Anna Westergren -

Engelska plugg

2009-08-31 19:17:28


Har bytt om till myskläderna och ska alldeles strax börja med engelska läxan. Kom igång igår kväll, så det är inte så mycket jobb kvar! Måste nog även läsa lite på naturkunskapen. Läxor,läxor,läxor. Suck, nu är allvaret igång!

Dagens

2009-08-31 17:38:20

Dagens väder: Morgonen började med klarblåhimmel och skinande sol, just nu - Grått! 
Dagens humör: Glad, hoppas också på att bli lite piggare tack vare medicinen. Förkyldningen är som en tvättsvamp, suger upp all energi jag har.
Dagens händelse: Onödig fakta (ända vasa personer som förmodligen förstår) - Använda Vasa legitimationen idag för första gången, känner redan nu hur bökigt det kommer att bli i framtiden..
Dagens planer: Skriva klart eng läxan.
Dagens mat: Lunch - Pannbiff Middag - Det återstår och ser.
Dagens kläder: Jeans, linne, väst.
Dagens smink: Puder, rouge, mascara och eyeliner.
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens bästa: Medicin!
Dagens sämsta: Vädret, som kunde ha fortsatt varit soligt.  
Dagens låt: The Funeral - Band of Horses


Då var det fixat

2009-08-31 17:20:25

Hej igen!

Nu är jag hemma igen, lång dag men som ändå gick väldigt fort! det är mest rasterna som tar upp tid, just nu känns det bara onödigt att ha 45 min rast innan en lektion, man sitter ändå bara och väntar. Men jag kan förstå att det kommer bli en användbar tid lite senare in på terminen då man kanske har läxor att göra.
I morgon väntar en ännu längre dag, slutar 17.00, dock är det lite undan tag för mig som först har sovmorgon till 10 och sedan en håltimme på drygt 2 ½ timme. Men att få sluta tidigare hade såklart varit det bästa..

Nog om skolsnack, nu har jag äntligen fixat medicin till min hals. Kände mig jätte sjuk när mamma visade mig vad hon fått av doktorn. En himla massa tabletter jag ska ta flera gånger om dagen, och även hostmedicin som jag ska dricka. Det flesta mediciner man dricker brukar ju oftast smaka förjävligt, i mitt fall skulle jag gärna kunna ta en omgång till! Fixade en med lakritssmak, underbart för mig som älskar det! En mardröm för en del, men som man brukar säga antingen så älskar eller så hatar man det, finns oftast inget där i mellan!                                  

Nu ska jag lugna min hungriga mage med lite vaniljyoghurt och mackor! ♥


090831

2009-08-31 08:08:42

Godmorgon bloggen!

Idag har jag drygt en timmes sovmorgon, känns underbart eftersom jag satt uppe hela kvällen igår och kollade på Sagan om kunungens återkomst. Otroligt bra filmer faktist! Sitter just nu och dricker te, så att jag förhoppningsvis kan börja prata normalt när jag kommit fram till skolan. Hes och konstig. Uscha, ska blir skönt att bli av med detta!

Nä nu måste jag skynda mig, har en ganska så lång dag 15.55. Men vi hörs efter det!
Ha en bra dag. Pussar ♥


Dagens

2009-08-30 18:52:56
Dagens väder: Enstaka moln, blåsigt. 
Dagens humör: Känner mig trött och svag av förkyldningen, ska bli skönt att få reda på vad som står på i min kropp.
Dagens händelse: Sjuklingen (jag) har kollat på film och tjockat i mig äppelpaj.
Dagens planer: Sjuklingen ska fortsätta att kolla på film, blir nog sagan om kunungens återkomst senare ikväll.
Dagens mat: Billy pizza ..
Dagens kläder: Kläder som man har på sig när man är sjuk.
Dagens smink: Osminkad
Dagens frisyr: Uppsatt i knut
Dagens bästa: Bokad tid hos doktorn.
Dagens sämsta: Plugg.
Dagens låt: Welcome To Heartbreak - Kanye West
Kör med direktlänk idag också, förstår inte varför youtube klippen inte kommer upp?! Tryck HÄR För att lyssna på låten. Rekomenderar hela hans senaste album, kolla speciellt in musikvideorna, helt otroligt gjorda!

090830

2009-08-30 13:04:57

Hej allihopa!
Går kvällen blev ganska sen hemma hos Tessan, så jag vaknade inte förän 11 idag. Hatar att sova så länge, men det är såklart mycket viktigt med sömn när man är sjuk. Förkyldningen har hållt i nog för länge nu, så idag har jag bokat tid hos doktorn så att dom kan kolla till halsen. Ska säkert få ta såna där tester när man tar ner topps i halsen, usch bara obehagligt! Men då får jag i alla fall reda på om jag behöver nå medicin eller inte.

Har nu på morgonen bara tagit det lugnt, ätit frukost och kikat på film. Vädret idag är inge vidare heller så det blir nog att kolla på film dagen ut. Måste dock göra mellanrum till eng-läxan. 

Kan också berätta innan jag går att jag drömde om USA i natt, att jag äntligen åkte över till min värdfamilj. 
Ett tydligt tecken på att jag har USA-resan alldeles för mycket på hjärnan!  Dock var det inte alls som jag hade tänkt mig, men ni vet det flesta drömmar är ju oftast väldigt surrealistiska, så det innehöll mycket knasigheter! 
Fy fan, rent ut sakt, vad jag längtar! 

♥ 


Snälla, kom på något eget istället

2009-08-29 16:56:54

Är ni lika trött som mig att se på bloggar en efter en där som härmat med det mesta.
Ni känner väl alla igen inläggs ämnen som:

• Svar på tal
• Detta händer inte...
• Ute listan/ inne listan
• ... dissar/ ... hissar


Ah, men vi förstår nog vad jag menar. Vad är det som gör en blogg intressant om den är nästan princip likadan som många andra? Varför inte bara hitta på något eget och unikt. För en förändring i bloggvärlden är bara spännande och lockar till folk mer.
Givetvis så kan man som i tex Svar på tal ha samma innehåll, att man svarar på någons fråga m.m. Men gör det mer personligt och byt ut rubriken. Detta är något som jag stör mig riktigt mycket på, någon mer som håller med?

 


Dagens

2009-08-29 15:31:53
Dagens väder: Lite molnigt, blåsigt.
Dagens humör: Känner faktist inte så mycket, ganska tomt.
Dagens händelse: Inga kommentarer.
Dagens planer: Just nu är det bara chill, men blir väl mer planer mot kvällen.
Dagens mat: Ris, kyckling med jordnötsås.
Dagens kläder: PJ's / mjukiskläder
Dagens smink: Osminkad
Dagens frisyr: Utsläppt och blött efter duschen.
Dagens bästa: Helg!
Dagens sämsta: Hostan, mensvärk.
Dagens låt: Ride - Cary Brothers
går inte att lägg upp youtube klipp just nu?! så jag lägger in en direkt länk istället. Tryck HÄR för att lyssna på låten!

Brunch - Kyckling med jordnötssås

2009-08-29 10:45:15

                
Min söta mamma åkte precis iväg för att köpa hem till Brunch, Chinafood. Jag själv beställde Kyckling med jordnötssås, bra längesen jag åt det. Men det svaga minnet säga att det var gott!
Såsen på bilden ser ju ut som något helt annat, och bara för att jag påpeka det nu så tänker man mer på det..
Nejnej, fina tankar nu, muuumms!

 


090829

2009-08-29 10:34:42

Det är riktigt tråkigt att skolan ska ta upp sån tid, långa dagar, uppgifter och tiden när man har kommit hem. Men är helt slut och vill bara sova, är det meningen då att man bara ska få ha roligt 2 dagar (lör&sön) på en hel vecka? Ska vardagen bara få innehålla skola och läxor? Inte det minsta rättvist..
Så ni får ha full förståelse att nu fram över kommer inte datorn vara prio ett, vilket är ganska självklart. Men jag ska skriva så ofta jag kan.

Idag är det i alla fall Lördag, vilket betyder helg och att det är en av de 2 dagar man får ha roligt på...?
Attans också att jag ska vara sjuk, vilket jag nu har varit i längre än en vecka. Hostan vägrar att ge sig, så jag får väl ta till apotekets mediciner. Eller så kanske jag bara ska stanna hemma nästa skolvecka och följa de råd vi fick ut från skolan. " Om du är sjuk, stanna hemma så att du inte smittar" detta var en av 3 stora rubriker på ett papper vi fick av skolan. Hela saken handlar om Svininfluensan, och för att vi skulle klara oss så bra som möjligt ska vi då följa dessa råd. När man har svininfluensa, hostar man mycket då? I så fall är jag illa ute!

Men hur vet man säkert när man har influensan, för vad jag har hört så reagerar folk på olika sätt.
Knepigt!


090827

2009-08-27 20:37:58
Hej bloggen!

Ber åter igen om ursäkt för dålig uppdatering, men lika som igår så har jag varit upptagen hela dagen. Inte nog med det så trodde jag verkligen inte att skolan skulle trötta ut mig så här snabbt. Alltså, jag har inte hunnit blivit skoltrött (än), det jag menar är att när jag väl kommer hem säckar jag ihop i soffan och kan lika gärna stanna där kvällen ut. Allt nytt som man har fått upplevt denna vecka tar verkligen energi! Men det är också kul!
Så framöver så ska jag blogga så mycket som jag kan, vet inte om det blir lika mycket update, men ett och annat lovar jag. På helgerna ha jag nog mer ork. Jaja! Nog snackat om de..

Denna vecka är alltså en mjukstart i skolan, lektionerna är korta och vi går bara genom krusplanerna m.m. Dock ska vi börja räcka en diagnos i morgon, får se hur mycket matte jag har kvar i minnet sen nian. Kan i alla fall gläjda mig med att i A-kursen som jag läser i år är det bara repetioner.
Så eftersom vi förmodligen kommer komma igång mer i ämnena imorgon och nästa vecka så var jag idag på stan och köpte mig lite skolprylar. Almanacka, skrivblock m.m.

Kan börja med att skriva in på den 3 Sep.
Läkarbesök - Gardasil spruta
Usch, inget som lockar precis ...


