Anna Westergren -

Q&A

2010-08-31 01:27:02
- Min lärare har porträttet för tillfället, men jag skulle få tillbaka det snart, så kan visa det då!


- Vi var på "Restoring Honor". En stor samling då dem hedrade bla. America i sig, talet som Martin Luther King höll, det var 50 års jubileum, typ. Men om du söker på Restoring Honor så kan du läsa mer.


- Jag har alltid varit blyg, men under dem senaste två åren så har jag verkligen testat på dem saker som jämt fått mig att tänka "kan jag verkligen göra/säga så, vad skulle hända om jag gjorde det, skulle allt bli bara en jävla röra och helt fel?" Och den klassiska "vad skulle dem tycka och tänka om mig om jag nu gjorde eller sa så?" Såna typiska tankar. Men istället har jag tagit ställning och börjat tänka att livet är alldeles för kort för att sitta och oroa sig vad andra tycker och tänker, att skratta åt sig själv när man gjort något pinsamt gör situationen mycket lättsammare istället för att visa att man tycker det är pinsam. Jag har alltid varit en sån person som tänker innan handling, vilket är bra, men inte när det blir för mycket. Så där har jag börjat släppt och göra saker, om det nu går snett så vad gör det. Jag hoppas du förstår vad jag försöker att säga, livet är alldeles för kort för att oroa sig om små saker.

Today update

2010-08-30 23:44:49
Dagarna blir bara bättre och bättre här. Man börjar allt med vänja sig vid det är livet och skolans regler.
Det visade sig vara jätte många som vet vem jag är, men inte kommer fram och säger hej osv. Så för varje dag som går är det fler och fler som visar intresse och vill veta en massa.
Har till och med börjat komma in i ett tjej "gäng", härliga personer med sjukhumor. Det är en tjej (dålig på namn) som har gett alla ett smeknamn, med ingen speciell betydelse bara en blandning av massa ord. Vad jag vet så kallar dem mig för AWise, a.et för Anna och W för mitt efternamn. Tydligen så är mitt efternamn ett av det coolaste dem hört.

Lite update om vad som händer och är väldigt vanligt i min skola.
Idag var tex en tyst minut för en kille som dött i en olycka och två tjejer som för tillfället ligger på sjukhus.
Allvaret har börjat nu, och om man kommer en sekund försent måste man gå till Office och be om ett pass.
Om det är football match på en lördag så går alla football killar runt i sina match tröjor för att få igång stämningen.
Är fortfarande helt förvirrad över att jag var den som fick bäst resultat i min Drafting classe på Sketching testet idag, alltså frågor om olika Sketching metoder. Och det kanske var det enklaste någonsin eftersom det inte direkt var ett test, men alla satt som frågetecken och frågade mig i fall jag kunde hjälpa dem när jag var klar. Ehm..

Senare ikväll ska jag och Jo träffa granntjejerna och gå runt lite i området, prata lite.

Imorgon kommer våran kontakt person Ginger hit och hämtar upp oss efter skolan. Vad jag vet så skulle vi ut och fika eller något liknande, prata om hur vi har det och ha det lite allmänt trevligt!

Förlåt om inläggen blir ganska tråkiga utan bilder osv, men jag har väldigt dåligt med tid att lägga upp. Ska planera upp allt bättre så kommer det nog bli en bättre förändring väldigt snart!
DC bilderna kommer komma upp så fort jag har tid, som sagt!

Washington DC

2010-08-29 00:10:00
Haft en lång och varm dag här i DC, med sjukt mycket folk (det visade sig vara 500 000 pers samlade för detta event) och alldeles för mycket super god mexikanskt mat. Har tagit lite bilder, jag vet jag vet, lovade att ta många men när allt väl hände så blev det nu fel på minneskortet...
Sitter på hotellrummet nu i alla fall och vilar lite. Snart ska vi iväg igen för en myskväll med film, första gången man går till en amerikansk bio, lär bli intressant!

- Det är alla ämnen jag har denna semester (termin) och nej jag slapp matten! Tack gode gud för det!
När jag skulle välja ämnen så stod det matte och att jag skulle välja vilken slags matte jag ville hålla på med. Men jag drog på mig valpögonen och frågade om jag var tvungen att ta det, och tydligen var det inga problem alls att byta ut till något annat!


- Förstår inte riktigt vad du menar med "det berömda fotot"? (:


1. Nej, det stod familjen för. I alla fall min.
2. 11 år.
3. Nej det är dem verkligen inte, jag förväntade mig en hel del tunga regler m.m. men dem verkar redan nu har bra förtroende för oss. Så vi har mycket eget ansvar vilket känns jätte skönt!

Stupid Girl

2010-08-28 04:54:13
Har kommit fram till hotellet här i DC, dock så började inte helgen så värst bra när jag märkte att halva min nya parfym, jag köpte i New York, har läckt ut i väskan.... Suck..
Dessutom att parfymen skulle vara dyr..
Aja, inget jag kan göra något åt nu, sorgligt bara att en super helg ska börja super dåligt.

Imorgon är det upp och hoppa redan vid klockan sex, inte ens liiiite sov morgon. Åker här ifrån vid sju tiden för att upptäcka staden. Lika bra att släcka nu! Natt på er!

Pack pack. Washington DC!

2010-08-27 22:22:04
Håller på att packar för fullt!
Ska äta lite först, sen bär det av till DC och stannar där över helgen!
Mark och Mary ska ju på något event, och om vi nu inte är intresserade så har vi tillåtelse att åka runt i DC på egen hand och gå dit vi vill. Ganska skönt att dem redan fått ett hyfsat förtroende för oss!
Finns en hel del att turista på, tänkte bla. leta redan på något ställe att shoppa på. Har dock inte så jätte mycket pengar på mig, men något kan väl få komma tillbaka med hem.

har lovat mig själv att ta en massa kort. Dator hänger med, men jag vet inte hur mycket tid jag kommer att ha framför datorn, måste tyvärr ta med en hel del läxor att arbeta med. Kul kul....
Aja, önskar er en toppen helg med mycket sol. Vet inte riktigt hur kallt det börjat blivit hos er i Sverige? Här är det i alla fall alldeles för varmt, sol och molnfritt.

