägga mig tidigare.

Nu snart ska jag i alla fall ta mig till Moa och sedan ner till stan. Jag har inte ätit något än, så jag svälter här känns det som. Fruktansvärt hungrig! Det ända som finns här hemma är nudlar och skit, inget jag direkt är sugen på.
Så, jag tar ett helt meal när jag kommit ner till staden sen. 

                      
Så här ser alltså dagens outfit ut. Dragit på mig mina snygga, nya chinos från Gina Tricot.
Tröjan har ni nog sett på fler av mina dagens outfit (älskar den) , kommer i från JC-herr i alla fall.
Skorna är mammas gamla, som jag dyrkar!
.. och så min nya parkas jacka på det.


Yesyes! Vädret här är fortfarande svinkallt, fattar inte änns att jag vågar ta mig ut!
I morse var det 20 minus, så jag hoppas verkligen att det har höjts sen dess!

Nu måste jag skynda mig så att vi snabbt kommer ner, magen vrålar där nere!
Kanske mobilbloggar senare och mitt internet där ger med sig. Annars så hörs vi lite senare!
Puss och Kram

Det finns ingen att skylla på

2009-01-05 00:00:42
.. förutom mig själv.
Ja, här sitter jag lite rosig om kinderna efter solningen med Bella och har ont i magen. Egentligen har jag tänkt att skylla på Tessan som för någon dag sen var magsjuk, men det går inte eftersom jag vet själv att jag suttit hela kvällen nu och smaskat i mig choklad. Dessutom är det helt olika smärtor. MEN jag vill ju vara på säkra sidan så jag kör nån slags indian medicin genom att svälja några vitpeppar korn. Jag litar på myten, men kanske är det därför jag har ont i magen. Nja, jag är tveksam. Men som sakt , jag har bara mig själv att klandra!

Som ni vet gick jag upp tidigt i morse för att sedan åka iväg till stan med flickorna. Problemt var att när vi äntligen var där trötta och helt sega så var vi ändå tvungna att vänta en timme till, tills det öppnade.
Så jag har bestämt att lägga mig i skaplig tid i idag.

Jag kan raportera att vädret här i Gävle var svinkallt idag. Minus 15, kom det nog upp i.
Nu på natten är det väl ännu mindre. Usch, vill ha sommar nu!
Ah, i morgon dra jag mig nog till staden igen, men det blir nog inte nå mer köp, bara som sällskap till Moa som stackarn fick migrän precis innan shoppingen skulle börja.

Vi ses i morgon! Godnatt puss från mig!

Segt

2009-01-04 15:53:04
Jag vill bara förklara hur jävla segt mitt internet är.
Jag skulle kunna hoppa ut genom ett fönster på ett höghus och dö sen när jag träffat marken, sen efter 9 månader skulle jag kunna födas på nytt. När jag väl är, låt säga 15 år igen, så är det ändå fortfarande 10 min tills sidan laddat klart!
Jo, jag vet att detta var riktigt onödigt att berätta, men jag blir så himla trött på det! Haha!

Söndag

2009-01-04 15:31:58
Jag har nyss kommit hem från staden, och jag fick hem två par plagg.
Bara så att ni vet så älskar jag min nya päls från H&M , så jag var bara tvungen att köpa en pälsväst jag kollat på länge som finns på Gina Tricot, och dessutom på rean! Tjoho! 
           

                        
Dessa snygga chinos hittade jag även på Ginas rea. Fanns ju hur mycket som helst! 

                        
Som sakt, det fanns hur mycket som helst! Denna klänning köpte jag för nån dag sen, och även den kommer från Gina, för ändast 49.50 kr!   Ett riktigt fint kap! Har ni hittat något speciellt på mellandagsrean? Vill gärna veta (:

Nu sittar jag lyssnar på musik, och väntar på att Bella ska springa sin runda klart, så att vi kan dra till stan igen för att sola. Okej, tro inte att jag är beroende av solarium nu bara. Det var meningen att jag bara skulle följa med, men varför inte passa på liksom! Får se om Tessan och Moa hänger på också. Stackars Moa gumman då som fick migrän när vi kommit ner till stan.

Nu är det inte många dagar kvar tills skolan börjar igen..
Får bara ont i huvudet av att tänka på det, så nu får jag ta vara på den sista tiden som återstår!

Nu ska jag dra mig ner i köket och ta lite mellanmål. Vi hör senare! Puss och kram!