090826

2009-08-26 20:01:11
Hej !

Ni får ursäkta mig för dagens dåliga uppdatering, men jag har inte haft tid till datorn förän nu.
I morse när jag vaknade hade jag jätte bråttom för att hinna med bussen, så det förklarar att det inte blev något morgon inlägg. Sedan så fort jag hade kommit hem från skolan var jag tvungen att skynda mig till stallet, hade nästan ingen tid för att äta. Så ja, ni kan ju förstå hur stressigt det har varit för mig idag. Stress och förklydning går nog inte så bra ihop heller, så hostan ligger fortfarande kvar i min hals och irriterar.

Vet inte hur länge jag varit sjuk nu, men det är väl upp i en vecka nu skulle jag tro. Det konstiga är att jag inte vet vart ifrån jag blivit smittad? Men nu har jag i alla fall laddat upp med Fishermans Friends, riktiga vänner man kan lita på när det gäller en bråkig hals.

Övrigt, så har skolan varit jätte bra idag! Vart väldigt trött i mot slutet, men man har väl inte hunnit kommit in i rutinen än?
Kan i alla fall glädjas detta år med att jag har överskåp, känns underbart!
Blir inte så mycket mer bloggning idag, är helt slut och behöver bara få vila ut i soffan, mysa med en film.
Skriver nog ett godnatt inlägg lite senare! Pussar. ♥

Dagens

2009-08-25 20:17:06
Dagens väder: Soligt och otroligt varmt.
Dagens humör: Glader
Dagens händelse: Kom till banken, trodde att jag äntligen skulle få mitt bankomatkort fixat. Men upptäckta ett mitt pass (som jag kom ihåg idag att ta med) hade gått ut, att det inte var giltigt längre..
Dagens planer: Krya mig framför tv, och bara vila ut tills imorgon.
Dagens mat: Pancakes
Dagens kläder: Jeans, linne, kofta och converse
Dagens smink: Rouge, ögonskugga och mascara
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens bästa: Trevlig dag i skolan, pappa ♥
Dagens sämsta: Hostan
Dagens låt: Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning


Nyduschade och pannkaks mätt

2009-08-25 18:33:37

Härligt, nyduschad och pannkaks mätt!

Då var alltså andra skoldagen över, och det känns redan som om detta blir ett riktigt toppen år. Jag kanske dömer för tidigt, men jag känner något positivt i det här i alla fall!
Idag var det alltså "lära-känna-varandra" dag, och vi gjorde många olika samarbetsövningar. Var lite gnällig tidigare idag och igår om dessa lekar, oftast brukar det bara vara pinsamt och hemskt jobbigt, men det var inte alls så farligt som jag hade förväntat mig. Faktist lite roande!
Synd nog att det bara var idag vi skulle göra dessa övningar, i morgon börjar allvaret igen. Inte för att jag tror att lärare drar igång med hård handskarna nu första veckan, blir väl mest genomgångar över vad som kommer hända denna termin m.m. Det ska i alla fall bli kul att få träffa på alla de nya lärare vi ska ha!

Skolstarten kunde inte ha börjat bättre med detta super väder vi har, helt perfekt! ♥

Kort uppdatering

2009-08-25 16:18:13
Hey guys!

Lägger in en kort uppdatering om att jag nu är hemma (har varit det ett tag men ... who cares?)
Har i alla fall fått i lite mat i magen, ni vet, jag är ständigt hungrig! Och ska nog hoppa in i duschen nu snart. Har ju lekt lekar typ hela dagen ute i solen, så känner mig ganska så unken just nu. Ska bli skönt att få bort den känslan!

Men jag skriver lite mer om dagen så fort jag är klar.
Hörs snart igen ppls. Pussar ♥

090825

2009-08-25 07:30:12
Godmorgon bloggen!

Sitter just nu med min frukost, te är dett måste då min hals krånglar vidare. Ursäkta mig men FAN säger jag bara, har inte fått någon blund alls i natt, hostar konstant. Måste nog fixa riktigt hostmedicin.

Ska i alla fall snart börja fixa mig, skola idag igen, andra dagen och vilket menas att det är "lära-känna-varandra" dagen. Trodde jag verkligen skulle få slippa dessa lekar man gör, nu när man har kommit upp till gymnasiet. Hoppas det här förblir det sista!
Kan tacka dug att det bara är fram till lunch vi ska håll på och lala oss, för sedan ska vi fixa viktiga saker via dator och bland annat fixa passerkort. Ett skåp ska vi okcås få idag, så jag får inte glömma hänglåset.
En annan sak jag inte får glömma är mitt pass. Måste verkligen till banken idag och fixa bankomatkortet!

Så det visar sig när jag kommer hem, lite osäkert. Men nån gång på eftermiddagen!
Ha en bra dag! Pussar ♥

Detta host besvär

2009-08-24 20:44:30
Har tack vare hostan nästan tappat rösten nu, great!
Så därför ska jag nu bara gå ner och lata framför tv, med en hel kanna te. Lite skorpor vore inte så dumt heller!
Får se om tvn har lite komedi-serier att bjuda på.


Forever21

2009-08-24 18:18:16
Sitter just nu och kollar in kläder på Forever21, hittar så himla mycket snyggt och det är dessutom nå underbart billigt!
Vill bara kunna klicka hem allt jag ser, tyvärr får jag vänta tills mer pengar rullar in på kontot. Men nu har jag i alla fall hittat en vettig sida att beställa hem saker.


                        


Känns som om denna affär blir ett MÅSTE att besöka så fort jag kommit till USA!
men, guud vad jag tjatar om USA, ni får ursäkta mig att det kommer upp lite då och då, men det är en av alla tusen tankar jag har just nu.

all these thoughts

2009-08-24 16:34:55
Tänker, tänker och tänker. Kan inte sluta tänka.
Det lustiga är att jag tänker allt för mycket att jag inte hinner uppfatta vad problemet är. Vill egentligen inte kalla det problem, för det verkligen inte. Jag som tror för mycket, jag som måste sluta tänka så mycket.
Allt är bra.


Första skoldagen

2009-08-24 14:43:49
Hejhej!

Nu är jag hemma igen, från min första skoldag och från stan. Dock så åkte jag ganska så snabbt hem eftersom det var meningen att jag skulle fixa mitt bankomatkort, men jag hade helt glömt bort att ta med passet så det får bli imorgon istället. Tillbaka till skolsnackat...
 Mötte alltså min nya klass idag vilket i stort sätt verkar vara en helt okej grupp. Kan nog inte bedöma helt nu efter första dagen, men det kändes bra i alla fall. Hade några jag var bekanta med sen tidigare som gick där, så helt ensam var jag inte. Dock så är oftast första dagen väldig spend och man har svårt att veta hur personerna man mötter riktigt är som person, men folk lär väl bli mer öppna ju mer tidn går.

Hur mycket jag än trivdes där i klassen så kommer jag bara gå med dom i ett år, lite tråkigt eftersom det verkar vara ett fint gäng. Hoppas dom 94.or jag ska gå med är lika trevliga..

Förkyldningen har inte blivit bättre. uuuhw. Hostar jag gör fortfarande och huvudet dunkar och känns tungt. Så jag ska nog bara vila här hemma, hoppas på att det är bättre imorgon även om jag bara skulle vilja hoppa över morgon dan.
Vill gärna slippa alla dessa "lära-känna-varandra lekar", istället bara börja med alla ämnen. Aja överlever nog dagen i morgon i alla fall.

Vi hörs sen! Pussar ♥

090824

2009-08-24 07:33:09
Godmorgon bloggen!

Då var dagen här, skolan börjar och äntligen är jag inne på gymnasie- tiden. Vad man har pinat sig genom nian, ja menar alla som gått i nian vet hur dryga 7.orna kunde vara (inget illa menat), men de flesta som gick på min skola sprang fortfarande runt omkring och lekte, speciellt i korriorerna vilket är himla jobbigt.
I alla fall, så känner jag mig inte alls nerövs över det här, mer exalterad över att något nytt börjar! Visst kommer jag bli skoltrött mot slutet, men nu ibörjar kommer det ju kännas som när man började i 7.an. Allt var så stort och häftigt. Haha.

Nu sitter jag här i alla fall med frukost framdukat. Mackor och te.
Halsen är fortfarande dålig så jag hoppas tet fungerar, har nämligen hostat hela natten, vaknat av att jag hostar. Inte det minsta roligt. Men nu har jag laddat med halstabletter också så jag inte skämmer ut mig i aulan med en redig host attack.
Nä nu ska jag fixa mig klar. Vi hörs nån gång efter lunch då skolan först slutar vid 12 sedan ska jag vidare till banken för att aktivera mitt nya kort, eftersom mitt gamla blev stulet tillsammans med min plånbok i våras.

Later ♥

Helt perfekt lagomt trött

2009-08-23 23:00:42

God kväll alla fina!

Kom nyss hem från gymmet, och jag är som rubriken lyder helt perfekt lagomt trött. Tog inte i för hårt eller för litet, egentligen kan jag inte säga hur jag presterade idag får vänta tills imorgon för att se hur resultatet blev. Hoppas nu bara inte att det blir en riktigt träningsvärk, jag som nyss blivit av med min.
Skönt var det i alla fall, så nu kan jag lägga mig i sängen och inte behöva oroa mig för nå sömnsvårigheter. Kan nog tänka mig att en hel del kommer att ha det i natt, pågrund av att de flesta ungdomar har haft sin normal tid efter 3 på natten.
 
I alla fall, jag tror nog inte jag hinner duscha av mig helt nu men sköljer nog av kroppen lite snabbt ändå.
Ska nog börja dagen i morgon med en skön dusch, vakna till ordentligen!
Jag hinner nog skriva ett inlägg innan jag drar iväg, sovgott.