Puss på er, så hörs vi! ♥

Mina klasser

2010-08-27 21:48:57
Dagarna flyter på bra här i North Carolina.
Jag har börjat komma in i skolsystemet med klockan som ringer en in och ut, korridors pass när man behöver gå på toaletten, alla läxor..
Men det börjat kännas riktigt bra nu när man börjar lära känna lite folk, hejar och pratar med varandra i korridoren. Dock är det mest killar som jag fått kontakt med, men det är ett par tjejer jag sitter med på lunchen, som verkligen frågar en saker hela tiden. Men dem är jätte trevliga!
Tänkte skriva ner lite om vad jag tycker och tänker om mina klasser:

First Period - Theater I
Mrs Rebich gillar jag jätte mycket. En ung lärare med nya fräscha idéer.
Själva ämnet gillar jag faktiskt jätte mycket, just leker vi bara namn lekar för att lära känna varandra.
Idag gjorde vi faktiskt en litet uppspel i gruppen, så vi prövar på och lär oss hur man ska agera bra som skådespelar. Gruppen, eller klassen är super dessutom. Ett riktigt härligt gäng som håller ihop!
Inga läxor från denna klass.

Second Period - Honors English III
Har två lärare i denna klass, Mrs Duffner och Mr Mournighan (som egentligen är lärling, men super bra).
I den här klassen är lärare och studenter typ bästa vänner. Även om det förkommer mycket i dem andra klasserna också. Det skämtas väldigt mycket, och Mrs Duffner pratar verkligen med en som om man känt henne i år, väldigt lättsam och behaglig människa. Klassen är lite svår, men jag lär mig. Tydligen klarar jag mig bättre än väntat när jag fick min läxa tillbaka. (Allt man gör betygsätter man) Så det var det tydligen inga problem med att få högsta betyg. Så det är en bra start!

Third Period - Photography I (Hade Honors French innan jag byte, vilket jag fixade idag helt utan problem)
Har som ni kanske förstår inte fått någon direkt klar uppfattning om hur den här klassen är. Läraren är precis som i dem andra klasserna super bra och trevlig. Vi har börjat lära oss hur allt fungerar med olika ljus, former, olika typer av foton och ska börja använda kamerorna på måndag. Även här slipper jag läxor, vilket uppskattas!

Fourch Period - Drafting I
Jag har verkligen haft sån himla tur med lärarna för även här så har jag en toppen lärare som verkligen skämtar om allt, bla. skämt då hon "dissar" studenterna, men att ingen tar det på allvar. Hon är en sådan lärare som sitter vid facebook när vi ritar, man jag har verkligen lärt mig extremt mycket i just olika rit tekniker så hon gör sitt jobb bra!
Just nu håller vi på att rita oss själva och lär oss olika tekniker för porträtt, vart klar med min bild idag och alla blev helt till sig när dem såg bilden. När jag blir klar med en bild på två lektioner så är det inte mitt bästa men tydligen var det något helt otroligt, haha. Det var en kille som hoppa runt och sa något om att jag skulle bli drottning, fattade ingenting haha, att jag hade en framtid.. blabla. Eftersom denna klass passar mig helt utmärkt så är det ganska chill och tiden går fort. Dagarna går fort!

Jag är i alla fall jätte nöjd med dem klasser jag har, och är mycket, mycket glad över att jag fick byta bort min franska... heeeereeegud...

First day at Northern High School

2010-08-27 03:33:01
Kul att ni gillade New York filmen! Martin, jag redigerade den i imovie - MAC.

Ledsen att jag inte hunnit med att skriva här på bloggen, men det har varit så mycket nya intryck att ta in efter första skoldagen (som var i igår).
Den originella skolbussen kom runt 06.20 vid mitt hus och vi var framme vid skolan en timme senare, varje dag är det så, bara att vänja sig.. Konstigt nog var jag inte ett dug nervös, vet faktiskt inte varför, kanske var det för att jag visste till vilka klassrum jag skulle till och allt kändes planerat och klart!
Det var ju inte så att man smälter in i mängden eftersom ca 70% av studenterna på skolan är mörkhyade. Så man kan säga att man sticker ut som vit med långt blont hår...
Jag gillar mina klasser, förutom Franskan som jag ska byta. Alldeles för svårt när man ska först översätta franska till eng, eng till svenska... Så i morgon ska jag till Office och prata med min "kontaktperson".
Tillbaka till första skoldagen, Den första som verkligen började prata med mig var en kille från mitt hemklass rum, Jesiah, han var riktigt trevlig och visade mig runt lite på skolan. Efter det flöt det på bra i klasserna och dem flesta visade stort intresse och ville prata om allt och inget. Det var först och främst inte många som trodde jag var utbytesstudent eftersom dem tyckte jag redan hade sån bra accent. Många killar erbjöd sig att hjälpa mig om det var något, inte för att man skulle tacka ja eftersom det var mest på ett sliskigt sätt...
Lunchen var hysterisk! Jag och Jo åt pizza som vi fick köa till i drygt 15-20 min, sen var det bara att slänga i sig maten på 10 min. Vi hade i alla fall ett helt gäng vi fick sitta med, nyfikna tjejer som vill veta allt.
Btw, när det är dags för lunch dyker det upp 3 poliser, fullt utrustade för att hålla ordning på stället. Det är ännu värre när alla ska gå till sina bussar efter skolan, ca 5 poliser som hänger vid ingången och leker tuff.
Det är i alla fall MYCKET läxor som ska in dagen efter, och det är en orsak till varför jag inte har tid att sitta här...

Ska verkligen försöka ta mer bilder, hinna skriva minst ett inlägg per dag och även svara på frågor.
Vet inte hur det blir imorgon eftersom vi åker till Washington DC efter middagen och kommer stanna där under helgen. Datorn stannar nog här hemma skulle jag tro.
Har en uppgift kvar att göra tills i morgon, så det blir den och kanske ett avsnitt av True Blood innan sängen!
Hoppas ni har det jätte bra där hemma!! Saknar er en massa!!!! PUSS

New York City!!

2010-08-25 00:25:26
I miss the City, big times!

Öppet hus på Northern

2010-08-24 05:24:29
Var i skolan idag mellan tiderna 18.30-20.00 på öppet hus.
Så fort vi kommit in i entrén så välkomnas vi med olika bord där dem bland annat sålde snacks, tröjor (m.m) med skolans logga, namninsamlingar för olika saker bla bla bla. Vi gick i alla fall vidare till cafeterian där vi skulle hämta våra scheman. Mitt ser ut som följande:

First Semester:
- Theater arts I
- Honors English III
- Honors French III (vet fan inte hur det ska gå.. men har ju Jo som hjälp annars)
- Drafting I

Second Semester:
- Honors US History
- Visual Arts I
- Honors Biology
- Computer Applications I

*Honors klasser är för dem som vill vara bland människor som verkligen fokuserar på skolarbetet och inte härjar runt. Mary rekommenderade detta eftersom dem ungdomar som går på min skolan har oftast en komplicerad och svår bakgrund, vilket kan visas i skolan.

