Anna Westergren -

Helgen är slut

2009-05-31 23:10:03

Den bästa, underbaraste, varmaste (och lite fler superduper bra ord där till) helgen är nu över. Tråkigt tråkigt, eftersom den kommande veckan ser inte så lovande ut, moln och tråkigheter.
Så därför har jag passat på att njuta till 100 % i solen med umgänge vid havet, och ja det vart ett antal dopp! Drygt 13 grader kanske inte låter så frästande, men har man legat och stekt hela dan är det uppfriskande!


En sak som stör mig denna vecka är att det är en helt onödig skolvecka. Vad ska vi egentligen göra där när allt som ska vara gjort .. är gjort?! 
Men sitter bara vid bänkarna och pratar igenom hela lektionerna.
Fast å andra sidan så vad finns det att göra hemma om det är dåligt väder, men fastnar ju ändå bara här. Vilket egentligen är båda negativt och positivt. Onödig vecka att vara i skolan i alla fall!

Nu ska jag krypa ner i sängen och skriva lite.
Vi hörs i morgon, Pussar!


090530

2009-05-30 18:33:29
Hey guys! Har nyss kommit hem från dagens moppeutflykt till stranden. Har inte gjort så mycket mer annat än att legat och stekt sönder kroppen! Vet inte varför man bränner baksidan så himla lätt? Där svider det i alla fall nå för jävligt mycket, hoppas det lägger sig snart och blir brunt.
Ja, men måste ju passa på nu när det är så fint väder ut. Dessutom är det så få dagar kvar nu till skolavslutningen , och då lär man vara fräsch och brun!
Klockan är nu runt 18.30 och det känns som om solen fortfarande bränner på som mitt på dagen..

Just nu håller jag på att kolla igenom några av de papperen vi fått av Explorius, måste sätt jag ner med mamma och pappa för att svara klart.
Det är otroligt vilka svåra frågar det är! Vilken såna man måste tänka till riktigt, och sen dessutom försöka formulera det på engelska..
Jaja, hoppas dom förstår sin på min lätta skolengelska ändå!

Nu blir det grillat med familjen!
Pussar!

Högtryck, värme, sol.

2009-05-28 19:31:58


                                                
                                                           Söndag

Se vad helgen kommer att erbjuda med! Det bara skriker sommar sommar sommar!
Och vad jag vet kommer värmen fortsätta in på nästa vecka en bit.

Så lova passa på att vara ute i solen, för vem vet när nästa lågtryck med alla moln kommer!?


090528

2009-05-28 06:59:07
Godmorgon! Gick upp för ungefär 20 min sedan för att fylla i lite av lockarna som jag haft med min locktång. Gillar egentligen inte hur lockarna bli just då, vill gärna sova en natt eller två för att få ett riktigt fint fall, ett naturligt fall!
Jag hade det visserligen idag, men bara på ena sidan. Måste ha legat och pressat den andra sidan så att lockarna blivit helt platta.

Är lagomt trött idag. Satt uppe ett litet tag efter 00.00 med min bilduppgift, som ser ut att bli bättre än jag trott! Men så säger jag alltid innan jag har fått färg på bilden..
Gillar bättre att rita svart/vita bilder där jag kan fylla i och skugga fram dem rätta tonerna!

På tala om ingenting, så har jag upptäckt att jag drömmer ovanligt mycket nu förtiden!
Alltså såna drömmar som man kommer ihåg så lätt när man vaknat, en skrap dröm.
Har haft såna nu några dagar, handlar både om mina vänner, allt surrealistiskt som finns till mina lite mer roliga och fantasifull drömmar om kändis! Haha!
Borde nog skriva ner allt jag drömmer. Gjorde faktist det för något år sedan, skrev ner nästan alla drömmar jag kom ihåg väl under att helt sommarlov!

Nu ska jag göra mig klar.
Vi hörs förmodligen på eftermiddan. Pussar!

090526

2009-05-26 17:32:13

Bloggsuget bara försvinner allt mer nu, och varför vet jag inte..
Kanske beror det på att man är så himla trött nu i slutet av skolan och bara sitter i väntan på att sommaren ska komma.
Trött är verkligen ett passande ord, sover så himla dåligt nu förtiden. Vilket suger eftersom jag har några viktiga prov kvar att göra, och du vill jag vara pigg och kry!
Men det är ju endast 16 dagar som återstår av högstadiet! Jag klarar av denna pest i drygt 2 veckor till, tiden går ändå så fort..

När jag menar pest är det själva skolan jag syftar på, mina vänner kommer jag sakna som sate!
Inte nog med att vi splittras, byter skola och nästan inte får se varandra, nästa höst drar jag ju iväg till USA vilket förvärrar saken. Men jag vill ändå inte ge upp min dröm!


Explorius news:
Har fått en tid för intervjun nu, vilket kommer bli om exakt en vecka, 2 Juni.
Frågorna jag fick hem är klara redan med den iver jag skrev ner dom och bilden är bestämd.
Är ohyggligt nervös över frågorna jag kommer få där, haha inget man kan träna in att svara på !