I'm soo fresh

2009-08-23 17:48:03
Yesyes, nu har jag nyss kommit ut från duschen där jag sköljde ur mitt hår som varit inkletad i hårinpackning. Älskar hur lent håret blir efteråt, hoppas nu bara att det håller i sig ett tag. Tort och slitet hår är tummen ner!
Upptäckte också att bruken tog helt slut den här gången, så det blir väl dags att införskaffa sig en ny. Dock är jag inte så jätte bra när det gäller sorter för hårinpackning, men den jag hade nu innehöll mentol och var super så jag får försöka leta redan på något liknande.
Har även rakat bena och allt vad som ingår för att kvinna ska känna sig lyxig och bekväm.

I alla fall, så håller jag just nu på att leta reda på lite träningskläder. Bror min frågade tidigare idag om jag hade lust att hänga med till gymmet senare ikväll. Det var grattis att testa på, så varför inte? Köra ett lätt pass, skönt, just för att hostan fortfarande finns kvar så vill helst inte överanstränga mig.


ack ack, vad ska jag gör med min kamera. Måste spara pengar till en ny!

NU: MAT.

Känns egentligen bara onödigt

2009-08-23 11:39:23

Japp, ska snart börja gå till bussen in till stan med Sara för att sola. Dock känns det lite onödigt eftersom det är sånt toppen väder ute, men för att inte få allt för dåligt samvete så kan jag nog passa på att ligga en stund ute i solen när jag kommer hem igen. Ska även lägga in en hårinpackning lite senare idag!

Vi hör sen ♥


090823

2009-08-23 09:40:12
Godmorgon Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er? Själv så har inte hostan gett sig än och hela min hals är öm, svider, kliar..
Tur att jag idag ska ha en riktig "relaxing-dag", bara sköta om mig själv. Vi får helt enkelt se resultatet imorgon.

Sista dagen på sommarlovet, och imorgon börjar en ny vecka, och en hel ny skol termin med helt nya erfarenheter.
Kom ihåg när man var yngre, skulle kanske börja i 2.an - 3.an och man var så himla närvös över skolstarten. Men skulle ha allt perfekt med böcker med små figurer på och pennor och glada färger. Glöm inte ryggsäcken, hemskt viktig att man hade sin favorit tecknade figur på, haha.
Visst är det viktigt med rätt utrustning även nu, men det är inget man häktar sig över. Har mina planer att köpa en "10-ämnes-block" och en ny almanacka för att hålla reda på saker, mer behövs inte kanske lite pennor också men vi får ju säkert reda på senare vad för skoltillbehör vi behöver.

Ska fixa lite frukost nu, speciellt te, måste få ordning på halsen min.


Natti natti

2009-08-23 00:12:20
Då var det dags för mig att säga godnatt. Har kännt mig riktigt hängig hela dan med hosta och allt vad som ingår, så det ska bli skönt att få krypa ner till sängs. Och oavsett om det är helg måste jag börja komma in i skol natts tiderna, vända dygnet rätt eller vad jag ska kalla det. Så jag kan nog tacka denna förkyldning som gör mig så himla trött på kvällarna. Kom passande, hoppas nu bara att den försvinner tills Måndag.

Har planerat lite för förmiddagen imorgon med Sara. Ska försöka komma upp i hyfsad tid och sedan åka till solariumet för att få tillbaka lite av den brännan som nu har försvunnt dom senaste veckorna. Ska också sen när jag kommit hem kleta in en hårinpackning, så det blir en riktig "relaxing-dag". Perfekt slut på sommarlovet, sköt om sig själv, må bra och få känna sig fräsch inför en ny start!

Vi hör i morgon igen. Sov sött ♥

Kan inte få nog av henne

2009-08-22 23:36:47


Finns även en ny låt vid namn Make it on my own som jag tyvärr inte hittade på Youtube.
Vill egentligen inte lyssna sönder dessa fin låtar, men som sakt kan inte få nog av henne!

Hunny, i'm home

2009-08-22 22:54:41

Det blev en kort kväll med vännerna, spenderade tiden hemma hos Eddie där vi pratade mycket om våra nya gymnasier som vi ska/har börjat i. Det var kul att få höra om alla andras skolor och scheman, inget är detsamma. Sorligt egentligen, att man splittras såhär..  
Men som sakt så blev vi inte så länge där, vilket bara kändes skönt för min del som har en riktigt irriterande hosta. Värst är det nu på kvällen när rösten nästan helt försvinner. Tråkigt att det ska krångla såhär nära in på skolstart, får se till att bli lite kryare tills dess!

Nu ska jag i alla fall brygga mig lite te (för halsen) mysa till framför en film (för min kropp som fortfarande är öm av träningsvärk). ♥


Du är inte ensam

2009-08-22 15:10:09
Sitter just nu här nyduschad och kollar på lite klipp på youtube. Och rätt som det var kom jag in på ett som handlade om filmen P.S I Love You (filmen jag såg med Tessan här om dagen). Ni vet när man först söker på något sedan så klickar man vidare på de klipp på sidan om "Liknade vidoeklipp" blabla, ah ni fattar nog.
I alla fall kommer jag ihåg ett väldigt fint och meningsfullt citat ur just den filmen som sägs av mamman Patricia:
"Det du måste komma ihåg är att om vi alla är helt ensamma, så har vi det också gemensamt"
Så himla sant, det är bara det att vi har svårt att tänka oss sånt när vi just har den känslan.

Så om du någon gång får den känslan av ensamhet, försöka att tänka så här då. Kanske hjälper lite ♥

090822

2009-08-22 11:22:06
Godmorgon!

Vaknade för nån timme sen, ville helst bara somna om. Det har regnat hela morgonen och det verkar som om det inte tänker ge sig, tråkigt att det ska vara sånt här väder när det bara är 2 dagar kvar av lovet. Men men..
Så det blir nog en riktigt film dag idag, hinner nog blogga ganska mycket också. Det visar sig.

Ska snart ner och äta frukost, känner att jag måste få igång den vanliga mat rutinen istället för allt detta godis m.m.
Kan berätta också att jag har hittat mitt schema över höstterminen. Tyvärr var det inget att hoppa högt för, långa dagar men en hel del håltimmar att andas i mellan. Som tex på tisdagar har jag en rejäl hål timme mellan 11.00 och 13.20 skönt de, men jag slutar den dagen klockan 17.00. Riktigt tufft, men jag tror nog jag överlever det eftersom jag har Bild sista timme vilket jag älskar!

Ingen rolig fakta som intresserar er skulle jag tro, men ah nu vet ni det haha.
Nu ska jag koka te och sedan fortsätta kolla på Alice in Wonderland. Däckade ganska så snabbt efter att jag satt på filmen igår kväll, hah.
Later ! ♥

Alice i underlandet

2009-08-21 22:02:53

Ska nog luta mig tillbaka, kanske ta en kopp te (eller bara vatten) för att få igång min hemska mage proppad med godis och följa med Alice till sitt underland. Väldigt längesen jag såg den sist, så det är på tiden! Ser dessutom verkligen fram emot när Tim Burtons otecknade verison av Alice in Wonderland kommer ut på bio i Mars. Himla många bra skådespelare med i den och jag bara älskar Burtons fantasi han använder i sina filmer.


Minikryssning med mamma

2009-08-21 21:28:50
Har upplevet mycket positivt och negativt idag, mesta dels negativit tyvärr. Fast egentligen så glänser de få positiva sakerna över allt de dåliga!
I alla fall började med en väkning klockan 6 på morgon, längesen sist man gick upp så tidigt. Fixade i ordning mig och tog sedan en taxi in till stan med mamma för att möta upp bussen vi skulle åka med till Grisslehamn.

Jag i morse, precis innan vi åkte.

REDO! Även om jag var tvungen att gå upp vid 6 var jag ovanligt pigg, ett gott tecken till skolstart. Behöver inte oroa mig över att sova över.
Tyvärr höll sig inte det pigga så väl länge tack vare åksjuketabletten jag tog, blir alltid så sjukt trött av dom. Men bättre de än att spy! Även om jag tog tabletten 1 timme innan avfärd (precis som det stod att man skulle göra) så kände jag av illamåndet hela bussfärden och början av båtens. Vilket sög, eftersom jag bara fick lust att somna på plats. men hur kul är det om jag ska sova bort hela utflykten?
I alla fall började jag må lite bättre efter att ha fått i mig mat. Kan berätta att det knappt gick att gå där inne i båten, den gungade nå otroligt. Klapp på axeln då jag duktigt nog lyckades hålla maten kvar i magen!
Det läskiga är att jag fortfarande känner av gungningarna från båten, helt sjukt, sitter här och gungar för mig själv. Haha!

Innan vi gick i land på Åland så hann vi sitta ute på soldäcket och steka ett tag, underbart! Inte det minsta moln.

Jag och älskade mamma ute på soldäcket, tur hittade vi en plats i lä annars blåste det nå förjävligt där ute!

Haha! Ville få till en fin bild med havet och den svenska flaggan tillsammans, men gul och blå var envis. Så fort jag höll på att få en perfekt bild blåste den bara uppåt (som på bilden ovan). Gav upp efter ett par försök.

Sedan gick vi i land, men bara i några minuter eftersom båten skulle åka hem till sverige igen direkt.
Och under hemfärden var vi så trötta att vi bara satt och pratade på soffa. Dock orkade jag gå en runda för att spela lite klassiska banditer, haha vann bara 3 kr och dom försvann liksom snabbt som dom kommit.

Och nu till den jobbigaste biten, mest roligt för er kanske, men ett helvete för mig.
Vi skulle ta samma buss hem från Grisslehamn, med ungefär samma personer på. Dock var dom flesta 2-3 drinkar mer sociala än tidigare. Vi hade 2 st kvinnor 40 + are framför oss som trodde dom var 20år och skulle helt plötsligt sjunga karaoke på bussen, helt utan respekt till dom som faktist försökte sova (dvs JAG). När dom insåg att det bara var ett par killar 20 + are längstbak som var taggade skuttade dom dit och tjoade.
Efter ett tag skulle en utav killarna göra nr 2 på bussens toa, och ja efter att han kommit ut luktade hela bussen skit. Tack för det! Dessutom så kunde inte tanterna bakom oss sluta snacka! I hela 2 timmar pratade dom, utan att äns andas. Så ja, nu vet jag exakt allt om deras barnbarn.


