Anna Westergren -

GOD I hate this place!

2010-11-30 18:10:53
Ja, jag är hemma idag eftersom jag spydde i natt, varför vet jag inte men antar att det är pågrund av allt som händer här just nu. Det är alldeles för mycket! Även om jag inte riktigt är sjuk, så känner jag mig trött och deprimerad vilket får mig okoncentrerad och vill helst bara sova bort dagarna.

Nu när jag gick ner så hade Mary skivit en lapp till mig och Jo, om några request som vi ska göra innan Fredag 17.00. Att vi skulle hjälpa duka bordet och sedan plocka undan vilket vi alltid har gjort sen vi kom, städa våra rum, vilket åtminstone jag gör. Sen skulle hon skylla på min prestation i Eng  class och varför jag hade missat några uppgifter, men det beror mycket att jag varit sjuk dom tillfällena och sedan att under den här tiden har jag inte haft samma koncentration som i början pågrund av alla problem.

Det finns ingen alls familje känsla alls, det är som om vi bor här för att Mark och Mary inte orkar duka och plocka undan matbordet själva.

Jag är inte sån person som hatar, försöker hela tiden hitta något positivt. Men när det kommer till Mary finns det verkligen inget, bara ren hat. "I don't want to have girls crying over me because of homesickness, so don't come to me and cry" - mary

Ett negativt inlägg...

2010-11-30 01:33:55
... även om jag nyss tänkte skriva om allt roligt jag och tjejerna gjorde idag så försvann lusten på en sek.
Jag har pratat med Mary och Mark om situationen och om hur jag känner, deprimerad etc. Men tydligen enligt dom och min area-rep så är problemet inte tillräckligt stort för att jag ska få byta.
Mark berättade att "Jag vi vet att det är jobbigt nu, situationen med Marys syster. Men du får försöka leva dig genom denna deppiga period tills det blir bättre".

Sedan när jag berättade för dom att jag kände att dom inte VILLE göra saker med oss, så sa dom att dom kom med jätte mycket alternativ. Men problemet är att om vi skulle åka iväg till exempelvis Disney world vilket vi planerar att göra så skulle dom bara släppa av oss och sedan åka och göra något annat.. Liksom jag kom hit för att känna riktigt amerikans familjekänsla. Deras ursäkt var att dom varit där hur många gånger som helst och hade inget intresse för att göra det igen. JAG VILL INTE HA DET SÅ!!

Jag vet att alla som kommenterar säger att jag ska fortsätta att kämpa, men jag har verkligen försökt med allt. Jag är helt slut, jag orkar inte mer. Jag gråter varje kväll och funderar allt mer på att ta alternativet att åka hem, för jag har fått det klart nu att NEJ du får inte byta familj.
Såhär glad var jag för ett litet tag sedan när jag kommit hem med min nyfunna vän. En mysig vintermössa!
Men nu vill jag bara gömma mig i den och önska mig bort..

Söndag - Första Advent

2010-11-29 03:05:40
Vet att jag är lite sen ute men ja, det var alltså första advent idag och jag missade allt svensk-jul-först-advent-mys...
Jag vet att ni tycker jag är konstig nu som säger att jag inte är så big fan av lussebullar. Men just nu skulle jag döda för att få en. Åhh fina sverige!

Helt ärligt så har inget blivit bättre. Mary och Mark är hemma från Kansas City, tog med sig en ny hund hem som Mary älskar och verkar tycka att den är viktigare än mig och Jo. Ett exempel. Jo och Mark var iväg för att kolla på Harry Potter men eftersom jag redan sett den så stannade jag här hemma. Så ja, Mary lovade att fixa till något gott till middag till båda oss, yeey något annat än Mac n cheese tänkte jag. Men tiden gick och när klockan hunnit blivit 19.30 så gick jag ner för att kolla om maten var pågång, men istället så ligger hon inne i sovrummet med sin nya hund och kollar på tv. Mac n cheese again..

