Anna Westergren -

Lördag

2009-01-24 16:13:25
Hej på er! Precis som jag sa igår började alltså min lördag med ett snöoväder, vaknade i morse av att det ven till utanför mitt fönster. Just nu snöar det inget, men usch så kallt det är ute, och blåser gör det också. 
Lördagen framöver ser ut att bli en slappdag, förmodligen i morgon också eftersom vädret kommer kanske fortsätta vara så dåligt! Tråkigt, tråkig, men då har jag mer tid till serietittande och läsning. 

Ja, jag håller fortfarande på att läsa När jag hör din röst, går lite segt just nu eftersom jag har läxor att tänka på. Egentligen har jag inte änns tid nu på helgen för att koppla av..
Nu när vi ändå är inne på Twilight ämnet så kan jag meddela att barnskådespelerskan Dakota Fanning kommer att senare att få en roll i New Moon. Eftersom nyheten är ganska ny så vet vi ännu inte vilken karaktär hon kommer att spela. Jag är väldigt avis på denna unga tjej, eftersom hon kommer att få stå vid sidan av självaste Edward Cullen aka Robert Pattinsson. Hon behövde inte äns göra någon auditions utan fick rollen direkt! 

                  

NU: Milkshake med kladdkaka!

Kommentarer
Postat av: MALIN

Aa, Rob har ju en bra mystisk personlighet (in a good way!), och han är ju skitsöt när han snackar med sitt brittiska accent =D

2009-01-24 @ 17:57:42
URL: http://haschplanta.blogg.se/
Postat av: nadia

va söt hon va, gud ja måste verkligen se twilight!

2009-01-24 @ 21:44:06
URL: http://streetshero.blogg.se/
Postat av: FEBB

oj av stor hon har blivit! :P men gud då måste hon vara duktig om hon inte ens gjorde en auditon som du skrev.



Ja jag såg de igår iaf på bikbok i stlhm ( götgatsbacken) hoppas du hittar de anna :)

2009-01-24 @ 23:09:35
URL: http://http.//febb.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0