Anna Westergren -

Lunchsällskap av tjejerna

2011-08-31 19:35:11
Inte allt för jobbig idag. Onsdagar kommer nog gå snabbt tack vare den 3 långa håltimmen vi har på förmiddagen. Blev en varmmacka på george's idag, kan inte minnas när jag sist åt den, himla god är den i alla fall!
Nu ska jag plugga lite retorik till 'Att tala och framträda' klassen imorgon. Blir nog lite te till det.

As strong as you were, tender you go

2011-08-30 23:35:28
Det är på tok för sent för att trött jag ska få vara uppe, jag borde lägga mig nu,nu,nu.
Nu framöver, denna höst kommer Tisdag var den jobbigaste dagen i veckan. Lång skoldagen med en massor av klasser. Inte nog med det så ska man sitta där till nästan 16.30, i vintern, i mörkret. Bara den tanken gör mig ännu tröttare.

The new shirt

2011-08-29 18:34:35

En skön måndag! Lite av dagens klädsel. Den nya tröjan från igår och till det blev det även dom nya bootsen.

Frågor angående utbytesåret

2011-08-28 23:26:42
Svar: Helst vill jag inte gå in på vem denna person var, här på bloggen. Det är en lång historia med många detaljer. Jag försökte byta familj i november förra året, men fick inte för min amerikanska organisation eftersom dom tyckte att det inte var ett tillräckligt stort problem för att jag skulle få flytta. Otroligt dumt svar, men så var det. Redan innan jag åkte iväg var jag orolig över min amerikanska organisation (ISE), eftersom jag hade hört dålig kritik från andra utbytesstudenter med samma org.


Svar: Dom funderingarna hade jag med, om jag verkligen skulle ta flyget hem eller inte. Men jag var så bestämd i det hela, jag ville verkligen vara där hela året ut. Så jag började lägga upp saker jag hade att se fram emot, som homecoming, christmas (som för övrigt inte blev så lyckat), California resan, min födelsedag, prom, graduation, osv. Tillslut var året över och man har en hel del att kolla tillbaka på, för mig både roliga och mina roliga saker. Men året var inget jag ångrar!



Dessa var dom enda frågor som jag hittade just nu. Kom ihåg, om ni undrar över något så har jag svarat på en hel del frågor från tidigare frågestunder i frågor och svar.


Popcorn

2011-08-28 22:46:49
Under tiden jag svarar på några av frågorna, popcorn och lite Wordfeud på mobil.
Strax blir det sängen, i morgon har jag en kort sovmorgon, bättre än inget!
Har nu byggt upp bloggen lite i större format, lite större bilder osv. är fortfarande lite osäker hur designen ska se ut, så det lär bli lite ändringar hit och dit.

I'll be up up and away

2011-08-28 18:27:18
skor - skohuset 399:- (för er som undrade) väskan - brothers and sisters. tröjan - kappahl
Blev en massor av fynd, speciellt skorna där jag tjänade 600 kronor på att köpa dessa och inte dom från Vagabond! Även mycket nöjd över min "halsbandsväska", som jag har letat efter hur länge som helst.
Söndag kvällen bjuder nog på något gott och film till det.
Btw. Tack du anonym, som påminde mig om utbytesstudent frågorna. Hade helt ärligt glömt bort det, så tack tack. Dom kommer upp senare ikväll.

Höstdojjor

2011-08-28 13:59:47
Behöver ett par riktigt snygga,rejäla höst/vinter känger. Just nu glider jag bara runt i vita tygskor hela tiden, känner att det kommer bli lite kallt framöver. Ska strax åka med mamma ut till Valbo köpcentrum för att se om jag hittar något fynd!

But I feel my heart start beating to my favorite song

2011-08-27 19:41:19
Vaknade alldeles för sent med tanke på det fina och varma vädret vi hade/har här idag. La mig i solen direkt efter att jag hade vaknat och låg där ett bra tag. Blev en kväll med vännerna igår, även om jag var inte var på så jätte bra humör så var det såklart trevligt. Ikväll har jag inga som helst planer. Det är cruising på stan idag, men vi får helt enkelt se om det blir en hemma eller ute kväll.

Du fina väder!

2011-08-26 18:05:18
Både katten och jag myser i fin vädret! Äntligen helg, börjas med tacos och sedan vidare till Sara. Sensommar, drinkar, vänner och värme! Kommer bli en toppen kväll!
Har tappat bort min lilla kamera, kanske tittar fram snart, men tills dess blir det iPhonen och bilder tagna av den.

2 timmars håltimme

2011-08-26 11:48:12
Första lektionen som var Att tala och framträda, har varit hemma nu ett tag och fått i mig lite mat, packar nu ihop gympa kläderna som är andra och näst sista lektionen, dagen slutar med matte sen är det helg!
Klunkar i mig Berocca, fullt med vitaminer innan jag drar iväg till bussen igen. När jag kommer hem ska jag svara på några frågor angående utbytessåret.

Torsdag morgon

2011-08-25 07:00:06
Lönings morgon, vilket gör att hur än regnigt de är utanför gör det till en toppen dag. Första dagen efter schemat idag, så vitt jag vet så slutar jag 5 men eftersom det är första dagen tvekar jag på det. Efter skolan blir det köp av en efterlängtad väska och parfym.