Men annars var hela resan jätte bra, tack så mycket mamma ! ♥


Detta är lite utav det jag fick hem idag, en massa godis (finns mer fast inte på bild)
Laddat upp med lakrits och M&M's, sen blev det dessutom en ögonskuggsborste.

Hemma igen

2009-08-21 18:27:18

Hej alla!

Nu har jag kommit hem igen, efter ett besök på havet med mamma. Vi handlade mycket gott på taxfreen, nästan lite för mycket för att godisråttan jag ska kunna stå emot. Har en jätte värk i magen just nu, hoppas den bara är tillfälligt. Godis är gott, men att äta för mycket av det leder bara till de dåliga.
I alla fall tog jag lite kort från vår utflykt, som jag snart ska ladda upp här.
Men först ska jag nog få i mig riktigt mat, sånt som magen blir glad över!

Pussar ♥


Morgondagens planer

2009-08-20 23:41:00
God kväll bloggen!

I morgon blir det ingen bloggning fram till klockan 18.00 (ungefär), just för att min mamma och jag bestämde oss för att ha en mor&dotter - dagen till havs helt enkelt. Vi ska ta en liten färja som heter Eckerö linjen och leder fram till Åland och åker sedan tillbaka. Inte så lång tripp, bara under dagen, men ändå skönt att få komma iväg.
Bussen här ifrån åker runt 7, eller om det var halv 8? Nåt där i mellan i alla fall, så det blir till att lägga sig tidigt ikväll. Inte för att jag har något emot det, hade ändå vilket som lagt mig nu snart.



Lovar att ta åtminstånde några bilder, kanske inte blir så intressanta men ni får i alla fall en lite inblick på hur min vardag sett ut! Nu ska jag lägga mig ner och läsa lite gossip innan jag släcker lampan.
Godnatt ♥

Planerar kvällen med Tessan

2009-08-20 16:43:29
Sitter just nu och pratar med Tessan om hur vi ska göra ikväll. Längesen jag riktigt träffade henne, så det ska bli roligt oavsett vad vi bestämmer för att göra. En ska som vi är säkra på det är mat, äta middag tillsammans. Dock så har hon träning lite senare, så att äta på resturang blev tyvärr inget av då de flesta stänger ganska tidigt på vardagar. Men hämtmat är inte dumt de heller! Fortfarande samma mat liksom, bara att man äter det här hemma. Dessutom så kan man sitta och kolla på film samtidigt, inget man direkt kan göra på resturang?
Blir helt enkelt mycket trevligare, och jag vet att Tessan mycket gärna vill se filmen P.S I Love You. Riktigt fin handling, och jag rekomenderar den verkligen till er som inte sett den!


Tubhalsdukar

2009-08-20 11:57:56

Är så glad över att dom fortsätter sälja tubhalsdukar i år också. Han aldrig köpa någon riktigt snygg förra året, men i år blir det av!
Hittade två st på H&M som verkar helt okej.


349 kr  kanske lite väl dyrt för en halsduk, men tyckte om den ändå. HISS eller DISS ?


Hittade även den här, gick på 129 kr. Lite bättre pris, men det stod i produktbeskrivningen att det skulle innehålla glittrig lurextråd vilket inte faller mig i smaken. Men det kanske är så pass lite att det inte syns ? HISS eller DISS


Rooibos te och mackor

2009-08-20 11:13:45
Inte nog med all smärta i kroppen så vaknade jag idag även upp med en kliande och irriterande hals. Ingen bra dag.
Så jag tog beslutet att brygga mig lite Rooibos te. En te sort som man dricker väldigt mycket av i afrika, och utav dom person jag har hört smakat det här gillar inte det de minsta! Den har en väldigt speciell smak, men jag tycker om det mesta som är unikt så detta är faktist en av mina favoritsorter när det kommer till te.


Om jag ska vara helt ärlig så är det nästan helt omöjligt att jämföra Rooibos smak med något annat.

Så fort det är mat eller något liknande pågång i köket får man alltid sällskap av Allie. Lill skrollan tror hon ska få något gott hon med, idag blev det bara en massa pussar!

090820

2009-08-20 10:29:06
Godmorgon bloggen!

Som ni vet så fasade jag att vakna upp den här dagen pågrund av träningsvärk, vilket är sant, träningsvärken är framme. Och inte nog med det så har jag sovit på något helt konstigt sätt så nu är hela ryggen förstörd också, jag har praktist taget ont i hela kroppen. Även om jag hade förberett mig idag på allt detta så vill jag ändå hitta på något, det är liksom bara 3 dagar kvar av sommarlovet. Men det är inte så lätt när man nästan inte kan gå ..

Kanske ska försöka stretcha ut alla leder, så kanske jag blir lite mer rörlig mot kvällen.
Tyvärr tror jag bara att det kommer bli smärtsamt istället för att kommer leda någon vart.

Skulle behöva en riktigt rump övningen.

Godnatt puss

2009-08-20 00:00:21

Jag just nu, tröttare än vad du är, jag lovar!
Ger er alla en godnatt puss ,så generös som jag är. Ska krypa ner snart till sängs och läsa igenom några skvallerblaskor. Jag fasar för morgon dagen då träningsvärken väntar, men det är bara att ta det som en man!

att ha en dålig kamera är inte kul, tro mig, jag vet hur det känns ..

Godnatt

Astronaut

2009-08-19 23:04:26

Himla gullig låt! Med Salems gulliga och fina röst gör saken bara ännu bättre! Enjoy
ljudet var tyvärr lite sådär, så ni kanske måste höja

Träningsvärk i rumpan

2009-08-19 22:03:14
Hej alla söta!
Har precis kommit hem från en fika kväll med några av tjejerna. Blev dock ingen gobit för mig eftersom jag fortfarande är pank, men man kan alltid vara social och sitta och prata.

Nu sittar jag här i alla fall med en kall cola, lyssnar på musik och nästan halv sover.
Hade min första ridlektion idag, och när man inte har ridit på 2 månader så är den första lektionen alltid värst!
Mina ben och speciellt min rumpa är inte vana, så just nu känns det som om jag har ett rejält blåmärke mitt på rumpan. Ont gör det! Men värre blir det i morgon då den riktigt träningsvärken drar till!
Men jag kan ändå inte klaga, för jag har saknat ridningen nå otroligt. Så detta är bara något man få stå ut med dom ca 3 första gångerna.

Tillbaka till det jag faktist gör nu. Egentligen har jag det ganska tråkigt just för att jag är så trött, fast ändå trött på att mysigt sätt faktist. Trött för att jag har tränat, inte för att jag bara slappat här framför datorn. Åh vad skönt jag kommer att sova i natt!
Nu blir det nog en film.


Äntligen

2009-08-19 13:13:07

Kolla vad som kom med posten! Kanske inte sån big deal för er, men för mig är det en gåva från gud!
Nämen, jag vet inte hur mycket pengar jag har lagt ner på busskort i månaden. Riktigt hemskt hur bara pengar försvinner. Men nu har jag äntligen fått mitt årskort! Jag får nästan en kick att åka så många buss linjer här i Gävle som möjligt, bara för att få njuta av att jag äntligen har kortet!

090819

2009-08-19 11:58:22
Godmorgon allihopa!

Trodde aldrig att jag skulle somna igår natt! Bror min som har rummet precis brevid mig höll mig vaken med hög trance musik som senare gick över till rösterna från family guy. Försökte verkligen koncentrera på att somna, men det hjälpte ju inte. Så jag slappnade av helt istället, vilket gav resultat.
Hemskt när man verkligen vill sova för man är så himla trött, men så ska det såklart finnas något jävligt som sak störa. Den här gången var det musik som sakt, men annars brukar det vara nån envis mygg som surrar vid örat. Jobbigt!

Men nu är i alla fall det över och jag har en solig dag ett se fram emot. Ska nog lägga mig ute och bättre på brännan nu innan skolan början.
Dessutom börjar ridningen idag, vilket jag är jätte glad över. Har saknat det hemskt mycket!
Får börja använda mina nya "nice as" ridbyxor, haha!

Nu ska jag fixa lite mat, sen gå ut på baksidan och mysa i solen.
Vi hörs senare! Pussar ♥

Glöm inte bort att rösta på mig i Veckans Blogg, om du tycker jag är en värdig vinnare.
Direkt länk
HÄR

Gillar du min blogg? Rösta

2009-08-18 22:25:16
Är med i Veckans Blogg hos sophiegranqvist.blogg.se.
Så gillar ni min blogg får ni jätte gärna rösta på nr.3 annakw.blogg.se!
Skulle betyda mycket ♥

Har har ni en direkt länk till tävlingen!

Rock on

2009-08-18 19:35:38

       


Innan allt detta myspys ska jag tuffa till mig, greppa gitaren och lira lite Guitar Hero.
Blir jämt så yr när jag spelar det, tack vara det rullande bandet framför en (där alla noter kommer) , knas!

Supercalifragilisticexpialidocious

2009-08-18 19:23:41

En ganska så trött, osminkad och mätt tös efter att ha tryckt i sig ett MAX orginal mål.
Rusk vädret fortsätter, dock har regnet lugnat ner sig men det skulle inte förvåna mig om det börjar nu snart igen. Så det blir alltså en hemma kväll ikväll, duscha först sedan mysa till det med en film. Fortsätter nog med mina disney filmer!
Blir förmodligen en supercalifragilisticexpialidocious (Mary Poppins)
om ni är uttråkade har ni i alla fall det där ordet till att försöka uttala.

Meet Jakob Black

2009-08-18 12:23:28
Hittade just en till trailer från New Moon, denna gång lite mer om hur Jakob Black har förändrats.
Så himla bra, längtar nå otroligt!


Nesquik frukost

2009-08-18 11:43:50

Frågar mig varje gång varför jag äter dessa flingor när dom ser ut som små harskitar. Det roliga är att det också är en hare/kanin på paketet. Men det är gott!

Nesquik flingor är egentligen bara jobbigt att äta eftersom man måste göra det så himla fort. Just för att flingorna suger upp mjölken nå otroligt fort, och när dom är helt mjuka och mosiga är dom inte goda längre. Så man måste som sakt äta dessa flingor snabbt, så ni kan ju förstå hurj ag ser ut när jag äter. Riktigt rycker i dom! Nästan i alla fall ..
Detta var i alla fall lite tråkig fakta av dagens frukost. finns nog många som tycker och tänker precis som jag ?

