Anna Westergren -

26 Februari - 4 Mars

2010-12-31 08:56:10
ÄNTLIGEN är det bokat och klart, eller ja jag ska bara skicka iväg ett papper till. Men allt är betalat och jag har min plats reserverat! California Experience 26 Februari - 4 Mars.
Hade lite problem med betalningen ett tag och var helt säker på att allt skulle gå helt åt skogen. Men nej då!
Vi kommer att stanna i San Francisco and Los Angeles, där vi bland annat kommer att få besöka en massa saker.
Kommer att skriva mer info senare!

En annan kul sak med den här tripen är att Kristoffer, en kille som var med i min grupp i New york, även ska till Cali. Kommer bli så galet roligt!

Video från New York.

R.I.P

2010-12-31 07:25:35
Ganska hemskt hur så lite kan ställa till med sån skadda.
En kille på min skola, kände honom knappt, lämnade oss idag på grund av en överdos.
Det känns ändå så väldigt konstigt, då jag hade pratat med honom några gånger under lunchen, att han nu helt plötsligt är borta. Inget man ens tänkte på när man stod där framför honom.
Men det förklara också att man måste ta vara på sitt liv, ta hand om sig och ja ta vara på varje dag som passerar.
Hoppas nu att han är på ett bättre ställe.

Kände att jag behövde skriva det här eftersom det även är en tankeställare.
Men snart kommer det fin fina nyheter här i bloggen!

Stuff Stuff Stuff

2010-12-30 19:23:54

Natt musik

2010-12-30 07:24:35

Urban Outfitters around the corner!

2010-12-30 07:10:32

Wohooo! Jag har idag hittat en Urban Outfitters store här i stan! MMM så fint!

Blev så ledsen när jag var i New York och hann knappt gå in där, trodde inte jag skulle hitta mig en här i Durham eller Raleigh. Men så fel jag hade! Var bara inne en snabbis idag och kollade på allt fint, för jaaaa, fin fint var det!


New shoes

2010-12-29 19:39:53
10 dollar = 68 kronor.
FYND FYND FYND

Här försöker man, så blir det ändå bara fel..

2010-12-29 19:11:03
Det verkar som om allt jag gör här blir i slutendan bara fel, fel ,fel.
Som idag. Jag hade pratat med Erica om att hitta på något, och det var inte föränn idag vi riktigt bestämde vad vi skulle göra. Jag har inte sett henne på hela lovet, så jag är såklart jätte glad över att få träffa henne igen. Dessutom så har jag nu i 1 1/2 vecka bara varit hemma, och om inte det så har jag hängt på Mary och hennes barnbarn på deras ärenden. Så ja, jag har mest umgåtts med familjen här.

Men så idag bestämde jag mig för att äntligen möta upp någon vän och hitta på något.
Tydligen är det Jasmines (marys och marks barnbarn) födelsedag, vilket jag hade helt glömt bort.
Så jag skrev ett mail till Mary för att berätta att jag hade planer idag, när jag skulle åka och hur länge jag skulle vara borta. Då blir hon sur på mig för att jag inte hänger med och firar Jasmine, och hon som har tjatat på mig att ta tag i mina kompisar och göra något. Jag trodde jag gjorde rätt, men så vart det bara fel.. igen..

Midnight workout

2010-12-29 05:56:08
Haha, klockan är snart 00.00 här och jag kände mig tjock efter att ha ätit bulle så jag bestämde mig för att gå ner, ställa mig framför Wii Fit Plus och köra ett litet pass. Fan vad bra det är, när man inte kan gå ut och jogga mitt i natten så gör jag det i vardagsrummet istället. Blev en liten runda på 20 min, haha. Sen boxning, tränade mage och ben och sedan blev det en tur till golf rangen och hitta alla gömda golfskills man hade i yngre år. Känns otroligt gött nu efteråt, men vi får väl se om det är lika fint i morgon med en öm kropp! Sova bra kommer jag i alla fall göra! Puss

Anna, helt seriöst nu!

2010-12-27 04:52:47
Vet, vet. Tråkig uppdatering, men Kaitlyn är här som sagt och vi har en massor av nya Wii spel att prova på så ja, jag är nörd och leker med det!

