Anna Westergren -

Svar på kommentar

2011-05-31 23:18:38
- Du hittar Potter världen inne i "Island Of Adventures" som i sin tur ligger i Orlando, Florida.


- Hej hej! Tackar så jätte mycket!
Det var precis samma för mig, jag hade endast spelat fotboll när jag var liten. Men jag har alltid haft lätt för bollsporter. Men det enda du egentligen behöver göra är att visa att du är motiverad, gör uppgifterna som du blir tillsagd att göra, och såklart göra ditt bästa. Så länge du håller igång så kommer du ha en god chans till att komma med i laget. Även om jag nu kom i JV laget så hade jag fortfarande lika roligt!
Kram

This weekend: Pool & Blueberries

2011-05-31 04:20:01
Right now:
- Study for finals tomorrow
+ Börjat fått en bränna
+ - Värmen
- Hemlängtan är som värst nu
+ - BUSY

Memorial Day!

2011-05-30 15:00:04
Vaknade för drygt en timme sedan, vädret ser ut att bli precis som igår så det blir säkert en tripp till poolen idag igen. Bilderna från igår väntar jag fortfarande på eftersom det var Jo som tog dom, så senare idag eller i morgon för er där hemma. Som sagt så är det Memorial Day här idag, då vi firar alla som är ute i krig och även inbördeskriget. Firas egentligen inte så mycket, om du nu inte bor i dom större städerna där dom har parader osv. Så vi har i alla fall fått en extra dag ledig, vilket alltid uppskattas. I morgon börjar the finals i skolan..

- Det var någon som undrade om min värdfamilj går till kyrkan varje söndag, mjaa, skulle jag nog svara på den. Vi går varje Lördag istället, eftersom min värdfamilj är med i en Seven days Adventist Church. Vilket var en helt ny grej när jag kom hit. Typ exakt likadant som alla andra kyrkor här, bara det att vi klär upp oss mer och att det är på lördagar.

Hungrig som ett djur, och ändå måste jag vänta tills vi ska äta tillsammans, mat mat mat...
Apropå mat, så har jag tappat 4 kilo sen i julas. Fortfarande inte nere i samma vikt som när jag kom hit, men jag är skapligt nöjd med dom kilon jag har nu! Vet inte riktigt hur jag tappade dom, men det måste väl varit fotbollen och att jag slutade äta pizzan varjedag i skolan. Blääässchch!

Fun weekend!

2011-05-30 01:47:28
Riktigt trevlig helg med fullt av roligheter. Igår blev det piratbio med Rachel, sov även över hos henne igen, vilket jag mer än gärna gör eftersom hennes säng är gudomlig! Sen idag, blev det först plockning av blåbär i trädgården, sen en tripp till poolen med Jo, Jasmine Rachel (Inte samma Rachel jag sov över hos, för er som vill veta )där det blev sol och bad i drygt 2 timmar. Så himla skönt nu att dom har öppnat pool området, fullt med trevligt folk, som man annars knappt ser här i Black Horse Run eftersom folk håller sig mest inne.. I alla fall.
Har tagit bilder från dagen så dom lär komma upp lite senare.
Bilden nedanför är från Church i Lördags, Jo, Michele and Me

The very last school day at NHS

2011-05-27 22:18:16
..egentligen inte eftersom jag har några slutprov att göra nästa vecka, men detta var den allra sist RIKTIGA skoldagen innan graduation. Börjar inse mer och mer att det börjar leda åt sitt slut. Året har gått så otroligt fort!
Har fått min yearbook signerat nästan till fullo, vilket ska bli jätte kul att ha kvar senare! Har några kvar som lovat att signerat och även lärare nästa vecka. Fredag idag och det regnar ute, så inget mer än en hemmakväll idag. Bio med Rachel i morgon!
Jag och Rachel in Art class

Nämen, Videoinlägg tillbaks igen!