Fick sedan gå runt lite och kolla vart mina klasser skulle hållas, träffad några lärare. Min Eng lärare var jätte glad över att ha mig i sin klass eftersom hon ÄLSKAR utbytesstudenter, hon blev även mycket förvånad över vilken bra engelska jag hade. Det är många här som blir det och undrar hur jag fått lära mig allt. Och jag som tycker min eng är medelmåttig !

Bussen kommer att komma varje dag mellan tiderna 06.10 och 06.15, och det är inte alls ovanligt att man kan få sitta i bussen en timme innan man kommer fram, vilket kommer att hända mig. Yippieee! Blev även varnad där att det kan bli riktigt tufft, alltså negativt tufft, på bussarna. Men vi bor i sånt bra område så det är sällan det händer något.

Aja, nog med det här! Dags att släcka! Natti.

Svar på frågor

2010-08-23 19:54:10
- Nej jag har inte börjat skolan ännu, på Onsdag är det dags!
Men ikväll ska jag iväg på öppethus då jag får reda på vilka ämnen jag får av dem jag valde och även testa på dem i ca 5 minuter.


- Jo (som vi kallar henne) kommer ifrån Belgien, och pratar i vanliga fall franska.


- Min skola heter Northern High School.

Är det något mer ni undrar så är det bara att fråga!
Jag har filmat hela nedervåningen och utsidan av huset nu, så jag ska så fort som möjligt lägga upp det!

Room tour och en litet titt på övervåningen

2010-08-23 14:38:48
Detta är alltså en film från igår!
Tänkte fixa en liten video om New York dagarna!

Update på förra inlägget.

2010-08-23 10:13:31
Jag vaknade precis utav någon som helst anledning. Klockan är lite över 04.00 på morgonen och jag är hyffsat pigg!
Kollade nyss till benet och det finns inget annat än goda nyheter. Det är varken svullet eller har några konstiga färger (även om det kanske kommer så småningom). Det ända är att det har kommit en massa blod från det pyttelilla såret jag fick, annars är det inget mer!
Jag har testat att gå på det, och det verkar vara mycket bättre än i igår ikväll. Nu har ju jag legat stilla med benet i några timmar så det kanske blir lite värre senare, men ingen svullnad eller missfärgningen!
Puss på dig mamma, du behöver inte vara orolig! <3

Plötsligt så händer det!

2010-08-23 04:15:04
Videon som jag hade tänkt lägga upp avbröts så jag gör ett nytt försök imorgon!
Det jag egentligen ville berätta var om den plötsliga händelsen på ridbanan idag. Jag vill inte göra någon orolig, speciellt inte mina föräldrar (även om jag vet att dem kommer att bli det). Iaf, jag ramlade av ganska rejält och fick sedan en häst över mig. Han landade på mitt högra ben, så jag är ganska svullen där men det verkar inte vara något mer allvarligt. Det känns i alla fall inte som det. Jag kan gå på det!
hästen har inte blivit riden på 6 månader, så det är helt förståeligt att den inte var så förtjust vid att någon kramar med fötterna på hans mage.
Men jag ska inte rida den hästen något mer är det bestämt, utan vi får så fall ta tag i det hela på ett annat håll.
Mycket berodde också på hästens ägares fru (krångligt där), hon är bra konstig. Ena sekunden så pratar hon om allt dåligt som kan hända i fall jag skulle rida den, om hur dyr hästen är att inget får gå fel blablabla, precis som om hon vill att jag inte ska rida. Men direkt efter allt klagande så tar hon fram hennes dotters ridkläder, ger dem och uppmuntrar mig till att rida, och hur glad hon är över att någon gör det...
Dessutom att hon har en riktigt sydstat dialekt, ni kan ju tänka er vilken "fin" mix det blir på det hela. Knastant!

Det är iaf ingen fara med benet, inget ser konstigt ut. Men det lär det gör om ett tag, färgglatt i alla dess färger. Fiint intryck man kommer att göra imorgon på skolan. Går helt snett med ett blått,svart,rött,gult ben. Ah du, det här kan bli riktigt intressant!

Walmart and new mobile

2010-08-22 23:53:49
Här är min nya lilla leksak!
Kameramobil. Fick den för 100 dollar och då ingår det också två månaders fri sms, internet m.m. Och om ni från Sverige ska ringa så kostar det 10 cent i minuten för mig, vilket inte är alls så farligt!
Har även varit inne på Walmart idag eftersom Jag och Jo var tvungen att köpa hem lite hygienartiklar. Hittade TREsemmé shampoo och balsam för ett jävligt lågt pris. Konstigt nog var det typ det billigast man kunde hitta. Saker som Head&Shoulders och Garnier var mycket dyrare. Så tummen upp för det!
Filmen där jag visar mitt rum m.m tar väldigt lång tid att ladda upp på youtube, men det är påväg!

Söndag

2010-08-22 18:07:18
Vill först bara säga att ni som tyckte jag såg ledsen eller nedstämd ut på den senaste vloggen, ni behöver inte vara otroliga. Det var sent och jag hade inte sovit på ett helt dygn, dessutom är jag jätte förkyld vilket gör en på sämre hömor. Men jag är jätte glad över att vara här! Verkligen!

Haft en lugn morgon här i hemmet. Pratat med mor och far över skype, tagit en skön dusch, spelat tv-spel m.m.
Ska byta om snart eftersom vi ska iväg och köpa lite saker nu på eftermiddagen. Blir nog stallet ikväll också!
Har precis filmat övervåningen här, så det kommer alldeles strax upp!
Men som sagt, ni behöver inte vara oroliga!
När man är sjuk som jag är så känner man sig liten och svag, då får man oftast lite hemlängtan. Men jag är på bättrings vägen så jag ser verkligen fram emot detta år!
Fick nyss reda på att vi ska åka nu iväg och köpa mobil, så filmen kommer upp lite senare!
Puss

Jo, church and fireflies.