Övernattning

2009-01-04 01:39:21

Hej på er!
Jag vet att min uppdatering blir allt dåligare och dåligare, men just nu är jag hos Moa med de andra flickorna , Tessan och Bella. Så jag har inte haft tid med data sittande. Plus att jag äntligen (snart) är klar med mitt rum. Städmaniet gick mycket bättre än jag trodde så jag har damsugit och städat bort en hel del i morse och lite under dan. Skönt att det bara är lite lite kvar. Haha!
Nu ska vi snart kolla på en film som heter Confessions och som huvudroll Jennifer Love Hewitt. Men jag kommer säkert somna medans den pågår. Vi ska upp tidigt i morgon för att vi ska ner till stan i tid, innan allt annat folk drar ut.
Ah, jag uppdaterar så fort jag kommer hem från staden, och lägger upp bilder om det blir något köp.

Vi hörs! Sovgott mina vänner!


Lite klent kanske

2009-01-03 01:12:09
Ja, resultatet av min korta solsemester på solariumet vart som sakt lite klent kanske. Men det var ett tag sen jag solade sist, så jag får väl göra ett nytt försök nästa vecka! Fast jag har faktist en liten liten bräna vid troslinjen så ja, det är alltid en början!
Resten av kvällen blev filmtittande med far. Han är som sakt helt slukad av sagan om ringen- trilogin så jag fick göra honom sällskap så att han fick kolla klart på filmserien. Efter det var han ju såklart tvungen att hitta boken han gömt någonstans. Paps..
Imorgon hade jag tänkt att jag skulle bli klar med mitt ostädade rum! HAHA! Åh, hur länge har jag inte tjatat om det då. Mitt sätt att städa är att ta bort lite saker och sedan sätter mig vid datorn sen eller gör något annat, och ändå så är rummet fortfarande stökigt. Usch, jag hatar verkligen den egenskapen jag har av städning! I morgon måste jag ta i med hård handskarna.

Vi hörs i morgon, så får vi se om jag lyckas med mitt eget städmani!
Sleep tight my friends!

Fredag

2009-01-02 17:44:28
Tjo!
Det blev yttligare än slappdag för mig, så det har ju knappast hänt något speciellt.
Jag vaknade vid 11 och tog mig en kopp te. Den tog jag med upp och smuttade på medans jag gick igenom de vardagliga bloggar jag besöker. Lunch vart det också där i mellan. Annars har jag bara suttit och läst idag igen. Jag känner mig ganska tråkig nu, när jag själv läser var jag har skrivit. Men det är svårt att släppa en sån fin roman!
Snart ska jag i alla fall upp och röra mig lite, när jag och bror min åker till solariumet. Fast det kan man inte kalla att röra på sig precis eftersom man ligger ner, nu vart det bara rörigt. Haha, men ni fattar vad jag menar! Jag har inte varit ute på två dagar, så jag behöver lite frisk luft.
Ska bli skönt att få lite färg på sig. Känner mig som Edward Cullen, inte för att jag har något emot hans bleka hy, mer tvärt i mot ;)
Sitter här fortfarande i sunkig pyjamas så jag får nog byta om innan vi åker. Mat vi jag också ha!
Ja, vi hörs senare när jag kommit hem från min 20 minuter korta solsemester! Låter fint!
Hej så länge, Kram!

Läser på för fullt

2009-01-02 00:39:31
God kväll!
Jag sitter här framför datorn och lyssnar till Coldplay medans jag läser en god bok, Om jag kunde drömma. Det är väl typ det ända jag gjort idag, läst, läst och läst. Man kan inte släppa den bara så där,  jag tar den till och med in på toaletten. Haha! Ja, i stort sätt har detta blivit min slappdag. Men det brukar väl oftast nyårsdagen bli, helt slapp!
Jag har faktist inte bara drömt bort mig bland romans och vampyrer, idag sändes den årliga runway showen Victoria's Secret Show. Jag kollar varje år! Det har liksom blivit en tradition, så himla vackra modeler och underkläderna.. vilket ord i värden kan beskriva dom! Underbar show helt enkelt, så jag hoppas verkligen inte att ni missade det!

Jag ska snart lägga mig, men innan ska jag läsa lite mer ur boken!
Vi hörs i morgon! Sov gott mina vänner!

Gubbsnygg

2009-01-01 15:32:22
Allt mer har jag börjat upptäckt alla "äldre" snygga män i filmer.
Vet inte riktigt varför, men vissa är liksom bara såå heta. Ni vet säkert någon 40+ skådespelare som ni verkligen har fastnat blicken på. Jag har i alla fall några favoriter!


Jag tror nog ingen har missat denna snygga, världsberömda skådis. Johnny Depp, 45 år.
Det är inte bara hans utseende som skiner ut , utan hans skådespeleri. Han kan man verkligen kalla kameleont. Man kan sitta i timmar och jämnföra karraktärerna i filmer han varit med, men ena är inte den andra lik.


