Anna Westergren -

Jag har höstlov

2008-10-31 10:26:13
Ja, det är lov, fast det har det varit ett litet tag nu. Veckan håller på att lida mot sitt slut, jag bara suckar åt det. Jag känner att jag fortfarande känner mig trött och energilös, men det kan bero på att jag jobbat i stallet en hel del.
MEN. Jag har haft mina fina och roliga stunder. Jag har hunnit varit på 2 Halloweenfester. Den första var i torsdags, och jag kan säga att min kostym rasa samman med jämna mellan rum. Men det var det värt. Jag stack ut, var lite mer speciell med mina bandager och lindor. Ja, jag var en mumie!
Igår kväll var vi några stycken hemma hos Amanda och åt hemgjord sushi. Det var förvånands värt gott!
Vi slog till med en övernattning, men utan mig. Min mage värkte och jag kände mig för trött för att ha kul, tyvärr. Ja, min period har börjat och nu sitter jag här med kramper i magen..
Jag har sovit ynka 3 timmar i natt. hugs
                               
                

Lördag

2008-10-25 12:51:07
Goddag!
Allt det onda i tänderna har börjat lagt sig nu, i alla fall på ena sidan. Mer än lycklig är jag!
Jag prova äta lite kött idag till lunch, och det slank ner lätt som en plätt.
Jag kan ju berätta att gårdagens middag var väl ingen höjdare. Broccoli - soppa.. Visst gick det är att äta, men smaken var helt enkelt  väldigt tråkig. Så istället åt jag upp mig med lite chips på bion igårkväll. Patrik 1.5
Sån himla mysig film. Allmänt gullig och skiit rolig! Den rekommenderar jag verkligen!

Ja det är Lördag, och det är början på ett skönt höstlov. Aah jag njuter!
Själv är man lite risig idag, och det har jag tänkt vara fram tills ikväll!
puss

It hurts, it really do

2008-10-23 23:12:57
Hej alla glad.
Jag hoppas ni mår bra, för det gör inte jag.
Idag har jag påbörjat min tandställning. En gomm-tandställning .. och det gör skapligt ont kan jag säga.
Blir nog bara soppa nu i några veckors tid. Nämen, jag har svårt att tugga och sedan att svälja ojojoj. Allt fastnar bara i gomm-ställningen. Herr Gud hjälp mig! Jag lider verkligen..
Senare kanske det kommer bilder upp på min "fina" plåt käft.

Jag är väldigt trött, och jag har lust att krypa ner i sängen. Men jag måste vänta till mitt hår har tårkat lite mer.
Ni som råkat somnat med blött hår vet ju hur håret ser ut dagen efter.
Jag har så ont i huvudet att jag inte vet vad jag ska skriva. Allt koncentrerar sig på smärtan. Hur kommer jag klara mig i morgon? hugs

Tisdag

2008-10-21 17:39:07
Det ända jag tänker på nu är mat. Jag är hungrig, åh vad jag är hungrig! Middag snart, hoppas jag.
Trött är man också. Kanske för att jag gick upp så himla tidigt. Men det var de värt. Inte vill man gå till skolan med äckligt hår, hell no! Så jag fattade ett bra beslut i alla fall.
Läxor,läxor,läxor. Jag har prov i morgon. Inte vilket som helst utan det är att SO-lärare-Issa-prov. Hon och min NO- lärare är ungefär likadana när det gäller prov, att man ska förklara, ja ibland helt omöjlig frågor. Men Issa är nog värre. Hennes kostiga ord som hon tror att vi ska fatta. Jag tror hon bara hittar på en massa. Liksom finns de orden änns i eng-lexikon? Man kan ju undra..
Fast jag tror det kommer gå hyggligt bra i alla fall. Ett papper om världens religoner. Ganska enkelt. Tagga till Anna!
Egenligen är jag för trött för att tänka på något sånt nu. Vill bara lägga mig i soffan och kolla på dom Desperata Hemmafruar. Mm. Men det ska jag också hinna med.

Prao v.48. Ett tag ditt , men jag har inte valt något än! (ska bestämmas nu i veckan)
Jag har tänkt satsa på Cafe.. kanske får jobba extra?
Jo men det blir nog det.
Får se nu om jag är tvungen att skaffa mig egen mat.  puss

God morgon

2008-10-21 07:00:34
Upp och hoppa!
Ja , jag vet att är tidigt, men sån är jag. Att gå upp tidigit på morgnarna ingår i mitt liv. Idag gick jag upp kl. 05.30. Sinnes sjuckt, jag vet! *ler* . Men jag var bara tvungen att duscha ( Jag har långt hår, tar evigheter innan det torkar), plus att jag inte haft ett dug bra sömn i natt. Sov ni bra?
Det är ju tur i alla fall att jag slutar tidigt!