2010-08-22 06:09:55
Jag och Joséphine utanför Ciago's.
Hämtade upp Jo idag (den andra utbytesstudenten) efter att ha varit i kyrkan i drygt en halv timme. Skillnaden mellan svenska kyrkan och den amerikanska så nå otroligt stor. Här är det allsång, där texten visas på stora bildskärmar, med lite popigare toner. Det är aldrig riktigt någon präst som är "huvudpersonen", som bara pratar, utan det är många med olika uppgifter som står och berättar om sitt. Det är nästan inget snack om själva bibeln utan bara en massa prat om att Gud verkligen älskar dig.. ajda ajad.. Hur många som helst kom fram till mig som om det inte skulle vara främmande alls och sa hej. Kyrkan har ett eget volleyboll, basket, baseball lag.. Det var mycket att ta in bara på en halvtimme.
Har varit nere i stallet och börjat lära känna hästen jag ska ta hand om och även ägarna (som kanske är hur snälla som helst!!) Testade på att rida lite på ridbanan, så ja jag ser fram emot det detta år!
Det hann bli mörkt när vi var i stallet och jag började skymt orange/gula prickar i luften hit och dit. Fattade inet om det var jetlagen som spökade. Men nej det var fireflies, vilket är för mig typ hur tufft som helst (att jag fick se dem). Eftersom jag inte sett såna tidigare så tänker man sig såna som bara tecknade grejer, även om man vet att det finns. MEN det som man inte ser, finns heller inte.. ?!

Imorgon är det Söndag vilket betyder städ,tvätt,plugga m.m dag, lika som i Sverige med andra ord. Men eftersom det inte finns så mycket att göra än så ska vi åka iväg och kolla på nya mobil och även lite school stuff.
Måste nog sova nu, galet trött! Kan säga redan nu att eng börjar släppa innan satt man och tänkte först på vad man skulle säga (om det lät rätt osv). Aja, ha det bäst! Sovgott Puss

Framme hos familjen!

2010-08-21 01:48:51
Har precis varit i stallet och ska alldeles strax ner och äta!

New York dag 2

2010-08-20 04:02:26
Det är många som har frågor, och jag vill jätte gärna svara på alla här och nu men tiden finns inte...
Andra dagen här i New York, med minst lika mycket sevärdheter.
Började dagen med en tur till Ground Zero, där World Trade Center en gång stod. Fick höra om när allt hända och även lite om vad som håller på att byggas där. Efter det blev det en stressig båttur för att få en bild på Frihetsgudinan, inte på så jätte nära håll, men bilderna blev någorlunda i alla fall!
Fort som fan skulle vi vidare till Brooklyn Bridge och ta en liten promenad över den (Hela den här dagen har varit i stort sätt väldigt stressig). Efter det var det freetime, precis som igår med lite shopping.
Varför jag går igenom dagen så fort är för att jag egentligen orkar att skriva, jag håller på att bli riktigt sjuk. Huvudvärk och tjock, öm hals..
jag vet inte om det är pågrund av Jetlagen eller aircondition fram och tillbaka mellan affärerna. Iskallt så fort man kommer in och bastuvärme ute.
Lite roligt var det i alla fall att vi möte på en Svensk smörgås restaurang mitt i allt. Lika var det igår också i Central Park där dem byggt en svensk stuga som man kan kolla på.

Nä, nu måste jag sluta. Dags att börja packa ihop! Åker i natt till NC!
Fick reda på att jag är med i den första gruppen som åker till flygplatsen. Vi har SAMLING 03.20 i lobbyn...
Blir inte så mycket sova i natt, vilket är det jag verkligen behöver nu.
Hoppas ni har det bra där hemma. Vi hörs så fort jag kommit hem till familjen! PUSS

New York dag 1

2010-08-19 03:35:25
Gud vad man bara kan älska New York!!!
Fyfan vilken stad alltså!
Jag ska försöka att förklara lite snabbt hur dagen har sett ut.
Tog som sagt bussen i till Manhattan, där vi satt som barn på julafton och ville ta kort på minsta lilla likt kinesiska turister. Allt var så himla stort och så himla ... STORT!
Vi fick i alla fall en guidad tur genom hela norra dela av Manhattan, men han även en liten bit ner mot södra där vi ska spendera mer tid i morgon!
Planerna var att både turista och shoppa, men efter som vi virade runt oss då vi letade efter Top Of The Rock (med utsikt över Manhattan) så försvann lite tid, men det fanns så himla mycket att titta på under tiden ändå. Vi var där ett bra tag, och inte var det kallt vilket man förväntar sig när man är 70 våningar upp i luften. Efter det blev vi lite sugna på att leta reda på Madame Tussauds, vilket tog tid det med! Det var verkligen något jag rekommenderar! Hur tufft som helst med olika rum, även ett miniatyr spökhus vi fick gå genom. På slutet ingick även en kort film på dryg 20-30 min, 4 D vilket var bara underhållande!
Så med det gjort fanns ingen tid till att shoppa, utan vi bestämde att vi fokuserar på det imorgon då vi bland annat är i SoHo där det finns gott om shopping!

Haft en toppen första dag här i New York, och ser verkligen jätte fram emot morgondagen!!
Vill tacka hela familjen för era fina och uppmuntrande ord från förra inlägget! Ni anar inte hur glad jag vart av att se det! Saknar er redan, önskar ni kunde vara här med mig. Och Johan, jag vet att du även skulle älska New York! Hela staden är bara så otroligt overklig!

God morgon New York!

2010-08-18 12:26:14
Bild, nyss tagen från balkongen.
Klockan är snart halv sju på morgonen här i New York. Man börjar dagen med att kika ut genom fönstret och ser tre små små vildkattungar som leker nere vid parkeringen!!

Pigg och glad och ser verkligen fram emot en hel dag inne i Manhattan!
Dagens schema ser ut så att mellan sju och åtta har vi frukost, men tio i åtta så ska vi samlas i loddyn och ta bussen sen prick in till The City! Där är det sightseeing mellan 9-13, lunch efter det och sedan 6 timmars freetime! Bussen åker tillbaka till hotellet vid 7 på kvällen, så de får man välja om man vill äta middag på manhattan eller hotellet. Såklart så utnyttjar man tiden man har när man väl är på Manhattan.
Internet är väldigt segt när det gäller att ladda upp bilder, så jag får göra det när jag kommit till min värdfamilj!
Puss på er, så hörs vi!

Framme i New York

2010-08-18 00:10:29
Är ÄNTLIGEN framme här i New York City!!
Har så himla mycket att berätta om just flygresan, dubbelbokning m.m.
Men jag har inte så jätte mycket tid, det visar sig att min adapt inte vill ta in min datorladdare vilket suger... allt annat verkar fungera men inte till dator. Så jag får fixa något när jag kommit till NC.
Tänkte lägga upp ett litet klipp av lite jag filmat idag här på hotelet. Förhoppningsvis kommer den upp snart!

Sista inlägget i Sverige!