För det andra, hon sa inte ens hej, eller hur är det efter att ha varit borta i 4 veckor..

Min fina läsare, tack för alla fina kommentarer. Jag är otroligt trött på det här nu och jag hoppas verkligen att jag får flytta hem till Laura och Mike!

Burlesque!

2010-11-29 02:14:52
Igår var jag på Burlesque med Laura och Rachael, kan säga att jag rekommenderar den STARKT!
Bra, härlig musik, sexigt från båda könen. MM-MM Cam Gigandet!!! En sak som överraskade mig var Christina Aguilera, som visade sig vara en helt okej skådespelerska.

Thanksgiving!

2010-11-26 16:39:56
Hade en riktigt trevlig Thanksgiving middag med the Finan's Family. Fick reda på att Lauras syster Carolines man David (mannen i blåa skjortan) att hans pappas farföräldrar kom från Sverige, och att dom varit i sverige ett antal gånger, att också David jobbat för Ericsson. Så ja det var ganska underhållande att få höra om allt dom visste om sverige och att dom även drog upp ett antal svenska fraser under kvällen. Så otroligt gulliga och trevliga människor hela bunten, även att Abry (vet inte hur hon stavas, men som för övrigt är en otroligt rolig människa!) Lauras dotter ville att Laura och Mike skulle "sno" mig från min riktiga värdfamilj. Haha. Jaja, har i alla fall blivit injuden för nästa helg då vi ska baka Gingerbread house!

Känns så otroligt tråkigt att behöva åka tillbaka.. Bara på 3 dagar så har jag fått bättre relation med den här familjen än vad jag fått med Mark och Mary under 3 månader.

Cool for cats!

2010-11-25 06:55:17
Vi körde med Harry Potter idag istället för nu på lördag då vi planerar att åka till havet, glader!!!
I alla fall, filmen var helt okej, inte en av dom bästa men bra.
Hade i alla fall en riktigt mysig kväll, men först pizza käk på Tony's, Harry P, och Rockband 2. Och det är här klippet ovanför kommer in. Den där låten fanns med och nu spelas den om och om igen i huvudet, haha grym låt. Cool for cats!

At Finan's place!

2010-11-24 07:09:01
Har varit en låång men riktigt rolig dag!

Sitter just nu på mitt nya, tillfälliga rum här hos the Finan Family. OTROLIGT trevliga människor som redan har fått mig att känna mig som hemma, gud vad jag önskade att jag kunde stanna här..

I alla fall, kom hit runt 18.00 tiden, vi åkte sedan iväg igen för att äta lite Chinese food, efter det blev det Target för att handla hem lite saker. Vi pratade lite om hur dessa 5 dagar kommer att se ut, så ja imorgon är det en hel ledig dag! Sova ut så länge som man vill, kommer att förmodligen åka iväg på något med Rachel, dottern i familjen, hur gullig som helst.
Sen börjas det, mat mat mat, både imorgon och på torsdag! YEEY!!
På fredag blir det Black Friday, sooo excited!!!!! För er som inte vet så är Black Friday en dag i Amerika alltid efter Thanksgiving, då typ alla affärer har galet mycket rea med galet låga priser. Affärerna brukar ibland öppna vid midnatt eller runt 4 på morgon, så ja, jag Rachel och hennes kompis ska åka to the mall typ 3 på morgonen och vänta på att få komma in, haha. Kommer förmodligen vara iskallt!
På lördag blir det HARRY POTTER! och söndag.., beror på när jag åker tillbaka.... sadface!Har myst med kattisarna här, ska nog släcka ganska snart eftersom jag börjar få huvudvärk av trötthet...
Vet inte hur uppdateringen kommer att se ut dom närmsta dagarna, men du, det sket jag i för fyfan vad jag ska njuta av dessa dagar!!! för sen blir det tillbaka till det deppiga.. puss

Uppdatering fran drafting class

2010-11-23 19:54:23
Lika som igar sitter jag har och gor typ ingenting. Facebook, youtube ja det gamla vanliga for att fordroja tiden. Men det har varit en bra dag, slappa lektioner, fint vader. Excited to meet my Thanksgiving family.
Japp, alla planer for thanksgiving har andrats, fran det att jag inte visste alls vart jag skulle vara under helgen till att stanna med Ginger (area-rep), till att jag nu ska fa stanna hos en tillfallig hostfamily.

