Anna Westergren -

Asos - väskor

2009-02-27 10:19:22


Just nu är det bara väskor för mig som gäller. Så fort jag kommer in till en affär så går jag oftast direkt till accessoarerna.
Men nu på sistånde har jag köpt in alldeles för många, så jag kan lägga allt det på hyllan nu och tänka på något annat. Men det är svårt när man väl är beroende, hah!
Dessa väskor kommer alltså i från Asos.se. Super bra sida med billiga varor!
Utav dessa 3 väskor faller jag mest för den 3.de. Skit söt med en rolig form och fint mönster!

090227

2009-02-27 09:56:18
Hej alla glada! Själv är man på lite sämre humör, eftersom jag hade roliga planer för kvällen som nu inte kommer att bli av..
Tyvärr kommer det här förstöra hela min dag, så ni får ursäkta mig om min ilska kommer ut över bloggen. Jag vet bara inte vart jag ska få ur den känslan jag har just nu. Att skriva här är ju bra till en vis del, men jag vill inte dela med mig för mycket av mitt privatliv. Okej vi gör så här: Jag kan låtsas att jag är på ett strålande fredgashumör här på bloggen, så kan jag sura mig ett hörn när jag inte skriver.

Jag kan glatt berätta att vädret här är i alla fall strålande, så det smittar väl av sig en del. Kanske går ut en sväng för lite frisk luft! Måste verkligen se till att göra saker nu när det är så pass några dagar kvar av lovet.
Tummen ner säger jag till denna dag!

090226

2009-02-26 14:25:52
Hejhej! Träningsvärken har slagit till så min dag bli nog en hemmadag. Dessutom snöar det konstant utanför mig, tråkigt, men tur nog är det så pass varmt att snön smälter bort så fort den kommit till marken. Fast då blir det bara plask och blött, så där har vi en till orsak till att jag stannar hemma.
Det är nästan som om jag bor i Forks fast det snöar hela tiden istället för regnar..

Så idag blir det till att städa, diska m.m. , eftersom min broder knappast gör något. Man kunde ju önska att han tog lite mer ansvar nu när han faktist fyller 19 år i år. Men nej, han beter sig som en 10 åring.
Men matlagningen slapp jag idag, eftersom min snälla far ringde för ett tag sen och frågade om han skulle köpa hem nå mat från MAX.
Så nu är jag mätt och glad och disken är som klar, bara städningen kvar men den får vänta lite för nu blir det några avsnitt av The Hills!



 


Helt slut

2009-02-25 19:46:42
Hejhej! Hemma igen, efter en hel dag med skidor. Jätte kul, eftersom det var så pass längesen jag åkte sist. Men ojoj vad trött man blir efteråt, det märks ganska tydligt hur dålig kondisen blir under vintern. Nä, jag lär nog träna upp den med lite jogging i sommar! Härligt i sommar värmen!

Jag är nog ganska desperat efter våren/sommaren nu, fast det är väl alla! I alla fall. Står ni också framför garderoben och testar vår/sommar outfits redan nu? Eller är jag helt ensam om det? Nä det kan jag väl knappast tro..
Det är sjukt jobbigt när man ser alla kläder som hänger där och som man vill så jätte gärna sätta på sig. Dessutom alla sommarskor!
Idag var det i alla fall plusgrader här och solen tittade fram, så det är väl ett gott tecken!


090225

2009-02-25 08:15:48
Godmorgon! Är uppe tidigt idag eftersom snart bär det av till Kungsberget för lite utförsåkning. Jag förväntar mig själv vara stel dom första åken, inte så konstigt egentligen. Har inte åkt skidor på mer än ett år, det ska i alla fall bli jätte kul!
Tur med vädret har vi också, eller ja..
Just nu är det riktigt molningt men under dagen ska det klarna upp här och ge oss nån plusgrad till och med! Jag är nog mest glad över att det inte snöar. Herregud, då hade jag nog suttit inne i värmestugan hela dan.
Jag ska även åka dit med skolan på friluftsdag, så jag ser detta som en uppvärmning. Annars hade jag väl skämt ut mig eller nåt, haha!
En sak som är lite mindre kul är att det är sportlov och många passar på att åka dit. Köerna blir långa och det blir trångt i backarna. Därför är det bra att vara iväg tidigt!

Nu ska jag försöka få i mig något innan vi åker. Hoppas ni också får en bra dag! 
Hörs senare! ♥

Oscarsgalan - i repris

2009-02-24 20:42:30

Alla ni som missade årets mäktigaste gala eftersom det sändes så sent, ni behöver inte längre deppa!
För klockan 22.15 på svt 1 sänds idag reprisen utav galan!

Jag själv satt till en början klistrad framför tv, men kunde till slut inte hålla ögonen öppna. Så jag/vi får en ny chans att skåda alla fantasiska skådisar! Till det blir det min halvt lyckade kladdkaka med grädde. En värd kväll helt enkelt!