There's a spark in you

2011-08-24 12:22:39
M83, är så otroligt duktig på att lyssna sönder låtar. Grymt!

Brighter than the sun

2011-08-23 15:20:59
Slutade tidigare idag, solen skinner och värmer. Ikväll blir det ridning igen efter ett helt år, i morgon ledighet!

Gårdagen

2011-08-22 13:07:03
Lite suddig eftersom jag tog kort på original bilden .
Var med Fanny i Patriks studio igår och tog lite bilder, blev nog mest nöjd med denna bild men ska så fort jag fått lönen köpa den andra bilden som var mitt andra val.
Slutade tidigt idag så nu blir det The Big Bang Theory ett litet tag.

Videoinlägg?

2011-08-19 16:21:25
En snabb fråga bara.
Nu var det ju längesen jag ladda upp en vlogg här på bloggen, är det något ni vill ha tillbaka/mer av?
Försöker få lite inspiration över vad jag i så fall skulle berätta om. Vardagen? eller något specifikt kanske?

Borta bra men hemma bäst!

2011-08-18 21:03:16
Jag har nog inte berättat fullt ut hur det var när jag väl kommit hem från mitt år i USA. Mina tankar, känslor.

Först och främst var det en lättnad att få komma hem, hur hemskt det en låter, men det var mycket som tog på energi när jag var där. En viss person. Hade jag inte haft mina vänner, min kontakt person Ginger och lärarna där hade jag varit hemma från och med dom första månaderna.  När jag fått mitt bagage på Arlanda och kom ut bland alla föräldrar som stod och väntade, och såg sedan hela min familj, släpptes en stor jävla klump från halsen. Jag kan bokstavligt känna den dunnsade ner i magen. Att få komma hem kändes just då som det bästa jag någonsin hade gjort.

Svenskan flöt på ganska bra en då när jag väl kommit hem. Åkte ju dessutom direkt till Turiket dagen efter med mina vänner, kan säga att det finns fina mina av min och mitt svengelska. Just nu är det väl inget som stör mig, visst kan ett engelskt ord komma upp när jag pratar fort och vill bara få något sagt, eller om jag helt enkelt inte hittar ett bättre ord till att förklara saker.

Såklart så saknar jag en massor borta i North Carolina! Men för mig kommer det alltid att gälla "Borta bra men hemma bäst". Dock hindrar det inte mig att åka till Australien om två år som Au Pair!

The first day of the second year

2011-08-18 18:17:06
Tillbakas på Vasa igen! Känns bra, känns välbekant som om jag precis var där. Har saknat min skola, det kan jag vara ärlig med och säga. Tror inte att det amerikanska skolsystemet var något för mig.

Exakt ett år sedan!

2011-08-17 18:06:34
Kan ni tänka er hur fort tiden har gått? I dag för exakt ett år sedan begav jag mig till USA, och visste inte ett skit om vad jag skulle få vara med om, både på gott och ont. Nu taggar vi dom 2 sista åren i skolan, sen bär det av till Australien!
Tänker på er blivande utbytesstudenter, när jag var i er sits. Hade så gärna åkte igen om det så gick!
Har ni några bloggar så får ni gärna länka här nedanför så att jag kan följa er under erat år, och kanske svara på frågor, för det vet jag att jag hade en massor av.

Köpte mig två djungelmän

2011-08-16 14:54:21
Besökte banken, fixade lite nya skolgrejer och lunchade med mamma. Hittade även dessa killar inne på myrorna, kommer passa sig fint till mitt nya rum!

Bra avslut på en dålig dag

2011-08-13 03:17:15
Mådde väl inte som en gud i morse precis, fick dock ett riktigt trevligt avslut på dagen i alla fall. Trevligt bar häng med trevliga människor!

Frukost

2011-08-11 11:06:04
Börjar dagen med Te, rostad och Pretty Little Liars.

En händelselös dag

2011-08-10 23:42:52
Moa, Tessan och Jag förra veckan (tror jag..), kvälls mys på stranden
Vaknade sent och satte mig vid tv/datorn för att kolla på film hela dagen. Vet menat för planer nu på kvällen men blev hemma idag, och gör mig istället redo för i morgon! Ska försöka ta mig ner till stan också och köpa hem ett par jeans från Bikbok. Behövligt

Gårdagen med Moa

2011-08-09 09:17:32
Blev Lunch, Shopping och middag med Moa på stan igår. Kvällen bjöd på mer umgänge från Sara och Tessan. Denna kväll ser väl ganska spontan ut, får se helt enkelt vad som händer.

Dags för rensning!

2011-08-02 18:32:51
Rensning ur garderob! En del av dagens outfit (bilderna ovan). Kofta från Åhléns, rea, as kalas shorts från Gina som och var på rea. Gammalt linne som jag klippt till. Traskade på stan och hittade lite fynd, ja bland annat koftan!

Pizza picknick

2011-08-01 23:07:49
Trevlig kväll med Martin och Tessan, kortspel och pizza i solnedgången. Nu dricker jag te och kollar på Big Brother USA. Apropå ingenting så måste jag leta fram system kameran, får till lite fina bilder!

RSS 2.0