2010-08-17 05:00:49
NU ÄNTLIGEN ÄR DET DAGS!!
Har tagit mig min sista dusch på min sista dag här i Sverige, för detta år!
Så sjuck taggad tjej!!
Hade för övrigt en jätte bra dag igår med fina möten och fin fina presenter!
Nu åker vi om exakt en halv timme, ska hinna fixa det sista med bagaget.
Är mitt upp i att säga hejdå till min kattis som ligger här i sängen, herregud vad jag kommer sakna henne...
Nä, nu måste jag rusa! Vi hörs så fort jag fått internet!
Ha det bäst nu, så ses vi snart igen! Pussar!

Bara om några timmar

2010-08-16 23:15:54
Förlåt för min dåliga update idag, men jag har verkligen varit i full gång hela dagen.

Nu är packningen äntligen färdig och sorgligt nog blev det övervikt...
Nu snackar vi bara 2-3 kilo typ! Inte för att jag har mycket kläder, utan det är presenterna som väger nu för j*vligt. Svenskt godis väger ton!
Men det är dags nu att lägga sig eftersom jag ska upp kl. 04.00 för att ta en sista dusch i SVEA rike för detta år. Sen bär det av vid halv sex.

Vill egentligen bara säga att JAG ÄR SUPER TAGGAD!!!! :D
Jag hoppas och ber att jag kommer hinna skriva ett sista inlägg imorgon bitti, annars hörs vi i staterna!
PUSS

Måndag den 16 augusti

2010-08-16 11:24:49
Herre min gud, vad det är stressigt nu!!
Jag har så mycket att packa, men ändå måste jag göra en massa andra saker där i mellan!

- Ska träffa Bella över lite lunch, kanske hur längesen sist jag såg henne.
- Ska handla den sista presenten till min värdfamilj.
- Skaffa en, en liters påse till handbagaget.
- PACKA!!!
- Träffa Eddie över en fika senare idag, men det beror på hur långt jag kommit med packningen.
- Ska även träffa Tessan som varit i USA i 3 veckor nu, och inte hunnit sagt hejdå.

HJÄÄÄÄÄÄLP MIIIG!!

En sak som var kul när jag tittade in på statistiken imorse, var att hela 163 unika besökare var här inne igår och läste om mitt faaaantastiska liv! Det gjorde mig glad! Hihi.

Nä nu måste jag börja ladda alla elektroniska saker, och allt som hör till inför sin packning. Jag lovar att jag ska svara på allas frågor, så fort jag har tid!
GAAH, jag åker imorgon.

WOW vilken kväll!!

2010-08-15 16:20:01
Jag har i natt och igår kväll fått upplevt något så fantastiskt! Avskedsfesten blev mer än lyckad och jag är så lycklig lottad som har såna underbart fina vänner!

Idag mår jag som jag förtjänar, även om det värsta har gott över och jag bara känner mig trött efter att bara fått två timmars sömn. Men skit i om jag mår dåligt, detta när något som kommer sitta fast bränt djupt i minnet som alltid kommer finnas där. Precis så som jag vill ha det!
Fick super fin presenter som jag kan ta med mig över till staterna!

Det blev även en kväll fylld av tårar, jag kunde verkligen hindra mig själv utan det rann bokstavligt talat floder av tårar. Det var först förän igår kväll som jag verkligen insåg att jag åker nu på Tisdag, vilket kom som en chock för min del. Jag kan börja gråta nu om det är så, extra känslig dem här dagarna..

Nu är det bara 2 DAGAR KVAR tills jag sitter på flyget, och jag har sååå himla mycket att göra att jag inte vet vad jag ska börja.. Både den här dagen och i morgon kommer jag vara så upptagen, att jag nästan måste sätta upp ett schema för ett få in allt och alla innan jag åker.

Bilder från kvällens trevligheter kommer om ett litet tag, tyvärr så vart det inte så många men vi får skrapa ihop något!

Kvällens outfit

2010-08-14 17:22:23
Kvällen bekväma party outfit!

Ny shorts - Åhléns REA
Nytt linne - Åhléns REA
Kofta - H&M

Önskar er en toppen kväll, för det ska i alla fall jag ha! Den kommer bli GRYM! Puss

Max cola mugg

2010-08-13 23:59:49
Just nu. En trött tjej med troll hår som fördriver sin tid med att sugga upp cola ur pappmugg.
Är så galet trött, men vilda, galna tankar om USA (sounded pretty dirty) får mig att inte ens tänka på att sova.
Men jag behöver verkligen all sömn jag kan få den här natten, eftersom imorgon händer det saker kan jag säga! Avskedsfesten med ett hel gäng goa människor!!
Måste även börja planera lite, shit åker ju snart! Inte ens så att man behöver räkna dagarna som är kvar, man kan se dem framför sig.
Vi hörs imorgon! Natt på er!

Min fredag

2010-08-13 20:15:28
Idag har jag vaknat alldeles för tidigt.

Idag har jag städat huset en aning.

Idag har jag och mor min vart och köpt adapter, godis att ta med sig till USA och andra småa ting som behövs inför resan!

Idag har jag ätit ett orginalmål utan ost och lök, för sån är jag.

Idag SKA jag slå in paket till värdfamiljen.

Idag SKA jag fortsätta att städa.

Svar på frågestunden

2010-08-13 11:53:33

1. Vad är du mest nervös inför? träffa familjen? första dagen i skolan? älskar din blogg btw, keep going! :)
Vill först säga tack för dem fina orden!
Jag har ingen aning faktiskt, men just nu är jag liksom nervös över det hela, att jag verkligen ska åka iväg om 4 dagar!! Jag är inte nervös hela tiden utan får anfall (låter ganska allvarligt), panik, ont i magen lite då och då.
Men jag ska svara på din fråga så måste det nog vara första skoldagen. Ah, helt galet bara av att tänka på det!

2. Vad blev summan alltsomallt??
Jag är inte hel säker på vad summan står på hittills. Jag vet att Explorius programpris låg på 59.000, men sen så ingår alla kostnader för sprutor, förberedelserna för visumet. Sen kommer summan bli ännu större under året, månadspeng så att säg när man ska betala lunchen i skolan, kostnader för skolaktiviteter, shopping m.m.
Så jag har inget riktigt svar på det.

3. När bestämde du dig för att du ville åka??
Jag har alltid velat åka till USA på ett eller annat sätt. Men eftersom min pappa inte hade lust att åka dit på semester så började jag själv (så envis som jag är) leta reda på andra sätt för att få iväg mig. Så jag vet inte hur många år jag har velat åka som utbytesstudent, men det blev helt bestämt förra våren.