090224

2009-02-24 15:16:38
Hejhej! Allt bra med er?
Jag började min morgon med frukost och en drös avsnitt av The Hills. Perfekt serie, är liksom någoting i mellan en helt vanligt ungdoms-serie och reality serie! MEN jag orkar bara inte sitta här framför datorn dagen ut och inte göra något vettigt, så jag sticker snart ner på stan för fönstershopping (ska spara alla pengarna tills STHLM's resan ).
Sen efter det tänkte jag baka en underbart god kladdkaka, fast egentligen borde man väl baka semlor eller nåt. You know, fettisdag!

Nä, lär nog skynda mig nu. Vi hörs senare! ♥

090223

2009-02-23 15:26:42
Hej på er! Sov ovanligt länge idag pågrund av att jag satt upp och tittade på Oscargalan som sändes i natt, så det vart ganska sent! Otrolig show!
Sen när jag vaknade ungefär klockan 12.00 så upptäckte jag vilken mensvärk jag hade, fyfan trodde jag skulle spy. Så idag blir det bara en seg hemma dag antar jag, för jag har tyvärr fortfarande den där illamånde känslan. Dessutom är jag jätte hungrig, men jag får väl försöka trycka i mig något..

Nä, men vet vi vad. Jag ska inte bara sitta i soffan och dega hela dan framför tv utan nu bestämmer jag mig för att göra något vettigt hemma. Kanske baka? Har ni något mumsigt recept eller en länk till någon bra recept sida, så får ni hemskt gärna skriva ner det! Just nu är jag helt tom på bak-idéer.

Men innan alla dessa onyttigheter ska jag få i mig riktigt mat!

Gårdagens secondhand fynd

2009-02-22 19:09:51


Vit tröja -  40 kr
Svart väska - 20 kr
Halsduk - 10 kr
Brun väska - 40 kr

Huvudvärken har kommit tillbaka och hela skallen dunkar, så jag ska försöka varva ner med lite Gossip girl och efterrätt!

090222

2009-02-22 12:28:21
Godmorgon på er! Vaknade upp kraslig med hals ont och huvudvärk, idag igen. Jag vet inte vad för virus jag har i mig för det verkas som om den dyker upp på mornarna och kvällarna. Är aldrig helt kry, men nu har jag i alla fall tagit en ibumetin (hjälper mot ALLT) och fått i mig lite grönt te. Så, jag känner mig faktist lite bättre!

= min morgon

Det vart sent igår med tjejerna så jag han inte lägga ut nå bilder på köpen jag gjorde igår, men det kommer komma upp under dan.

Det är ju som sakt lov nu, och vet ni vad jag gillar med det. Jo, på mornarna precis när man har stigit upp älskar jag att anting kolla på en mysig film (kanske en gammal klassiker) eller läsa bok. Då får man verkligen en bra start på dagen, man hinner vakna till innan man tex sticker ut. Fast idag blir jag nog hemma pågrund av halsen och huvudet.. ♥

Good music

2009-02-21 16:05:50
Hej! Hemma igen, och jag fick med mig ganska mycket  hem från stan. Många fynd från secondhand som jag tänkte visa lite senare.
Just nu sitter jag och lyssnar på musik, musik som man var galen i för ungefär ett år sedan och som konstigt nog fastnar igen. Kul med gamla hits! Ska alldeles snart ner för lite fika med familjen, och resten av dagen blir nog ganska lugn. Okej, förutom i kväll då det blir tjejkväll hemme hos Tessan med film och onyttigheter! Och där kommer det knappast bli lugnt!

Som sakt, lägger in lite bilder senare på fynden jag hittade idag.
Se you later!

090221

2009-02-21 09:26:19
Godmorgon! Vaknade för ungefär en timme sen, blev tidig kväll igår så jag är nästan upp med tuppen. Har legat och läst lite nu ur När jag hör dig röst. Börjar bli riktigt spännande nu, så det är svårt att slita sig.
Men jag måste hinna göra mig klar innan 11 då jag och Tessan åker ner till stan en stund. Mycket passande eftersom barnbidraget har kommit! Fast jag måste ändå spara lite till STHLM's resan.

Som jag sa igår så hoppades jag på att det fina vädret håller hela veckan ut, och även idag är himlen klar utan moln och solen skiner! Men blir ju piggare utav att solen är framme, dessutom så går vi mot ljusare tider nu så eftermiddagarna är inte så korta längre. Härligt!

Nu ska jag äta frukost och börja fixa mig.
Vi hörs senare ♥

Lov, lov äntligen lov!

2009-02-20 17:08:25
 Hej på er! Allt bra med er? Ja, rubriken säger egentligen allt hur bra jag mår! Lov vafan! Klart att man är på toppen humör då! Fast jag kan ju glömma att ligga och slappa hela veckan ut, eftersom jag har prov v.10 som måste pluggas till. Det till viss del suger faktist. MEN på måndagen efter lovet drar jag och ett gäng från skolan ner till STHLM!! Snacka om en bra start på den nya veckan.

