Anna Westergren -

Lördag morgon

2010-11-06 12:19:11
Ber om ursäkt igen för att jag inte svarade på frågorna igår, som var lovat. Men jag var helt slut och ville bara göra något helt annat än bloggen. Idag blir jag borta hela dagen, krykan och shopping! Antar att det blir en lugn hemmakväll också eftersom jag fortfarande inte är fullt frisk. Men idag LOVAR jag att svara på frågorna, så det får nog bli när jag kommit hem!

Nu åker vi om 40 minuter så ska börja fixa mig lite. Ha det bäst! Puss

Kommentarer
Postat av: Nicole

Du behöver inte känna dig skyldig, det är ditt år! Lev det medan du kan, istället för att oroa dig över bloggen! Om du updaterar så gör du det, om inte så gör du inte det. Fast bara så du vet så är det jättekul och spännande när du har gjort ett nytt inlägg! :D Hoppas du har det underbart där borta!



Kramar

2010-11-06 @ 16:56:49
Postat av: carolina samuelsson

Gör abslout ingenting! Du är ändån den som uppdaterar bäst av de bloggarna jag läser! Blir så sjukt inspererad av din blogg och jag känner mig ännu mer glad och taggade inför mitt år.¨Ser fram imot att fortsätta läsa bloggen!:)

Har en fråga bara som du gärna får svara på,

den där räknaren där det står att du du varit i usa i 81 dagar. Hur ställde du in den för att den ska visa det så eller vad man nu ska säga...

S



Kram Carolina

2010-11-06 @ 18:16:05
URL: http://carolinasamuelsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0