4. Tycker du att man ska göra ett delstatval, och i så fall hur ska man tänka?? Liksom staten som man tycker är finast, större städer, hur tänkte du??
Jag tänkte faktiskt inte så jätte mycket när jag väl gjorde mitt delstatval. Visst tänkte man på Kalifornien och Florida, med tanke på det sköna klimatet, men då skulle det kosta 4.000-5.000 extra (eftersom det är så eftertraktad). Jag istället letat jag efter någon stat med liknande klimat. Varför jag valde just South/North Carolina som första och andrahandsval var delvis för att jag brukade kolla på One Tree Hill, Dawsons Creek och andra serier där ifrån och tyckte staterna verkade riktigt fina.
MEN, jag började faktiskt tänka smart precis efter jag hade gjort mitt delstatval. Jag hade valt Kentucky som mitt tredje val (men utav någon som helst anledning). Efter det började jag söka runt på internet vilken stat som har blivit "utsedd" eller något vart ekonomin stod bäst till i vanliga medelklass familjer. Det visade sig vara Maryland.
Men egentligen tycker jag att man inte ska tänka igenom så mycket, utan mest där du tror du skulle trivas (klimat,miljön m.m.)

5. Du sa att du hade SC som första delstatval och NC som andra, vilken stat hade du som som tredje val eller behövde du bara välja två?
Nej jag gjorde alla tre delstatvalen, SC, NC och Kentucky (som jag sedan valde om till Maryland).

6. Vilken organisation åker du med?
Explorius.

7. Vad var det som lockade dig att välja just SC och NC?
Jag tror du hittar svaret i fråga 4.a, annars om du vill ha ett mer utvecklat svar så säg i så fall till.

8. Är du nervös inför USA?
Svar JA!

9. Vad tror du kommer vara den största skillnaden mellan att bo i USA vs Svergie? Skolan t.ex?
Svårt att säga nu, men jag lovar att svara på din fråga så fort jag kommit till USA och fått mig en överblick hur det är. Men jag tror definitivt att skolan kommer bli en stor skillnad.

10. Har du tagit fram någon fakta om Sverige nu innan du åker? :)
Det ingår faktiskt i mina presenter, så jag får hoppas att det ska duga till det mesta annars får jag väl svara så gott det går!

11. Funderar du på att hålla på med någon sport där borta? isåfall vilken?
Min nya skola erbjuder så himla mycket just när det gäller sporter, men det är såklart att jag funderat kring Cheerleading (om det nu passar mig), annars har jag sett att det finns ett tjej volleyboll lag, kan vara ganska intressant.

12. I vilken "årskurs" blev du placerad i? Junior, senior osv? Om du nu vet det ;P
Jag har ingen aning om det än faktiskt. Är ganska säker på att jag kommer få reda på det när jag åker till skolan för att skriva in mig den 20 aug. Spännande!

13. Hur mycket kommer du sakna mig??????? fan åk inte, kommer sakna dig mest bäbis
Älsklings Sarilari, jag kommer sakna det en massa såklart !!!!!!! :D 18 båda två när jag kommer hem, firas med en massa vingeldricka haha14. Är du blyg första gången man träffar dig?
Jag har arbetat bort det nu faktiskt (var väldigt blyg förut), håller gärna igång snacket om det blir alldeles för tyst.

15. Hur länge hade du din tandställning?
Överkäken var nästan 2 år och underkäken i 1 år. Var tvungen att ta ut dem nu innan jag åker, men även om det gick så pass fort så är tänderna nu så gott som klara! Vilket är otroligt skönt!

16. Hur många poäng gick du ut med i nian?
Har faktiskt ingen koll på det där, men jag tror det låg omkring 240.

17. Kan du inte länka din spotifylista?
Har ett antal listor men jag kan lägga upp dem tre som jag lyssnar mest på, med blandad musik.
Rhythm
Soft
Something
Hoppas dem fungerar.

18. Vilka smink produkter använder du?
Använder typ inget smink nu på sommaren, men kan försöka berätta lite snabbt vad jag annars använder.
Maybelline Colossal mascara.
Compact puder från Izadora.
Foundation från Make up Store.
Concealer från Max Factor.

19. Vilka hårprodukter använder du?
Använder inga speciella hårprodukter, förutom hårspray ibland från proffs. Tar det som finns i duschen, inget speciellt där heller.

Blev ett ganska så långt inlägg, men det var svar på era frågor för den här gången!
Kommer förmodligen dra igång med en ytligare när jag väl kommit till USA.

Fråga vad du vill!

2010-08-12 11:46:07
Har inget bättre för mig, så vi drar igång med en frågestund!
Precis som rubriken säger, fråga vad du vill. Det behöver inte bara vara något om USA, utan jag är öppen med det mesta och ska svara på varje fråga så bra jag kan!
Svara antingen i kväll eller i morgon (beror på hur många frågor jag får in). Puss

Svar på frågor

2010-08-11 17:53:12
Det gör mig glad att du tycker det! Ska verkligen försöka mitt bästa med att hålla bloggen uppdaterad (:
- Yes, det är precis som du säger. Detta år kommer bli ett studieuppehåll från min skola här i Sverige, precis som om jag skulle ta ledigt ett år för att göra annat (typ.., haha). Så ja, jag kommer att börja där jag slutade om man säger så. Skulle ha börjat tvåan nu, men börjat istället då med 94.orna (född 1993) nästa höst när jag kommit hem!- Hej! Jag åker mer Explorius och mitt första delstatval var South Carolina.
Det är inte så jätte vanligt att man får dem delstatval man gjort, men jag hade turen på min sida och fick mitt andra val. North Carolina!Funderar på om jag ska fixa en riktigt frågestund snart?
Aja, säger till i så fall!

Natt-tandställning

2010-08-11 15:52:51
Spelade in detta för några timmar sedan, men youtube segade rejält! Kvalitén blir bättre så småning om! eller inte...

Godmorgon, godmorgon!

2010-08-11 10:26:00
Målarna är här idag igen..
Det jobbiga är också att dem bara är tre, men står på såna ställen där dem inte borde stå. En hänger precis utanför mitt fönster, en målar balkongen vilket är från det stora toaletten och en små springer mellan fönstrena på nedervåningen. Så det är inte det lättaste att göra sig i ordning innan jag ska till bussen om en timme.

Ska in till stan och hämta upp min nya natt-tandställning. Hoppas det inte tar sån himla tid, så att jag hinner sola lite i alla fall!
Om allt vill sig, så ska jag försöka få upp någon videoinlägg. Men det, det är inget säkert!