Slutade lite tidigare idag eftersom vi hade avslutningskonsert, som vi oftast brukar ha innan loven börjar.
Vi hade även tårtkalas efteråt för att fira segern i skol-dm i hockey. Ni skulle verkligen ha varit där, på matchen! Himla drag där och pojkarna var jätte duktiga!
Nu är jag i alla fall hemma och har nyss fikat och gosat lite med Allie. Hon blir jämt så kelig när hon har varit ensam hemma, glad dessutom. Lustig katt! 

Nu ska jag bara ta det lungt, kanske kolla på nå avsnitt av O.C eller bara sitta och läsa lite bloggar.
Vi hörs senare ♥

090219

2009-02-19 19:08:26
Hej! Mår ni bra? Allt okej med mig förutom att det känns som om en förskyldning är påväg. Attans, nu när det snart är lov. Hoppas det bara en snabbis, trök att vara sjuk.
Jag tror att förskyldningen kan bero på sömnbrist, lägger mig alldeles för sent och vaknar ovanligt tidigt för att hinna fixa mig till skolan. Men har man läxor så har man, och inte får jag sova ut idag heller utan måste skriva klart NO-arbete. Tur så är det inte allt för mycket jobb kvar!
Men innan jag börjar plugga tänkte jag, Bella och Tessan åka ner till stan och ta en kvälls fika, tråkigt att inte Moa följer med. Vi som tänkte ha en liten samling igen alla 4 efter att Bella varit borta i Spanien i en vecka..

Har nyss duschat så jag håller på att blåsa håret just nu (springer mellan hårtorken och datorn), sen tar jag halvbussen ner. Är väldigt sugen på något varmt att dricka, eftersom det är så hemskt kallt ute idag. Jävla vinter!

AJ!

2009-02-18 19:02:14
Hej bloggen! Idag var verkligen turen på min sida tills ridningen..
Haha, när jag red tänkte jag faktist på det att "nämen oj, vilken tur jag har idag" då det tillslut kom ett litet, konstigt hinder och hästen som jag red på ska vara så himla fjollig, så jag flög över halsen och dunsade ner mitt på bommen.
Revbenet tog i mot, men konstigt nog har jag inte ont där utan upp mot nacken..
Jag är i alla fall glad att ingen större skada skedde!

Förövrigt att min dag varit super, förutom i morse då jag var tvungen att spänna tandställningen igen hos tandläkarn.
Känns nästan som om jag är där varje vecka, eller ja ofta är det i alla fall.
I morgon har jag SO prov om första - andra världskriget, så det är bäst att jag börjar läsa på lite nu.
Bye

Ett missförstånd

2009-02-17 19:21:31
Jag hittade lite mer information som Kate Moss graviditet och inlägget som jag skrev igår var bara fejk. En vän till Kate hade nämligen gått ut i media och sakt att detta var sant, men Kate ville bevias att detta var bara en lögn så hon berättade allt i en intervju i tidingen New York Fashion News.
Hon berättar att hon börjat äta mer nu för tiden och fått tillbaka sina kvinnligaformer, och hon är mer än lycklig över detta.

Men vi vet fortfarande att hon och pojkvännen Jamie Hince är minst lika lyckliga, och jag tror pågrund av det här så lär det inte dröja länge tills detta rykte blir till verkligenhet. Vad tror ni?

090217

2009-02-17 07:25:52
Godmorgon! Denna Tisdag kommer förmodligen bli super, i alla fall förmiddagen. Jag ska nämnligen snart åka ner till stan för att äta frukost med vänner förhoppingsvis alla från klassen, sedan efter det är det en konsert där ett afrikanskband ska spela. Älskar musik med sån rytm, det ända problemet är att vi kommer att sitta ner...
Jag fattar inte hur dom tänker då, ska vi liksom bara sitta där och guppa och gunga med rumpan i smygg? Såklart kommer det börja spitta i våra ben, vi kommer ju knappats kunna sitta stilla.
I alla fall ska det bli skönt att skippa några lektionen nu på morgonen och ha en lugn start. Det är alltid kul när skolan annordnar nåt sånt här!

Nu måste jag börja fixa så Tessan slipper sitta och vänta på mig nere i hallen. Brukar vanligtvis bli så, hah!
Jag har dessutom musikredovisning idag, får se hur det kommer att gå.
Vi ses efter skolan! Puss

Kate Moss

2009-02-16 17:40:16

Ni har väl hört nyheten?
Om inte: Kate Moss är gravid! Det har pratats ett tag om hon verkligen har varit det, och här har vi en bild med ett tydligt besvid där magen putar ut lite. Hon befinner sig just nu i 3 månaden och barnet väntas komma i augusti.
Det märks tydligt hur lyckliga föräldrarna Kate Moss med pojkvännen Jamie Hince är!

090216

2009-02-16 16:42:24
Hejhej! Har nyss kollat på ett avsnitt av O.C, det får en på glatt humör och ger mer engeri till NO-arbetet jag snart måste börja jobba med. Har en hel del att plugga till denna vecka och de framöver så det lär nog inte bli så jätte mycket bloggande, tyvärr. Men nästa vecka har jag sportlov, gud vad skönt! Då får jag ladda upp batterierna.