Kommer att stanna med familjen Finan, som bestar av Laura hennes man och deras dotter pa 15 ar.
Kommer att bo hos dom i fem dagar nu och fa uppleva en riktig Thanksgiving, vilken jag absolut inte skulle fa ha gjort med min riktigt hostfamily..

I alla fall, jag ar glad att det ordnade sig nagorlunda i alla fall.

Appropa min vardfamilj har.
Aven om jag fortfarande ar deprimerad pagrund av att Mark och Mary ar det sa far jag inte byta familj.
Eftersom mina varforaldrar inte har gjort nagot fel utan det ar situationen som blivigt fel. Detta ska tydligen kunnas ordnas men for forsta gangen i mitt liv ser jag inte fram emot julen..  (och mamma, jag har gjort allt jag kan nu, vi far se hur det blir langre fram(
Men men, far val se till att njuta nu under thanksgivings helgen, med riktigt mat och riktigt amerikans stamning.

Vet att det ar trakigt nu utan bilder och bara text, men sa lange jag haller bloggen uppdaterad sa att ni far reda pa allt som hander.


Chill i Drafting class

2010-11-22 19:35:45
Sitter just nu i Drafting class, bokstavligt talat, sitter eftersom vi har vikarie sa blir det inget annat an sitta och prata bort lektionen. Men vikarien verkar inte bry sig om man sager sa, hon har istallet fixa till det riktigt mysigt med popcorn och kaffe eller nat.

Aja, jag ar tillbaka igen, ska forsoka bli mer aktiv igen. Allt ar inte precis sa bra som jag hoppades att det skulle bli, men det ar val bara att leva genom det.

Forst och framst sa vill jag bara saga att jag ar en idiot haha. Glomde bort ett photography project vi hade att presentera idag, sa jag satt med powerpoint hela natten igar. Fick 3 timmars somn. Men problemet var att datorn vi skulle anvanda for att presentera var trasig sa det blev inget idag. yeeey. 
Forstar inte varfor jag tar allt sa serios, betygen raknas inte ens utan jag behover bara ha C = G i alla amnen. 
Men men san ar jag. Antar att det ar positivt pa ett satt men andaaa idiotisk. haha.

Hoppas ni forstar texten utan alla svenska tecken. 

lol nu pratar vikarien i telefon, bestammer nagot infor thanksgiving helgen, mat och grejs...  

TOO BAD FOR YOU!

2010-11-20 03:20:45
Jag mår en aning bättre nu efter att ha fått stöd får alla håll och kanter, vill tackar er för era fina kommenterar!
Dock är inte problemet helt löst, det har faktiskt blivit ännu sämre (tack vara en person). Ska fan ut ur det här huset! Men vi får se hur allt blir efter Thanksgiving. Jag vet att det måste vara förvirrande för er och jag vill gärna berätta allt här och nu, men det är för personligt för att lägga upp på bloggen.

Men jag måste ändå berätta att det var längesen jag var såhär arg/chockad/förvirrad. Jag trodde verkligen ALDRIG att detta skulle hända, men tydligen så kommer sanningen fram genom ett dumt litet misstag. TOO BAD FOR YOOU!

Okay, glöm det där nu!
Har i alla fall haft en super mysig kväll med Erica. Middag med massa prata om verkligen allting och där efter kollade vi på skolpjäsen. Detta var något jag verkligen behövde efter den här veckan.

Helgen ser väl inte så speciell, en maaaassa plugg bara. Vi är ensam hemma igen eftersom Mark åker tillbaka till Kansas city imorgon igen.

Har i alla fall Thanksgiving att se fram emot!

Förlåt..