NU: Mat
Pussar!


Explorius

2009-05-22 17:30:22
Åh hade helt glömt bort!
Glöm det jag sa om mina ohändelserika dagar.
Som ni kanske alla vet så ska jag iväg som utbytesstudent till usa i ett år, nästa höst.
Och för en dryg vecka sedan skickade jag in min intresseanmälan och fick svar i tisdag om att vi skulle bestämma en tid för en intervju. Dock skulle hon bort under helgen så jag skulle höra av mig nästa vecka om passande tider.

Men idag när jag kommit hem från stan, hade jag fått ett kuvert från Explorius där det innehöll massor av papper med frågor på, både på sv och eng.
Det är nämligen så här att till intervjun ska jag ha fyllt i dessa papper för att dom sedan ska kunna skicka det vidare till USA så att dom kan hitta den perfekta familjen åt mig. Dessutom ska jag ta med mig en bild på mig själv, haha! Får väl leta reda på något helt okej ego pic.

Det kändes helt underbart att få det där kuvertet! Att äntligen veta att men är pågång! Egentligen är det inte så säkert, det får jag nämligen veta efter intervjun, om jag verkligen kom med! Men utav dom flesta jag vet som varit eller ska till usa har berättat att intervjun är lätt och det är inget att oroa sig för!
Håller mina tummar på det!


090522

2009-05-22 17:08:40

Hej på er! Fy mig som uppdaterar snålt! Vet inte varför jag är så oaktiv, kanske det beror på att det inte finns så mycket att berätta om.
Mina dagar är inte så händelserika egentligen.
Idag tex åkte jag ner till staden för att leta reda på en klänning till skolavslutningen, men tyvärr hittade jag inget..
Helt otroligt svårt att hitta något enkelt, billigt men ändå snyggt! Har bara hittat för middagen, som ska vara lite glamour aktig. Gaah, vad svårt det ska vara!
Ni som vet något snyggt kan väl ge ett lite råd, det skulle hjälpa mig lite på tråden i alla fall.

Pussar!

090521

2009-05-21 16:41:32
Hejhej! Äntligen är jag (nästan) helt utvilad från en mycket atletisk vecka. Eller ja det var endast 3 dagar, men oj vad mycket vi har gjort på så kort tid!
Måndag: Vanlig dag fram till eftermiddan då det var simprov med olika uppgifter.
Tisdag: Gympa passet kol på en när vi skulle springa en sträcka på tid, är skapligt nöjd.
Onsdag: Hade en hemsk träningsvärk i båda bena så jag knappt kunde stå!
Ändå hade vi no - nationella på morgonen där vi skulle springa .. OCH orgentering på eftermiddan. Inte nog med det skulle jag ut och rida i hettan!
Så nu kan jag luta mig tillbaka i hela 4 dagar! Okej, får nog räkna bort fredagen och kanske lördagen då jag ska ut med vänner, men det räknar jag med som att vila!

Onödigt fakta, men jag vill bara berätta anledningen till varför jag varit så oaktiv här på bloggen. Men nu ska jag försöka ta igen alla inlägg!

Kom nyss hem från köpis där jag äntligen har hittat min blivande middagsklänning. En riktigt glamig volangklänning i svart och beige/bruna färger.
Vill egentligen hålla hela outfiten "hemlig" tills dagen då jag ska ha kläderna. Men jag kanske är snäll och lägger upp en bild ändå, får se!
Nu fattas det bara en planerad klänning från GinaT som jag tänk ha på själva skolavslutningen.
Det blir nog tyvärr ingen byxdress som jag hade tänkt från början att ha..

Pussar!

090519

2009-05-19 18:31:08
Hej på er! Är fortfarande lika trött som igår, vilket jag tror jag kommer att vara hela veckan ut. Men jag ska försöka vill upp mig och få i mig tillräckligt mycket sömn för att orka hålla mig vaken under helgen.

Egentligen skulle jag just nu bara vela ligga i sängen och läsa min bok, men har mycket att träna på till franskan i morgon så det blir hårt pluggande nu på kvällen.
Har även "praktiska" no - nationella i morgon bitti! Usch vilken dålig start på morgonen jag kommer att få. Att börja med ett prov och ett läxförhör gör väl än inte på bästa humör precis, men men..
Inte långt kvar nu till skolavslutningen! Herregud vad skönt det ska bli, delvis för att det är lov och att få börja om pånytt på en ny skola med nya kompisar. Även om det kommer bli riktigt kul att få lära känna nya människor i höst så kommer det bli hemskt tråkigt att splittras från allt det gamla!
Blir nästan lite ledsen när jag hör andras mammor med barn som redan går på gymnasiet säga: Ja men dotter umgås nu för tiden aldrig med sina gamla vänner!
Vill inte ha det så!

Pussar!