Ha det toppen i solen!

Braces OFF

2010-08-10 15:05:10
Kom nyss hem från tandläkaren.
Idag var det äntligen dags för mig att ta bort tandställningen. Så här från ni lite bilder på mig och mitt nya smile!
Bara tillfälliga bilder, så det kommer nog upp bättre sen! Puss och kram!

Svar på frågor

2010-08-10 10:47:43
Hej Jasmine!

- Jag behövde inte övertala mina föräldrar så speciellt mycket, eftersom jag hade i några år pratat om hur roligt det skulle vara att åka som utbytesstudent i framtiden. När vi väl började diskutera det hela på allvar så insåg dem hur mycket jag vela detta, att jag tog det på stort allvar när jag visade dem olika organisation (vilken som var bäst och billigast).

- Det är sant som du säger, det kostar en hel del pengar. Men jag vill inte framstå som bortskämd när jag säger att det var mina föräldrar som betalade allt, dem ville att jag skulle få uppleva det dem inte hade möjligheterna att få göra när dem var yngre. Jag kan verkligen inte beskriva hur tacksam jag är över det här!

Jag tycker verkligen att du ska ta chansen att åka! Det ger så många fördelar i framtiden med jobb och dig själv som person!


USA planer

2010-08-09 17:43:07
Mina värdföräldrar har redan börjat lägga upp schemat för dem första veckorna.

Första dagen, den 20 aug, ska jag väl först få göra mig hemma med att packa upp m.m. Jag ska även åka iväg till min nya skola med Mary och välja kurser.

Andra dagen är i alla fall upp bokad då vi ska till kyrkan och efter det hämtar vi Joséphine (utbytesstudent från Belgien) på flyplatsen. För att fira våra ankomster så ska vi ut och äta direkt efter. Mark förslog också i sitt senaste mejl att vi skulle åka och shoppa efter att vi ätit, han berättade att Durham var inte en stad att skryta om men shoppingen var jätte bra och att det fanns riktigt fina köpcentrum!

Onsdag den 25 aug börjar skolan. Lär bli intressant, kommer väl vira bort mig helt och hållet..

Lördagen den 28 aug ska vi vara i Washington DC, så jag antar att vi åker på Fredagen eller något. Blir en liten turist-trip med vita huset, shopping m.m, och själva anledning till att vi är där är för en jätte stor politisk händelse vid Lincoln Memorial. Vet inte så mycket om det, men jag förklarar mer sen.

Första helgen i September alltså veckan efter DC, så är det en jätte stor match, Amerikansk fotboll, i Durham. Det är ett college lag från Duke university som spelar på hemmaplan. Så vad jag har fattat rätt så är det en parad förre matchen.
Det är alltså vad jag än så länge vet om dem första veckorna. Kul kul kul!

Nej men, ser man på!

2010-08-09 08:59:18
Gud vad kul!! Har legat ganska stadigt mellan 70-90 besökare per dag, men igår gick det över 100 strecket!
Roligt att det är så många som har hittat hit, och jag hoppas såklart att ni stannar.

Ni som är nya, lägg gärna till mig på bloglovin. Om det är så att ni är nyfiken på vad som händer mig detta år!
bloglovin

Måndag, måndag, måndag.

2010-08-09 08:24:57
Idag är det en sån där dag som man är på jätte bra humör pågrund av morgondagen som kommer bli fantastisk! Just därför sitter jag här, kl.08.00 på morgon och inte kan somna om. Det händer så otroligt mycket nu..
Först och främst, imorgon är det dags för mig att ta ut tandställningen!!! ÄNTLIGEN!!
Men bara därför kommer den här dagen gå galet långsamt...
Ska inte försöka tänkte på det så mycket, så rullar nog dagen på som vanligt!

Den här helgen som varit handlade mycket om min familjen, med mycket prata och god mat både Lördag och Söndag. Nu är det endast 8 dagar kvar, där jag ska hinna planera, packa, köpa det sista, säga hejdå till mina vänner och ta bort tandställningen. Ingen lugn stund här inte.

8 Dagar!! Galet!!

Mys musik en Söndag kväll.

2010-08-08 23:16:24
Where I Stood - Missy Higgings

Heart Of A Girl - Peter Bradley Adams

To Build A House - The Cinematic Orchestra

Problem med designen?

2010-08-08 21:43:19
Är inne nu på en annan dator och kollade nyss in bloggen, men upptäckte att designen var helt galen!
Ser ni headern? Och hur ser det ut i meny? Är det långa mellanrum mellan varje ord?
Det skulle vara verkligen vara helt super duper toppen om ni kunde säga till, i fall det är några konstigheter.
Vill gärna ha bloggen helt klar innan jag åker!

Får hoppas att det bara är den här datorn som krånglar för tillfället..


Some pictures.

2010-08-08 15:30:16

Fick precis svar från Mark som svarade positivt att det var helt okej att använda bilderna.
Så tänkte lägga upp lite av dem han skickade igår kväll.

Detta är den största hunden, Ford.
Sadie
Mary, tidigare utbytesstudent Renato från Brasilien, Mark. 2 år gammal bild. Jag förmodar att det är deras hus i bakgrunden.
Mary och Marks barnbarn Jasmine och hennes mamma Kay på Disney Land. Jasmines pappa heter Richard och är Marys son från hennes tidigare äktenskap.

Bilder på ingång.

2010-08-08 11:33:48
Jag fick ett mejl av Mark igår kväll med en hel del ny information och bilder!!
Tyvärr kan jag inte lägga upp dem än, eftersom jag tyckte det vore rättvist att jag frågade dem först i fall det går bra. Man vet aldrig..
Så jag har precis skickat ett mejl tillbaka där jag skrivit om min blogg och vad jag har det till.
Så förhoppningsvis så kommer det upp lite bilder senare!

Kan förklara lite om hundarnas utseende.
Ford skulle jag vilja förklara som en Seppala Siberian Sleddog, en korthårig sådan.
Sadie måste vara någon blandras mellan Tax och Jack Russel.

Håller tummarna nu på att det är okej att lägga upp bilderna så att även ni får en överblick över hur allt ser ut.
Dock fick jag ingen bild på huset, så det får jag ta när jag kommit dit.

Blixt

2010-08-08 01:03:08
Vi har ruggigt kvälls väder här i Gävle, regn fram och tillbaka.
Och nu har jag även upptäckt att det lyser upp lite då och då utanför mitt fönster, men jag hör inget muller (antar att det är jag som är döv). Eller så är det någon som står och knäpper kort med blixt från gatan, men det låter ganska ologiskt...
Men en sak är säker, det är perfekt sov väder!