2010-11-17 23:42:57
.. min fina läsare! Men jag måste ta hand om lite personliga saker här borta nu, vilket kan leda till att det kommer att vara ganska tyst och snålt med inlägg här på bloggen ett tag framöver.
Situationen är inte så jobbig egentligen, det är bara jag som inte kan hantera det hela och det gör mig deprimerad och ja, ledsen. Och som ni kanske förstår så är det inte så här jag vill känna medan jag är här.
Jag hoppas bara att allt fixar sig snart.

Ni får ha det så himla bra, så hörs vi när vi hörs helt enkelt, haha.
Puss

God jul, eller?

2010-11-17 03:12:55
Mark: " Vi kommer förmodligen börja pynta grannen strax efter Thanksgiving, men efter det som hänt så kommer det nog inte bli någon julstämning alls här eftersom Mary är deprimerad..."
Kuuul Juuuul...
Fan ska se till att det blir en riktigt julig jul, precis så som det SKA vara.
Laddat upp med julmusik och ska köpa hem doft ljus som luktar gran, för ja vi har platsgran. Jul = julgrans luukt.
Kan inte göra så mycket åt att Mary är ledsen, jag förstår det. Men min jul ska inte bli förstörd på grund av det, jag har inte betalat för att vara ledsen eller deprimerad.
Psst, mamma logga in mig på Spotify, och gör mig lite glad efter denna fina nyhet..

Yeah I know..

2010-11-15 21:55:43
.. Jag vet jag vet. Har varit lite frånvarande dom senaste dagarna. Men min helg var inte den mest händelserika. Eftersom Mark och Mary just nu är i Kansas city, med bilen, så blir det lite svårt att komma iväg till något ställe. Dessutom har mina vänner här varit upptagna hela helgen så det gick inte så bra där heller.

Har städat huset, kök och allt. Varit ute och tränat båda Lördag och Söndag, och mer än så var det väl inte. Tagit det lugnt hemma helt enkelt, men det behövdes verkligen. Att äntligen få sova ut, utan någon lördags-kryka-trams, haha. Nämen hoppas på en bättre helg den här veckan. Vill shoppa!!!

Bad news & helghelghelg

2010-11-12 23:29:33
I onsdags kväll efter att jag kommit hem från bion så fick vi reda på att mina värdföräldrar måste under natten, akut åka till Kansas city (som btw ligger 11 timmar här ifrån) för personliga skäll. Så nu sitter man här ensam i huset (except from Jo and host grandpa som knappt ser eller hör). Mark skulle försöka komma tillbaka till söndag, men inget är säker. Så ja, jag lever på pasta här hemma finns inte så mycket annat att äta.

Btw, som ni kanske vet så såg jag Paranormal Activity 2 i onsdags, att komma hem sen och få reda på att man ska vara ensam hemma i 5 dagar var suuper kul. Nämen helt ärligt. Jag är lite förvånad, även om filmen var läskig men skiiit tråkig så är det inget att sitter och tänker på efteråt (vilket jag annars jämt göra när det gäller skräckfilmer). Men ah, den var riktigt läskig, har inte sett ettan man jag vet hur handlingen är i den filmen också så det är väl den enda positiva, att det finns en koppling mellan filmerna.

Ska ner också fixa mat nu till mig och Jo, får ta tag i det hela eftersom hon knappast gör det , he.he.

Torsdag - NC Zoo & PLUGG

2010-11-12 02:35:52
En ledig Torsdag! Har varit på NC Zoo hela dagen med ISE studenterna, riktigt fin och rolig dag!
Mer bilder kommer senare.
Nu måste jag verkligen sätta igång med plugget, herreguuuud. Har så jäävla mycket att göra tills imorgon. Två Quiz att träna på, typ hundra Journals och läsa bok..

Promenad i BHR

2010-11-11 13:28:59
Här har ni klippet från i fredags. Hade problem att ladda upp HD så kvalitén fick bli lite sämre istället.