Myser med film

2009-05-18 20:20:50
Hejhej! Blir inte så många inlägg idag eftersom jag är helt slut.
Som jag berättade i morse så skulle jag ha simprov idag, med både simlängder och livräddning. Vilket visades vara jätte jobbigt nu efteråt. Väl där vart vi lite överraskade att det bara var så lite vi skulle göra, tacksam nu i alla fall att inget mer lades till!
Så nu ska jag bara koppla av framför en film och mysa med lite kvällsfika, precis vad jag behöver.

Har några filmer att välja mellan, någon favorit bland er läsare?


090518

2009-05-18 07:18:12

Godmorgon bloggen! Ursäkta för ingen alls uppdatering igår, men saker i mitt privata liv uppstod och blev en anning komplicerad vilket fick mig på dåligt humör. Men nu är allt löst och jag mår toppen faktist!

Förkyldningen som envist har följt mig under en lång tid är äntligen helt borta! Så visst påverkar det mitt nuvarande humör, har varit så himla depp den tiden då huvudvärken härjade. Men den är som bort blåst!
Dessutom kunde inte min dag ha börjat bättre än vad den gjorde idag. Vaknade 06.00 och la mig en timma och läste.
Så skönt att få koppla av en stund innan man ska stressa sig iväg till skolan, behöver nog en sån stund varje morgon framöver!

Dagen ser ut att bli ganska okej, har vanliga lektioner fram till eftermiddan då vi har simprov.
Har hört rykten om att en livräddningsuppgift vi ska få göra som faktist srämmer mig. Att simma ner till botten på det djupaste stället lockar inte mig så mycket. Så jag hoppas verkligen att det bara var något prat som spridits!
Ah, det återstår och ser!

Nu måste jag göra mig klar för skolan.
Men vi hörs senare idag, Pussar!


Dagens

2009-05-16 16:38:04
Dagens väder: Sol och värme!
Dagens humör: Bästa på väldigt länge.
Dagens händelse: Nytt sko-inköp, och töntiga försäljare.
Dagens planer: Teater.
Dagens mat: Lätt tugg med korv och bröd.
Dagens kläder: Kavaj, oversize tröja, leggings och sandaler.
Dagens smink: Mascara och rouge.
Dagens frisyr: Utsläppt och kaos!
Dagens bästa: Vädret och skämtsamt raggningsreplik från försäljare.
Dagens sämsta: Nordlig vind!
Dagens låt: Johnny Cash - Hurt.


Älskar refrängen!

Sthlm - Resan

2009-05-16 12:06:40
Vi började dagen med ett riksdags besök där vi bland annat fick testa på att vara en "låtsas regering". Roligare än trott och väldigt lärorikt.
Efter det fick ledig tid fram till halv 5 då vi skulle bli insläppt på Gröna Lund.
Vi började våran lediga tid med att gå till Cafe la Rose. En mysig resturang ganska långt upp på Drottninggatan om ni undrar. Under varje vistelse jag varit i Sthlm på sista tiden har vi jämt gått dit för att äta mat.


För min del vart det Cesar sallad, otroligt gott med pasta och kyckling. Något som jag jämt äter när är där!

Det vart inte så mycket shopping för mig, inget alls faktist. Kan nog berott på att jag hade riktigt ont i huvudet och trött efter att ha klivit upp klockan 05.00 på morgonen. Men vi gick i alla fall en stund i några affärer tills vi bestämde oss för att i lugn takt börja gå mot Grönan.
Problemet var att vi gick lite vilse (så är det att vara Gävlebo). Utan att veta vart vi riktigt var började vi gå runt hela skeppsholmen, som vi då trodde var Djurgården. Aja ett gott skratt fick vi i alla fall när vi upptäckt att vi kommit till samma ställe vi börjat på.


Vi satte oss i solen en stund, dock blåste det för jävligt!

Även om vi tappade en hel del av att gått vilse så kom vi fram till Gröna Lund tillslut.
Det fanns båda posetiva och negativa saker om kvällen (mesta posetivt). Såklart var alla karuseller ett stort plus, dessutom det fina vädret. Men det lite mindre roligare var när vi skulle äta, och alla ni som varit på Grönan vet hur mycket fiskmåsar det är som cirkulerar runt en hela tiden. I alla fall så satt vi på en bänk där vi trodde vi skulle bli fri från fåglar, men nej. Utan dom kom och bombaderade mig och Bella.
Bella kunde i alla fall skatta sig lycklig som fick på axeln, medans jag som fick i håret!
Men men, det fick inte förstöra min kvällen så jag torkade bort det snabbt och fortsatte var lika glad som innan.


090516

2009-05-16 11:26:00
Godmorgon bloggen! Ursäkta att uppdateringen om sthlm-resan inte kom upp igår, men jag var uppbokad hela kvällen så jag hann tyvärr inte. Men snart så kommer att inlägg med dom få bilder jag tog.

Jag har dock även en väldigt planerad dag, idag också. Så det kommer nog inte bli så jätte mycket update idag heller tyvärr.