Lite om min dag:
Vaknade ganska sent, segade bort halva dagen fram till tre tiden då jag drog mig ner på stan en snabbis för att köpa hem lite nödvändigt! Middag ute med familjen, som inte blev som vi tänkte oss från början, men blev mycket lyckad i alla fall!

Sen var det slut på saker att berätta! Dags att sova till myspys regnet.
Godnatt!

Forbidden rose

2010-08-07 20:33:12
För ett litet tag sen köpte jag en ny parfym från Versace: Bright crystal.
Den var dyr, och nu efter att jag har hittat en ny favorit Forbidden rose av Avril Lavigne så ångrar jag köpet, då jag kunde ha fått två av den, till priset av en Bright crystal.

Självklart sitter jag och tänker på att jag snart åker till USA och kan förmodligen hitta den där för ett ännu lägre pris. Men tänk om jag inte gör det då?
Egentligen är det väl inget speciellt med doften, men det är något som jag fastnat för.
Nä, jag måste nog skrapa ihop det sista av kronor jag har och köpa den!

Sara place. Bilder och klipp från gårdagen.

2010-08-06 23:21:11
En dryg Giulia, och en lite mer mogen Ellen. Eller?

Sorry!

2010-08-06 13:02:22
Förlåt för att jag har varit lite oaktiv dem senaste dagarna, men jag har varit upptagen med att umgås med när och kära! Kom bl.a. nyss hem från Sara där jag sov över med resten av tjejerna. Det var riktigt roligt att få träffa alla igen, det får mig att tänka på hur mycket jag kommer att sakna dem och för övrigt hela SP1A!
Jag har lite bilder som jag tänkte lägga upp lite senare, men tänkte först hoppa in i duschen och sen äta lite.

Vi hörs!

Visum

2010-08-03 14:11:25
Då är allt äntligen klart inför avfärd! Trippade bort till posten för en liten stund sen för att hämta ut visumet.
Täckte över det som jag tror är nödvändigast, siffror och sånt. Tar det säkra för det osäkra!
Kan ju säga här och nu att det här fotot blev waaaay better än pass fotot. Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta!  2 VECKOR KVAR!! TAGGA!!

Kort video över Northern High School

2010-08-03 12:36:27
(Ovan: Bara en bild, ingen film)
Tryck på bilden för att komma till videoklippet!
Filmen är nog något år gammal, men bättre än inget!

Tisdag

2010-08-03 10:45:41
Målarna fortsätter att väcka mig alldeles för tidigt, men idag tvingade jag mig själv att somna om och heey, jag lyckades!
Jag är en sån person som håller mig borta från att vara jätte sjuk, men är i stället små förkyld året om..
Som nu t.ex. Jag mår piss och känner för att bara ligga i sängen hela dagen, men det kommer inte att hända. Eller kanske, eftersom målarna är verkligen överallt så sitter jag här inlåst på rummet.
Aja, jag vet att så fort dagen börjar gå kommer även jag börja må bättre. Sen på kvällen brukar det vara tillbaka igen. Great..

((Senare kommer det upp en sak som kanske uppskattas av er som är lite nyfikna. Jag kan berätta att är en sak om skolan.))

Två saker som jag skulle vela uppmärksamma er om är den nya klockan i menyn till vänster och min mail adress. Den röda som ni ser har den svenska tiden, medan den svarta visar vilken tid det är i Durham som ligger ca 16 km från samhället där jag bor.

Ovanför "Sök i bloggen" texten ser ni en ytligare röd tex " Kontakt: anna.westergren@hotmail.com ".
Här har ni min mail i fall ni blir sugna att skriva eller ställa några mer privata frågor (som kanske inte kommer upp i bloggen). Jag ska vara så öppen som möjligt, för att hjälpa er ni som undrar!Dagens fråga

2010-08-02 19:17:23
Kanske ska börja med en "Dagens fråga" ?
Kan bli ganska intressant när man väl kommit till usa och kanske får lite inspiration där ifrån.


Måndag morgon

2010-08-02 08:20:07
Morgon mys med katten, måste passa på medan man är hemma!
Vaknade för kvart sen av två målare som står och skrapar bort gammal färg på utsidan av huset..
Tur nog skulle jag ändå upp vid den här tiden, så det passade perfekt, eller?
Nu är dem verkligen överallt, i varje litet fönster tittar dem fram, vilket resulteras att jag bokstavligtalat kryper mig igenom rummen.
Nämen anledningen till att jag är upp nu är att jag har klipp tid vid tio, och ska ta bussen in om drygt en timme.
Så dags att börja vakna! Fan just ja, jag är ju redan typ superpigg, tackar för det.. Bra start på dagen..? Mja..

Update på förra inlägget.

2010-08-01 17:12:07
Har suttit och tänkt ett tag nu över om det verkligen är så smart att lägga ut vad min värdfamilj ska få..?
Jag menar, än så längevet jag att min värdsyster (Joséphine) har hittat min blogg, och det kan även mina värdföräldrar göra. Översätta m.m.
Så jag bestämde mig för att inte göra ett inlägg om det, inte just nu i alla fall. Men det får i så fall bli när dem väl fått presenterna. Då lovar jag att det kommer upp ett inlägg, för jag vet själv hur det var för mig innan jag skulle åka. Det är mycket man vill ha tips om!
Så, så fort jag kommit dit ska jag lägga ut, kan jag även i samma inlägg skriva om dem uppskattade det eller inte, haha.

Söndag

2010-08-01 13:46:40
Hallå, hallå!
Sov ovanligt länge idag, vilket jag inte är så stolt över. Får jämt sånt dåligt samvete när jag sover bort halva dagen, men ibland behövs det!
Jag borde egentligen passa på att vara ute då vädret kommer vara lite sådär hela veckan, och det lär nog bara vara fint dag. Fast det är ju ändå inget sola väder, vilket jag är väldigt sugen på att göra. Få lite färg på sig innan man åker.

Igår var det en typsikt titta på film dag, därför ska jag se till att göra någonting idag.
Det första jag har på schemat är att grov städa rummet. Jag säger väldigt ofta att, ja nu ska jag städa heela rummet, men det blir egentligen bara små plock för sen fastnar jag för något annat..
Men nu har jag släpat fram dammsugaren, så idag ska det fan hända lite saker.

Jag tänkte visa lite senare vad jag har för presenter till min värdfamilj. Kan vara kul för er som än så länge inte har köpt något och kanske behöver lite tips!

RSS 2.0