Paranormal Activity 2

2010-11-11 00:01:56
Först och främst, ja jag är lite oaktiv nu men.. jag har väl bättre saker för mig kanske hehe, nämen jag vet faktiskt inte vad jag gör med tiden. Poff borta.
Det har blivit något krångel med videon som jag spelade in i måndags, promenaden här i Black Horse Run.
Men jag jobbar på det, så den kommer väl upp snart.

Ikväll är det bio som gäller! Paranormal Activity 2. Ja, ni som känner mig väl vet ju att jag hatar skräckfilmer. Tessan vet i alla fall, så fråga henne haha. Och jag lovade mig själv att aldrig kolla på dom här filmerna, men tydligen så är jag så dum och gör det ändå. Även om den här filmen har fått dålig kritik så kommer jag att kissa på mig, eller dö. Något av det i alla fall! Men de saker som händer i filmen är ju sånt som man går och tänker på när man är ensam hemma eller ska sova, så dumt Anna. Dumt!
Dock har dom sagt att ettan är värre ( nej, kommer inte kolla på den ) så förhoppningsvis så kanske jag bara dör lite halvt ikväll.

Report Cards

2010-11-09 02:22:11
hej hej hemskt mycket hej!
Idag har jag tvättat klart allt, japp jag körde en hel runda med allt jag hade. Rent och fint i garderoben nu!
Har även varit ute och gått, tog med kameran och filmade lite. Lägger upp klippet alldeles strax.
Idag fick vi vårt Report Card, hur jag ligger till nu efter halva semestern (terminen, som vi svenskar säger).
HN English III: 89% = High B = VG+
Theather I: 96% = A = MVG
Drafting I: 100% = A = MVG
Photography I: 90% = High B = VG+

Har bara några extra credits i Eng och Photo så har jag A i dom också. Ska väl inte vara så svårt att fixa.
Men extra glad över Eng betyget eftersom jag var orolig att jag inte ens skulle få ett C.

Update: Videon kommer upp imorgon, tog längre tid än vad jag hade förväntat mig. puss

Duktig tjej

2010-11-07 17:13:41
Har varit duktig och tränat båda idag och igår. Letade reda på några ful "så-här-tränar-du-rumpa-mage-ben-klipp" på youtube, så ja jag har träningsvärk nu. Fått i mig vatten och äpple till frukost, men nu sitter man här på rummet igen och har all dess svensk, fin choklad omkring sig... Men träningsvärk är inte den enda värken jag har just nu. Röda veckan är här, så då passar choklad helt utmärkt!

Btw, fick hem lite fint från VS igår. Lite spetts och mumsig body mist! 
Nu ska jag plugga, städa, tvätta och så här man tränat nu på morgonen. Fan vad bra jag är!

Whose Line Is It Anyway

2010-11-07 14:50:41
Detta är vad jag roar mig med nu på morgonen, haha. I Theater class så håller vi på med improvisations lekar och små uppträdanden, så våran lärare visade oss klipp från ett gammal tv program som handlar just om olika improv-games. Vet inte hur många jag har sett nu, älskar sånt här!

Svar på frågor. Del 2 Videoinlägg

2010-11-07 02:50:30
Inspelat igår (fredag), tänkte först inte lägga upp det eftersom det kom fler frågor nu efterhand. Men jag svarar på dom under klippet. I klippet: Nej jag vet inte vad jag tänker på medan jag svarade på "vilket år jag börjar när jag kommer tillbaka från mitt ubytesår..." självklart vet jag vilket år, jag fick helt enkelt för mig att börja tänka på något random mitt i allt.. - för er som undrar, hehe. Och ja, jag glömde berätta om den andra utbytesstudenten som är här, Josephine från Belgien. Ursäkta för att jag inte har vääääärldens turbo röst, MEN HAHA.. skolan har satt på värmen vilket gör att jag nästan svimmar varje klass. Nej jag skojar inte. Så i fredags var allting väldigt blaaaahh i mitt huvudet. MEN jag ska ändra på det hela så slipper ni så långa inlägg! Promise !!
FRÅGOR:
SVAR: Har faktiskt helt ärligt inte hur jag gjorde haha, gud vad detta hjälpte mycket. Men jag tror att när nedräkningen hade gått över så började den räkna minus dagar istället. Så jag har för mig att jag bara ändrade texten till " 'NR' dagar i USA" stället. MEN ÅÅHH haha va dåligt jag förklarar... Om jag kommer på ett bättre svar så skriver jag det i så fall senare.