Men det jag ville egentligen säga är att jag ska nu, helt bestämt, börja med en diet. Helt ärligt, jag måste ta tag i denna viktökning. Har lagt på 6 kg. 6 KG! Om jag fortsätter såhär så lär jag väl rulla hem...
Problemet är att det mesta att lagt sig i ansiktet, vilket inte klär mig. Kroppen är det inte så mycket fel på, fått lite extra på bena men det bryr jag mig inte så mycket om. Men det syns verkligen i ansiktet, och jag börjar må dåligt av det. haha cry cry.

Det som är positivt är att jag ska förhoppnings vis börja med fotboll nu i vår, antingen det eller softball. Så då får jag äntligen börja röra på mig regelbundet! Ska bli otroligt skönt!

Men jag orkar inte vänta tills dess, så jag börjar redan i morgon med annan matvana och lite wii-fit eller något haha! Saken är den att jag är hungrig hela tiden här, fast det är inte så ovanligt men jag tar alltid en extra portion även om jag är propmätt. <-- så det ska jag verkligen ändra på. Mindre och nyttigare mat!

Jag trodde att några kilo inte skulle skadda så mycket, men jag trodde aldrig att såhär mycket skulle lägga sig i ansiktet. Så jaaaaapp, det blir att gå ner till det gamla vanliga !

En snabb morgon update.

2010-12-25 15:07:06
Har precis vaknat, och ska göra mig i ordning för kyrkan. Får dra på mig något fint eftersom det är juldagen, Dec 25th. Merry Christmas! Sen blir det att åka till flygplatsen och hämta om Mary's barnbarn Kaitlyn som ska stanna här i en vecka.
Min julafton var bättre än förväntat faktiskt, den bra, och det var nog paketet från sverige som gjorde det mesta!
Vi hörs senare, puss!

Have a holly jolly Christmas!

2010-12-24 19:18:36
Hoppas ni har haft en jätte fin jul, här är klockan bara 13.00 så här fortsätter vi firandet!
Den här dagen har varit ganska jobbig ändå, eftersom det kommer många tänkar kring familjen och allt där hemma. Saknar dom så oerhört!

Men så vare ju det att min familj skickade ett julpaket förra veckan, men pågrund av snökaoset så skulle det förmodligen bli försenat. Men kan ni gissa vad jag nyss möttes av nu när jag kom hem? Jo ett enormt blått paket! Så otroligt himla galet perfekt, på julafton!! Är så himla glad nu, tårarna rinner och inget kan gå fel nu. Även om kvällen här blir en katastrof här så har min Julafton blivit den bästa, eftersom min familj fick vara med haha på sätt och vis!

Mamma, Jo hälsar tack så mycket för kortet! och mamma - "make a statement" puss

Ha nu en fortsätt otroligt fin Jul! Älskar er. Puss

You tell me!

2010-12-23 20:00:47
Är det något ni tycker att jag har missat här i bloggen? Något jag inte har berättat, visat eller är det något helt nytt, nya idéer som ni kanske vill föreslå att jag ska börja med. Jag är helt öppen för nya förslag!

Julafton. Va! Imorgon!?

2010-12-23 19:10:15
Jadu, Christmas Eve tomorrow.
Varje år har den här dagen och dagarna innan julafton vart så speciella för mig. Jag har alltid känt julkänsla, men i år känner jag absolut ingenting..
Den här dagen är som vilken dag som helst. Typ en vanlig dag i oktober eller november, nä inte ens december känsla.. Lite tråkigt eftersom Julen är min favorit högtid, och jag hade verkligen sett fram emot att få uppleva en riktigt amerikansk jul, vilket det tyvärr inte ser ut att bli.

Men bara det här gör att jag ser fram emot nästa års jul, hemma i sverige. Kommer inte ta den lika föregiven som visa andra år. Så jag antar att jag får se det på detta vis, lite mer positiv. Att jag har något att se fram emot nästa år!

Har även något riktigt stort att se fram emot i februari hihih! Men jag tänker inte berätta förän det är helt klart. Men helt otroligt apkul kommer det att bli. Tjooohooo!!

Svarar på kommentarer.

