Anna Westergren -

School's out!

2012-02-24 19:48:16
Äntligen har sportlovet börjat! Ett otroligt, efterlängtat lov! Börjar ledigheten med en lugn hemmakväll med onyttigheter och film. Mest för att jag gått och blivit sjuk och vill gärna vara så frisk som det bara går under den kommande veckan. Så, onyttigheter kanske borde tänkas om... Tar mig en kopp te och önskar er en trevlig fredagkväll!

tumblr - Stories from yesterday

2012-02-20 21:34:29
Vågat mig på tumblr. Segstart nu såhär i början, men det kommer rulla på så småningom! Både där OCH på Instagram lär det bli mer uppdatering än vad som sker här på bloggen.

Music Mondays

2012-02-20 13:08:05

Svar på Utbytesstudent frågor

2012-02-19 12:10:31
Hej Julia! Vill först tacka för dina fina komplimanger, tack tack :)
Får en hel del frågor lite hit och dit om mitt utbytesår, så tänkte svara på dina frågor här eftersom jag tror säkert många andra har liknande funderingar om mitt år. Så slipper jag svara om och om på samma frågor. Ps. Är det något ni undrar så jag har svarat på många frågor tidigare och svaren hittar ni kategorin "Q & A".

- Om jag nu fick tillfället och möjligheten att åka tillbaka som utbytesstudent, och ta med mig den erfarenhet jag nu har fått, så beror det nog inte på hur länge man är där. 10 månader gick väldigt fort så att få åka två terminer igen skulle inte vara något problem.
Men något jag skulle tänka på är forska lite mer om vilken stat och område som passar dig bäst. USA är så pass stort, och även om det är ett och samma land så kommer olika platser att påverka en på olika sätt. Kultur, religion, klimat, mat m.m. Så om jag hade fått åka igen hade nog valet blivit västkusten istället för östkusten. Har egentligen ingen riktigt bra förklaring varför, men när jag vi i t.ex. Kalifornien så var det något som lockade mig att få åka tillbaka.

- För min del var det helt klart vårterminen som var den roligaste delen av mitt år. Mycket för att jag började spela soccer, åkte under 10 dagar till Kalifornien, fyllde 18, bilade ner till Florida, Pool häng efter skolan när värmen kom, Prom och Graduation. Terminen gick fort och det fanns alltid något att göra!

- Det känns jätte bra att vara på hemplan igen!
Men det är inte förän nu, som jag verkligen tänker tillbaka och saknar vissa saker så otroligt mycket. Kalla mig tjock, men när jag kollar på TV, på ett amerikanskt program här hemma och någon igenkänd matvara kommer upp suck man lite, känner suget och blickar tillbaka haha.
Dessutom saknar jag att spela Soccer, speciellt så tänker jag på det nu eftersom säsongen har precis börjat. Och det gör det inte lättare att inte sakna det när min coach fortfarande skickar påminnelser om träningar... Så det finns mycket jag saknar från mitt år.


Apropå min förra klass, visst det är jätte sorgligt med tanke på att jag knappt har något kontakt med vissa längre... Men jag har hittat många fina vänner i min nya klass som jag är jätte glad över att ha fått lära känna! Jag får tänka att om jag inte hade varit borta ett år hade jag inte lärt känna dessa underbara människor!

Hoppas du fick svar på dina frågor!

2hand shopping och sallad lunch

2012-02-18 14:05:25
Det blev en skönt, tidig uppstigning för att komma ner till stan i lagom tid. Köpte mig hem klänningen som jag la undan igår + ett nattlinne och en t-shirt som jag ska klippa av lite. Till lunch köpte vi med oss lite god sallad hem. Stans bästa kycklingsallad, hands down! Nu: ta hand om tvätten och duscha

Skynda Fynda

2012-02-17 19:10:17
Maxidress, maxiskirt what ever! Allt som har med maxi är jag ute efter just nu, och idag när jag väl funnit en perfekt klänning med rätta längden och satt som smäck, så måste jag väl ändå slå till? Jag menar 85 spänn?! La undan lite kläder från myrorna så imorgon blir det en tripp tillbaka. Blir dessutom en sväng förbi tatueringsstudion för att kolla lite priser inför den tatuering jag tänkt göra, och kanske boka tid. Spännande!