VENDELA:
DENNA SIDA kan du hitta Coastal Scents produkterna.

Jo det kan man säga, vissa som jag kommit lite närmre och några som jag pratar med i skolan osv.Lördag morgon

2010-11-06 12:19:11
Ber om ursäkt igen för att jag inte svarade på frågorna igår, som var lovat. Men jag var helt slut och ville bara göra något helt annat än bloggen. Idag blir jag borta hela dagen, krykan och shopping! Antar att det blir en lugn hemmakväll också eftersom jag fortfarande inte är fullt frisk. Men idag LOVAR jag att svara på frågorna, så det får nog bli när jag kommit hem!

Nu åker vi om 40 minuter så ska börja fixa mig lite. Ha det bäst! Puss

Update

2010-11-05 02:20:23
Jag svarar på resten av frågorna i morgon istället, fredag och jag kommer att ha mer tid. Just nu måste jag fokusera på läxorna tills i morgon! Ha det gött ♥

Detta gjorde min dag!

2010-11-04 23:28:17
Har man haft en seg morgon med ett bittert humör eftersom jag fortfarande är sjuk, till och med sämre än igår, så blir rättså otroligt super glad när man kommer hem och hittar detta på köksön. Paket från Sverige! Vägde runt 6.5 kg så ja det innehöll en hel del!
CHOOOKLAD!! .. och ja mamma, jag grät faktiskt när jag såg grodboken, efter min deppiga period. Och stövlarna, haha klokrent!! (mamma och dotter skämt)
MINA SKOOOR OCH TEEEE!!! Jag vet inte hur längesen jag drack te sist.. men nu så, ska inviga det ikväll, yiippe!
Guuud ni anar inte vad detta gjorde min dag! Helt galet kär i min familj, och idag var det lite extra mycket kärlek till er!! PUSS

Svar på frågorna. Del 1

2010-11-03 22:31:25

Vad tycker du om NC?

- Har hittills inte sett så mycket av staten än. Själv bor jag ute på landet, svårt att hitta på saker att göra här eftersom allt är utspritt och man måste ha bil för att ta sig överallt. Men du kan hitta mycket i NC. Längst kusten, där jag hade hoppats bli placerad, ser praktiskt taget ut som från filmerna Dear John och Last Song. Men jag gillar landet också, gillar vädret här.


Har det varit lätt att få vänner over there? Är de öppna mot nya människor?

- Jag tycker det har varit förvånansvärt lätt att få vänner här. Redan första dagen så blev jag "injuden" till ett bord, som jag även sitter vid idag. Ja, jag blev bemött av en hel del människor, men till en början så pratar till mesta dels alla med varandra bakom min rygg, innan dom vågar presentera sig. Men jag har börjat lära känna människor här genom dom första personerna jag lärde känna.

 

Hur är värdfamiljen och vilka består de av? Trivs du? :D

- Ja, jag trivs i min familj. Men eftersom dom är vegetarianer så blir det tyvärr inte densamma amerikanska mat vi äter här hemma. Men men. Min familj består av Hostdad Mark, Hostmom Mary, Hostgrandpa Charles och Josephine (från Belgien).

 

Vad tycker dem i din skola/klass om din din klädsstil? kläder då som du har från sverige? klär sig dem bättre än här i svergie?