I alla fall , igår så berättade jag att jag skulle ner på stan för att kolla till en klänning jag hade lagt undan. Visst kollade jag till den, men mer än så vart det inte. Den får fram tills jag inte hittar något vara som reserv. Istället tänkte jag prova något nytt, så det vart en byxdress (eftersom jag har alltid burit på klänningar när det varit skolavslutning).
Förhoppningsvis kommer det nån bild under dagen!
Nu är det bara att leta rätt på ett par häftiga skor. Jag måste ha er hjälp sen om jag ska höga eller låga skor till den!

Nu snart tänkte jag åka ner på stan igen.
Hittade ett par lackskor på Din Sko som var på rean och riktigt söta, så får se om jag kommer hem med dom sen!
Vi hörs snart! Pussar.

090515

2009-05-15 14:48:55
Hej bloggen! Orkade mig ändå upp till skolan idag, eftersom jag kom på att den ändå inte skulle bli så lång. Dessutom så skulle jag ha en redovisning på svenskan ( mest därför jag gick till skolan ), men det visade sig att våran lärare var sjuk så vi fick sitta och kolla på en långtråkig film..
Så det kändes lite tungt att behövt gå till skolan, sjuk, och sedan bara göra strunt! Men men ..

Är sjukt trött idag i alla fall. Trippen til sthlm dödade en verkligen, men oj vad kul vi hade!
Tänkte berätta lite mer sen med lite bilder också.
Nu hade jag faktist tänkt åka till stan en stund för att kolla på klänningen jag la undan i onsdags. Super söt!

Vi hörs senare! Pussar.

Hemma från Sthlm

2009-05-15 00:49:19

Go kväll! Äntligen hemma från sthlm, har inget mer än att säga att jag är super trött och ska nu typ gå och decka i sängen. Tror inte att jag kommer att orka mig upp i morgon till skolan. Mår så pass dåligt. Huvudet sprängs, halsen hugger vi av tycker jag och näsan är bara inte så kul. Behöver verkligen en extra dag att vila ut mig på!
Sov gott! Pussar.


Helt slut på energi

2009-05-13 19:14:38
Hej bloggen! Det blev tyvärr inga bilder idag, eftersom pappa hade visst (utan att fråga) smygit ner kameran och åkt iväg till jobbet.. Vilket sög eftersom det har verkligen varit en händelserik dag! Hade mycket trevligt på bowlingen, där mina förträngda skills fick visa sig! Det gick förvånads värt bra för min del!
Var även på Indiska kort stund efter det, och hittade med glädje förhoppningsvis min avslutningsklänning. Super söt och enkel! Så på fredag kommer ni förmodligen få se lite bilder på den.

Ska även försöka hitta något fint i Sthlm i morgon.

Ni tyder rubriken rätt! Hela dagen har varit som en jobbig springtur i en uppförsbacke. Är helt otroligt slut i kropp och huvud, så då är det ganska tur att jag ändå måste lägga mig runt 22.00 för att orka upp vi 05.00 tiden i morgon bitti. Ja, nu hörde rätt 05.00. Bussen till Sthlm åker nämligen från skolan klockan 06.45, trögare tid finns inte.
Ja,ja det är bara att traska upp i tid!

Nu ska jag iväg och köpa lite Loka m.m till buss resan i morgon.
Vi får se om jag orkar skriva något mer senare! Pussar!

090513

2009-05-13 07:17:41
Godmorgon! Jag har en ganska, eller väldigt mycket bra dag att se framemot!
Skolan blir chill eftersom jag och Tessan ska jobba i kafeterian, eller jobba och jobba. Man sitter mest och omgås med alla som kommer förbi. Och det varar fram till lunch där jag och några till åker ner på stan för att fika och köra lite bowling på eftermiddagen! Var ett tag sen nu, men det sitter i fingrarna och handleden så det är väl bara kasta och skruva iväg något.
Tänkte ta med kameran så att ni får sen ta del av bilderna!

Blir inte så långt inlägg för jag har knappt tid kvar nu att fixa mig.
Men vi hörs sen när jag kommit hem igen! Puss Puss!

I väntan

2009-05-12 20:58:36
Hejhej igen!
Jag nu sitter jag här i väntan på två saker. Först ett som inte kräver så mycket tålamod - Desperate Housewives! Och ett annat som kräver förmodligen några dagars tålamod åtminstånde - Ett mejl från Explorius.
Yes, nu är ansökningsanmälningen till USA resan nästa höst inskickad och klar, så nu väntas det bara svar för ett datum då jag ska få träffa dom via en intervju. Otroligt spännande och nervöst!

Nu blir det tv mys med kvällsfika! Vi hörs sen! Pussar.


Hosthost!

2009-05-12 18:51:11
Tyck lite synd om mig, please!
Blir aldrig frisk, alltid något nytt påväg. Kanske för att många runt omkring mig är sjuka också, och jag kan tyvärr inte hålla i emot för att bli lite mer smittad!
Dessutom är en av alla symtomer av Svininfluensan mycket hostande vilket jag lider av just nu! Inte för att jag direkt skulle vara smittad av just det precis, men hittills är det två person i sverige som har blivit sjuka. Snälla ni, håll era baciller för er själva! 