Ni vet att i onsdags förra veckan var jag hos tandläkaren och jag har tjatat om vilken smärta jag fick efter besöket. Jag kan meddela er att jag lider fortfarande. Plus att jag vet fortfarande inte vad som är problemet? Jag väger i mellan att dom gjort något tokigt eller att tänderna håller på att röra sig. Aja, jag tänkte vänta ett lite tag till för att se vad som händer.

Hinner inte med att lägga in bilder på dagens outfit, men i stället skriver jag ner det.
 - Oversize grå/blå tröja från BikBok
 - Cheepmonday jeans
 - Mina nya, bruna secondhand skor
 - Lång jacka från H&M
 - Svart halsduk från Indiska
 - och min nya väska från Secondhand

Hoppas ni fick en lite blick utöver hur min klädsel var idag. Vi hörs lite senare!

Secondhand shopping

2009-02-15 13:22:42
 
Väska - 40 kr - avtagbar axelband så man kan använda den som en liten portfölj.


Skor - 30kr

Dessa köp kommer ni förövrigt nog se mycket av framöver. Älskar båda två! Speciellt skorna med dragkedjan på framsidan, har tidigare letat som en galning för sån model på skor. Tänka sig att jag skulle hitta ett par så här billigt!

090215

2009-02-15 11:03:15
Godmorgon! Allt bra med er? Toppen med mig förutom att jag har ett irriterande hårstår i halsen, sånt kan ju verkligen förstöra ens dag!
 Det vart dålig uppdatering igår, sorry for that. Men jag hade fullt upp sen hela eftermiddan och kvällen. Det var ju trots allt alla hjärtans dag, så kvällen stod för mest party och nöje. Men idag ska jag ta mig i kragen för att städa och plugga.
Jag har redan påbörjat lite med städningen igår, men idag blir det grovstädning med damnsugarn. Så det ska jag börja med alldeles strax.

Ni vet att jag var på secondhand chopping igår och hittade ett par skor och en väska. Jag hade i alla fall lovat lägga upp bilder, som jag tyvärr inte hann med igår. Så, så fort jag är klar med städningen ska jag ta lite kort på sakerna!
Ah, det är bäst att jag sätter igång. Bye ♥

090214

2009-02-14 14:46:55

AllaHjärtansDag ♥

Hejhej! Hur mår ni idag? Själv är det väl lite sådär. Ni vet att jag var hos tandläkarn i onsdags, och jag berättade att allt gick smärtfritt och bra. Men jag hade fel. Nu i 3 dagar i rad har jag haft hemskt ont i tanden dom höll på med, även i några tänder runt om. Sist jag var hos tandläkarn i januari då dom gjorde samma behandling hade jag bara lite ont i en dag, så jag är ganska orolig nu..
Ska nog vänta nån dag till, annars får jag beställa en ny tid!

Jag kom nyss hem från lite secondhand shopping och hittade ett par skor för 30 och en väska för 40! Fynd!

Tänkte ta lite kort på dom senare så att ni får se, men nu ska jag städa rummet.


Usch så kallt!

2009-02-13 21:12:10
Jag kom nyss innanför dörren efter att nästan ha sprunigt till affären för att hinna köpa Pringels innan det stängde. Min kväll hade varit som förstörd om jag inte fått köpa dessa chips! Jag typ förfrös fingrarna, men det var värt det!
Nu börjar dom vakna till liv igen. Ah det förklara jag ganska mycket att det är ruggit kallt ute just nu. Var bara ute i 10-15 min och jag är redan rödblommig om kinderna och näsan rinner. Usch, vad jag vill åka till nå varmare land, eller å andra sidan göra sverige till ett! Håller ni med om det?
ÅH, vad jag skulle trivas här då!

Blir hemmakväll idag, med onyttigheter och O.C !
Livet är just nu underbart, till och med på Fredag den 13! Otroligt!

See ya!

090213

2009-02-13 11:50:04
Hejhej! Blev bara en lektion idag på morgonen, tills jag fick en jäkla tandvärk som får mitt huvud att spränga. Inte så konstigt att jag skulle få sån otur just idag, Fredag den 13. Jag har bara suttit och väntat på att det värsta ska ske, har dessutom magont. Ajaj, denna fredag börjar inte bra.
Har i alla fall tagit en värktablett som lindrade smärtan i munnen lite åtminstånde. Hoppas bara att det ska vara helt över snart, eftersom jag ville så gärna åka ner på stan på eftermiddan. Får se hur det blir med det.

Men tills dess hade jag tänkt plugga lite, och kanske hinna med någon film. Pappa jobbar hemma idag, så tacktack du som håller mig sällskap! Annars har jag ju Allie som annars ligger hemma, jätte sur för att vara helt ensam.

Nu ska jag nog plocka åt mig lite mat och krypa ner i soffan!

Mina dagsrutiner

2009-02-12 22:15:27

Godkväll!  Ja en av mina dagsrutiner är just mitt te-drickande. En kopp på morgonen, en på eftermiddan och en nu på kvällen, kan även slinka in en och en annan under skoltid från våran caféteria! Jag har det beroende precis som alla kaffe-männsikor, te gör min dag liksom! Gott är det också!
Annars har jag inte lagt märke till utav nå fler rutiner, det är väl just det som märks mest antar jag.
Har ni några dagsrutiner, såna som ni verkligen inte får glömma bort att göra? Berätta gärna !