Jag passade på att läsa dagens horoskop för väduren. Man får ju nästan rysningar. Det stämmer in så himla mycket. Att dom vet så mycket på internet, galet!
Hur kan dom veta; att just idag kommer du att känna dig lite snuvig?
.. och det var bara om min hälsa. Jag får väl se om allt annat stämmer in på mig också.
Här har ni en länk http://www.ditthoroskop.nu/se/index.htm, bättre horoskop sidan finns nog inte! Knappa bara in ditt person - nr och så har du det precis framför dig. Ditt öde för dagen, Svart på Vit.

Nu ska jag ta mig lite frukost. Kl. är nu snart 07.00 och det är bäcksvart ute. (Mörksvart *skrattar*)
Jag ser knappt lamporna på gatan. Okej. jag var tvungen att överdriva så att ni verkligen förstår hur mörkt det är ute!
Ni lär nog höra lite från mig under dagen. take care!
  
                                                        Bilderna: Min katt Allie

Oaktiv, jag vet

2008-10-20 21:50:15
Inget intressant har hänt dom senaste dagarna, där med tomma/ inga inlägg från en idée lös flicka..
Men jag känner att jag inte bara kan lämna bloggen. Jag lovar att vara mer aktiv! Jag har bara haft några trötta dagar. Ibland får man ha det. Men nu så, får vi glömma allt trött bakom oss och tänka framåt. Motto: Tänk/Var Posetiv.
Ja, jag försöker leva efter det, även om jag många fler motton också. Men den är nog min favorit! Även fast jag har såna stunder då det verkligen inte går att tänka posetivt. Jag gör mitt bästa.

Coldplay gör just nu allt klart och enkelt. Det liksom strålar inombords när jag hör dom. Jag önskar att det kunde skina lika mycket utanför också. Jag knarkar dom. *ler*

Nu är det bara en ända vecka kvar tills höst-lov. Som om jag har längtat! Maskerad, godmat, läskiga filmer och bästa folket. Men som sakt en vecka kvar. Det kommer inte ta så lång tid när jag tänker efter.. Allt går så himla snabbt. Posetivt och Negativt .. 
 
                                       Bild: Sommar 2008 - Stugan

Hemmakväll

2008-10-17 16:12:06
Det är galet vad snabbt veckorna går nu. Lite skrämande att bara livet tickar på som det gör just nu. Snälla lugna ner dig!
Hinner fan inte tänka klart, hinner inte få något gjort..

Nu är det i alla fall helg igen, jag ska inte vara så negativ. Äntligen får jag vila ut! Nja, nu ljög jag. Egentligen har jag som vanligt massor med arbeten kvar att göra klart. Men jag låter dom ligga åt sidan ett tag till.
Jag är mycket trött, och orkar knappt röra mig riktigt här i fåtöljen. Hungrig är jag också. Mycket hungrig. Klockan är bara 16.00, ska nog ta mig en macka. Men hallå , middag är så mycket bättre!!
Skolan gick faktist huffsat idag, snabbt som vanligt , men inget att klaga på.
Jag fick tillbaka ett sv - prov, så det vart några klappar på axeln, men så svårt var det ju inte.

Som sakt jag är TRÖTT så det blir nog inget mer än att stanna hemma för mig ikväll. Tjocka i mig onyttiga saker. Det behöver jag.
Jag behöver överhuvudaget gå upp i vikt ..
Har ni några smarta tips? Inte något: " Att mycket fett mat så ska du nog se" . jag vill må bra och gå upp samtidigt * tummen upp* Bye snyggon

Fyra små blåa gummisnoddar

2008-10-16 16:37:26

Hej! Jag har nyss kommit hem från tandläkaren. Ett kort besök, men det blir ett ytligare nästa vecka.
Nu har jag 4 st gummisnoddar hårt spända mellan några tänder. Suck. Jag väntar mig bara in en besvärlig huvudvärk. Nästa vecka blir det till med stålringarna!
Allt det här är faktist lite spännande. Ja, Jag ska få en tandställning.
Perioden när man har den är väl inte speciellt posetiv. Men resultatet! Jag längtar redan. Raka och fina tänder!
Nu måste jag vänta tills nästa vecka tills jag får tugga tuggummi.. Buhu. Jag som nyss upptäckt en ny smak : Grönt te & Jasmine. Inte heller får jag äta: Seg kola, ostkrokar .. ja allt som är segt.

Min kväll ser för det mesta ut så här: FRANSKA.. och en kopp te (a)
Sköt om er. kraam


Onsdag

2008-10-15 17:12:44
HejBlogg.

