Anna Westergren -

090625

2009-06-25 17:56:53
Hejsan! Jag var inte visst så bra på det här med att blogga, hah! Men jag slänger i alla fall in ett inlägg nu innan jag åker till min stuga, Oj vad jag har längtat! Üunderbart!
Hoppas ni mår bra, för jag är då på bästa humör! Lyckan bara stiger och stiger, får nog tack vädret ganska jätte mycket! Många varma dagar väntar nu, så man kan ju inte vara mer än ett happyface.

Mitt liv just nu är ganska chill, inte så händeleserika dagar precis men det är skönt att bara få koppla av i solen. Ja, man kan väl säga att solstolen är mitt nya hem, har stekt på ganska rejält nu. Ett synligt resultat finns det i alla fall!

Nä nu ska jag fortsätta med packningen, men jag har med mig kameran så förhoppningsvis kommer det upp bilder.
Thiing


Tandläkar besök

2009-06-16 13:00:29
Goddag! Idag knallade jag upp tidigt, och till min förvånan var jag pigg. Konstigt eftersom jag la mig så pass sent igår, har man en hel hög med skvallertidningar så är det svårt att inte låta bli.
I alla fall så besökte jag tandläkaren i morse för att kolla till tandställningen. Vill nog säga ett det snart är mitt andra hem, om inte det är det redan? I princip så vet en hel del personer vem man är när man kommer in, lite läskigt när dom hälsar på en. Stamkund, jao snart får man väl VIP - kort och får sitta i den guldiga stolen!
Nu drog jag iväg lite för långt?!

I alla fall fick jag lite nya kompisar i munnen, som mest bara är i vägen. Men säg något som inte är det?
Inte nog med det, fick även reda på när den andra tandställningen kommer på plats (alltså ställningen i nedrekäken).
8 JULI är det bestämda datumet! GAAh Det är ju inte alls långt dit!
Även om jag inte ångrar ett piss att jag gjorde detta, så vet jag ändå vad jag kommer att få gå igenom. Samma behandling och smärta som förut, vilket jag inte saknar, inte det minsta!
Så jag får förbereda mig på att dra ut min 3.de tand nästa vecka. BUHU! 

                          
                               Ni kommer väl ihåg den här "lilla" saken.

090615

2009-06-15 18:55:26
Hej bloggen! Jag vet inte om min bloggpaus är över ännu, men jag saknar att få sätta mig ner och skriva av mig. Och eftersom det har hänt så mycket under den senaste veckan så har jag idag i alla fall något läsligt.

Sommarlovet har börjat, vilket det tyvärr inte känns något utav pågrund av det "roliga" vädret vi har. Dessutom har lovet inte fått sån bra början, vilket har fått mig ganska nedstämnd. Men jag försöker göra allt till det bättre, sen är det upp till min omgivning vad dom tycker och tänker. Mer än så kan jag inte ta upp. Jag hoppas i alla fall att allt löser sig!

Annars, känns lovet ganska onödigt än så länge. Pågrund utav vädret blir det allt mer dystert och det ända jag gör är att sitta hemma och vänta dagen ut. Man får inte någon speciell lust att göra något när det regnar ute, det är som om vädret anpassar sig efter mitt humör. Så jag får helt enkelt bli lite gladare!

Oavsett vad som händer så har jag alltid något positivt omkring mig, vilket i det här fallet är Explorius.
Jag har äntligen fått mitt svar, och jag är garanterad en plats i organisationen.
Det ändå jag har kvar nu är lite frågor till kontaktpersonerna i USA, så att dom kan fort börja leta reda på en passande värdfamilj!

Det var väl egentligen inget mer att berätta, men ni fick reda på lite om min senaste vecka.
Aja, mig hör ni av ifrån när blogglusten är tillbaka helt enkelt. Pussar!

En lördag

2009-06-07 00:04:33

Har en mycket dålig period just nu.

Saknar den glada, positiv Anna Westergren .. hoppas hon kommer tillbaka


090602

2009-06-02 18:33:16
Hej alla! Sitter just nu och tar det lungt, är super duper trött idag eftersom jag hade lite svårt att sova idag. Var nämligen hel spänd för intervjun för Exlorius som var idag. Men allt gick faktist riktigt bra!
Kvinnan jag pratade med var väldigt lättsam och ja lättförstod, dessutom tog hon upp riktigt viktiga saker som väcker frågor till möttet som blir i så fall nästa maj. Ett tag nu, men det är lika bra att skriva upp sina frågor.

Som sakt var jag otroligt närvös och ville göra sånt bra intryck som möjligt, men när det kom till eng just idag blev det inte som jag ville precis, fick liksom inte fram det jag faktist var ute efter. Mycket svåra frågor var det också, såna som man kan sitta i evigheter och fundera över.
Men jag hoppas allt gick väl, och resultatet får jag reda på om drygt en vecka. Alltså omkring skolavslutningen, låt det vara bra så att det inte förstör hela sommaren nu bara!

Men nu ska jag iväg på en fika bjudning hemma hos Moa. Fiffiga hon som bakar och står i hela tiden!

Vi kanske hörs lite senare! Pussar.

New Moon Trailer

2009-06-01 17:46:49


Vet inte hur många gånger jag har kollat på den här! GUD VAD MAN LÄNGTAR NU!!
Kan knappt sitta still, vill bara se mer, mer, mer!!

090601

2009-06-01 17:40:38
Hejhej! Tråkigt nu att det fina och varma vädret försvinner. Ska bli kallare och regnet väntas komma på ons, får nog passa på att sätta mig och också läsa ute i trädgården medans det är fint.

Är det bra med era?
Toppen här! Men jag blir alltid så himla trött vid den här tiden, får lägga mig tidigare idag så jag slipper ha ont i huvudet m.m.
Har idag varit först i skolan där det inte hände så mycket (förutom högstadiets sista prov!), sedan direkt där efter tog jag bussen in till stan i drygt en timme och att fönstershoppa. La undan lite kläder då jag i morgon ska köpa upp lite utav pengarna jag har. Nytt smink står högst upp på listan!
Testade dessutom lite badkläder som är behövligt eftersom mina försvinner lite då och då. 

                                    
 Denna söta bikini hittade jag på H&M idag, fast i en gul nyans. Jätte söt på och mycket fint mot solbrännan!

RSS 2.0