Anna Westergren -

Blondie

2012-04-28 20:48:21
Känns som om det var en evighet sen jag sist var så här ljus. Blir otroligt sugen på att gå tillbaka till färgen, men så är det väl alltid när man antingen har blivit mörkare vill man bli ljusare strax efter och vise värsa. Visst, det skulle vara så enklare att låta det vara ljust med tanke på att jag redan är blond i grunden. Det kommer väl leda till att jag tillslut färgar oavsett vad!

Årsprojekt - En sekund varje dag i ett år

2012-04-28 12:10:37
Detta är något jag vill utmana mig själv med, och det är även ett projekt jag redan har börjat med från och med 14 april, min födelsedag. En sekund från varje dag i ett år! Men vi har ett problem. Lite korkat filmade jag med min iPhone, som ibland inte vill ge med sig så vissa dagar är klippen är helt förstörda när man ladda upp dom. Fel vinkel som i sin tur blir katastrof när man vänder den. Aja, så jag funderade kring om jag skulle börja från början men med en riktigt kamera, MEN då är frågan om jag tex ska börja från och med första maj och ett år framåt eller om jag ska behöva vänta ett helt år till 2013, vilket är väldigt länge... Tycker det bara vore konstigt att börja mitt i året?! Skulle behöva lite hjälp av er som läser min blogg eftersom jag med stor sannorlikhet kommer att lägga upp den här. Vad tycker ni?

Fredag den 27 april 2012

2012-04-27 10:25:05
Det har gått ca 1-2 veckor sen jag sist låg här i sängen med snorpapper lite varstans. Under 2 veckors tid hade jag influensa, vart frisk ett tag men är på samma spår igen. Denna gång verkar det, tack och lov, vara lite mildare förkylning, men det är fortfarande lika tröttsamt. Att aldrig få vara riktigt frisk...
Idag ska jag verkligen ta hand om kroppen! Har hunnit fått i mig 3 glas vatten, är redo att trippla det. Vatten var något jag missade sist jag var sjuk, så hoppas det ska hjälpa lite åtminståne!

Det typiska är att värmen, solen och en långhelg väntas det kommande dagarna, och här ligger jag med nästäppa och hostar. Plus att jag har en hemsk träningsvärk, jodå allt på samma gång. Härligt!

Ska nog värma på lite vatten och låta min igentäppta näsa få lite ånga. Dock har det aldrig riktigt hjälpt mig, men det är skönt! Puss hej

Secondhand fynd

2012-04-25 20:20:53
Kvalitén är absolut inte den bästa, och det tackar vi mobilkameran för eftersom det är den enda kameran jag har tillgänglig för tillfället! Men ska försöka leta fram mitt minneskort så att jag kan börja använda min gamla men betydligt bättre kamera!

Älskar att spontan shoppa secondhand, finns alltid något man har råd med oavsett med en ynka 20 i plånboken. Är väldigt glad att jag valde att gå en snabbis in på Myrorna, efter en tidig middag med några vänner, medan jag vänta på bussen. Blev dock kvar där en stund (vilket lätt händer när jag kollar bland secondhand). I alla fall vart jag överlycklig när jag hittade skärpet! Endast 50 kr! Vet inte hur länge jag letat efter ett sånt! Koftan och väskan var båda väldigt fina så why not!? Haft en härlig dag som började med dimma och gick över till värme och solsken under dagen, underbar vårdag!
Nu ska jag koka lite te och kolla på 90210!

Tisdag den 24 april 2012

2012-04-24 17:55:42
Har tagit mig en lugn eftermiddag, mys i sängen tillsammans med några serier innan kvällens träning. Från att ha varit en grå, tråkig morgon tittade solen fram någon timme efter lunch och övergick nu till regn och grå-tråkiga vädret igen. Men just den där timmen, eller två, med sol fick mig att må så himla bra, en känsla som håller i sig resten av dagen! Ett tecken på att jag verkligen behöver sol och värme för att må som bäst. Just denna dag för exakt ett år sedan hade jag hunnit spendera mitt springbreak i florida, hunnit blivit brun. Skulle inte tack nej till att åka tillbaka till Tampa, med vita stränder och Orlando med alla nöjesparker! Jag har nu snart varit hemma i sverige i ett helt år sen jag kom hem från staterna, känns overkligen hur fort tiden går... Dom senaste veckorna har jag längtat, nästan suktat efter vissa saker från USA. Som maten t.ex. Bojangles, Olive Garden, Cook Out och alla potlucks i kyrkan!
Apropå mat, tänkte slänga ihop en Mangoraja-kyckling sallad nu till familjen innan jag sticker iväg till stallet!

Music Mondays

2012-04-23 14:31:41

Ombre shirt

2012-04-19 15:48:46
Mysig ombre tröja, 30 kr, Secondhand
Tandställningen sitter fortfarande på...
Dock så kortnade vi ner behandligen till bara 2 veckor istället för 2-3 månader! Detta ska tydligen vara det "enda" bästa sättet, så jag låter det få vara.
Migränen försvann efter några timmar även om det fortfarande spänner och dunkar i huvudet. Men för att liva upp den dag, efter att ha legat i sängen, förmiddag och lunch, hängde jag på mamma som tänkt fönstershoppa lite. Fanns mycket på hyllorna så mycket fick följa med hemma också! Ombre tröjan var ett av plaggen. Som sagt, älskar att göra fynd!