090818

2009-08-18 11:21:12
Godmorgon bloggen!

Jag känner mig piggare och friskare än någonsin, och bara för att jag sa det nu så skulle det inte förvåna mig att den bråkiga halsen kommer tillbaka under dagen. Får hoppas att det inte blir så helt enkelt!
Vill må bra den sista veckan innan skolan, så man kan hitta på så mycket som möjligt. Har en del saker på schemat den här veckan, men det är inte helt säker. Förmodligen kommer det bli en "Mor och Dotter" dag, mer vet jag inte.

Apropå skolan, så vet jag en hel del som börjad redan idag. Egentligen kan jag inte sitta och skratta åt dom, säga saker som " åh lyxiga jag börjar nästa vecka! ", för egentligen sitter jag bara och väntar på att det ska börja. Speciellt såna såna här dagar då det regnar, men vill bara få något gjort och inte bara sitta inne hela dagen.
Tror ändå att skolan kommer vara hyfsad lugn dom 2 första veckorna, blir säkert massa övningar för att man ska lära känna sina nya klasskamrater.
Ser faktist fram emot att få träffa lite nytt folk!

Nog pratat! Svälter nästan här, så jag känner att det är dags för frukost!

I'm so not Bella

2009-08-17 19:47:36
Kristen Stewart talar ut i en intervju om hur det är att vara en trendsättare för alla Twiligh - fans, hur bisarrt det faktist kan vara. Hon påstår även att hon själv är inte de minsta lik Bella, men ändå så säger hon (i en annan intervju) att det bara är i Twilight-världen hon är en sådan mode-ikon, men för resten av världen är hon bara Kristen.
Så påstår hon att hon inte är så modeintressarad? Och vad mer likt är inte det Bella Swan?
I böckerna framstår Bella som en tjej med ingen mode koll alls, och att Alice hela tiden vill lägga händerna på henne för att pimpa upp Bellas stil.

Jag har faktist lagt märke till många likheter i Kristen och Bella, i alla fall i dom intervjuer jag sett.
Vad tycker ni?



Likes Passion

2009-08-17 18:16:18


Jag just nu

Sitter här och dricker LOKA Likes passion. Dock är den lite avslagen, men super mums ändå!
Sitter även just nu och väntar på att maten ska bli klar, ... vilket den var nu faktist ! 


The Trend Is Boots

2009-08-17 15:35:25
Ingen har väl missat hur modernt boots har blivit påsistone.
Här har jag hittat fram 3 olika skor från 3 olika affärer. Detta är något som verkligen står på min "Vill ha" listan!



Drygt 565 kr på ASOS

500 kr på Monki

449 kr på DinSko

090817

2009-08-17 12:03:27
Vill inte säga godmorgon nu, men är illa tvungen till det..
Vaknade faktist för nån halv timme sen, och jag som la mig i hyfast tid för att komma upp tidigt. Men nja, ser inte så ut va.
Usch hatar verkligen att sova så här länge, och då menar jag att jag sover bort hela dagen vilket är helt onödigt. Speciellt nu när det bara återstår en vecka kvar av sommarlovet! Men att få sova är ju bara skönt, vilket jag verkligen fick göra nu i nästan 12 timmar.
Kan faktist tacka mig själv som sov vidare, eftersom jag kände mig dålig igår och idag mår jag helt okej!

Dagens planer är att åka med mamma ut till valbo köpcentrum för att köpa hem lite ny ridutrusting till mig. En snäll mamma som fått sin lön bjuder, vilket jag inte det minsta alls gillar. Ridkläder m.m är väldigt dyrt och jag vill absolut inte känna mig bortskämd..
Men hon insisterade! Får gott göra henne någon gång ♥

Nu ska jag få i mig lite frukost innan vi drar iväg. Ha det bra så länge!
Pussar.

Filmmys med glassen

2009-08-16 22:03:48
Jajemen, rubriken säger allt!
Mår man lite halv taskigt som jag gör idag, så får man ligga och lata framför en film. Bara tänka på sig själv, vara lite ego. Vädret igår gav mig en rejäl förkyldningen, men det var allt värt det! Hade så pass roligt igår, så en förkyldningen står jag lätt ut med. Det är sånt man får ta när man är på festival i regn och kyla!

Men nu är jag inne i värmen, ska dock ta en skål med glass så det blir väl ändå inte så varmt. Men det bedövar min bråkiga hals lite åtminstånde! Blir som sakt film, vilken vet jag inte riktigt. Men Disney är ett självklart val, i alla fall idag. Känner för lite nostalgi!

Inge snål med choklad såsen i alla fall !

Vad har hänt egentligen?

2009-08-16 19:18:47

Den senaste tiden har jag varit allt mer hungrig än vad jag någonsin varit. Jag äter och äter och äter, finns nästan inget stop för andrum. Lite överdriver? Jo kanske lite, men det är sjukt hur mycket jag får i mig!
Och vet ni vad, jag är bara glad över detta! För nu kanske jag snart kan se skillnade på min vikt, eftersom mitt mål i år är att gå upp några kilo.
Vet faktist inte varför jag har det här som mål, men jag känner bara att några kilo mer skulle behövas på min kropp utan nån riktigt förklaring varför. Sen dessutom är detta en utmaning mot mig själv också, en utmaning mot min ämnesomsättning.

Men ni får inte tro att jag bara slänger i mig mat, fett skräpmat för att gå upp i vikt. Nä det faller mig inte in, äter som jag annars brukar göra men med större portioner (och sen lite oftare).
Ost och fram förallt smält ost inne håller ju bara dålig fett (vad jag vet?) men sen är det dessutom ingen hit för mig. Nä fyfan bara äckligt, men det är min åsikt glöm inte det.
Kommer nog aldrig gilla det helt och hållet, fast jag kommer säkert få lära mig äta mer ost när jag åker till USA. Inga fördomar emot Amerika, men det tillkommer mycket ost på rätterna där.
Ah, det återstår och ser!

Nu ska jag äta vidare på mina cashewnötter, både gott och innehåller bra fett!


Dagens

2009-08-16 18:14:44
Dagens väder: Knappt nå moln på himlen, men man blåser nästan iväg om man går ut!
Dagens humör: Trött men glad.
Dagens händelse: En händelse lös dag.
Dagens planer: Bara vara hemma och vila framför en film.
Dagens mat: Kötbullar, brunsås och potatismos ♥
Dagens kläder: Bekväma mjukis kläder
Dagens smink: Osminkad
Dagens frisyr: Utsläppt, fortfarande fuktigt sen duschen.
Dagens bästa: Det är söndag, och då är det inte meningen att man ska göra något. Så ja det passar mig perfekt!
Dagens sämsta: Halsen, regnet igår gjorde rejäl skada.
Dagens låt: Already Gone - Kelly Clarkson


Tårgasattacken på The Voice

2009-08-16 17:21:52


Denna händelse visste ni alla säkert redan om?
Himla dumt och otroligt onödigt gjort av den här personen som kastade tårgasbomben, en riktigt idiot!
Hade först ingen aning om att detta hade hänt förän jag hörde några pratade om det på tunnelbanan påväg ut från sthlm. Ändå var jag där på plats när det hände. Eller ja, tur nog så var det i samma tillfälle då vi upptäckte att Elins plånbok blivit stulen. Så vi trängde oss ut ur folkmassan in på en liten gata, och det var då allt förmodligen hände.
Tur nog var det ingen som skadades allvarlig.
I såna tillfällen kan man lätt få panik när man inte få någon luft och ögonen rinner. Eftersom det var så mycket människor är det dessutom mycket lätt att man blir ner knuffad juts för att alla vill så fort bort därifrån.

Här kan ni läsa mer om händelsen.


090816

2009-08-16 13:14:12

Hej bloggen!

Allt bra med er? Själv är jag jätte trött och har en redigt träningsvärk från sthlms vistelsen igår.
Var som sakt på The Voice med 3 andra vänner. Även om det började regna mot slutet av kvällen var det hur grymt som helst, riktigt drag!
Har tyvärr inga bilder att lägga upp, hade tänkt filma lite på någon utav artisterna men just där vi stod var det hur trångt som helst. Det knuffades och hoppades så jag var fullt upptagen att hålla kolla på vart tjejerna och vart min väska befann sig. Ja menar, detta är ett perfekt tillfälle att få sin väska eller innehåll snodd (som tråkigt nog hände med en av mina vänner). Tur nog hade hon tagit ut det mesta ur plånboken, så ingen större skada skedd. Men det är såklart hima tråkigt att det finns sånt folk som roar sig med sånt.
Annars hade vi det riktigt trevligt!

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, bli lite fräshare och vakna till lite!
Pussar ♥


The Voice 09

2009-08-15 12:54:11

Nu ska jag försöka rycka upp mig, för snart bär det av till Sthlm för att senare ikväll kolla på The Voice 09 med en hel del sevärda artister. Ska bli riktigt roligt att få komma ut, att hitta på något. Även om jag har mycket i tankarna just nu så tänker jag inte förstöra en rolig kväll. Jag vet att jag har gjort allt jag kunnat så nu låter jag tiden bestäma när allt har bearbetas klart!

Jag tar givetvis med mig kameran, men bilderna kommer nog upp i morgon så jag inte vet helt säkert när jag kommer hem. Ni får ha en super bra dag, kanske träffas vi där!
Pussar ♥

090815

2009-08-15 10:12:21
Godmorgon alla fina!

Ledsen för den dåliga uppdateringen igår, men det var helt enkelt ingen blogg dag. Hade fullt upp, så ja det fanns ingen tid.
Just nu mår jag riktigt dåligt. Huvudet värker, ögonen svider och jag känner mig helt tom. Allt handlar om en mycket privat händelse som jag äntligen tog till mods att reda ut igår kväll. Känner mig hemsk som inte gjort det innan, men jag kan inte gör något åt det nu utan kan bara säga "bättre sent än aldrig". Men som sakt, det är alldeles för privat för att jag skulle kunna ta upp det här.
Känner som om dagen är förstörd redan nu, även om jag vet att jag har mycket roligt framför mig. Men jag känner mig helt matt och tom, och den känslan kommer jag dras med länge inte bara idag. Men jag ska försöka göra saken till den bästa, inte glömma bort att le i mellan åt.