2010-12-22 05:46:28
- Det är egentligen bara en linje som jag fixade dit. Vet inte om det här kommer att hjälpa, men det ända jag gjorde var att gå till stilmallar -> #content och sedan klistra in
border-left-width: 0px; border-left-style: solid; border-left-color: #000000; (sedan fyller du i storlek, färg, vilken sida, left - right, du vill ha linjen) gud vad dåligt förklarat. Lycka till haha! 


- Va inte orolig, den ger inga stötar när det skäller. Tyvärr ger den stötar dock, men det är tillför det "osynliga staketet" vi har. Oftast brukar dom bara gå dit 2-3 sen upptäcker dom att det är inte så trevligt.


- Haha tacktack, antar att det är gener. Tackar mamma, OCH pappa haha som hade långt hår i sina unga år.

1. Ja det är varmare, speciellt i september, herregud!! Men även nu också, dock har vi minus grader också, men inte under -5. Har snöat två gånger här, men som alltid smälter bort under dagen.

2. Klädstilen här skulle jag säga är väldigt slappt. Flipflop (inte nu under vinter.. eller jo har sett några gå med det också, -3 vafan hah) någon skoltröja, antingen från northern eller från något college. Bootcut jeans på tjejerna. När det kommer till högklackade skor så är det faktiskt väldigt vanligt på min skola. Väldigt många svarta tjejer (förlåt om någon tar illa upp, man vet aldrig, men hur ska jag annars förklara?) bär högklackad. Jag är nog den enda vita tjejen på skolan som går runt med det.


- Tack väldigt snäll, och jag önskade att det var sant också. Men oj oj vad fel du har. Min hy är verkligen inte den bästa. Har typsikt sån hy att när jag vaknar upp varje morgon så är det något nytt i ansiktet. Visa dagar är det ingenting, men då har jag bara tur. haha! Kan visa vilka produkter jag använder i något videoinlägg! Och nej, jag skulle nog säga att proactiv är en myt, jag har inte hört någon som använder det. Men vad vet jag, inte direkt att jag går och frågor alla på skolan om just DU använder Proactive! *bländande amerikanskt leende*


- Nej det kan jag verkligen inte säga eftersom det kunde lika gärna ha blivit problem hos den familjen också. Det vet man inte. Homosexuella personer behandlas tyvärr riktigt hemskt här i sydstaterna, så himla tråkigt att det ska behöva vara så.. Annars hade jag hemskt gärna velat flytta till dom för det här året. Om jag ska sitta och tänka på att jag skulle kunna ha haft det så mycket bättre, vilket jag förmodligen kunde ha haft, kommer jag bli galen.
Jag har hört en massor av hemska historier om olika värdfamiljer och hur dom behandlar sina utbytesstudenter, så jag har haft tur. Detta är min placering och jag ska verkligen göra det bästa av det!

Some Biltmore pictures

2010-12-21 03:19:00
pic 1. kallt kallt kallt, väntade på att få komma in på rundtur, värmde med lite chai-te. pic 2-3. inne i växthuset, fanns inte så mycket att se än.. växter. nämen det var varmt och skönt så tumme upp på det!

11 timmars sömn!

2010-12-20 17:27:01
Jag har nog aldrig sovit såhär mycket sen jag kom hit i Augusti. Har alltid haft problem att få tillräckligt sömn i den sängen jag har här, men inte inatt.
Så jag vaknade upp elva, första tanken är dåligt samvete för att jag sovit så länge. Men någon sekund efter slog det mig att fyfan vad skönt, och behövligt det där var!
Mår jätte bra idag och är taggad på allt och inget!

Igår var vi alltså på middags-party typ en 45 minuter bort. Ja, allting här ligger såå helsike långt bort från varandra, att åka till mataffären som ligger 15-20 minuter bort är bara normalt.
"Partyt" var väl helt okej. Vi hamnade mitt ute på landet i ett super gulligt, riktigt lantigt hus. Det var kanske hur mycket folk som helst där, åt, pratade etc. Och ett tips om du åker hit, för att hitta snygga killar måste du åka till landet eller till min kyrka. Eller så hade jag bara tur igår att träffa på en!