Dagen har verkligen varit tråkig och tröttsam, i alla fall skolan. Jag var verkligen inte sugen på att plugga, men hur ofta är man det? Men idag var det extra tråkigt, så jag knasade bort hela skoldagen i stället. Åh jag blir ibland så trött på mig själv. Känns som om jag håller på att tappa greppet, Nej jag har gjort det .. Ska bli skönt med höstlov att ta igen ny energi, sen får jag skärpa mig. Betygen blir allt mer viktigare!
Jag hade No - prov idag. Jag är säker på ett G , men det är väl alltid kul med lite bättre betyg, eller hur? Skärp dig Anna!
Ja, det gick väl O.K men inget mer än det , tyvärr..

Nu snart ska jag äta mat, efter det bär det av till stallet. Som sakt min dag har varit tråkig, så jag hoppas hästarna gör min dag i alla fall. Jag behöver inte oroa mig, älskar dom!
Ikväll blir det nog TV, finns alltid nåt att titta på. Men egetligen borde jag plugga. Ja, det ska jag också hinna med!
Allt är så planerat. Jag gillar inte det, inte för mycket. Det finns inget tomrum där man bara kan va liksom. Mycket prov nu för tiden. Stress. Lärarna borde ha varnat oss innan hur himla jobbigt det kommer att bli i 9.an! Skäms på er!
Ca 2 månader har gått sen skolan började, bläh! , och jag är redan trött .
Vi hörs. puss

Sleeptime

2008-10-12 23:10:04
Klockan är mycket, och jag har äntligen gjort klart bilduppgiften..
Hoho, jobbigast var nog att jag märkte hur liten handen vart på tjejen på bilden. Egentligen lägger man inte märke till problemet så mycket, men eftersom jag vet att det ett fel så stör det mig så himla mycket. Inget att göra något åt nu.. Men jag är ändå nöjd!
Nu har jag bara två återstående prov kvar i veckan. Så det blir hårdläsning! Franska och No...
Jag har väntat på ett svar via mejlen som jag aldrig får. Jag hoppas att jag blir överraskad när jag kommer hem från skolan i morgon, det skulle göra mig så lycklig!
Annars har jag en reserv plan.

Nu ska jag gosa ner mig i sängen.
Sköt om er! godnatt!

Staden

2008-10-11 17:28:52
   
Hej!
Jag har en hel del i skolan nu. Mycket prov, svårt att hinna skriva här i bloggen.
Men nu är det helg och jag har egentligen inte tid att skriva här ändå, men det bryr jag mig inte om.
Kom nyss hem från staden.
Shoppade ett par skor (bilden ovanför). Ett bra köp, eftersom jag ville köpa nå högklackade skor samt kängor typ. Nu fick jag det i ett och samma köp!
Fikade med moa på Mingel&Bar. Vi ville testa på något nytt, ingen av oss hade fikat där innan. Åh gud så mysigt och trevligt det var! Blir nog fler fikande där !
Jag var ganska trött, så jag tog en latte med lite chockladsmak. Mums! Men tyvärr känner jag mig inte piggare..
Jag har nyss blivit en kaffe - te älskare, så ni får gärna ge mig smakliga tips! puss

Grattis Bror

2008-10-07 19:58:09

Hurra, Hurra, Hurra! Grattis Johan Westergren, 18 år idag!

Så skönt att få sluta tidigt idag!
När jag kom hem tog jag två koppar te och kollade på någon film som sändes på Tv1000.
Efter det var jag ute med katten min. Jag värme en tredje omgång med te innan jag gick ut och satte mig på varanda - trappan. Jag vart ju lagomt mycket kissnödig efter 3 koppar, men så gott!
Allie fick springa av sig, leka lite i lövhögarna och blev retat av kråkorna. Hih!
En riktig fin höst eftermiddag!

Idag fick jag hem några böcker om gymnasiet, hur man ska hitta rätt m.m.
Det fanns även en bok om man ville söka sig för att plugga utomlands. Jag läste genom den.
Ojoj vad intressant det var! Jag är så himla sugen på att åka ett år och studera i USA.
Vilken upplevels, något att berätta om senare !
Men jag får se till att börja mina studier här hemma.