                              

090512

2009-05-12 07:08:41
Godmorgon, godmorgon! Jag har på något sätt vaknat fast ändå inte varit vaken och stängt av mitt alarm. Jag fattar inte hur det har gått till?! Men jag hann i alla fall upp i skaplig tid till att göra det jag måste på morgorna.

Min dag kommer inte bli så speciellt lång. So, Idrott - där jag idag ska ta hand om lektionen, haha har lagt upp lite lekar!
Sedan blir det av till tandläkaren och spänna tandställningen. Uscha för det! Är inte helt säker man jag tror vi ska byta ut lite saker så det kommer ta sin tid det där.
Kanske passar på att äta något inne i stan när jag redan är där. Efter det åter står det och ser vad klockan är om jag hinner tillbaka till skolan.

Nä nu måste jag skynda mig!
Vi hörs senare, pussar !

Kvällens outfit

2009-05-11 22:00:53


♥ Kofta - Lindex 
♥ Oversize t-shirt - GinaT
♥ Leggings - ..


Detta är vad jag bytte om till efter skolan, pågrund av att jag spillde oboy på dom andra kläderna. Clumsy!
Mycket bekvämare btw!
Ska ta en snabb dusch, sedan lägga mig och läsa. Så säger nog natti nu! Pussar

Min vecka

2009-05-11 16:03:44
Idag (Måndag) : Passar på att vilar!

Tisdag: No - nationella och tandläkar besök.

Onsdag: Avslutning med "stoppa-mobbning-gruppen" BIG även kallad.

Torsdag: Klassresa till Sthlm, med regeringen, city och Gröna Lund!

Fredag: Sv - redovisning.

Helg: Umgänge!!

090511

2009-05-11 15:59:38

Hej på er! Allt väl med er?
Själv började dagen för mig med feber, men som tur försvann medans jag var i skolan. Har alldeles för mycket just nu för att hinna stanna hemma, inte ens en ynka dag kan jag ta ledigt för att helt krya på mig.
Har en helt fullbokad vecka framför mig, vilket är på sett och visst bra annars sitter jag bara här och segar mig (vilket jag ändå gör, hah). Men jag har alltid något vettigt att gör!
Men idag vill jag nog bara vila, eftersom jag var så himla duktigt med pluggandet och städningen igår!
Måste passa på att fråga, blir ni också jätte varma nästan svettiga när ni dammsuger och städar? Eller är det bara jag som tar i så jävligt, hah! Jag måste nästan ha speciella kläder, typ som skjorts och linne. Blir ju så himla varmt!

Det som suger är att nu när jag kollar runt så ser det fortfarande stökigt ut..
Felet är nog att inget i mitt rum matchar till något, så det ser ganska rörigt ut. Men snart ska det ställas till med renovering så då ska allt ut!

Nä nu ska jag ta något att äta, himla hungrig blir man när maten på skolan är lite si sådär!
Pussar!


090510

2009-05-10 13:36:25
Hallå hallå! Vill först be om ursäkt för dålig, nej ingen alls uppdetering igår. Men hade ingen möjlighet att sita vid datorn då jag var upptagen hela dagen.

Allt bra med er annars idag då?
Själv är jag på topp, kanske mest för att jag äntligen fått det bekräftat från mina föräldrar att få åka över till USA i ett år nästa höst! Vet inte hur jag ska förklara hur glad jag är, det bara bubblar inom mig. Redo att explodera!
Det här har liksom varit min dröm, ja jag vet inte hur länge tillbaka.. Och äntligen har jag fått det på ord " Jamen visst, såklart att du ska söka! "

Vet tyvärr inte om det blir så mycket blogg idag heller eftersom jag har en viktigt uppsatts i morgon som jag måste träna till! Men efter morgondagen kan jag luta mig tillbaka, för då väntas bara slappdagar fram till helgen. Förutom fredagen då jag har en sv redovisning, MEN behöver som tur är inte lägga så mycket vikt på den när det gäller träning!

I alla fall hinner jag inte sitta här längre, över till det viktiga igen! Städning och plugg!
Pussar!

Boyfriend jeans

2009-05-08 19:31:49
                  
Boyfriend jeans har ju varit en hiss ett tag nu och jag börja fundera på om jag kanske ska införskaffa något par..
Dessa två snygga jeans kommer från Monki och kostade båda två 500 kr.
Men för nån dag sen såg jag ett par snygga liknande jeans på GinaT , så kanske får hem ett par nån gång!

Gillar ni också den där lite mer avslappnade och säckiga stilen ibland? Att inte bara vara snygg i åtsittande jeans!

090508

2009-05-08 19:03:25
Hey guys! Allt bra med er? Bara fint med mig, är bara en anning utmattad förtillfället. Kom för ett tag sen hem från en basket match med sara, moa och tessan. Allt blir så mycket roligare om man köra lite oseriöst som vi då gjorde, men kunde verkligen inte hålla sig för skratt! Vann lite träning på köpet!
Dessutom nyss fick jag i mig en kebab tallrik (mycket mätt!!!) , så skulle gärna kunna somna här och nu.