Nu ska jag fixa lite mat, skriva klart julkort waaah måste skicka iväg dom nu snart!! Slå in paket också.
Ikväll bli det nog att umgås med lite vänner.

Later! Puss

New shoes

2010-12-19 22:58:36
Varit och julshoppat hela dagen. Passade på att ta hem hemma dessa också, fodrade och varma. Kostade bara 130 kronor så why not!? Men nu är jag i alla fall klar med alla presenter, bara att börja slå in!

Ska iväg på middag nu snart, eller ja mer middag party eller något. Kul sådär på en söndag!

Sov ganska dåligt i natt, tack vare Robert, som skickade en massa sms... haha alltid lika roligt att få helt crazy, random sms från fulla personer.

Så ja, söndag idag. Jul lov! Får se vad som händer nu innan jul.. måla rum bla.

puss

Upp och hoppa!

2010-12-18 13:24:02
Trött! Klockan är 07.30 och vi ska ner och äta frukost här på hotellet om ett litet tag, sedan bar det av till Biltmore. Är lite besviken, men har ändå det jätte bra här i Asheville! Skulle snöa galet idag, men det blev inte så nej, så ja, vi kommer komma hem oskadda! haha Talk to later! Puss

4 Månader i staterna!

2010-12-17 13:43:08
Haft en skön morgon med 2 hours delay! Sista dagen nu innan lovet, tagga JUL!!
OFF to school!

Asheville! Greveholm slott?

2010-12-17 03:13:48
'Imorgon bär det av till Asheville, 4 timmar in mot landet. Ska bli roligt att få komma utanför Durham och Raleigh, upp i bergen! Så jaaa, medan vi är där ska vi bo på .. Greveholm slott?! Nästan så i alla fall, kanske hittar lite "spööök snoourr".. nevermind hah. Biltmoore, ett av världen största hem, ja för det var EN familj för typ 150 år sedan som bodde där bland sina 200 rum. Galet. Nu är det ett hotel, och.. en massa annat.

Frågan är bara. Det ska snöa på lördag och vi åker hem lördag kväll, kommer vi ens hem?!
Men mysig ändå, bo på slott med en MASSOR av juldekorationer och snö på det!

YEY 2 hours delay !

2010-12-17 00:09:11
Ledig idag, awesome! Fredag imorgon, sista dagen innan lovet, 2 hours delay!! True Awesomeness!

Visar huset.

2010-12-16 21:24:30
KLICKA HÄR om du vill se klippet när jag filmade mitt rum och resten av övervåning

Snow day = School closed!

2010-12-16 12:17:19
Hej alla fina!

Vi fick reda på igår att det skulle börja snöa under natten och förmodligen pågå med både snö och regn in på dagen. Såklart går ju alla helt crazy about it, så först blev skolan uppskjuten 2 timmar, yey börja 09.30 istället vilket är en BIG deal här, sovmorgon!! wooho. Men dom uppmanade oss att hålla utkik på en hemsida som visar om skolan är closed or delay.

Så ja, jag vaknade nu runt 06.00 tiden, vilket vanligtvis är lite sovmorgon det med.. tragiskt.. har varit upp nu i drygt 20 min och nyss så ringde skolan och berättade att dom skulle hålla stängt idag. FYFAN VAD SKÖNT! Jag är fortfarande sjuk, men jag har fortfarande en hel del homework, så den här dagen behövdes verkligen!

Även om vi nu kommer få en makeup day i februari, då vi egentligen skulle vara lediga. Men du det sket jag i, för det behövs så jävla mycket just nu! PUSS på vädret ♥

Svarar på kommentarer!

2010-12-14 21:30:33
- Jo visst kan jag det.. när det är städat he.he


- Ja kanske det haha, får se om det kommer upp något senare i någon vblogg!


- Cheerleadingen gick åt skogen.. Det har varit fullt både under football season och nu för basketball season. Under våren är det typiskt "Bring it on" cheerleading, när man tävlar mot andra skolor. Skulle vara hur roligt som helst, men tyvärr så måste man vara ganska duktig, med volter och hela skiten. Nja inget jag kan lära mig på en kvart!


- 24-25 med Kings of Convenience ♥


- Svar nej, jag har ingen storesyster överhuvudtaget. Kanske skulle vara kul, vad vet jag!