Nu snart ska jag lägga mig, är helt utmattad. Pluggat på här som tusan med sv-läxa, så nu är den klar i alla fall.
Men jag kan inte pusta ut för det, har en hel hög kvar med läxor att göra. Suck!
Godnatt!


090212

2009-02-12 09:59:37
Hejhej! Har nyss kommit hem från tandläkarn. Dagen började bra eftersom jag fick lite sovmorgon och besöket var kort och smärtfritt, så jag ser fram emot denna Torsdag. Dessutom har jag håltimme just nu så ingen brådska till skolan, skönt!
Innan jag riktigt fick veta vilken dag jag skulle till tandläkaren, hade jag fått för mig att det var i morgon istället alltså Fredag den 13. Haha, jag har varit nervös typ hela veckan nu, men sen så igårkväll fick jag en påminelse av tandläkaren att min tid var idag. Men allvarligt, jag skulle nog inte klara av att gå till tandläkaren om det hade varit i morgon. Även om det bara är en skrock med denna otursdag, men det är ju såklart att man vill vara på den säkra sidan eller hur?

Nu ska jag nog ta något att äta innan jag drar iväg till skolan. Hoppas ni får en bra dag, min ser i alla fall lovad ut!

Hugs

Skolan

2009-02-11 13:50:47

Sitter just nu i datorsalen på skolan och håller på att fixa en powerpoint med Tessan. Vi ska redovisa ett rymdarbete, inte så seriöst men det måste göras! Detta är sista lektionen för idag, känns ganska skönt eftersom vi har eget ansvar ända tills klockan 15.00, sedan bär det av hemåt. Får se om jag hinner skriva något innan ridingen början.

Ah, nu måste jag fortsätta. Arbetet måste bli klart idag!
Hej så länge.


090211

2009-02-11 07:03:10
Godmorgon! Sitter här och dricker mitt morgon te, gottgott! Men vet ni vad, halsbrännan har kommit på besök igen! Den liksom spökar sig fram och tillbaka. Blir så trött på att inte få vara helt frisk någon gång, att liksom känna "fan, idag känner jag att det blir en underbar dag" , men något litet som ont i halsen eller yr i skallen förstör allt.
Oftast brukar ändå allt för mig försvinna under dagen, men hur kul är det egentligen på morgonen och vakna upp och må piss? Då är det svårt att få en bra dag överhuvudtaget.

Jag har först skola till 15.00 idag, sedan åks det till stallet. Så jag blir väl hemma någon gång vid 17.30 tiden!
Hoppas ni får en bra dag, så hörs vi sen! Pusspuss

Sommar skor

2009-02-10 19:35:46

Jag var nyss inne på  Ellos och hittade många snygga sommar skor. Bland annat dessa sandaler och sandaletter, som jag definitivt skulle vela ha på i sommar! Just nu letar jag typ bara efter såna här gladiatorsandaler, och jag är så sjukt glad att dom även i sommar kommer finns kvar! Missade att köpa det förra året. Men i år är det de ända jag tänker på!

090210

2009-02-10 07:08:08
Godmorgon! Vaknade ungefär för en timme sen, pigg och glad. Halsbrännan har försvunnit lite men det känns ändå som om den ligger någonstans där bered på att bryta ut. Det får jag hoppas att den inte gör, eftersom jag har inge samarin eller något liknande.
Lång skolan dag idag i alla fall. Slutar efter schemat 15.20 men vi brukar smitta in lite tidigare på lektionen så slutar vi vid 15.00 istället! Dessutom har vi musik sista timmen, så det skulle inte göra nåt om man satt över lite ändå.

Allie sitter här brevid och ser söt ut. Hon vill nämligen ha mjölken som fanns kvar i tallriken tillsammans med flingorna.
Men jag vill inte ta risken, eftersom hon kan bli jätte dålig i magen av för mycket, och det är inte nån vacker syn.

Nu ska jag snart börja fixa mig, kanske blir en senare Dagens outfit när jag kommit hem. Men först tänkte jag ta en kopp te, gott på morgonen! Är ni en te eller kaffe-männsika?

Ha en riktigt bra dag! Ses

090209

2009-02-09 17:13:02
God Måndag på er! Hur mår ni? Själv har jag en konstig blandning av lycka och smärta. Först och främst vi har ledigt idag, denna soliga, klara Måndag. Vilket gör mig dubbelt så lycklig om jag tänker efter. Det var längesen vi hade så här fint väder och ledighet gör väl alla bittra människor till solstrålar! Yesyes, men allt kan ju inte vara perfekt så jag har dragit på mig antingen en konstigt förskyldningen eller så är det bara vanlig halsbränna, och det känns piss.

Jag har nyss kommit hem från Tessans place, övernattning där med Moa också! Trevligt, men just nu känner jag mig som en skunk och bör nog hoppa in i duschen snarast! Men först , lite mat i magen.

Lovar, mer update framöver!