Fast egentligen är tomheten ett gått tecken. Innan var jag full av hemska tankar, ångest och skam. Nu har jag fått ut det mesta genom att berätta vad och hur jag tänker. Jag skäms fortfarande, men det är en sak jag kommer att få leva med..

090814

2009-08-14 13:07:51

Hey guys!

Vaknade som vanligt idag utav solen som bländade mig rakt i ansiktet. Men får lov att tacka den, annars hade jag väl sovit bort dagen.
Hur så helst, det är varmt och soligt idag och jag har lust att hitta på något. Dock har jag inga planer, men jag blir lite sugen på att ta mig ner till staden och kolla på lite skolsaker som kommer bli nödvändigt framöver.
Vet att det finns sånt här superduper block där man kan skriva ner saker från 10 olika ämnen. Hur händigt är inte det?
Mycket bättre än att köpa sig 10 enskilda block som bara tar plats i skåpet. Perfekt!
 
Men är man pank som mig så är det ett måste att sitta och fundera ut vad man verkligen behöver, vad jag verkligen kan köpa. Har nog aldrig någonsin varit så snål som jag varit den senaste månaden. 
Och då återstår det också en månad kvar tills jag får mitt studiebidrag. Snälla låt det gå fort!
 


Dream Big

2009-08-13 22:57:05
Hej igen!

Har precis kommit hem efter en hel mysig fika kväll med flickorna. Inga bilder, men jag kan försöka förklara lite kort fattat: Satt i en mysig soffa med filtar på utegården, drack allt mellan kaffe, choklad och milkshake, åt gobitar, pratade med random people, pratade såklart med varandra. Vi hade det väldigt trevligt!

Märkte en sak nu när jag var ute, hur mörkt det har blivit. Liksom redan vid tio var det kolsvart ute, kan bero lite på molnen också men ändå!
I våras satt man och väntade på ljusa tider, man hade en längtan till sommaren. Nu sittar man och väntar på mörka tiden, men den här gången blir man bara mer och mer depprimerad. I december kommer det vara så är bäcksvart ute redan vid 3 tiden på eftermiddagen. Usch, bara jobbigt att skriva ner det!

Blir inte så sent ikväll. Haft en mysig kväll så jag ska nog fortsätta med att ha en lika mysig natt med lite läsning.
Men innan jag säger god natt så vill jag som vanligt bjuda på lite partymusik. Igår vart det lugna favoriter, ikväll blir det lite mer fart för dom som behagar.

 
DREAM BIG

God natt ♥

Prick bussen

2009-08-13 18:54:52
Ska om en dryg timme ta bussen in till staden för att möta upp flickorna för lite kvällsfika. Hoppas på Wayne's idag igen!
Men det är ju som sakt en hel timma kvar, så jag ska nog passa på att städa lite här på rummet. Känns som om jag städar hela tiden? Får nog börja lära mig att hålla mer ordning.

Hoppas ni får en lika myspys kväll som mig! Vi hörs lite senare.
Pussar ♥

Nice butt, hell yeah

2009-08-13 17:07:30
Dagen blev inte precis som jag hade trott, men inte sämre för det.
Ingen hästhoppning att skåda idag, men det återstår 2 dagar i fall jag får lust att kolla.

I alla fall, så bestämde mamma och jag för att åka iväg till Valbo köpcentrum för att kolla till lite ny ridutrustning som verkligen behövs, när allt det var klart trippade vi in bland allt modernt på IKEA. Inte för att vi är ute efter något speciellt, men det är bara så himla skooojj att ja, bara gå omkring där och kolla. Är väl knappast ensam om det?
Inget direkt köp idag, förutom ett par nya ridbyxor som jag la undan till senare. Ett riktigt fynd, nice butt, hell yeah!

Ikväll blir det i alla fall mysfika med favvotjejerna, längesen nu vi träffades alla samtidigt. Ser verkligen fram emot det! 
Men det blir som sakt ikväll, så just nu sitter jag här och diggar ny musik men ska nog ner snart och fixa till middagen. 

right now  

Dagens outfit

2009-08-13 16:50:13

Oversize tröja - BIKBOK
Leggings - JC
Mössa (som knappt syns) - Stickat själv
Tygpåse - Vecko revyn
Armband


Detta är alltså dagens bekväma, lite små höstig outfit. Ni kan nog se att jag är en trogen Vecko Revyn - läsare? Haha.

090813

2009-08-13 10:18:05
Godmorgon bloggen!

Vaknade idag upp med hel igentäppt näsa, riktigt hemskt när det första man försöker jag är att andas in, så går det inte.
Börjar dock kännas lite bättre nu än för någon timme sen. Så nu sitter jag har och mumsar i mig skorpor med iskall Oboy, inge vidare att äta något när smaklökarna är knasiga tack vare nästan. Men som sakt, det är mycket bättre nu!

Och tur är väl det att jag blev sämre, då hade min plan att åka till stallet och titta till tävlingar som pågår där nu inte blivit av. Nejnej, inte tänker jag vara sjuk en solig dag som denna.
Men ahw, får se om det blir något av på eftermiddagen. Känner att jag måste hitta på något och inte bara sitta här nu när det är så få dagar kvar på lovet.
Känner personer där skolan börjar nu på Måndag, även en del som redan nu snart har gått en hel vecka. Själv börjar jag den 24, och just nu känns det som om man bara sitter och väntar...

Nu ska jag äta vidare. Vi hörs nog under dagen! Pussar ♥

Spänningshuvudvärk

2009-08-13 00:06:35
Go' Kväll you all !

Sitter här med spänningshuvudvärk, precis som rubriken lyder, och det har jag endast min tandställning att tackar för. Tack! Nej jag är inte så tacksam över det faktist, men egentligen så kommer den ganska så passande. Håller ju på att vända på dygnet och det börjar bli dags att lägga sig, just för att det trycker riktigt rejält vid ögonen. Ajaj, orkar inte hålla dom öppna.
Sen en till sak som är positvit med att det spänner, ett tecken på att tänderna faktist rör på sig. Att det för en gång skull händer något! Men huvudvärk vill ju ingen ha, och tur nog finns Ibumetin som hjälper emot smärtan.
Vet att de flesta tänker att " Anna, använd Iprem istället! Superduper bäst! " Men i mitt fall så är det Ibumetin tabletten som är superduper bäst. Iprem biter helt enkelt inte på mig och mina syntomer. 

Innan jag får vila mitt huvud så har jag lite saker jag måste göra.
Bland annat jaga mygg som kommit in i mitt rum, sen har jag fått ett uppdrag utav Tessan att fixa hennes bloggdesign.
Så ja, ska börja små pilla med den ett tag!

I bakrunden spelas en inte så ny låt, men en nyupptäckt låt så att säga.


Finare än finast!

Go' Natt! ♥

Dagens outfit

2009-08-12 18:34:45


Linne (egentligen en klänning) - Sytt på slöjden
Short - H&M
Armband - från alla håll

Drog till med några enkla bilder på Dagens outfit. Ni ser ju åtminstånde någorlunda vad jag har på mig i alla fall.
Nu blir det lite efterrätt med glass och andra go saker.

090812

2009-08-12 17:03:25
Hejhej!

Är lite slapp med uppdatering, ahw får bättre mig.

Har i alla fall idag varit en sväng på stan med Tessan. Längsen jag träffade vännen så det var verkligen på tiden att vi träffades över en fika. Satt där med kaffe och mango-smoothie och snackade på, en fin eftermiddag helt enkelt.
Innan det var jag duktig och städa rummet mitt, nu kan man gå här utan att behöva lyfta på bena. Brukar alltid säga till mamma när hon ber mig ett städa att jag trivs när det är lite stökigt, och visst det gör jag men ändå. Det är bra härligt med ett fräsht och rent rum.

Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar här i huset. Inte för att jag här speciellt hungrig, har liksom tryckt i mig en bra bit äppelpaj ! Men men, måste börja komma in i rutinerna nu innan skolan och detta är middagstiden!
Vi hörs nog lite senare, möjligtvis kommer dagens outfit upp.
Pussar♥

Veckans blogg: linnebjorn.blogg.se

Godnatt saga med Winnerbäck i bakgrunden

2009-08-11 23:53:36

mjadu, nattliga halvdana skills från min sida.

Har suttit och läst Ljudet av ditt hjärta lite mer än 2 timmar nu, men tog ett litet upphåll och satte mig framför photoshop, drog till en hastig bild. Skulle gärna vela ha en ritplatta, blir dock såhär mindre bra när man ritar med musen..  lite skakigt. Fast för att ha ritat i drygt en halv timme så kan jag kalla det hyfast i alla fall!

Nu ska jag nog fortsätta mig in i Twilight världen, och som ni kanske förstår så spelas winnerbäcks favoriter i bakgrunden. Mys.
Så här med säger jag godnatt! ♥

090811

2009-08-11 17:05:07

Hej allihopa!
Allt väl? Idag är jag faktist ovanligt pigg, har kännt mig lite hängig ett tag men idag är det klarvakna ögon!

Ganska så tråkigt väder ute idag så jag har legat och läst i timmar, ja om man vill bort från sin egen värld kan man lika gärna ta en bok och sluka sig in i den. Glömma bort allt annat runt omkring en.
Men tur nog kom mamma i mellan allt och ville ha hjälp med bakningen nere i köket, annars hade jag väl fortfarande varit i Bellas och Edwards värld.
Böckerna är ju läskigt bra, det är väl just därför jag vill tacka mamma att hon kom och störde. Jag vill helt enkelt inte att historien ska ta slut, men det vill väl ingen antar jag. Längtar så tills november då New Moon släpps på bio!

En annan sak jag också längtar till, kan låta dumt  och jag vet att det återstår ett helt år kvar, men jag kan inte släppa tankarna från USA - resan! Hoppas att skolan hjälper mig på andra tankar och håller mig syselsatt så att detta år går fort. Kan inte föreställa mig hur mycket jag kommer att få se under det året! Blääh, uscchh, det riktigt kryper i kroppen! Längtar!