- Du behöver inte vara orolig! Tänkte precis sådär jag med i början, men det är lättare än vad man tror!
Har för mig att jag skrev ett inlägg om min första dag, vet dock inte vart jag kan hitta det. Men allt gick jätte bra!


- Det är inte så tydligt så som det är i filmerna, inte på min skola i alla fall. Men visst kan man se olika grupper, vi har våra egna bord under lunchen osv. Men dock är det mer grupper som en hel hög med freshmens sitter vi ett bord. Vita Juniors vid ett annat, ett gäng latinamerikaner vi ett bord osv. Vid mitt bord är det i alla fall väldigt blandat. Vita, svarta, juniors, seniors, sophmores. Men jag vet i alla fall en tjej med asiatisk utseende som sägs vara jätte populär, och såklart så är hon väldigt bitchig. När det kommer till mig så tycker väl alla att det är väldigt spännande med en utbytesstudent. Vet inte..

Sick again..

2010-12-14 15:58:12
För att förklara lite varför jag är sjuk.
Mamma vet nog redan allt det här hah, men t.ex. förra året i skolan var jag super stressad, och när jag är stressad så blir jag sjuk.

När jag först kom hit och två-tre månader in på terminen var jag inte ett dug stressad i skolan och kände mig så glad och frisk. Men nu dom senaste 2-3 veckorna här jag vaknat upp med huvudvärk, halsont ja allt som hör till förkylning. Jag förstod ganska snart att det var på grund av alla jobbiga uppgifter vi har nu innan lovet. Det är såååå otroligt mycket.

Problemet här är att lärarna tänker inte alltid på att, ja vi har fler klasser än just den här klassen. Exempelvis Mrs Duffner min eng lärare, ger ut 3 läxor kanske hur jobbiga som helst och som är till dagen efter. Sen dessutom så har jag andra läxor till dagen efter från andra klasser...
Ni kan ju tänker er, först vanlig eng läxa som är 10 ggr svårare, och det ggr 6 per dag. Haha och jag som sa att detta året skulle bli ett slapp år, men det är skönt att veta att betygen inte räknas!
Jag måste faktiskt skylla på english class... bara några dagarna kvar!

Jul, jul - lite nytt - och äppelpaj

2010-12-14 02:41:52

Music, music, music

2010-12-13 04:19:27
Trött tjej efter plugg

Allmänna tankar kring Northern High School

2010-12-11 12:28:33
  • Eftersom dagen börjar med att jag blir upphämtat av skolbussen så är det chauffören den första av skolans personal som jag möter, kanske den bittraste människan på denna jord. Hon är till mesta dels bara konstig och ibland vet jag inte vad hon tänker med.
  • High school drama kan handla om dom mest konstiga sakerna. Ett drama som pågår just nu (tackar gud att jag stannar utanför northerns drama, herregud skulle döö) är två tjej gäng där ena gruppen hakar på den andra för att dom är fina, snälla och klär sig snyggt. Sen så blir det fight alltså riktigt slagsmål, haha jadu.
  • Har upptäckt nu efter snart 4 månader att i en av matköerna så finns det att köpa nyttig mat, för mer för det priset jag lägger ner på fries and pizza. Blir ändring nu!
  • Min photography teatcher är lite lurig, jag gillar henne för att hon gillar mig haha men själva saken jag ville berätta är att under den senaste tiden så har jag fått gjort en extra kopia av alla bilder jag framkallar. Har alltid undrat vad hon ska ha bilderna till, men så idag så kom hon fram och frågade om jag kunde skriva ner min hem adress till Sverige. Så det verkar som om hon ska skicka bilder hem till mig, gulligt.
  • English class är hemsk men ändå så gillar jag den skarpt! Problemet är att läxorna aldrig slutar att komma. Sen första dagen har vi haft MINST 2 läxor att göra till dagen där på. När jag då hör alla i klassen klagar över hur svårt och jobbig denna klass är, FÖR DOM, så kan ni ju tänka er hur det är för lilla mig. Puuhhhhhhöö..
  • Det är läskigt hur mycket folk, som jag inte ens vet vilka dom är, pratar bakom ryggen på mig. Kelsey berättade för mig idag att det var två killar från hennes klass som suttit och diskuterat om den snygga svenska utbytesstudentens accent, att den har påverkat andra studenter på skolan, att dom börjat säga saker så som jag uttalar det. Liksom va?!
  • Ni ska bara veta hur många det som röker på, på Northern. GALET! Röker före skolan för att hoppas på att det ska vara över när dom väl ska hem sen på eftermiddagen. Hemskt egentligen, men jag ska inte ljuga för det är ganska roligt och se vad dom hitta på, eller säger. Tex en kompis till mig satt och kramade min jacka under lunchen, eftersom han trodde det var en katt. Liksom i några sek sen hittar dom på något annat helt epic.
  • Älskar min teater lärare, som jag även ska ha under nästa semester. Den jag kommer att sakna mest är min Drafting lärare. Sån otroligt snäll och rolig människa!
  • Väldigt många Seniors är jätte kaxiga eftersom dom tror dom är det viktigaste och är äldsta gruppen (vilket som i för sig är), men till och med jag är äldre än vissa Seniors, och då är jag Junior. Fråga mig inte varför det vart så här knas! haha
  • Har blivit otroligt irriterad på dom killar som kommer upp till en, försöker få ens uppmärksamhet, är otroligt ivriga och vill börja prata på, men dom är alldeles för blyga för att säga något. Liksom jag står då där som ett frågetecken, eftersom jag förväntade att dom skulle säga någo t. Så b lir allt bara awkward..
Några tankar för den här gången! Ska svara på era frågor så fort som möjligt!