090208

2009-02-08 14:26:26

Hejhej! Väldans lite blogg på sista tiden, lär nog skärpa till mig. Men min dåliga update och dåliga humör kan bero på vädret vi har här i Gävle. Jag vet inte hur mycket snö det kommit, men mycket är det! Usch, hatar det! Så jag vågar knappt ut genom dörren, så himla kallt och tråkigt med vinterväder. Det blir väl att sitta inne i mitt lilla ide och vänta till den riktigt värmen kommer.
Om myten stämmer så ska det bli en regnfri sommar om det har kommit mycket snö, det får vi ju hoppas på!

Jag har ingen anning om vart dagen bär, men det blir väl av att sitta hemma och kanske kolla på någon film.
En slapp helg till för att kurera sig och plugga lite. Låter kanske tråkig, men vad ska man göra när man har nordpolen precis utan för sitt fönster?
Aja, jag hittar säkert på något! Hoppas ni får/ haft en bra helg!


Ingen bloggdag idag

2009-02-06 23:24:59
Hej på er! Har ni haft det bra idag? Min dag har väl varit helt okej, förutom att vi slutar så sent på fredag så jag är jämt jätte trött efter skolan (kan nog förklaras varför jag inte bloggat tidigare idag).
Nu när det är fredag och helg kan man ju tror att man har ledigt, men i morgon är det öppethus på skolan och jag ska vara där mellan 10.00 och 14.00. Faaast jag får ju istället ledigt på måndagen, så det löser ju sig ändå.

Även om jag har sovmorgon i morgon så tänker jag lägga mig tidigt idag också. Mår fortfarande dåligt, så jag behöver mycket sömn. Resten av kvällen nu ska jag dricka te och läsa När jag hör din röst.
Det blir ett bra slut på en lång dag!
Godnatt

När mörkret faller

2009-02-05 23:15:02
Har suttit här ikväll och klunkat ner te i liter känns det som. Halsen ger sig inte och gör fortfarande ont. Vad envisa förskyldningar är jämt då..
Egentligen om man tänker efter så är förskyldningar väldigt överskattat. Man kan alltid skylla på att man har ont i huvudet eller ont i halsen, har sällan hört från någon att den mått riktigt bra utan att ha ont någonstans.
Aja, nog pratat om det, inte så speciellt kul att läsa om snorriga näsor eller yra skallar. Fast det kanske är det ända jag har att komma med ikväll, om hur sjukligt jag mår.

Nä, jag har inte tänkt leva livet som en förskyld stackre! Bäst att gå till sängs så jag kryar på mig en anning i alla fall!
Godnatt

Jeans och ett par skor

2009-02-05 22:34:24
Hej! Var som sakt på stan idag med flickorna för bland annat lunch och shopping, och mitt i allt hittade jag ett par jeans och skor!


Jeansen är från Cheep Monday, 400:-
Fick insperation från min vän Tessan som har likadana. Otroligt sköna, och sitter fint åt överallt!



Skorna är från Din Sko , 399:-
Bra pris, eftersom jag tror knappast jag kommer hitta skor i denna model billigare än detta. Såg ett par som var princip likadana på Vagabond, och kostade istället 800:-
Så låt säga att jag gjort riktiga (åtminstånde ett) kap idag!

Nyss kommit hem

2009-02-05 17:52:12
Hejhej! Klev nyss in i värmen efter att ha varit nere på stan ungefär hela dagen. Skolan slutade 11.15 så jag har haft nästan en hel fri dag för shopping med flickorna. Fick med mig hem ett par nya skor och nya behövliga jeans. Ska såklart visa upp det , fast lite senare.
Blir ni också riktigt trötta efter att ha gått runt i affärer en hel dag? Det blir då i alla fall jag! Av att gå mellan alla männsikor och trängas tar energin ur mig. Dessutom är jag väl inte helt frisk och jag känner mig allmänt seg.

Hade mitt andra nationella prov idag som gick jätte bra. Det var jätte lätt och precis min grej! Så det blir kul sen att få se betygen på det! Det förklara den korta skoldagen också, för direkt efter provet fick vi sluta! Ganska soft!
Nu är det bara att vänta in dom lite mer "läskiga" proven, speciellt matten...

Ska alldeles snart äta lite, men först ska jag mysa in mig i en varm filt och kolla lite på O.C.
Lovar att lägga in bilder på sakerna lite senare! PUSS

090205

2009-02-05 07:03:15
Godmorgon, godmorgon! Sorry för dålig uppdatering idag, men senare på kvällen då jag hade tänkt skriva fick jag inte fram något att säga. Jag var så himla trött så allt i huvudet blev bara till en röra. Istället hoppade jag i säng och släckte lampan redan vid 23.00, vilket annars brukar bli runt 00.30 för mig. Men jag är fortfarande lika seg även idag och halsen stramar, men jag får leva mig igenom dessa tre timmar jag går idag!
Japp, nationellt prov idag igen. Sv, precis som i förigår, som gick förvånansvärt bra! Men det kanske bara var ett av alla dessa prov som var lätta så jag tänker inte sätta för höga krav på mig själv. 
Fast idag är jag inte alls nervös, det var jag inte heller för det första provet. Sv uppsattser m.m är liksom min grej, så jag behöver nog inte oroa mig för mycket!

