Anna Westergren -

Trodde jag hade tid över..

2011-11-26 13:28:43
Ledsen att säga att svaren på frågestunden måste vänta lite. Jag är väldigt stressad idag med en massa planer men trodde att jag skulle ha lite tid över mitt i allt. Men jag har ett alternativ.
Jag kan svara på ungefär hälften idag genom text och sedan någon dag ta resten via ett videoinlägg, eller så kör vi bara alla frågor på samma gång någon annan gång då jag har mer tid? Men då blir videon längre och kanske långtråkig. Vad tycker ni?

Svaren kommer i morgon

2011-11-25 18:43:43
Det var meningen att jag ville vänta ett tag för att få ihop några frågor att svara på, men svaren kommer i alla fall komma i morgon någon gång via video inlägg som så många önskat. Så passa på att ställa dom sista frågorna!

Det är bevisat, jag behöver en ny kamera om detta ska fortsätta..

2011-11-22 21:33:21
En video från tidigare idag. Har sett att ni har blandat in olika slags frågor vilket är toppen!

Frågestund

2011-11-21 17:34:32
Sett att det är många som har frågor, som nu tyvärr är lite utsprida på olika inlägg och jag som lätt glömmer bort att ta tag och svara på dom. Men ska försöka skrapa ihop dom bortglömda frågorna också.
Denna underbara låt har ingenting med frågestunden att göra, men den är så pass bra att den förtjänar en plats här. Tackar serien "Bron" som låtit mig upptäcka något så bra! Fråga på!

Today

2011-11-21 17:17:18
Inget annat än webbkameran fungerade, men ni får överleva den dåliga kvalitén just nu.
En otroligt slapp måndag, klasserna gick fort förbi. Hade på mig mina två nyaste köp, secondhand, jeans skjorta på 55kr och ett par kängor för 95 kr. Fyndiga fynd! Nu ska jag städa lite och sedan invänta kvällens tv program. Är det bara jag som följer "Den som dräper"? Skjut spännande i alla fall!

Pizza och Bio kväll

2011-11-19 17:49:35
Härlig höst bild tagen för någon månad sen. Igår vart det en ute kväll på krogen för att fira Emil, sista men inte minst ut att fylla 18! Mycket trevligt! Ikväll blir det lugnt, först pizza med Jossan och Stina, sedan möta upp Oscar också för att gå på bio lite senare. Äntligen dags för Breaking Dawn, kommer bli toppen!

Sunny day

2011-11-16 12:22:16
Det är ganska oförståeligt att det faktiskt snart är vinter, med tanke på vilket fint väder det är idag. Tyvärr ganska kyligt, men solen lyser på rejält! Har nyss haft besök av två sötisar som höll mig sällskap med mat. Har haft en otroligt skönt vecka hittills, om man jämför med förra veckan som bara bestod av plugg plugg och plugg. Nu är det inget mer pluggande för den här veckan i alla fall. Vilket känns jätte skönt eftersom jag istället får en massor av tid till att skriva boken. Det är svårare än jag väntat mig, men jag har velat gjort det här sen 5 år tillbaka, nu ska jag fan heller ge upp. Får försöka hitta någon slags motivation!

It's been a hell of a week

2011-11-13 17:52:50
Nu har min lilla amerikan, Cecilia åkt tillbaka till Italien för att fortsätta sitt volontär år. Veckan är varit med mycket ups and downs. Jag har haft en riktigt jobbig vecka när det gäller skolan, därför har jag också åkt på en riktigt, rejäl förkylning nu. Men med tanke på att ha haft Cecilia här på besök så glömmer man lätt bort allt det jobbiga.

Hon har bland annat fått vara med i skolan och sett hur allt fungerar där, besökt huvudstaden och mycket annat. Enligt henne så har hon haft en toppen vecka. Att få vara "utbytesstudent" i några dagar här i Sverige.

Jag har egentligen så mycket att berätta om denna vecka och vad Cecilias tankar av kring Sverige. Men tänkte vänta ett litet tag tills hon har framkallat hennes bilder, eftersom det var mest hon som tog.

Hon har bland annat givit mig inspiration till ett projekt som jag tänkt på börja i felar år, kanske är det dags nu?

Allhelgona, Halloween party och fin besök från USA

2011-11-05 17:48:04
Har varit lite upptagen som senaste dagarna, men nu är hon äntligen här. Min lilla latina all the way from USA. Eller ja, hon har spenderat några veckor i Italien innan hon kom hit. Men det är i alla fall jätte kul att ha henne här, helt ärligt trodde jag inte att jag skulle på träffa henne igen efter att vi sagt hejdå i North Carolina. Så det är verkligen super kul att hon är här! Har hittills visat henne en bit av Gävle, vi var på kyrkogården idag för att tända ljus till nära och kära. Nu blir det middag med familjen sen ska vi göra oss i ordning inför en Halloween fest som är senare ikväll. Btw, Ledtråden till min kostym i det senaste inlägget, glöm det. Jag var ju helt fel ute, med fel säsong och allt för att hitta en grön/blå/pastell klänning... Och ja jag hade tänkt vara Frihetsgudinnan! Men nu blir det katt, fullt ut med svan,öron,makeup, och linser! Mjau!

Vart fan tog jag vägen?/ Halloween kostym

2011-11-01 19:42:06
Ja det kan man ju fråga sig. Men det är ju lov, underbara höstlov. Man har inte tid/lust/ork att sitta med bloggen, inte jag i alla fall. Jag önskade att jag var sån, som uppdaterade HELA TIDEN. Kanske blir jag sån sooner or later!
Apropå engelska, så är det inte många dagar kvar nu tills Cecilia kommer på besök. Fredag nämligen. Har redan satt upp planer inför hennes vistelse. Redan på lördag kväll så ska jag ta med henne till en stor halloween fest. Och apropå Halloween, så har jag ett svar till varför jag inte sitter framför bloggen. Är på jakt efter material till min kostym som ska vara klar tills på lördag.

Ledtråd: Har något med Amerika att göra, grön/blå i färgen och på toppen lite spetsig.

RSS 2.0