2011-05-26 03:10:38
Musik-kväll-tips! That Moon Song - Gregory Alan Isakov
And some NHS style (för er som är lite nyfikna över vad som spelas här) Ber redan nu om ursäkt för texten hahahaha..

Info om Harry Potter World

2011-05-26 02:52:43
För att svara på alla frågor från er nyfikna, ni undrar hur det var?
Och jag kan säga er att det är något som jag VERKLIGEN rekommenderar. Jag och Jo köpte två dagars till "Island of Adventure" (som parken heter). Första dagen spenderade vi hela dagen vilket var från 09.00 till 22.30, bara inne i Harry Potter World. Haha mycket tid gick åt att stå i kö, men det var det värt! Det var till och med så mycket folk att man var tvungen att stå i en timmes kö för att komma in i området. Väl inne i området var det kö till allting, FÖRUTOM (konstigt nog) till Dragon Challenge (den stora berg-dalbanan), Där var det som max 10 min kö.
I alla fall, många frågade om man kunde gå in i slottet, svaret är JA. Det är nämligen en stor attraktion inne i slottet, men innan det så går man i genom välkända rum från filmerna. Bla. Korridorer med rörliga/pratande tavlor, Dumbledores rum, och ett av klassrummen, där man kunde hitta bla. Harry, Ron och Hermione. Även dom var rörliga och pratade, med hjälp av nå tufft teknologist sätt.

Yearbook!

2011-05-24 23:39:28
Är riktigt förvånad hur tjock den är, gillas mycket! Dock så står det att jag är Junior, och har mina bilder bland Juniors. Men detta fixade yearbook klassen förra terminen då jag fortfarande var Junior. Allt blev ett missförstånd redan från början, då skolan missade när jag egentligen var född. Men men, det är ju kul att jag överhuvudtaget är med i den! I morgon ska det signeras!

PS. Haha ville bara säga att Ms Rebich var kanske hur gullig som helst idag. "Överraskning" party haha

I'm up! Good morning!

2011-05-24 11:12:24
Dagarna rullar på, just nu är det slutspurten i skolan med exams och andra saker som ska vara klar innan graduation. Klockan är lite över 05.00, galen tid att gå upp varje morgon.. Men ska ner och ta något att äta innan jag tar bussen sen till skolan. För övrigt är humöret idag trött..
Tänkte göra ett inlägg om lite hur jag tyckte om Harry P World, många som är nyfikna såg jag.

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det idag man kan hämta upp sin yearbook! Håller tummarna!
Återkommer med bilder om det visade sig vara idag! Puss


Harry Potter World

2011-05-22 19:38:33

A sunny weekend

2011-05-22 06:23:07
Några bilder Rachel tog för några veckor sedan

Rachel's place

2011-05-21 06:07:39
Ligger just nu i Rachel's sang och vantar pa att hon ska bli klar inne i badrummet.
Akte hit efter var forsta musikal show som agde rum idag. Vi har aven en till show i morgon.
Allt gick helt okej, haha men det var ganska forutsagbart att nagot halvgalet skulle handa. Haha men det loste sig! Har annars inget mer att beratta om vad som pagar just nu, eller ja jag blev utsedd till most improved i vart soccer team, det var 3 nomineringar sa ja det var kul! Nu ar det min tur att besoka badrummet, sen blir det sova, helt slut efter att ha varit sjuk annu en vecka, men idag mar jag faktiskt riktigt bra! Ingen mer tappt nasa!

Nattinatt

1 månad kvar!!