- Jag får många positiva kommentarer om mina kläder, många som frågar vart jag köper mina kläder osv. Och nej dom klär sig inte bättre än oss svenskar (min åsikt). I skolan så klär sig dom flesta tjejerna i jeans shorts, t-shirt med något college tryck på och flip flop. Annars har vi dom r&b tjejerna som klär sig i leggings med något konstigt mönster, high heels och en top med galen urringning. Kan säga att jag saknar svenska killarnas klädstil!

 

Vad får du mest för frågor om Sverige?

- Bla. vilket språk vi talar, om vi har snabbmatsresturanger, om det är kallt (snö) året runt.

Vi satt och diskuterade stereotyper i english class, så vi kom in på typiska svenska stereotyper som att alla är blonda, alla tjejer är stora bröst, att vi går nakna och att det går isbjörnar på gatorna.


Vad hade du för betyg i engelska när du slutade nian?

och vad hade du för betyg i Engelska A om du ni har läst det? :)

- Enligt mig själv så sög våran eng lärare i nian, och när jag inte gillar läraren så tappar jag lätt intresset för själva ämnet också. Men jag hade G i nian och VG i Eng A.

 

Vart hamnar den totala kostnaden för allting och hur fick du pengar till att åka?

- Det är svårt att sätta en korrekt summa på vad allt det här kostade. Men först och främst så gick själva programmet på 59.000, eftersom skulle sprutorna och visumet betalas vilket blev några tusenlappar till. Sen att vara här kostar även det pengar. Så jag vill egentligen inte säga vad den totala kostnaden är eftersom jag har ingen aning, och det beror också på hur mycket man spenderar i landet man ska till. Galet nog är det mina föräldrar som betalar detta. Självklart så tycker alla nu vilken bortskämd unge jag är, men svaret är att mina föräldrar är allt för generösa.

 

Vad brukar man göra på lektionerna? (genomgångar, redovisningar, arbeta själv med olika uppgifter o.s.v.?)

- Det beror såklart helt på vilken klass du har, men i min Theater class så leker vi mest och har massvis med övningar för att stå på scen och få mer självsäkerhet. I English class så har vi allt det som du tog upp, genomgångar, redovisningar, arbeta själv och andra uppgifter. Men det är en hel del skämt där i mellan!

I Photography class arbetar vi mest själva. Samma sak är det i Drafting class där vi har en ganska så lat men otroligt rolig lärare. Vi liksom jobbar mesta dels vid datorn och jobbar med tester tills vi får 100 % (bara att memorera frågorna hur lätt som helst).

 

Kan du visa hur ditt hus och ditt rum ser ut?

- Har tagit några kort från utsidan, KLICKA HÄR för att komma till bilderna.

Men jag tänkte även filma lite hur det ser ut i huset. En så länge har jag filmar övervåningen och rummet. KLICKA HÄR för att komma till den videon.

 

Är du junior eller senior, går det att bli senior även om man är lika gammal som junior? och får man gå på prom, homecoming osv som junior?

- Jag är Junior och ja man får praktiskt taget göra allt det som Senior får göra, Prom, Homecoming.

Det är nog olika från skola till skolan, jag frågade inget om att bli Senior eftersom jag var nöjd som Junior.

 

Valde du någon delstat?

- Ja, jag valde tre stater:

1. South Carolina

2. North Carolina

3. Kentucky (spontant val, vet inte varför jag tog den staten..)

 

Tvekade du mycket på om du skulle åka eller inte?

- Nä, faktiskt inte, inte vad jag kommer ihåg. Jag var väldigt säker på att detta var det jag ville göra så jag gick efter magkänslan.

 

Har det varit lätt att komma in i engelskan?

- Det tycker jag! Eftersom du har engelskan runt om dig varje dag så börjar det kännas väldigt naturligt efter ett tag.

 

Svarar du i telefonen hos din värdfamilj?

- Haha, ja det gör jag.

 

Kan du inte lägga upp bilder på husen, naturen m.m? :)

- Visst kan jag göra det, ska försöka få tid till det också.

 

Vilken organisation åker du med? Är du nöjd?

- Jag åker med Explorius, och hittills är jag mycket nöjd!