Anna Dagen!

2010-12-09 11:26:02
Grattis till både Mig och mamma, på Anna dagen! Älskar dig!

ISE Bowling, Northgate and GO KNIGHTS

2010-12-08 04:07:47
Tänkte berätta lite snabbt om dom tre senaste dagarna!

Söndag var det bowling med ISE gänget. Sån oroligt trevlig grupp! Träffade på Santa och fick ett skapligt dåligt resultat. Skamligt..
Måndag följde jag med Kelsey och Jessika till Northgate för lite fönstershopping. Satt ner i någon timme med en smoothie och snackade high school drama, eftersom det finns SÅ mycket att prata om när det kommer till det ämnet. heh
Idag Tisdag tog jag först äckelbussen hem, blev upphämtad av Kelsey 10 min efter jag kommit hem. Vidare hem till henne där Jessika och Jasmyne väntade. Umgicks i någon timme, 16 and pregnant and snacks. Sen bar det va till skolan igen för att kolla på basketbolls matchen. GO knights - tog hem segern !
Imorgon Onsdag så har vi early release runt 12.00 tiden så ska iväg och äta lunch med ett gäng från skolan. Mysmys

Kan berätta att jag har super planer som väntas komma 1 1/2 år framåt! I'll promise you, it will be the best ever!




sön 5 december 2010

2010-12-06 04:49:31


All my love to the Westergren family!

2010-12-06 03:35:30
Jag vet att jag är en stark människa, annars skulle jag inte vara här där jag är nu helt själv under tio månaders tid. Men jag skulle helt ärligt inte ha kunnat klarat detta utan er, far, mor och bror!
Jag saknar er så mycket att det gör ont! Ni har verkligen varit det bästa stödet, och jag är så tacksam för att jag har er.
Under dessa, snart 4 månader så har jag och min storebror Johan kommit närmre varandra. Jag saknar dig för du är sådan otroligt unik person och jag vet att du saknar mig för att du vet att jag alltid finns där när du behöver prata.
Mamma och pappa. Ni är såna underbara, starka människor som verkligen tror på mig och har hjälpt mig till den jag är idag. Även om jag har hamnat i det svårast och mest krångligast problem så tror ni på mig, ni känner mig rätt. Jag vet inte vilka ord jag ska använda för att förklara hur mycket ni betyder för mig!

I love You Guys!

Dec 5th - Let it Snow Let it Snow!