Hugh Jackman, 40 år, känner ni nog mest till som Wolverine från X-man filmerna.
Jag har haft honom som favorit länge, ända sen jag såg Van Helsing filmen och X-man för första gången.
Just nu är han aktuellt med filmen " Australia" tillsammans med Nicole Kidman.


Ewan McGregor, 37 år, har inte än kommit över 40, men jag räknar med honom ändå ;)
Honom känner man nog mest igen från den vackra filmen Moulin rouge. Men jag föll nog mest när jag kollat på den underbara filmen Down with love och som motspelare, söta Renée Zellweger. Filmen är gjord på ett sånt varmt och mysigt sätt, så den rekommenderar jag starkt!

2008 årsresumé

2009-01-01 12:45:06
Mitt år har väl inte varit så händelse rikt. Det hade ju varit roligare om man hade som Kenza att berätta om alla resor man varit på, men inget sån för mig detta år. Så resumé kommer troligtvis inte bli så lång, men ni får i alla fall reda på lite mer om mig! Bara så att ni vet kommer jag inte skriva för varje månad, utan ta upp det mest minnesvärda, både på gott och ont.

Från 2007 , in på 08 och hela våren till Maj månad hade jag mörkt hår, ja nästan svart.
             

Men jag saknade mitt ljusa blonda hår (min riktiga hårfärg) så jag bestämde mig för att bleka tillbaka. Smart som jag var så drämde jag inte på en extrem blekning och få sedan morotsfärgat hår, utan jag gick till en riktig frisör och slingade ner det. Jag var där två gånger för att sedan låta solen göra sitt under sommaren. Det vart dyrt, men värt varenda slant!    
  
                             
Så här såg jag ut efter första besöket efter frisören, man kan fortfarande se den föredetta hårfärgen längst underst.

                         
Detta vart resultatet efter andra besöket och solens jobb. Det var såklart en anning orange färgat, men inte lika mycket som det annars skulle ha blivit. Jag var mycket nöjd och älskar slingorna i håret (gör även det nu)!

Tyvärr vart sommaren en av de tråkigaste jag varit med om, fast slutet av lovet var helt okej. Mötte nya fina människor och hade trevliga sista sommarkvällar med dessa. Jag var även påväg in i ett förhållande, men det sket sig!

Ja just ja, det var inte bara håret som var i centrum under våren. Jag tog även komfirmation! Även där lärde jag känna nya människor!

Det märks nu att jag hoppar i mellan månaderna för att jag kommer på mer saker hela tiden. I alla fall, i Februari eller om det var in på Mars (ja vi hade i alla fall sportlov) så upptäckta jag och kompis tyska bandet Tokio Hotel! Vi var som helt tokiga i dom. Men nu har jag tyvärr glidit ifrån bandet, men inte helt. Jag är bara mindre tokig (;

I April månad fyllde jag 15 år, och jag var taggad på att skaffa moppekörkort, men det fick vänta tills mitten av sommaren. Sedan var det bara att glida runt på min fina oranga moppe!

Min höst var väl inte så speciell, mest en lång väntan tills julen. 
Förutom i mitten av September då jag bestämde mig för att starta en blogg. Här sitter jag fortfarande, och jag har inte alls planerat på att sluta. Så ni får helt enkelt stå ut med mig!

                          
 Men i November skedde en lite mindre rolig sak. Jag fick min tandställning! I början kändes det bara dumt och det var obekvämt att ha en plåtsak i munnen. Men nu när lite mer än 1 månad har gått glömmer man nästan bort att man har den. De ända gångerna jag lägger märke till den är när jag har ätit, det är hemskt viktigt att hålla rent, sedan är det ju också när folk påminer än. Förut skämdes jag bara, men nu är jag bara stolt över att jag har den. Jag blickar framåt och ser vad resultatet kommer att ge!

Sedan kom julen, och jag fick en drös fina klappar! Även pengar till stockholms vistelsen.
Ja sen tog året slut, och nu har äntligen 2009 börjat! Jag kan berätta att jag hade än riktigt bra avslutning av 2008 och början på 2009! Går kvällen var väldigt trevlig med nära vänner.
Nu hoppas jag verkligen att detta år blir något alldeles speciellt!

Ja, då var resumén avslutad. Jag är ledsen ifall mitt år tråkade ut er, men det gjorde det även för mig!
Jag hoppas i alla fall att ni fick en liten inblick på hur mitt fördetta år såg ut. Lite bilder vart det, men nu när jag har en riktigt bra kamera blir det en hel del till nästa resumé!

Sköt om er! Kram

RSS 2.0