Som sakt halsen är segare än någonsin, så det blir att dricka te nu på morgonen.



Jag just nu : Trött och osminkad tjej.

Sköt om er!

090204

2009-02-04 18:49:45
Hej Hej! Jag är så himla trött nu, så trött att jag blir yr. Skulle lika gärna kunna tuppa av när som helst, men jag får se till att vara vaken åtminstånde några timmar till! Blir nog som för nån dag sen, en tidig kväll. Behöver mer sömn!
Som jag berättade igår pluggades det mycket med min franska, och läxförhöret idag gick bättre än jag förväntat mig. Hade till och med träna mer än vad jag behövde, lika bra det eftersom man vet aldrig hur förhörerna blir i franskan. Min lärare överraskar mig varje gång.
   Ikväll ska jag stå ifrån skolarbete och bara vila eftersom i morgon är det ett yttligare nationellt prov. Denna gång är jag inte lika närvös eftersom vi har väldigt mycket tid på oss att skriva våran uppsatts plus att jag gillar att skriva sånt!
Dessutom slutar vi vid 11.30! Då blir det lunch och shopping på stan kan jag lova!

NU: Mys med O.C avsnitt!

Dusch,plugg och kvällsfika

2009-02-03 19:38:58
Hej bloggen! Jag känner helt energilös pågrund av att jag gick så tidigt upp i morse, men jag får se det som en vana eftersom jag måste lära mig gå upp i tid. Jag ligger jämt över och gör mig klar i panik, det gillar jag inte!
Om jag kallar mig trött nu vet jag inte vad mitt namn blir efter att ha pluggat på franskan tills i morgon. Kanske död skulle passa bra vid det tillfället? Franska är verkligen inte det bästa ämnet, därför är jag så glad att få slippa det i gymnasiet och börja med spanska. Vill ända lära mig så många språk som möjligt, men hur kul är det egentligen med glosförhör då?
Ah just nu är jag väldigt avis på spanskagrupperna på min skola som på fredag åker iväg till spanien i en vecka. Sånt skulle knappast vi från franska göra, men sån lärare som vi har, tyvärr... Får hoppas på många resor under gymnasitiden. USA besöket väntar i alla fall!

Idag hade alla nior i sverige nationella provet i svenska. För mig gick det faktist bra, men jag lägger inte för höga krav på mig, har börja lärt mig det! Nu väntas bara andra provet på torsdag. OJOJ vad man inte längtar till det, sitta i nästan 3 timmar och skriva uppsatts, så otroligt tröttsam..

Är lite sen in i duschen nu, måste skynda mig så jag kan stätta igång med pluggandet.
Får se om jag över lever kvällen och slänger in ett kvälls inlägg! Puss

Söt klänning från H&M

2009-02-03 07:03:23

        
Var nyss inne på H&M's hemsida och hittade dessa super, söta, sommar klänningar för 249 kr.
Jag vart lite smått kär i alla tre, men den blåa tar nog mest plats! Tänk den med solbruna ben och en söt liten väska!
Blir nog till att kolla på torsdag om den har kommit in där!


090203

2009-02-03 06:41:09
Godmorgon! Jag är uppe tidigt idag, men jag känner mig ändå utvilad! Halsen ömar fortfarande så tyvärr hjälpte i tillräcklig sömn. Får väl helt enkelt lida ut dagen tillsammans med den.
Hatar att gå runt i skolan och tro att man ska bli frisk snart när allt bara blir värre. Men idag är det ett måste, som sakt mycket viktigt prov idag dessutom direkt på morgonen! Ah, jag ser då inte fram mot denna Tisdag eftersom vi slutar sent också. Sista timmen avlsutas ändå med musik så det är väl inte så päst och pina egentligen. Måste bara lära mig en låt jag ska redovisa inför min musiklärare, nervös!

NU: Frukost

Min vän svek mig ikväll

2009-02-02 22:20:07
Godkväll! Som sakt, hopp i säng tidigt idag och jag är snart påväg bara lite putsning på tänderna och tvätta ansiktet rent så är jag redo! Tyvärr svek min varma, goda vän mig ikväll. Hade hoppats att du skulle reparera min hals. Ah, te var kanske inte botemedlet idag, men gör mig inte besviken igen! Gillar ju dig (:
Kanske är god sömn min medicin. Ah då är det väl bäst att jag skyndar mig!

Första nationella provet i morgon. Svenska, så det kommer nog gå ganska bra, tror jag..
Jag kan i alla fall glädja mig med att vi bara går halvdag på torsdag tack vare ett yttligare nationellt prov (svenska fortfarande) på förmiddan! Då blir det lunch och shopping!

Avslutar kvällen med en bild från förra årets vinter. Godnatt!