2011-05-18 00:27:14
.. Okej så igår var egentligen den exakta datumet från en månad kvar. 16 Juni tar jag flyget hem igen! Den sista tiden här har blivit till det bättre, faktiskt mycket bättre (vilket är på sätt och vis lite tråkigt eftersom stora delar av året har varit jobbig, och nu dom 2 sista månaderna så är allt toppen!)
.. Förutom att jag är fortfarande sjuk, eller om jag ska kalla det allergi, för jag har verkligen ingen aning om vad som pågår haha. Rejäl näs täppa och hosta i en hel vecka nu, men inga tecken på förbättring. Suger. Men men.. har ingen större lust att spendera alldeles för mycket pengar för en undersökning, och för att få nån dyr medicin eller nåt. En månad kvar. Dessutom hade jag liknande i februari och det gick över efter 2 veckor såå... Kul. Bara en vecka till alltså.. Tjarå!

PROM 2011

2011-05-16 02:15:20
Min kamera dog i bilen på väg till Prom, så jag var tvungen att ta bilder från dom andra tjejerna. På sista bilden gjorde vi någon gemensam dans, (som dom förmodligen kör varje prom) så jag hängde på haha..

PROM NIGHT!

2011-05-13 19:03:20
... Det var väl typsikt att man skulle bli sjuk den här veckan av alla veckor..
Trodde att allt skulle vara bra i Onsdags men det slutade med att jag fick stanna hemma hela veckan, eftersom det visade sig att jag fått bihåleinflammation.. kul kul.. Såklart att jag skulle ha sån himla tur att bli sjuk då det är PROM. Något som jag sett fram emot så himla länge, och nu måste jag stå ut med den galna ghetto musiken som kommer få mitt huvud att explodera. Host och täppt näsa på det också, toppen!

Ganska roligt att nästan alla ungdomar hyr hotellrum där dom kan vara efter prom, antingen fest eller något annat kul.. Själv ska jag hänga med ett gäng tjejer som alltid har något pågång, kul kul!

Ska börja fixa mig nu, hår och sånt. Förstår mig inte på vissa personer här som spenderar alldeles för mycket pengar på bara håret och naglarna, sånt fixa ja själv! PUSS

Animal Kingdom & Seaworld

2011-05-11 21:00:19
Ligger hemma sjuk både idag och igår.. känner mig helt okej just nu så det blir skola i morgon igen. Har egentligen inget val eftersom jag har rehearsal för pjäsen. Sen är det PROM på fredag så har ingen stor lust att vara sjuk den här helgen eftersom det kommer bli riktigt festligt!!

More pictures! Magic Kingdom

2011-05-06 04:45:37
pic 4- crazy hand fler-fingrar-illusion. hah håller i kameran

"Växthus" eller nåt?

2011-05-04 01:55:44
Svar: Hej Anonym! Antar att det är detta du menar, på bilderna nedanför, om jag inte är helt ute och cyklar. Helt ärligt så har jag inget riktigt svar på det. Det är nog inte så vanligt här i North Carolina, inte vad jag har sett i alla fall. Men jag upptäckte att nästan alla hus nere i Florida hade sånt här "växthus" haha. Saken är den att utifrån så ser man inte in så jätte bra, ungefär som på visa bilar så ser man inte in i baksättet men man ser ut precis som vanligt. Haha aja. Så jag antar att man är ute efter privathet (kan man säga så). Dessutom så är det lättare att hålla poolen ren! Men jag såg en hel del som hade det även om dom inte hade pool, tex dom vi stannade hos i Florida. Mer till svar har jag tyvärr inte.

Shit, upptagen tjej!

2011-05-04 01:24:40
Sitter just nu och lyssnar på härlig musik, känner fortfarande den underbara känslan från helgen. Grym, med trevligt sällskap! Japp, jag var som jag sa i det tidigare inlägget borta hela helgen, utan någon som helst koll på vad som uppdaterades på facebook.. Har varit en riktigt blandgodis påse nu i helgen, fullt med roliga saker. Glömde bort att ta bilder eftersom jag var helt upptagen med att vara mitt riktigt jag för en stund, om man säger så. Haha. Det var i alla fall riktigt trevligt!

Ska svara på några kommentarer och lägga upp fler bilder från florida!

RSS 2.0