2010-12-05 04:57:40
Har börjat med min comunity service som varje utbytesstudent måste göra under året. Hjälpte till i kyrkan med att fixa till lunchbags till hemlösa. Bättre och mycket trevligare än att sitta och halvsova under gudstjänsten som hölls precis ovanför oss.
Sen började det snöa! Och jaaaaaaaa, alla här goes crazy about it. Nästan så det är pinsamt, kanske kom 1cm haha och folk går ut och "leker" i snön..
Julgranen är uppe, jag har haft en otroligt trevlig dag/kväll med värdfamiljen. Har fått till uppgift att fixa Jansson frestelse till julbordet, och nej det kommer inte smaka som pappas, uuuhh saknar westergrens jul redan!

Have some good news!

2010-12-04 03:48:59
Veckan har varit lång, väldigt jobbig men allt har nu ordnat sig. Vi pratade med Sue, som är en av area-representaterna som vi har här, om allt möjligt av det som hänt. Jag kommer inte berätta vad vi gick in på, jag är fortfarande förvirrad kring det hela men vi har nu ALLIHOPA bestämt att börja om HELT från början. det har varit en massa missförstånd en lång period nu vilket leder till konflikter, tyvärr...

Men allt är slut diskuterat och vi har nu bestämt att börja om från början helt enkelt. Med det menar jag att vara helt ärlig och öppna med varandra, prata och göra mera saker med varandra.

Jag känner en STOR lättnad över det här, eftersom jag visste inte hur länge till jag skulle klara av detta.
Men men, allt är nu som nytt (typ). Jag har haft en rolig och trevlig kväll med värdfamiljen här, och är helt redo för att må bra och ha roligt igen!

En sak, som ett tecken på förändring är att vi bland annat ska få måla om våra rum. Mitt just nu är helvitt, vilket jag tycker är snyggt i vanliga fall, men här blir rummet bara tomt och tråkigt. Så jag ska lägga till lite färg, vilket kommer att bli vårt projekt under jullovet!

Fina läsare! Tack för allt stöd jag har fått av er under denna jobbiga period. Låt oss nu lägga allt tråkig bakom oss (mig), glöm dom negativa inläggen och blicka framåt! Bara för att jag hade det jobbigt under en månad så ska jag inte sitta här och deppa över det resten av tiden. Gjort är gjort och jag har lärt mig en massa, vilket också var meningen med detta år. Att lära sig nya saker! Puss
Bild från i måndags, Me, Kelsey and Pascale

Svar på allting!

2010-12-01 00:46:55
Mamma & Pappa ni behöver inte oroa er, vinden vände precis!
Jag tog tag i hela skiten idag och satte mig ner med Mary och att prata om ALLT.
Jag tänker inte skriva ner allt här, om ni nyfikna vill veta mer så hör av er via mejl.

I alla fall. Hon var först och främst förbannad på mig och Jo för att vi hade betet som vi gjort (har inga kommentarer på det eftersom jag har bara visat att jag är deprimerad) men hon hade pratat med New York kontoret som sa att det var 100% vårat eget fel, att vi gjord det hela till en stor grej. Ehm jaha..

Men för det andra så var hon sur över att vi inte pratade med henne, men det är lika mycket hennes fel när hon inte visar intresse av att prata eller att umgås, och det berättade jag för henne så hon bad om ursäkt.
Det hela var att vi har missförstått varandra, surprise! Men såklart vi har gjort det till en stor sak när det har pågått i 3 månader. Det blev en lång prata stund om en massa saker, missuppfattningar från båda hållen.
Men jag kan säga att det var skönt att få prata ut, men även om situationen inte är på topp och att jag inte är best buddy med Mary, så ska vi försöka jobba på det. Åtminstone tills efter jul, och jag är på det.
Eftersom Mary berättade att om vi bestämde oss för att byta familj så skulle det bli till någon här i området som förmodligen inte ligger så bra till i ekonomi.

Men vi ska försöka jobba på det hela ett litet tag och se hur det går. Jag har i alla fall fått Mary att säga förlåt och att hon även ska bättre sig, vilket var det jag ville få fram.

Såhär ligger det till alltså just nu! Ska bli den goa glada Anna igen, tar energi på att vara ledsen. Ska försöka glömma alla missförstånd och jobba på det lilla vi har, för nej jag vill inte åka hem.

RSS 2.0