Skönt med helg äntligen! Fast så lovande kommer den knappast se ut eftersom jag måste plugga mest av tiden..
Men det är inte många skoldagar kvar nu så det är lika bra att ge all den energi man har kvar, så att man får ett hyffsat betyg att le åt mot sommaren.
Så himla mycket nu innan sommaren som är planerat. En hel del redovisningar m.m sen även ett fler tal avslutningsaktiviteter, men vill inte direkt klaga eftersom det är bara roliga saker egentligen. Vi börjar redan nästan vecka med bowling på onsdag med "stoppamobbning - gruppen" vi har i skolan och även en resa till sthlm med klassen!

Såg att jag fått några kommentarer om min nya tröja (som jag faktist hittade på Lindex-rea)  m.m. Tack så mycket!
Tänkta faktist svara på dom nu! Pussar!

Dagens outfit

2009-05-08 10:47:46


♥ Tröja - Lindex (ny) 
Jeans - Cheap Monday 
♥ Hårband - Lindex

Sitter just nu på svenska lektionen och arbeter med litteratur historia. Ganska tråkigt, men otrolig lätt!
Vi hörs senare ! Pussar!

Dagens

2009-05-07 21:22:12
Dagens väder: Remix med sol, moln och regn.
Dagens humör: Si sådär.
Dagens händelse: 1 månad med bby.
Dagens planer: Kvällens planer blir väl lite plugg och mycket sov!
Dagens mat: En misslyckad "Fish and chips" på skolan..
Dagens kläder: Bekväma, enkla.
Dagens smink: Mascara och rouge.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens bästa: Införskaffat en ny mascara, nödvändigt!
Dagens sämsta:
Vädret!
Dagens låt: Bell 1x - Eve the apple of my eye.



Badnyhet från H&M

2009-05-07 20:36:06

Är på spaning efter en ny bikini just nu, och var för en stund sen inne på H&M's hemsidan och hittade denna skönhet. Älskar den bohemiska stilen men guld mönstrerna! Super fint!
Fanns i 3 olika färger, vit, brun och lila. Och brun föll jag mest för, men lila var ändå inget att tack nej till!
Vad tycker ni?

Dagens outfit

2009-05-07 20:10:34

♥ Tröja - GinaT 
♥ Jeans - Cheap Monday
♥ Ringar

Drog på mig något enkelt i morse eftersom mitt humör var lite si sådär just då.
Mycket bekvämt är det i alla fall!

090507

2009-05-07 20:04:50
Hej på er! Har haft en ganska tung dag idag, känner mig så i alla fall (möjligtvis för att jag inte är helt frisk än..). Dessutom så är det mycket i skolan just nu, även om det har lugnat sig en anning. Men jag ser framåt eftersom det inte alls är långt kvar tills skolavslutningen! Tänk vad fort allt går!
Firar dessutom 1 månads - dag idag med min pojkvän, visst det låter löjligt eftersom 1 månad inte är mycket alls egentligen. Men ville bara beskriva det lite mer med att tiden gått fort! Plus tandställningen som jag berättade om förut att jag snart "firar"  halv år med, haha. Fort, fort, fort går det!

Har som sakt fullt upp med skolarbeten som ska redovisas och lämnas in nästa vecka. Men jag ska inte bara klaga eftersom jag åker till sthlm med klassen nästa tors. Mycket nöje hela dagen, till störst del i alla fall.
Resan är mest riktad åt ett regeringsbesök som vi ska göra, vilket sägs vara otroligt tråkigt.. Men det jämnar ut sig med många karusell åk på Grönan! Trevligt blir det i alla fall!

Ska lägga in dagensoutfit alldeles snart, och även lite bilder från dagens shopping.

Efterlyser fina avslutsningsklänningar!

2009-05-06 19:47:27
Har vet inte hur länge letat efter klänningar till både skolavslutningen och till en avslutningsmiddagen som alla elever från 9.de klass och lärarna har nån vecka innan vi går ut.
Ville från början ha blommiga klänningar, men eftersom det är så populärt och dom flest kommer köra på det mönstret får jag väl fortsätta leta reda på något unikt.
Skulle helst vela ha ganska vardagliga klänningar som jag sedan kan använda oftare, och inte bara 2 som ligger tills det verkligen ska vara uppklätt. Nä, helst något nerklätt men ändå fint helt enkelt!

Så min fråga till er är om ni vet något bra sida med snygga klänningar?
Har kollat på dom flesta sidor som, Asos, H&M, Topshop, Nelly m.m men hittar inget. Sen dessutom så klänningarna vara rätt så billiga, hyffast pris eftersom jag ska köpa min 2 st.
Om ni vet så skriv gärna ner så kan jag kolla in dom! Pussar.