090202

2009-02-02 18:51:33
Hej på er! Dagen har gott otroligt fort även fast jag känner mig super seg själv. Mår inte så bra, halsen kånglar och huvudet snurrar. Vill inte bli sjuk! Viktigt prov i morgon, så jag får se till att krya på mig under natten.
Eftersom jag inte hängt med så mycket idag har jag inte heller så mycket att berätta om, tyvärr. Får bli en dålig uppdaterings dag i dag. Ska nog ägna resten av kvällen till att dricka te och kanske kolla på O.C. Får dessutom tvinga mig i säng tidigt, jag hatar att sova innan 00.00. Visst kan jag gå och lägga mig i sängen innan men då måste jag ha något att läsa eller skriva. Har egentligen ingen vettig förklaring till varför jag somnar så sent.

Solen syntes för första gången idag efter nån vecka. Riktigt fin dag fast hemskt kall!
Känns lite som om Gävle håller på att bli som Forks, grått och tråkigt. När jag menar tråkigt är det bara vädret, vem vet kanske lever det en vampyr mitt i bland oss. Så det är väl knappast tråkigt med att ha en överbeskyddande vampyr vid sin sida. Då skulle livet ha en betydelse, det skulle hända mer saker då. Bella Swan har turen, själv lever jag inte för så mycket. Känns bara som om tiden går och går utan någon betydelse.

Man blir deppig när man är sjuk. Usch! Så i stället för att sitta här och skriva ner allt negativt ska jag ta mig en kopp te.
Puss

Godkväll

2009-02-01 22:01:45
Promenad vart det, men inga bilder tyvärr. Kom ut så sent så det vart helt enkelt för mörkt, men oj vad nyttig man känner sig efter att ha släppt datorn och fått i sig frisk luft!
Sitter här nu med te och mackor. Halsen krånglar och jag hoppas verkligen att den blir bättre nu i veckan efter som jag har två riktigt viktiga prov. Nu börjar allvarat med nationella proven! Ser mest fram emot, eller ja det är ju knappast roligt med prov men svenskan kommer nog vara lättast, passar mig bäst efter som jag ska gå samhällvetenskap där man blanda annat fördjupar sig mer i svenskan! Svårast kommer nog vara matten, ett av mina svagaste ämnen tyvärr..

Innan jag går och lägger mig ska jag nog kolla på något avsnitt av O.C.
Vi hörs såklart i morgon, får se då vad jag har att komma med!
Godnatt!

Fredagens köp

2009-02-01 15:28:58

                                                Tröja - BikBok

Äntligen så fick jag in den i ett inlägg. Även om jag bara ägt den i två dar så älskar jag det redan!
Man kan göra så mycket med den på olika sätt i olika outfits!
Ändast 50 kr på rean på BikBok!
FYND, FYND, FYND!
  Love it!

Nu ska jag gå ut på en promenad inna det blir riktigt mörkt. Ska dessutom ta med kameran, så det kanske blir en del bilder när jag kommit hem. Får se hur det blir med det!
Ses!

090201

2009-02-01 14:41:20
Hejhej! En ny månad, Februari, det betyder ett steg närmre sommaren, ja i alla fall våren! Nästa månad ska det räcknas som första vårmånaden, få bara hoppas att solen kommer fram och lägger sig på snön så att den smällter till dess.

Gårdagens kväll såg oplanerad ut till en början tills Bellan och Tessan kom förbi. Vi var här ungefär en timme och tog lite kort innan vi stack ut med min store bror och körde lite bil. Vi åkte in till stan då han skulle äta, sedan fastnade vi där inne så vi bestämde oss för att cruisa runt lite bland alla dyngfulla männsikor. Det är otroligt roligt att kolla på alla när dom gör bort sig, vissa ser helt störda ut! Ett gott skratt kvällen ut!
När vi väl kommit hem till byn tog vi en kvälls promenad för att få lite frisk luft! Jag som blivit åksjuk av Johans (bror) galna ride under kvällen fick jätte ont i huvudet så vi bestämde oss för att säga godnatt och gå hem till oss själva.
Kastade mig i sängen direkt och somnade på en minut.

Idag är jag riktigt utvilad även om jag vaknade vid 09.00 idag, så jag ska nog baka lite. Pappa frågade nämligen efter mina syltkakor som jag gjorde nu för att bra tag sedan. Får se om jag har alla ingridienser här hemma.
Annars blir det plugg!

Slarviga jag som inte lagt ut bilderna på tröjan jag köpte i fredags, tänkte göra det igårkväll men hann inte eftersom Bella och Tessan kom. Så nu alldeles snart ska jag lägga upp.

Sen kväll med flickorna

2009-02-01 01:40:17
Fick tag på Bella och Tessan ändå så jag slapp sitta här hemma och löka hela kvällen!
Har bland annat glidit runt med dom och store bror i bilen, tagit en kvälls promenad och bara chillat.
Synd nog hängde inte Moa med, men det får bli nästa gång!

Är alldeles för trött för att skriva nu, så jag berättar om hela kvällen i detaljer (förhoppningsvis lite bilder) i morgon när jag har vaknat. Jag hade i alla fall en mycket trevlig kväll! Hoppas att ni också hade det!

Godnatt! PUSS

RSS 2.0