Apropå skorna så satt dom väldigt bra! Beställde stl 37, satt lite lös i hälen men det är fortafarande inget som glappar när man går. Kan bli lite ovant att gå i såna nätta skor då jag annars alltid har använt mig av skor som är heltäckande. Annars är ja mycket nöjd med köpet!

Migrän-morgon...

2012-04-19 08:45:22
Satte in en tandställning igår på de två främsta framtänderna för att få ihop en liten glugg. Nu sitter jag har med migrän, redo-att-spy känsla, men har tack och lov bokat en ny tid idag för att ta bort den. Inte för att jag fått migrän, det hade jag 1000 gånger om när jag hade räls, men jag har bestämt att jag ska göra en annan behandlig för att få ihop gluggen. Dessutom ser det inte så attraktivt ut med två pluppar på tänderna som ser mer ut som skit än tandställning, då har jag hellre räls i hela överkäken. Plus att tandställningen skulle ha suttit på under sommaren (förmodligen) medan den andra behandligen tar ca en kvart att göra och är sedan klar!
Jag hatar att jag krånglar till det så mycket, men även om jag vet att resultatet av tandställningen blir bra (av tidigare erfarenheter) så känner jag mig inte bekväm med just denna "model" av tandställning. Räkna gärna hur många gånger jag skrivit tandställning i detta inlägg... Håller tummarna nu på att ovasett vilken behandling jag valt att det blir bra!

Out into the galaxy

2012-04-18 22:40:36
Grymma nyheter på Chicy.se! Mönstret är väl något man sett tidigare, men måste medge att klänningen föll mig precis i smaken! Ett space plagg i garderoben känns nästan som ett måste!

New Shoes, fynd?

2012-04-15 17:41:50
Klickade nyss hemma dessa skor, spendera lite födelsedagspengar och för ovanligheten skull då jag sällan unnar mig online-shopping, secondhand freak.. Inte precis, men att göra fynd känns så jävla bra!
Men man kan säga att detta är ett slags fynd också, med tanke på att skorna är en kopia av många andra dyra märken, 349kr + frakt och dom var mina! Nelly.com har mycket att komma med, men kvalitén kan ifrågasättas. Håller tummarna nu att dom sitter som dom ska, kan vara ett Varför? jag sällan köper online.

Daily Q: Varför är inte jag där?!

2012-04-12 11:51:03
Det här skulle, med stor sannolikhet, ha varit tidernas bästa födelsedagspresent, med tanke på att jag fyller nu på lördag. Det sjuka är att det verkligen är sjukt bra band som spelar varje dag. Skulle kunna döda för att bl.a. få se Explosions in the Sky, M83, Neon Indian, Wolf Gang, Bon Iver, Calvin Harris, Dada Life....
Listan kan bli lång, så räkna med att jag gärna skulle vilja skriva upp majoriteten! Galet att dom får med sån massiv samling av bra band på samma festival! Miike Snow såg jag på P&L för drygt 2 år sedan, så lite lycka finns det i alla fall.
Det enda jag saknar, som skulle få denna festival komplett, är Lana Del Rey och Foster the People.
Drömmer vidare, så kanske någon gång i framtiden!

Godmorgon Världen

2012-04-09 11:43:48
Nu är påsken så gott som över, men ett härligt lov är i full gång! Har tagit en hyfsat lugn helg, vilket känns som det rätta efter 2 veckor med influensa och mår äntligen som mig själv igen!
Tänkte komma igång dagen och den nya veckan med lite brunch och sedan ta mig ner på stan, är grymt sugen på att köpa något nytt till garderoben. Har dessutom STORA planer för sommaren, men inget är 100% än så det får vänta, men blir det av så lär ni inte se mig på drygt 2 månader!

Inspiration - vita jeans

2012-04-02 23:08:35
Inspiration till sommaren med bruna ben och korallrosa nagellack. Enkla, vanliga vita jeans har jag tänkt köpa länge nu, och nu kanske jag blir tvungen att köpa mig två par. Det var svårt att hitta jeans som var fixade och klara för att användas. Hittade ett par på Gina Tricot (bilden till höger), men med ett antal oönskade nitar kring ficköppingen som tyvärr förstörde byxorna lite. Ser inte fel ut, men inte vad jag letar efter. Kanske får jag helt enkelt köpa mig ett par och pyssla ihop något själv. However så letar jag efter jeans i alla dess färger och mönster, och inte bara basic blå och svarta.

Music Mondays + update

2012-04-02 18:57:01
Har tänkt ge bloggen en ny chans, med mer bilder och text. Just nu är det bara Music Mondays som tar upp plats här haha, vilket är ett tecken på att jag inte uppdaterar så ofta. Fy och skam. Måste bara hitta något att uppdatera om. Min vardag skulle bara bli långtråkigt i längden, får försöka mig på någon slags av variation av allt möjligt. 123 nu kör vi!

RSS 2.0