Dagens

2009-05-05 19:15:17

Dagens väder: Tråkigt och mulet!
Dagens humör: Glader.
Dagens händelse: Nationella matteprov- gick bättre än trot.
Dagens planer: En kväll med Franska plugg.
Dagens mat: Pannkakor.
Dagens kläder: Jeans Cheap Monday Zebra mönstrat linne GinaT
Dagens smink: Mascara och rouge.
Dagens frisyr: Utsläppt.
Dagens bästa: Internet fungerar igen.
Dagens sämsta: Teknik lektionen, herregud!
Dagens låt: Point of view - DB Boulevard


Passa på och njut!
En riktigt färgglad låt, btw: en mycket gullig musikvideo!
Om ni tycks känna igen den kanske ni hört den från Pakat&Klart!

090505

2009-05-05 19:02:18
Hej på er! Är mycket lycklig förtillfället då mitt internet på min egna dator fungerar igen, har bror att tack för det! Inte för att jag har något emot min pappas bärbara ( som är till viss del mycket mer praktisk ), men på den här datorn har jag allt som behövs. Dessutom alla program som jag använder ibland när jag finslippar bilder jag tagit! En mycket glad Anna!

Dock är jag nå hemskt trött tack vare min hosta i natt. Fick inte nån jävla blund, och det tror jag inte min familj fick heller (skyldig). Så himla jobbigt när man känner att man är otroligt trött och vill så gärna sova, men det går inte för att en envis hosta ligger kvar i halsen oavsett hur mycket man hostar.
Men den håller på att bli bättre, kanske för att jag har klätt mig bättre dom senaste dagarna!

Som jag berättat tidigare så har vi spanska utbytesstudenter på våran skolan, och det har varit otroligt kul att få umgåtts med dom. Väldigt öppna och snälla, eller ja vissa av dom i alla fall.
Vi har ställt frågor som: " Hur tycker ni om Sverige? , och är det svårt att förstå vad vi säger? "
Till svar fick : Om man ska jämföra något annat land med Sverige skulle det vara England, och att Gävle var väldigt likt London ( vilket jag inte alls håller med om) - Men visst, Sverige har några engelska drag.
När det gällde språket förstod dom lika mycket som om dom skulle lyssna på när en kines pratade, alltså helt obegripligt!
Men det roligaste var nog att en av de spanska lärarna som följde med hit är extremt lik Ben Stiller!!

                                       

090503

2009-05-03 17:47:05
Hej bloggen! Allt bra med er?
Själv är man fortfarande sjuk, förkyldningen envisar sig fortfarande. Så jag har bara varit hemma idag och tagit det lugnt, vilket är ganska passande. Eftersom vädret ändå är dåligt, molning och kallt. Sen är jag skapligt nöjd med min helg och haft livliga dagar och kvällar, så det är inte så konstigt att man är trött vid det här laget.

Så himla tråkigt att veckan framöver kommer bli piss, om man kollar på vad vädret kommer att erbjuda. Vill ha högsommar värmen tillbaka!
Men nu är det inte långt kvar tills skolavslutningen, lite mer än en månad kvar och det kommer att gå rikigt fort. Lika fort som när jag, sara och moa skulle cykla in till stan här om dan! Inte var man anfådd heller!

Apropå att tiden går fort så är jag inne på den 6.de månaden när det gäller tandställningen. Vilket betyder att jag redan har haft den i ett halvår! Det är otroligt hur fort tiden går, och inte har jag haft nå större problem med den så det jag tacksam över!

I alla fall så ligger jag just nu i min säng med datorn i mitt knä, så himla behagligt med trådlöst!
Tänkte snart stänga av den snart (sitter alldeles för mycket framför den, och gör helt onödiga saker egentligen), och i stället luta mig tillbaka och läsa lite.


Trött, sjuk tjej - men en halvår gammal ståltråd i mun *tummen upp*

Nyhet från H&M

2009-05-03 12:30:17

Sitter just nu inne på H&M's hemsida och kickar lite på dom nyheter som kommit in och då hittade jag dessa skor.
Jag har en ganska blandad åsikt om dom. Till viss del är dom lite unika och coola, men ändå skit fula. Vet inte varför jag tycker som jag tycker, kanske för att jag mest hålla mig till enfärgade kilklackar!

Vad är din åsikt? Hiss eller Diss ?

Svar från frågestunden

2009-05-02 19:53:43

Vad ska du gå för gymnasie linje?
Jag kommer att gå Samhällsvetenskapprogrammet utan någon speciell fördjupning som kultur, språk m.m.


Har du din naturliga hårfärg just nu?
Nej det har jag inte. Fast jag håller faktist på att färgar mig fram till den naturliga.
 

Skiner solen hos dig?
Tyvärr har moln börjat täcka gävles himmel, så förtillfället skiner solen inte så värst mycket..

Vad vill du göra efter gymnasiet?
Jag vill nog ta ledigt från allt plugg och försöka hitta något jobb som au pair i usa tex. Sen ska jag nog fortsätta att plugga vidare!

Varför började du att blogga?
Har ingen riktig förklaring på den frågan, eller jag minns nog inte heller, haha! Men jag kände väl nog att jag vill skriva av mig på något sätt. Innan skrev jag ner i böcker varje kväll, vilket jag mer sällan gör nu. Sedan började skriva för att det var kul!