New York City - 3 dagars camp innan det bär iväg till värdfamijen.


Trött, trött och lite mer trött

2009-08-10 18:57:46
Hatar den här perioden på året, har väl sina fördelar men till mesta dels bara dumt!
För det första:
Skolan börjar igen, sommarn gick alldeles för fort och det känns som om man inte hunnit med något. I alla fall så känner jag! Sen eftersom skolorna börjar och alla börjar jobba överhuvudtaget så blir alla helt plötsligt förkylda, och jag känner redan utav det. Huvudet, halsen, har ont i leder och muskler. Helt slapp!
Dessutom är det här i regeln den sista sommar månaden, och det betyder att kalla tider är påväg igen.

Så därför vill inte jag göra det sämre, det vill säga att jag själv blir sjukare om jag går ut och att jag smittar andra.
Så istället blir det en hemma kväll, med mycket vila framför en film!
Fast det brukar alltid finnas en rolig typ som lockar ut mig, får se om det nu händer.

Känner att det är dags att byta om det lite mer myspys kläder!
Ses och syns! Pussar ♥

090810

2009-08-10 10:10:01
Godmorgon!

Ursäkta mig för gårdagens dåliga uppdatering. Men jag åkte tidigt här ifrån iväg till min stuga där jag stannade till sent in på kvällen, så jag var alldeles för trött för att skriva när jag hade kommit hem.
Men idag ska jag hålla igång lite iaf!

Min dag ser ut som följande:
Om drygt två timmar har jag ett väldigt onödigt tandläkarbesök, anser jag. Men det visar väl sig.
Innan det ska jag försöka slappna av en stund och läsa lite, äta frukost dessutom.
På eftermiddagen så kommer några från släkten över på namnsdags - fika. Grattis pappa och bror på lars-dagen!
Sen tog det stop, inga fler planer. Men förhoppningsvis kommer det upp något ikväll!

Men som sakt, nu ska jag mys till med frukost och bok innan jag far iväg till tandläkarn!
Vi hörs! Pussar ♥

Veckans blogg: linneabjorn.blogg.se

Aktuellt just nu

2009-08-08 21:05:30

Ja, detta är alltså det aktuella samtalet i familjen Westergren. Att skaffa pool.
Skulle vara så underbart att ha sån i det väder vi haft dom senaste dagarna!
Så ja, vi får se om projektet kommer upp tills nästa sommar.

090808

2009-08-08 15:43:46
Hejhej!
Åter igen blev min dag en slapp dag i solen. Denna gång fixade jag till det riktigt bekvämt med madrasser och kudde, solade baksidan och nästan somnade (sällan det händer eftersom jag knappt kan slappna av i för varma miljöer).
Hade lite sällskap av Allie som låg i sin egen kojja och hade det betydligt svalare än mig. Men men, jag fick en jämn och fin solbränna, det fick inte hon! Inte för att en katt bryr sig precis?

Jag är oerhört, jätte glad över att solen är tillbaka igen! Att få lite extra njutning nu dom sista veckorna!
Fast vad jag har hört kommer det någon dag nu snart med regn igen..
Det återstår och ser! Ska jag inte tänka på något äckligt piss väder, utan lägga mer energi på solen som faktist är här utanför just nu! Älskar värmen nu på eftermiddagen, när solen har svalnat lite men fortfarande helt underbart varm.
Sådant väder då man kan sitta ute och läsa en bok, vilket jag nog ska göra nu snart!

Vi hörs senare!
Pussar. ♥

Veckans Blogg: linneabjorn.blogg.se

No one's laughing at God

2009-08-07 22:44:22

Sitter just nu och lyssnar på denna låt med den helt underbara sångerskan Regina Spektor.
Har gått igenom sångtexten några gånger, och upptäckt att den är riktigt fin. För allt hon sjunger i verserna är ju sant! Just i dom tillfällena ber man bara om nåd.
Lite natt musik till er från mig!
God natt. ♥

V.32 Vinnaren i Veckans Blogg

2009-08-07 16:48:09
Nu är alla röster räknade, och det var riktigt jämt där ett tag. Men till slut fick vi äntligen fram veckans vinnare!

Grattis till Linnea under blogg namnet
linneabjorn.blogg.se !! 

Du kommer från och med i morgon få gratis länkning varje dag i en hel vecka! Grattis!

Och självklart tack alla ni andra som ställde upp i tävlingen. Turen kanske inte stod på er sida den här gången, men ta gärna en ny chans nästa vecka! ♥

090807

2009-08-07 16:33:48
Hej på er!

Ursäkta för dålig och mycket sen uppdatering, men jag har inte fått en blund idag/inatt. Okej, jag har fått sovit drygt 2 timmar, men det räknar jag inte så att få sova ut precis! Så jag har varit allmänt seg idag och legat ute i solen och försökt få nån timmes sömn där också, men det är ju helt galet varmt!
Blir nog en tidig kväll idag, inget ut och spring. Men vem vet, kanske får värsta kicken senare!
Nja, blir nog mys med film.

Ska i alla fall nu snart börja räkna alla röster till "Veckans Blogg". Jag vet att det står väldigt jämt mellan två bloggar, så det ska bli spännande att få ut resultatet.
Som sakt så kommer vinnaren bli länkade i ett inlägg varje dag i en hel vecka!
Nästa gång ska jag fixa till det och organisera det lite bättre. Vet dock inte än när den veckans blogg - tävling startar (förmodligen nästa helg nån gång), så håll utkik om du vill vara med!

Pussar ♥

Finalister i Veckans Blogg

2009-08-06 12:33:36
Vill först och främst säga grattis till veckans 5 finalister!
Nu är det bara att börja att rösta. Skriv nr. på finalistern eller namnet på den du vill lägga rösten på.
I morgon räknar jag röstarna och får fram veckans blogg. Vinnaren kommer bli länkade i ett inlägg varje dag i min blogg under en hel vecka. Lycka till!
 
OBS. Du får som är med i tävlingen får gärna rösta, men inte på dig själv!

STOPP! Inga mer röster!

Nr. 1 linneabjorn.blogg.se  ( bloggen har bara bytt header, där utav en ny bild! ) 


Nr. 2  onlynicole.blogg.se


Nr. 3
 linneaslifee.blogg.se
 

Nr. 4  
tajjz.blogg.se
 

Nr. 5  
sandracarlsson.blogspot.com



090806

2009-08-06 11:32:32
Härlig morgon va? ♥
Här är i alla fall vädret helt underbart, lika fina, soliga, varma väder i drygt 4 dagar! Detta behövdes verkligen, att få njuta av dom sista veckorna med sol!
Vaknade ovanligt tidigt idag. Så himla skönt att inte sova bort dom sista dagarna nu, utan att verkligen ta vara på tiden!
Ah, jag tackar solen som lyste in i morse och hettade upp rummet till 100 grader. Kan verkligen inte sova när det är varmt!
Men nu är jag vaken, så mer värme tack!

Ska alldeles snart ner och äta lite lunch sen blir det till att gå ut och sola!
Men innan jag gör det så har jag tagit ut dom 5 finalisterna (spännande!), så jag ska slänga ihop ett snabbt inlägg så att ni andra kan börja rösta. Röstningen kommer att pågå i ett dygn, så tävlingen avslutas i morgon.

Fick det sagt alldeles för tidigt

2009-08-05 20:24:55

Ajaj, vad ska jag göra med mitt huvud egentligen?!
Jag som trodde jag blivit helt frisk nu, men precis som rubriken lyder, fick det sagt alldeles för tidigt!
Kan aldrig vara helt säker med mig när det gäller förkyldning, den kommer liksom när det känner fört.
Usch, nä inte är det kul när den bara kommer och går..

Så idag blir det till att vila huvudet så att jag någon gång får säga " äääntligen, nu känner jag för att vara frisk i flera år framöver " , just nu får jag bara räkna med några få tal krya timmar.
Ska i alla fall krypa ner vi soffa, kolla om tv.n har något fint att bjuda på. Annars får det väl bli nån film eller nå liknande.

Blir ni också helt slut efter att ha legat i solen hela dagen ?

Pussar. ♥


Veckans blogg

2009-08-05 17:01:57


STOPP! Inga fler bidrag kan gå med.

090805

2009-08-05 11:57:08
God morgon allihop!

Idag har jag inte drömt något konstigt som jag måste gå runt och fundera på under hela dagen, utan jag vaknade upp helt utvilad. Dock blev jag lite väckt runt 9 tiden utav några arbetsgubbar som höll på att ta ner ett enormt träd hos våran granne. Men i alla fall så lyckades jag somna om.
Vaknade igen vid 11 och var bara tvungen att gå ut på balkongen för att se resultatet.
Det har nämligen varit så att min familj har blivit negativt drabbade av detta träd, med massa löv, insekter och pollen fast kletade på våra bilar. Sen pågrund av dess storlek så blir det en himla mycket löv på hösten, utsprida på grådar och gator. Så jag tror nog att det är fler grannar här i närheten som är tacksamma!

Och ja, nu är det borta! Vilken skillnad!
Kan äntligen se himlen, och apropå det så är det nästan inget moln, så långt ögat kan nå..
Och solen gassar på, så det blir väl en skön solar dag igen! Med såklart en piggelin i handen, don't forget!
Men först blir det brunch!
Pussar. ♥

Night thoughts

2009-08-04 23:54:54
Mitt huvud sprängs snart!
Alla dessa tankar och funderingar tar koll på mig. Jag vet liksom inte vilken tanke jag ska börja med, alla kommer huller om buller. Hinner inte med! Men snart, snart tror jag att det mesta kommer på plats.


Men jag skulle inte tacka nej till att få ligga på den här stranden och bara va. Rensa tankarna! Underbart.