Wise words from the wise beard man

2012-02-15 20:18:45
Eye-opener

It's not going to stop, 'Til you wise up

2012-02-15 18:45:31
summer summer summer

Music Mondays

2012-02-13 09:07:11

Double Trouble

2012-02-11 21:05:32
En späckad kväll väntas med härligt umgänge! I kväll ska det dansas! Puss & Kram

Friday Morning

2012-02-10 09:23:52
Börjar denna underbara fredag med en härlig sovmorgon fram till 12.20. Väckt av katten halv 06.30 i morse så det blev en tidig uppgång runt 7. Nu ligger jag i sängen igen med min egna frukost-på-sängen och ska kolla något avsnitt av Gossip Girl. Hoppas ni får en toppen dag!

Studded Vintage Shorts

2012-02-09 22:29:29
Har funnit mitt nästa jaktmål till sommaren. Några riktigt fin vintage shorts, gärna studded! Om det inte finns att klicka hem, eller i min prisklass får jag väl klippa och klistra ihop något på egen hand! Fierce!

Picture of the Day

2012-02-08 14:55:53
Ge mig en uggla som kan flyga med mitt avi och hämta mina paket på posten! hedwig kanske

Update: Angående praktikplatsen

2012-02-06 20:18:55
Några som har frågat, inte bara idag från det senaste inlägget utan tidigare också, om hur jag har ansökt till praktikplatsen osv.

Jag har fått denna möjligheten av min skola, att få åka under ca 3 veckors tid till en utvald plats. De länder som erbjuds är bla. Italien, Frankrike, Spanien och England. Kommer inte ihåg om det var något mer.
I detta fall väljer man inte land, utan språk och sedan kan man önska sig vart man vill bli placerad. Vad man får jobba med, som sin praktik vet man inte och det är heller inget man kan välja.

Min skola har en väldigt bra kontakt internationellt och erbjuder många liknande praktikplatser och utbyten runt om i världen. Så jag har tyvärr inget svar på någon hemsida som erbjuder detta, utan detta var helt min skolas förtjänst. Vilket jag tackar mycket för!

Italy summer 2012 ?

2012-02-06 16:06:29
Idag lämnade jag in ansökan om feriepraktikplatsen till sommaren. Håller tummarna och hoppas, hoppas, hoppas att jag får åka till Italien, vilket är ett av mina önskemål. Likt min ansökan till värdfamiljen när jag skulle åka som utbytesstudent, så återstår nu bara väntan. källa med underbara bild, från bla. Flickr

Music Mondays

2012-02-06 07:46:24

Moonchild

2012-02-05 20:25:33
Lite inspiration till sommaren.

Tattoo? Tattoo!

2012-02-04 18:15:13
Under ett års tid har jag planerat en tatuering, men är man fattig student så är man. Egentligen är väl problemet att jag inte tagit tummen i röven och börjat spara undan pengar... Men nu är jag helt säker och ska ta tag i det på allvar. Den kommer bli ganska diskret, hade inte tänkt mig något annat eftersom det är trots allt min första.

Ikväll blir det schlager med chips och cola. En lugn helg är ganska underskattat numera, och ibland är det otroligt skönt att få lägga sig tidigt och vakna upp när det som bäst passar en! Klockan 8 vart uppstigningen och har hunnit med städning, träning och plugg. Härlig lördag!

Those legs

2012-02-04 11:17:05
Efter vinterns gödning så kanske det dags snart att börja med träningen på allvar. Skönt att få något vettigt gjort när man känner sig rastlös. Lite sundare kropp är ju alltid ett plus! En extra tanke åt matvalet lär det bli också!
Nu är det storstädning på G, så då får min små ben röra sig lite och på börja sin transform till slim. Men längden, det förblir en dröm till nästa livet..

Catwoman

2012-02-03 23:33:26
Vilken kattig dag. Vaknade upp med katten i sängen, har nu på kvällen tittat på Catwoman och nyss, helt random, kom jag in på en sida där det visades en katt video. Katt, katt, katt, mjau, mjau, mjau.
Sen, bara för att lägga till, har jag väl strykt runt och känt mig lagomt kattig hela dagen!
Blev en hemma kväll denna fredag som dessutom ser ut att sluta tidigt. Ska nog hoppa i säng och kurra lite!

Nothing but the truth

2012-02-03 17:29:58
En undersökning som postades i Aftonbladet om vad vi ångrar oss mest i livet, på dödsbädden. KÄLLA
Det här förvånar mig inte alls, med tanke på att dessa är saker som jag i nulägget, som snart 19-åring, ångrar mest i livet. Och jag har inte planerna att ligga mina sista dagar och grubbla över saker som jag har eller inte har gjort. Detta är en lista jag kommer att ta med mig, för att alltid påminna mig själv om att leva livet till fullo och göra det till det bästa utan den minsta lilla ånger!


RSS 2.0