Anna Westergren -

Två klänningar

2012-06-08 06:36:41
bild 1// Klänning/Forever 21 / Kofta/Secondhand  bild 2// Klänning/Zara
Lägger upp lite av vad jag ska ha på mig idag. Två outfits, den första på min egen skolavslutning och förmodligen under min brors studentmottagning och den andra klänningen, ikväll på 18 års fest. Jag förväntar mig en otroligt rolig dag, fylld med aktiviteter. Kommer verkligen att vara upptagen varje liten sekund idag. Nu peppar vi för alla som tar studenten idag och även inför kvällen med härliga festligheter! Ha en fin dag!

Today with my iPhone, "För ni har tagit studenten..."

2012-06-07 23:08:11
Vill säga ett stort grattis till Moa och alla andra fina studenter på Vasaskolan som tog studenten idag. En dag som kunde ha varit min dag också, och såklart blev man lite extra glad när min före detta klass sen 1.an sprang ut skrikandes. Kunde ha stått i mängden! Men, mitt år i USA var något speciellt det med och nu har jag något att se fram emot tills nästa år med mina fina tjejer från SP2B, blivande SP3B! Hoppas även vi får lika fint väder som vasastudenterna fick idag!

Nytt i garderoben

2012-06-06 21:39:35
En tunn, luftig klänning från Gina Tricot. Kvalitén på bilderna får den att se mer kompakt än vad den egentligen är. Alldeles lagom genomskinlig som jag kommer att matcha med svart bh, cykelbyxor eller tight, kortare klänning under. Perfekt till varma sommardagar! Samma model, kort i fram och lång i bak, som min turkos/gröna klänning jag hittade på Zara sist jag var i Stockholm.

Music Mondays

2012-06-04 08:28:01

Italy, 7 days

2012-06-04 08:10:39
En vecka återstår innan det bär av till Italien för 3 veckors praktik. Är så otroligt pepp, speciellt nu när vädret här i sverige katastrof, vill till solen och värmen! Denna vecka är det inte bara studentvecka för många av mina vänner och även jag som ska uppvakta dom är helt uppbokad, men ska även hinna med förberedelserna inför resan! Får lite innan-jag-åkte-till-usa känsla i magen, även om denna gång är bara i 3 veckor och inte 10 månader! Förhoppningsvis finns det internet där att få tag på, annars får ni se allt när jag kommer hem. Har dessutom precis kommit in i andra månaden av mitt årsprojekt med att filma en sekund varje dag, allt går suveränt och jag har hittills fått med mig alla dagar sen första maj. Kommer att bli kul sen att se när den är klar! Så det får jag inte glömma bort när jag är i Italien!

Nattinlägg

2012-06-03 02:14:57
Varför jag är vaken nu är en fråga jag förmodligen inte kommer få ett vettigt svar på. Ligger i sängen, halv sovandes och klickar fram och tillbaka på bloggar utan någon som helst mening. Varför sover jag inte bara, jag är ju trött?
Trött har jag varit hela dagen, tack vare det tråkiga vädret. Huvudvärk har jag också haft, att man ska vara så känslig för nederbörd... Soffan har varit min plats idag och där har jag förblivit sittandes med film och onyttigheter. Kunde säkert att orkat mig upp och ut för att hitta på något kul oavsett vädret, men det ösande regnet verkligen trök mig ner i soffan. Bara därför, pågrund av en gnutta ångest, så ska jag göra lite vettiga saker i morgon. Städa rummet, skriva mejl till handledare i Italien, få någon ordning på min garderob som aldrig blir klar...
Hoppas på fint väder nästa vecka som bjuder på många härligheter, studentvecka. Det är galet vad uppbokad jag är dom närmsta dagarna, och då är det inte äns jag som tar studenten!

God natt!

RSS 2.0