Säger godnatt för ikväll! ♥

Jobb? Jo jag behöver pengarna

2009-08-04 16:53:08
Sitter just nu och funderar över om jag ska knalla ner till golfklubben som vi har här i närheten, för att fråga om dom behöver lite hjälp i kioskerna? Inte för att jag direkt känner för att jobba dom här sista veckorna innan skolan börjar, men för det första behöver jag pengarna, sen så gör jag ändå inte så mycket på dagarna. Sitter för det mesta här, så då kan jag lika gärna sitta där och göra lite mer nytta!

Jobb, jobb, jobb hmm...
Aja ska fundera vidare nu.

090804

2009-08-04 12:48:12
God morgon!

Även om jag har nästan sovit i hela 12 timmar inatt, så känner jag mig fortfarande inte utvilad. Jag tror allt beror på dom drömmar jag haft de senaste dagarna. Själva drömmen är inte läskig utan mer helt underbar, det är bara det att när man vaknar upp så vet jag att det lär aldrig hända.
Varje kväll har drömmen en ny handling men med samma tema. Jag drömmar saker som är väldigt personliga och saker som jag vill ska hända i verkligeheten. Det handlar om allt runt omkring mig, vänner, familj, om mig själv m.m.
Det är riktigt ansträngande, blir helt matt utav det.

När jag vaknade hade jag hoppats på lite sol, som kanske kunde uppmuntra mig lite under dagen. Men himlen var täckt av gråa moln. Så jag tänkte att jag lika gärna kunde ligga kvar i sängen, resten utav dagen. Men efter en dryg halvtimme så började rummet bli riktigt varmt och ljus strömmade in.
Lite piggare klev jag ur sängen.
Så ja, det blir till att ligga ute i solen och förmodligen läsa några kapitel ur Ljudet av ditt hjärta.

Får se om jag bloggar senare, det är inte precis en sån dag idag. Men som sakt, vi får se!
Ha det bra, Pussar.

The Sounds

2009-08-03 16:02:19
Skön musik från The Sounds.
Dansar loss och tar mig en ny piggelin !


Piggelin Piggelin

2009-08-03 13:37:30


Tagit en paus från solen och sitter just nu istället här, lyssnar på P3 och mumsar på en Piggelin.
Mamma var snäll igår och gick iväg till affären för att köpa hem ett paket. Just pågrund utav att min bror berättade vid matbordet att han testat på jätte goda shots på krogen ikvällen innan, med just piggelin smak. Började genast safta till i munnen på mig, var bara tvungen att köpa mig en glass direkt.
Dock han mamma då före mig, så tacktack!

Om jag njuter? Oohjaa !
Pussar.

090803

2009-08-03 10:55:19
Godmorgon bloggen!
Så helt härligt, underbart och skönt att få vakna upp idag och må så jävla bra, rent ut sakt! Min dag igår att bara ta det lugnt hjälpte mycket. Sen dessutom så skiner solen för fulla muggar, så man kan ju inte vara annat än glad!
Men ändå långt,långt inne ligger det något fortfarande något och skaver. En saknad.
Hoppas ni mår lika bra som jag gör idag?

Även om jag har fått upp min energi och mår prima så ska jag nog ändå bara ligga och slappa under dagen. Slappa i solen med en iskall dricka och lyssna på P3. Tummen upp!


En nyvaken, trött jenta!
Ska ner och ta mig något att äta nu, sen bär det av ut i solen och vakna till lite! Wonderful


Innan jag går var det en person igårkväll som frågade om jag hade sett Rush hour 3?  Svaret är nej, det har jag inte. Men tack för filmtipset! Sorry att jag inte han svara igårkväll, men jag var så upptagen med att blir frisk igen!

Svar på frågorna

2009-08-02 17:04:18
Vad fick dig att börja blogga?
Jag kommer faktist inte ihåg, men jag antar att det var samma anledning som dom flesta hade. Att man känner just för en dag att man behöver skriva av sig lite, rensa tänkarna någonstans. Sen så gillar jag skriva överhuvudtaget, så jag fortsatte!

Har du någon förebild, vem i så fall?
Jag har nog flera förebilder, egentligen är det ingen person som jag kan ta upp här och nu. Utan jag tar åt mig saker hela tiden från personer jag känner eller vet om. Alla kommer med olika,nyttiga och viktiga saker.

Vad är det bästa du vet?
Oj, det är en svår fråga. Tycker om så mycket, är en livsnjutare helt enkelt!

Om du fick vara ett djur för en dag, vilket skulle du välja och varför?
Haha, gullig fråga. Jag är utav mig en riktigt mysmänniska, så jag skulle nog gärna vela vara en katt eller en hund. Bara få ligga och lata eller gosa med husse/matte.

Vad skulle du göra för en miljon?
Skulle vara ganska så passande nu, nu när jag är nästan helt pank!
Nämen, jag skulle nog ut och resa! Och definitivt köpa en ny kamera, haha !

Hur gammal är du?
Född 1993, 16 år.

Hur lång är du?
Längesen jag mätte mig sist. Men drygt 165cm.

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag gillar såklart att få sitta här och skriva om dagarna. Annars är jag med mina vänner, shoppar, fikar m.m. 
Sen så rider jag dessutom en gång i veckan.

Favoritbloggarna? 
Jag följer dagligen Kenza och Febb. Annars bläddrar jag runt mellan många olika.
Gillar dock speciellt för tillfället att kika in på bloggar om utbytesstudenter.

Musikstil?
Min musikstil är väldigt mixad, jag liksom hoppar emellan en massa olika.

Hoppas jag inte missade någon nu. Lite svårt att hitta frågorna eftersom vissa hade lagt in frågor under andra inlägg.
Men detta är dom frågor som kom upp denna gång. Vill ni veta mer om mig är det bara att fråga!
Mår förövrigt mycket bättre än i morse, så det blir som vanligt ikväll med några fler inlägg!

090802

2009-08-02 12:33:18
Godmorgon alla goá och glaá!
Allt väl med er? Själv mår man rent ut sakt förjävligt! Har verkligen inte fått en bra start på dagen, anledningen kommer jag inte ta upp här på bloggen. Det kan förmodligen anses som obehagligt för andra. Hoppas bara att det blir bättre under dagen! Fast det har redan förstört drygt halva dagen..
Och solen som äntligen har kommit fram idag, alldeles för fint väder för att må dåligt på. Hungrig är jag också, men inte vågar jag äta något.
Jaa du, detta var då banne mig ingen höjdar dag precis...

Så det blir nog tyvärr inte så mycket bloggande här idag, får se om jag orkar svara på frågorna annars får det vänta.
Men som sakt, det kanske blir bättre senare idag. Ska nog bara ta det lugnt, kanske kolla på nån film och helt enkelt tycka synd om mig idag. Även om jag får skylla mig själv, att jag utsatte mig för detta , igen. Usch nä, jag vill inte må så här igen, inte det minsta kul.

Grattis Moa som fyller 16 år idag!

Tack mamma, tack för att du finns!

Kvällens outfit

2009-08-01 18:43:52



Innan jag beger mig ut mot havet så tänkte jag visa lite snabbt och slarvigt hur jag ser ut ikväll.
Drog på mig en ganska bekväm outfit, orkar inte lägga ner allt för mycket på klädseln.
Så det fick bli en vanlig svart t-shirt från H&M,  jeans från Cheap Monday, armband från olika hål, en kortärmad jacka från TopShop (tänkte visa med lite bättre bilder sen, så då får ni en titt på jackan också) svart väska från Secondhand och svarta sandaler från DinSko.

Nu ska jag städa undan lite snabbt här på rummet, sen blir det bussfärd!
Ha det bäst! Pussar ♥

Ändrade planer

2009-08-01 18:11:07
Själv trodde jag att det skulle blir en ensam hemmakväll idag igen, men då ringer en vän till mig och berättar att han har tänkt bjuda ut ett helt gäng till hans stuga! Ligger precis vid havet, så det är super mysigt! Så jag tackade såklart ja, inte orkar jag sitta här hemma idag också och inte göra något..
Jag kommer i alla fall hem runt 2 tiden så jag kommer inte hinna svara på frågorna som pågår i Frågestunden här nedanför. Så det får bli i morgon när jag vaknat istället! Men inte gör det så mycket, det är inte så mycket frågor hittills så då kan vi lika gärna vänta ett litet tag till !

Eftersom jag ska ha det trevligt med mycket party musik under hela kvällen, så tänkte jag dela med lite utav de som står på min toplista just nu:

Pendulum - Fasten your seatbelts


Pendulum - Tarantula


Frågestund

2009-08-01 15:08:28

Frågestunden fortsätter till i morgon.

Första Augusti

2009-08-01 10:39:25
Hej på er! Nu har jag också vaknat till liv, och jag börjar dagen med att logga in på hotmail för att ränsa lite mejl. Inte så roligt kanske, men det är inte heller så kul att låta onödig reklam m.m ligga och skräpa. Dessutom måste jag hålla i ordning i fall ett mejl från Explorius skulle komma.

I alla fall, det har nu blivit Augusti månad. Vi är alltså inne på sista sommar månaden! Hur hemskt låter inte det ? Fast å andra sidan så brukar Augusti vara den bästa när det kommer till värmen, så ja, i får väl helt enkelt hoppas på att solen vågar ta sig fram.
Dessutom så närmar vi oss 1 års dagen för min lilla blogg, närmare sakt nästa månad!

Ah du, mycket kommer att hända dom här närmsta veckorna. Mycket som man har saknat (ridningen) och även en hel del förändringar! Jag börjar nämligen i gymnasiet nu i höst, ny skola. nya männsikor.
Just den förändringen mellan högstadiet och gymnasiet är enorm. Nästan lite läskigt stor!
Men bara man är lyhörd, social och gör sitt bästa så kommer dom här åren gå galant.

Nu var jag minsann väldigt hungrig! Ska ta mig ner och äta lite frukost.
Hej så länge! Pussar.

Godnatt

2009-08-01 01:49:47
Eller vad säger ni ? Är väl dags att kryp ner till kojjs nu.
Är egentligen inte så speciellt trött, men jag måste lugna mig med att vända dygnen helt galet.
Kan i alla fall se fram emot morgon dagen, när det kommer till maten! Oja, far min tänkte nämligen bjuda ut hela familjen på fin resturang.



be cool
Natti Natti ! ♥

RSS 2.0