Vilken skolan går du på?
Just nu går jag på Stigslundskola, men börjar på Vasa i höst.

Har du några husdjur?
Allie, min katt.

Har du några syskon?
Johan, min 3 år äldre bror.

Något du inte kan vara utan?
Svår fråga faktist, vänner såklart! Men om det är en sak du menar så .. eh jag kan faktist inte komma något, haha!

När fyller du år?
Den 14 April.

Ditt bästa sommarminne?
Det var nog sommaren 06, sjukt mysig. Haha, kom ihåg hur vi verkligen försökte få 07 att bli likadan.

Haru något favoritställe?
Jag tycker hemskt mycket om mig stuga på många olika sätt!

Favoritfärg?
Har tyvärr ingen.


Vart handlar du alla secondhand kläder? (i gävle)
Jag håller mest till på Erikshjälpen, annars om jag har tur kan jag hitta något på Myrorna eller Ria.

Hur kan du vara så smal ? tränar du ? hur äter du?
Det rätta svaret är nog att jag har bra ämnesomsättning helt enkelt. Fast visst tränar jag, men när det gäller ridning som jag håller på med är det mest ben och mage man tränar. Och när det gäller maten, jadu.. Ärligt talat tänker jag inte så jätte mycket på vad jag äter. Antingen sätter det sig eller inte, och om det gör det så gör det inte alls så mycket! Något kilo här och där skulle inte skada något precis!


Tack för alla frågor! Pussar.


 


090502

2009-05-02 19:26:50
Hejhej! Har inte blivit så mycket med uppdateringen idag eftersom jag har till mesta dels hålligt mig ute i det underbara vädret! Vill ta vara på värmen som kommit eftersom från och med i morgon kommer det blir sämre och sämre väder. Vi kommer åter igen täckas utav molntäcken. Så jag har passat på att solat rejält idag, och visst gav det resultat. Nu känner man sig så där fräsh igen! Kan lika gärna slänga min foundation på dirr!

Jag har också fått träffats utbytesstundeterna från Spanien idag, som kom natten till fredagen. Är lite avund på spanskagruppen som hade den möjligheten att få åka ner till mallis. Medans jag själv har franska, vilket jag ångrar att jag valde pågrund av många skäll...
Men då blickar jag framåt till gymnasiet då jag ska börja läsa spanska från grunden. Tyvärr får jag ingen meritpoäng till examen, men jag vägrar pina mig igenom franskan i 3 år till.

Tänkte nu snart svara på dom frågor jag fått i frågestunden.
Det kommer även upp en Dagens.

Oh beautiful day

2009-05-01 18:10:43
Sitter just nu och blogga för fullt ute i fin vädret. Mycket bättre miljö än att sitta inne i mitt växthus aka mitt sovrum. Klockan är runt 18.00 och solen steker lika varmt mot min rygg som den gjorde vi 13.00 tiden idag. Jag bara undrar om maj månad kunde ha börjat bättre!?

Min blick svingar mellan min far som grillar till ett par härliga sommar stekar, lika så grannarna. Tyvärr verkar dom ha en aning bättre stämning då gitarr, sång och lekar pågår at their place. Men glädjen sprider sig över till oss, och pappa är på bästa humör lika så är jag! Dock försöker min pappa överrösta dom med sin musik med gamla godingar! "Akta dig nu så inte grannfejden kommer på besök!"
Oavsett hur glada jag, pappa eller mina grannar är så slår nog ingen min katt Allies skala. Ni måste väl ändå hålla med om att käka gräs är väl det bästa med sommaren?


090501

2009-05-01 10:57:46
Hej hej Maj månad! Allt bra med er? Hade ni det trevligt igår? Själv hade jag jätte kul och mycket trevligt. Ägnade min kväll till mesta dels hemma hos min vän Moa med några andra tjejer. Fast vid 22.00 slaget begav vi oss till brasan i vårt område där en fyrvärkeri show skulle börja. Har nog aldrig sett så många människor som det var i år. Härlig stämning, kanske tack vare oss som skrek och skrattade (sjöng gjorde vi också ...) efter varje bomb, haha. Träffade också på min Oscar och några andra medans vi var ute på byn. Kul hade vi det i alla fall! Tack för en mycket trevlig kväll!

Vaknade idag väldigt tidigt om man tänker på att kvällen vart ganska sen. Jobbigast var det nog för mig som fick huvudvärk igår (vilket jag fortfarande har nu) och ville bara sova. Tyvärr håller fökyldningen i sig, men jag skyller faktist lite på mig själv som var ute och rände igårkväll då jag egentligen borde ha vilat hemma. Men då i stället kan jag passa på att lägga mig ute i solen idag ,som nu kommit fram igen, för att vila ut. 

Såg att jag fått några frågor på min "frågestund" som jag startade i onsdags. Så jag tänkte svara på dom lite senare, men ni kan fortsätte fråga på om ni undrar något!
Nu ska jag ta en duscha och sedan äta något. Vi hörs senare! Puss&Kram.

RSS 2.0