 

Har du svårt att hitta vissa ord i svenskan eller är det som förut?

- Haha nä det är verkligen inte som förut och det vet mamma när jag pratar med henne över skype. Jag glömmer lätt bort vissa på svenska numera, ibland måste jag ta in engelskan för att förklara men i vissa fall vet jag inte ens vad ordet är på eng, så haha är lite orolig för svenska lektionerna när jag kommer tillbaka.

 

Svarar på resten av frågorna i morgon! PUSS


Det här med olika tider, gör det lite krångligt..

2010-11-03 14:54:01
.. Men klockan hos mig just nu är 9.50 typ (ja jag är hemma idag också, fan jävla hals och snornäsa..) och eftersom klockan hos er är väl typ runt tre eftersom ni har ställt tillbaka kl, så bestämmer jag har och nu att frågestunden slutar kl. 21.00 svensk tid.

Och ja, förlåt tänkte inte på att skriva ner namnet på låten. Men det är Homesick av Kings Of Convenience.
Och nej, jag lyssnar inte på den här låten bara för att den heter Homesick och att jag saknar Sverige en aning, helt enkelt en bra låt! Så inget mer med det, haha.

Must see!

2010-11-03 02:11:29
Skyline Release Date: 12 November 2010 (USA)
Harry Potter and the Deathly Hallows Release Date: 19 November 2010 (USA)
Burlesque Release Date: 24 November 2010 (USA)

Avslutar kvällen med en låt

2010-11-03 01:32:24

Hej

2010-11-03 01:18:39

Tisdag = sjuk och politisk hemmafest

2010-11-02 19:58:11
Tog en extra dag från skolan. Mår fortfarande inte helt okej, men bättre.
Har legat i soffan hela dagen och haft Grey's Anatomy maraton, väntar fortfarande ivrigt på mitt paket från Sverige som verkar vara försenat.. Vill ha choooklad!!

Haha ikväll ska Mary och Mark ha en fest här hemma. Det pågår något politisk val här och eftersom båda är extremt insatta i politiken (vilka amerikaner är inte det) så bestämde dom sig för att bjuda över grannarna som röstat för samma sak. Kanske inget som kommer att roa mig men mat kommer det att finnas, i massor! Haha så kul att höra hur mycket dom hatar Obama här. Vi som inte bor i Amerika har ju fått någon helt annan, positiv syn på Obama vilket egentligen är fel eftersom landet håller på att gå under. Det diskuteras om ett nytt "Tea Party"  Tea = tax enough already (eller något)...

AAAh vilken tönt jag är!
Jag är inte det minsta insatt i politik egentligen och här sitter jag och babblar på som om jag exakt vet vad jag snackar om. Men ja vad har man för val när politik och krykan är vad Amerika är uppbyggd på, typ. Det är dom största samtalsämnen här. Liksom när vi svenskar snackar om vädret.

Monday, NO SCHOOL!

2010-11-01 14:26:27
Vill först tacka alla som kommit med så fina och uppmuntrande kommentarer, ni är bäst. TACK!

Förkylningen sitter i fortfarande, men jag är ändå glad eftersom vi är lediga idag! Vilket verkligen behövs! Får se om jag kommer iväg till skolan imorgon.
Anyway. Igår hängde jag med ett gäng hos Nicole, inte direkt ett halloween party, mer halloween mys med MASSOR av mat, snacks, läsk, glass gud vet vad. Några skräckfilmer, bla. Crazies (helt okej film) och Mirrors, som jag inte kunde kolla klart på HAHA. Fan den var otäck!
Men i alla fall så lovade JP och Molly att dom skulle ta med mig till en riktigt fest någon gång, kulkul, kanske kommer jag ihåg då att ta med min kamera också (glömde den igår, där av inga bilder.. yeeah me.)

Mamma skickade iväg ett STORT paket förra veckan fylld med heliga svenska saker!
Så jag sitter förväntansfull på att brevbäraren ska plinga på här!

RSS 2.0