Anna Westergren -

Explorius

2009-05-22 17:30:22
Åh hade helt glömt bort!
Glöm det jag sa om mina ohändelserika dagar.
Som ni kanske alla vet så ska jag iväg som utbytesstudent till usa i ett år, nästa höst.
Och för en dryg vecka sedan skickade jag in min intresseanmälan och fick svar i tisdag om att vi skulle bestämma en tid för en intervju. Dock skulle hon bort under helgen så jag skulle höra av mig nästa vecka om passande tider.

Men idag när jag kommit hem från stan, hade jag fått ett kuvert från Explorius där det innehöll massor av papper med frågor på, både på sv och eng.
Det är nämligen så här att till intervjun ska jag ha fyllt i dessa papper för att dom sedan ska kunna skicka det vidare till USA så att dom kan hitta den perfekta familjen åt mig. Dessutom ska jag ta med mig en bild på mig själv, haha! Får väl leta reda på något helt okej ego pic.

Det kändes helt underbart att få det där kuvertet! Att äntligen veta att men är pågång! Egentligen är det inte så säkert, det får jag nämligen veta efter intervjun, om jag verkligen kom med! Men utav dom flesta jag vet som varit eller ska till usa har berättat att intervjun är lätt och det är inget att oroa sig för!
Håller mina tummar på det!


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag lockar mitt har med en locktang!

2009-05-23 @ 22:34:56
URL: http://svedin.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Svar: Oj, häftigt! Ska du ha ett år på high school då eller? :)

2009-05-25 @ 09:48:27
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Svar: Men fy vad härligt för dig! Då kanske du vill kolla in min systers förra klasskompis blogg, hon ska snart hem från USA, hon har varit där ett år och hennes uppdateringar (speciellt dom med bilder) är roliga att läsa! Du kanske har sett fler såna bloggar innan, men tänkte i alla fall tipsa dig om hennes blogg, Andrea heter hon förresten. Hennes bloggadress är http://andrea1992.blogg.se/ :)

2009-05-25 @ 17:37:34
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Erika

Dagens fråga : Har du hund ?

2009-05-25 @ 18:56:32
URL: http://lundljung.blogg.se/jikiz
Postat av: Pommeline

Jag ska också åka med explorius i höst nästa år :) Det pirrar redan i min mage! Jag har också fått hem papper med massa frågor, har dom ringt dig angående intervjun än? :P

2010-01-13 @ 17:11:17
Postat av: Alexandra

Heej! Hehe jag råkade komma in på din blogg, och jag ska nämligen också åka med explorius till USA i år! eller ja i höst :) Lycka till på intervjun! Den är inge farlig alls :D

2010-06-08 @ 20:26:56
URL: http://alxs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0