Nu blir det tårta och presenter för bror.
Au revoir

Tired

2008-10-06 20:38:52

Trött, trött,trött
Jag har nyss tagit en kall dusch, nu ska jag nog ner , ta lite kvällsfika och kolla på tv.
Morgondagen blir i alla fall bra.
Jag slutar tidigt och har ingen gympa, vilket är skönt när man känner sig snuvig.
Bror fyller 18 år , så jag måste nog springa ner på stan en stund och köpa något fint. Kanske även till mig själv.
Ska nog skippa datorn nu resten av kvällen, och mysa ner mig i soffan.
Vi hörs i morgon! , puss


Best Show Ever

2008-10-06 16:58:33
  


Gossip Girl.
Det har äntligen börjat igen!
Jag helt klart fastnat för serien, även om jag inte kollade från början kom jag lätt in. Det sa klick. Jag vart Kär!
Bara atmosfären är mysig och varm på ett konstig sätt, om man tänker på vilka "bitchiga" sener det är med. Men utan dom skulle det aldrig bli så här bra.
Kläderna, love it! Finns inte så mycket mer att säga.
Ett plus i kanten är såklart dom galet snygga killarna. Man är helt ner dreglad efter ett avsnitt.
Jag bara längtar tills nästa söndag.

Söndagar , kanal 5 kl: 19.00

Spa - dag

2008-10-05 11:25:26
Vill bara säga att gårdagen vad underbar tack vara mina flickor! Hade jätte trevligt! Hoppas att du , tessan, fick ett roligt födelsedagskalas. Ett plus på kanten var att Eddie kom och lekte charader med oss! Jätte kul kväll!

Idag har jag bestämt mig för att bara ta det lungt. Därför planerar jag lite spa till mig själv. Jag känner att jag behöver det!
Jag har lite ansiktsmasker hemma , samt hårinpackning också. Härligt!
Jag bryggde lite The för en stund sen, och som vanligt glömmer jag bort det .. Nu är det alldeles för ljummet och inte alls gott att dricka. Jag får väl sätta på en ny omgång. Tur att det går så snabbt.
The , och andra varma drycker, är speciellt goda till sånt väder som just jag har utanför mig nu. Det blåser, det regnar, det är grått och trist. Perfekt till en spa - dag !
                                 

Fredag

2008-10-03 12:11:38

Idag har jag studiedag, men jag är fortfarande lite sjuk så vad spelar det för roll.
Men idag mår jag mycket bättre, redan igår kväll frisknade jag till. Jag orkar rör på mig ner nu.
Så idag ska jag väl se till att komma ner på stan en stund med vänner. Jag är hemskt fika sugen!
Jag vaknade för tidigt i morse så nu kommer jag vara jätte trött ikväll vilket inte är så passande.. hoppas att det blir bra ändå!
Jag har inte hunnit ätit någon frukost än, och jag tänkte mig mer en lunch nu, så det får helt enkelt bli en brunch!
Får se var kylskåpet har att erbjuda.
Jag ska även passa på att fixa maten till katten min. Då blir hon glad!
Hörs senare, annars ha en riktig bra fredag. puss

Au revoir


Fortfarande förskyld

2008-10-02 18:12:24
Jag har varit hemma 2 dagar bara, men jag kände mig hängig ett tag innan. Den kommer nog hålla i sig något tag till, men det är på bättreings vägen. Jag måste bli frisk tills helgen åt minstånde. Då ska jag på tjejmiddag. Väldigt trevligt! Sedan fyller pappa år på lördag..
Jag känner att mina pengar bara försvinner. Så typiskt att alla ska fylla år samtidigt. Men jag är givmild och tänker på andra.
Top model har nu slutat på säsongen. Tråkigt att det skulle ta slut så fort. Innan fick man vänta en vecka, jämfört med nu när det kommande avsnittet var nästa dag! Men nu har jag mer tid att följa Idol.
Som ni kanske har sett så har jag stylat om designen. Lite mer nogrannare denna gånge. Jag gillar resultatet. Det blev mer höstigt! Jag får väl fixa en ny till julen.
Ikväll ska jag bara mysa, och dricka flera koppar Te.

Au Revoir

Tråkigt väder

2008-10-01 11:08:13

                         

Har dragit på mig en förskyldning, vilket inte är så kul..
Men egentligen gör det inget. Om man jag kollar ut genom fönstret nu så ser jag bara tunga, gråa moln. En bra dag till för att vila, nån film och bara mysa!
Det märks nu väldigt mycket att hösten är påväg, eller ja.. Den har ju redan kommigt! Nu är det bara att invänta vintern och kylan. Usch.
Det ända jag ser fram emot är julen och skidbackarna!
Apropå hösten. En maskerad är ett måste! Åh jag älskar det! Vad tycker ni om maskerader?
Ja menar det är ju Halloween!
Jag är ganska konstig, älskar Halloween, men hatar, eller tycker mindre om Skräckfilmer.
Då håller jag mig helst till Komedier.

Au revoir


 


RSS 2.0